|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Raczej chodzi o to, kto go się chce lekką ręką pozbyć i kto sprowadził już podstarzałego Argentyńczyka, bo chyba jestem na bakier z aktualnościami dot. klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ta, najlepiej niech Bednarz zaciągnie pożyczkę na kontrakt Stolarskiego, później opylić go za 100000 mln euro! Czysty zysk!!! Takie to proste, Bednarz apeluje do Ciebie odejdź!!!
btw. wyszedł nowy FM? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
a kto to jest Stolarski?
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2014
Offline |
|
|
co znacza ... to tekst ktory sie tak konczy co mialem pisac ze pilkarze plakali w szatnie jesli jestes z klubem na biezaco to pewne sprawy sie pamieta , bo ja pamietam ze po tej klesce to ryczeli jak dzieci male a gdzie w zasadzie na pocieszenie byla liga europejska
Smuda i Bednarz w ramach wyjasnienia ktos cos napisal wiec wyjasniam ja wiem czlowieku w jakim klub jest okresie i na co go stac , lecz moje zdanie jest takie by Jacus ze sparciem prawnikow ( sam ma chyba papiery i kancelarje prawna w W -wa ) dal sobie spokoj z ta robota ( bo ja tez tak potrafie siedziec za biurkiem i o 9 rano przychodzi Bunoza o 10 Melikson o 12 Genkow a 14 Pareiko na drugi dzien nowi ... i wszystkim wale ta sama spiewke jest zle klub ma zadluzenie nie funkcjonuje normalnie albo rozwiazujemy umowe i oddam troche hajsu albo obnizka kontraktu bo ja jestem nowa miotla zatrudniona od wlasnie takich zadan przez Cupiala a trener Franiu Smuda przy calym szacunku do niego i jego osiagniec ale ten facet ma lata a zreszta jego 5 mni minelo juz dawno to co zrobil w tym zespole na ta runde dziekowa mu za to , ale to pokazuje poziom polskiego futbolu oraz naszej ligi bo przed startem rozgrywek ligowych sklejali zespol nawet student byl naa testach juz zapomniales o tym Nie musi. Istnieje saldo ujemne. Ta wiem ze istnieje , ale lepiej kupowac pilkarzy inwestowac w klub zarabiac pieniadze miec z tego zysk oraz radosc , robic dobra marke w europie , rozwijac sie o to w tym mi chodzilo w kwesti wyjasnienia A co było celem: LM czy stabilny klub? Biedni poszli w szkolenie, my biliśmy dalej głową w ścianę Kto jest biedny Lech i Legia A o bank lub banki To tak tylko tlumacze ze tam inaczej sie to kreci w Polsce to by go zniszczyl ZUS i zaraz bankrut i po klubie mamy ostani przyklad Polonii Wwa gdyby nie kibice to co , a tam to funkcjonuje i nie tylko w portugaliii i jeszcze graja w lidze europy plus ligi mistrzow masz tu sprawiedliwosc odnosnie Cupiala i ligi mistrzow ja mysle ze sie chlop sie wku...il i to na maxa odpadli z ligi mistrzow pozniej zle wyniki w europejskich pucharach ( LE ) kalkulator nie trzeba ksiegowego a zespol trzeba utrzymac i pracownikom placic caly rok ( mialo sie zarobic a znow sie jest w plecy ) , a klub jest jego wiec robi co chce i kiedy chce wiec zatrudnia Jacka Bednarza a ten tam sprzata i tak to wyglada a teraz jest lipa i jest ciezko ale jakos graja europejskie sredniaki ? Bate Fc Kopen. Apoel Viktoria czy inne ; wymienilem kilka klubow co maja mysle podobne zblizone budzety jak Wisla ( wczesniejsze lata ) , Legia obecnie lub wczesniej mysle byly to podobne budzety ale dzieki promocji LM plus zysku z calego tego cyrku UEFA to mogly grac co jakis czas , wiec o to mi chodzilo by byc co rok w tych rozgrywkach realia sa jakie sa ale nie chodzi mi tu o stan obecny klubu bo wiem ze jest lipa nara dobranoc |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Napisałem tylko dla przykładu ,że własnie KTOŚ (nie pamietam kto) napisał na forum takie brednie o 5tys..... Czytaj ze zrozuminiem. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
||
![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 14.01.2014 o godz. 09:02.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Bardzo pozytywnie dzisiaj mówił Smuda, jeżeli to prawda to będzie elegancko:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...yczne_warunki/ P.S. W skrócie: Szanse, żeby Diego Manicero został zakontraktowany. Danijel Klarić ciągle trenuje z Wisłą, a jego agent stara się coś ustalić w sprawie odszkodowania dla byłych klubów. Paweł Stolarski jednak zostaje (chyba)... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Właśnie wróciłem z huty gdzie w szpitalu Rydygiera jest na badaniach Piotrek Brożek, więc korzystając z okazji podszedłem do niego i porozmawialiśmy. Dowiedziałem się co następuje :
Małecki odszedł przez Smude bo cieżkie treningi Klub zalega z wypłatami piłkarzom pare miesięcy wstecz Transferów gotówkowych nie bd, bo nie ma na to kasy Życzyłem pieti zdrowia i powrotu do pierwszego składu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Piotrek jest teraz prezesem, czy w radzie zasiada? Jak go podszedłeś, że udzielił tylu informacji?
