|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Twierdzisz, że znów cały świat, przeciw "Małemu" ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nigdy nie byłem zwolennikiem przyjścia do nas Smudy...ale teraz przynajmniej widze że zespół tworzy kolektyw i stara sie walczyć na boisku i mnie to wystarczy.....widocznie wielmozny Pan Patryk niechce sie temu podporządkować i tyle...każdy właściciel ,trener,szef chce miec kadre,pracowników do których moze miec zaufanie i którzy tworzą sobą kolektyw.... ![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Skoro Małecki milczy w tej sprawie (nie prostuje) to raczej nie wiedział.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
W żadnym razie - twierdzę jedynie, że w opluwaniu na tym forum ludzie nie znają umiaru. Smuda jak to Smuda - chlapnął głupotę a ludziska zamiast poczekać na info z drugiej strony zaczęły sobie używanie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
"Sami wyhodowaliśmy bestię", cytując klasyka. Każde zachowanie było przez znaczną część tolerowane, Małecki byl na wszelaki sposób broniony. Więc czuje się bezkarnie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Opluwanie a krytyka to inna sprawa. Nie można powiedzieć, że jego zachowanie jest ok. E-nty wybryk.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Jeśli poinformował organizatorów tego spotkania o swojej nieobecności nie rozumiem o co afera? Jaki to niby wybryk? Wiem ile Małecki ma za uszami, nie jest to gość z mojej bajki ale w tej sprawie widzę przede wszystkim nadmierną aktywność Smudy, który jak zwykle najpierw mówi, potem myśli. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
- Wysyłaniu Kibiców na drugą stronę Błoń - Odmowie wyjścia na sparing za czasów Kasperczaka Wymieniając te najbardziej ważne. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie jest to pierwszy wybryk.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
To czemu nie powiadomili Smudy. No chyba, że Smuda wiedział o tym ale w jego wypowiedzi chodzi o to, że Małecki mu nie powiedział. Taka reakcja powinna być od razu, a do dzisiaj nie ma nic oprócz Tweetowego wpisu jakiegoś dziennikarza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Daremna dyskusja...Patryczka nie powinno byc w naszym zespole juz dawno temu, bo nie pasuje tu przede wszystkim pod wzgledem sportowym(skonczyl grac na przecietnym poziomie 2 lata temu). O jego wybrykach i wypowiedziach nie ma tez co pisac, bo jest to czlowiek mocno ograniczony(z tej strony dał sie poznac szerokiej publicznosci). Jego tlumaczen tez nie ma co komentowac...rozumiem, ze zaszkodziloby mu wpasc na pol godziny na takie spotkanie
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To kogo sobie będzie tatuował tym razem, wiadomo już ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Naprawdę rozumiałbym, że bronicie Małeckiego, gdyby był dobrym grajkiem... Ale ta runda to wielkie pasmo jego niepowodzeń. Do tego dochodzi jakaś kolejna drobna aferka. Mały już tyle razy zawodził, że doszukiwanie się sensu jego pozostania w Wiśle jest całkowicie bezpodstawne.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Co widać na 1906% to że obaj panowie się nie cierpią i w tym stanie umysłów ze współpracy już nic dobrego dla Wisły nie wyniknie.
A co się dokładnie stało - brakuje tu jeszcze paru szczegółów których się pewnie nie dowiemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Powoli trzeba zacząć przedłużać kontrakty, bo kilku piłkarzom się kończą i będę bardzo rozczarowany i wściekły gdy bednarz to zjeb...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ze Stolarem niestety nie możemy nic zrobić, wszystkie karty są w jego ręku. Będzie chciał odejść, to odejdzie. Kasa go raczej w Wiśle nie zatrzyma, perspektywa rozwoju też nie. Jedynie przywiązanie do barw.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Robicie z igły widły.
To że Małecki znika od razu po meczu to nie jest pierwszy przypadek. Zaraz po gwizdku zwykle szybko zapierdala do szatni i nie ogląda się ani kolegów ani na kibiców. Dla mnie to jest powód dlaczego ten cały "sąd" jest lekko podejrzany. Jeśli nawet tak było to powinien zrobić cokolwiek więcej żeby nie dać Smudzie pretekstu do wyrażania jego opinii. W mojej opinii nie zrobił nic a teraz już jest po fakcie. Jego gra w tym sezonie nie ma nic do tego. Jest słaby ale gdyby zapierdalał i nie fochał się na cały świat to mogłoby być inaczej a tak dni Patryka w Wiśle są policzone |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Człowiek się wkuwria bo chłopak naprawdę miał potencjał.
Chodzą słuchy, że to nie wszystko ze strony Patryka... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Tak sobie dzisiaj rozmawiałem ze znajomym taksówkarzem, że Polacy to żałosny naród. Jeden drugiego by utopił w łyżce wody ze zwykłej zawiści.
To co napisałem jest na temat, wystarczy poczytać posty niektórych. Cóż, żal mi was. Wesołych Świąt i nie martwcie się o "Patryczka", bo wrzodów dostaniecie. Serio. BTW. - Ci co dzisiaj bronią suwerenności Smudy (to że kosi tych którzy mu nie pasują to akurat fakt) sami będą na niego pluć po kilku słabszych wynikach. Kto nie wierzy niech sprawdzi tematy meczowe z tego roku po meczach wyjazdowych. Nawet pewnie kilka nicków się powtórzy...