PS Dopiero teraz widzę nick... ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Normalna rozmowa i wspólne zdjęcie tylko że nie chciał powiedzieć jakie badania mu robią
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
http://sport.fakt.pl/lucas-guedes-sy...,438906,1.html Po wielu miesiącach przepychanek, wreszcie wszystko jest jasne. - Będę grał w Wiśle. Uzgodniliśmy warunki pięcioletniej umowy – mówi Lucas Guedes (18 l.). Jest synem Clebera, który przez wiele lat grał w Wiśle. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
No to pierwszy transfer do klubu, bardzo ciekawy mam nadzieję, że zobaczymy go na boisku w rundzie wiosennej
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wreszcie jakieś pozytywne informacje. Oby Solarski został, a Lucas dostał pozwolenie na grę. FIFA nie powinna robić mu problemów, skoro i tak tu zostanie, a przy naszej kadrze będzie mógł po prostu wcześniej zacząć zdobywać ligowe doświadczenie.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak by wynikało z samych wypowiedzi Małeckiego dla mediów. No, OK, ale to się pokrywa w 100% z wypowiedziami Małeckiego, Smudy i Bednarza. Piotrek nie powiedział absolutnie niczego, czego by już w mediach nie przewałkowano z dziesięć razy. Smuda w każdym wywiadzie od przyjścia tutaj podkreśla trudną sytuację finansową klubu, zawodnicy nie kryją, że są opóźnienia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.01.2014 o godz. 14:46.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
O braku zindywidualizowanych treningów u Smudy wypowiadał się kiedyś Węgrzyn, posługując się przykładem swoim i Patera. Obaj trenowali identycznie ze szkodą dla Grzeli... Może od tego czasu metody trenera się nie zmieniły?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej się nie zmieniły, ale to klub zrezygnował z fizjologa w ramach oszczędności. Taki Garguła czuje się po treningach Smudy jak młody bóg i rozegrał najlepszą rundę od pięciu lat, a Małecki i Sarki wyglądali o wiele gorzej niż pół roku temu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.01.2014 o godz. 14:56.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
No i co pisałem wczoraj o tym, że Stolar podjął decyzje, że będzie grał u Nas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Z ciekawości zapytam. Kim Ty jesteś, że wiesz takie informacje przed wypowiedziami Smudy itp?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
I co to znaczy dziwne info co do jego osoby?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No moze oprócz Waszego zdjecia ..... ![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
I dlatego w tym słabym klubie tureckim szybko go odstrzelili...okazalo sie, ze facet nie wie, co to ciezka praca i nie za bardzo wychodzi mu granie w piłke(to akurat tyczy sie 95% naszych ligowcow).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
albo jest gejem albo nazywa sie inaczej i ma 35 oraz gra na pozycji bocznego obrońcy
![]() co do spotkania kolegi forumowicza z Piotrkiem Brożkiem zastanawia mnie jedyne sens wizyty w Rydygierze skoro pod nosem w KMY mają zajebisty zakład opieki zdrowotnej ![]() a Stolarskiemu Franz zmieniał pozycję na jaką? Tylko nie mówi ze defensywny pomocnik albo prawy pomocnik ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Przecież nie powiem, że mam info np od jakiegoś piłkarza itp. Z tego co Wam wczoraj napisałem o Pawle, to już wiem, że to bardzo dobre źródło, na którym będę polegał, jest to osoba nie pracująca w klubie, ale bardzo związana z Nim!
A co do tego Argentyńczyka to jest to osoba z bardzo trudnym charakterem, wystarczy, że np zostanie posadzony na ławce w jednym czy drugim meczu i zacznie robić problemy zarządowi i będzie wymuszał na Nim zmianę klubu... To samo min z tym jak zostanie za wcześnie zdjęty z boiska, chodzi mi o minuty w meczu w przedziale od 1-75 min... Ps. Łukasz Garguła godzi się na kolejną obniżkę pensji. Pozdrawiam! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
a Stolarskiemu Franz zmieniał pozycję na jaką? Tylko nie mówi ze defensywny pomocnik albo prawy pomocnik
a co zlego zeby chlopak SPROBOWAL zagrac na pozycji def. pomocnika |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
AD1. no to ciekawe jaki "nie-pracownik" ma dostęp do takich informacji,. chyba tylko kochanka (kochanek?) ktorego z wysoko postawionych ![]() AD2. to może masz jeszcze informacje na temat przedłużenia jego kontraktu? ;> |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|