Problem leży gdzie indziej - Smuda wyciągając (bezpodstawnie?) takie rzeczy zwyczajnie robi nam złą prasę. Podobnie jak akcja z Maaskantem wizerunkowo nam nie pomogła. Acha - jak ktoś na dźwięk nazwiska "Małecki" dostaje drgawek po których pisze emocjonalne posty, niech nawet nie odpisuje. To widać od razu i nikt normalny nie będzie z wami dyskutował. Patryk chce odejść, Smuda chce się go pozbyć - ważne, żeby Wisła na tym coś zarobiła. No i przede wszystkim - żeby obyło się bez kolejnego robienia siary.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.12.2013 o godz. 01:45.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Ja bym sobie życzył żeby każdy nasz piłkarz miał takiego jobla na punkcie klubu jak Małecki. Jeśli ty tego nie dostrzegasz to oznaczaq że z ciebie taki kibic jak z Małego L.Messi albo Rooney, do wyboru bo huj wie kogo cenisz bardziej za dobrze ułożoną stópkę. A że nie pioszedł na spotkanie? I huj z tego...ja tez jak bym był na coś w....iony to bym nie poszedł i miał na to wyjebane co inni powiedzą. Mam tam jakieś parametry swojej dumy i jeśli uznam że kłade na coś lagę to to robię a nie idę do szefa prośić o wolne, co najwyżej dzwonie że mam 43 stopnie gorączki jednocześnie popijając piwko i uciszając rozbawione towarzystwo. A co do twórczości słownej Małeckiego to sorki ale w czym widzisz problem? Czy jęsli nie wyraża sie zgodnie z twoimi upodobaniami to oznacza że wyraża się żle? Durnota do kwadratu. Ma swoje kwiatki i ma swoje cytaciki ale za nic w świecie bym nie chciał żeby stał się pustą wydmuszką i bezpłciowym suflerem ... Od poprawności i ułożonych rozmówek to się kolego po prostu żygać chce! isic) Ja osobiście preferuję proste .......nięcie niż słodkie pierdnięcie kolego. Jakoś juz tak mam że dażę większą sympatią i szacunkiem ludzi którzy może i nie zawsze mówią to co mi się podoba jednak wiem że walą prosto z mostu, jednocześnie wyzbywają się wszelkich nie domówień. Gardzę osobami które kraczą gdy wymaga tego sytuacja a jednocześnie dobierają słowa w myśl zasady "wilk syty i owca cała", wchodżąc głęboko w dupę, delikatnie oczywiście... Będzie mi brakowało "kim ty ....a pedale jestes" , " Co ....a?!" " a na kolejne wy.......enie gwiżdżącej i rozczarowanej niedzielnej klienteli, zwiedzonych posiadaczy wejściówek czy głodnych przydupasów którzy byli na stadionie tylko dlatego bo ktoś znajomy chodzi na Wisłę a innych kolegów po prostu nie ma... możemy czekać lata świetlne... Dla mnie jako kibica Wisły Kraków Małecki to nie tylko piłkarz ale i wierny kibic. Nie mnie oceniać czy jest lepszy czy gorszy bo sam święty nie jestem a co do samych umiejętności piłkarskich to powiem: są w drużynie większe drewna i niedorozwoje taktyczne ale i znajdą się gracze którzy wnoszą do drużyny więcej, wiele więcej. Szanuję go za to że jest swój chłop, dlatego jego plusy przysłaniają mi minusy. Na pierwszy plan wbija się brameczka z Górnikiem w Zabrzu gdzie po raz pierwszy zachwycił kibiców w Polsce...I mimo że kariera nie potoczyła się pewnie tak jak by każdy mu życzył to przy tej Wiśle był, jednocześnie stając sie jednym z najbardziej wyzywanych piłkarzy. Nie dlatego że robił kułeczka czy klnął jak szefc a dla tego że na każdym kroku podkreślał przywiązanie do Białej Gwiazdy czasami zapominając że ludzie patrzą, patrzą i czekają na jego potknięcie, Powodzenia Patryk! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
a w czym ma się wyrażać ? ma pałować kibiców Cracovii ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Ciekawe czy dostanie bilet od klubu jak będzie chciał przyjść na trybuny czy będzie musiał kupić
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kolego...30 lat na trybunach, na dobre i na złe. "Tułaczka" za Najjaśniejszą z Gwiazd po Polsce i Europie. Dbanie o wizerunek Wisły, jak i Kibiców Białej Gwiazdy. Wspomaganie Towarzystwa Sportowego, drobna pomoc jak choćby odśnieżanie boiska przed meczem z Lazio....przyprowadzanie na stadion, halę nowych osób. Ot, tyle co może dać zwykły, przeciętny Kibic.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W Klubie czy zakładzie pracy, etc. obowiązkiem jest dbanie o dobry wizerunek i solidne wykonywanie obowiązków.I dajmy już Patrykowi spokój. Ja do chłopaka nie mam żalu pretensji. Chcę tylko uzmysłowić, by nie robić z Niego idola, bohatera, wzoru. Tylko tyle.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|