The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy w ostatnim ligowym spotkaniu w tym roku ''Biała Gwiazda'':
Wygra! 26 89,66%
Tylko zremisuje 2 6,90%
Będzie musiała uznać wyższość rywali. 1 3,45%
Głosujących: 29. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2013, 12:19
Karherop napisał(a):Wyświetl post

Ponadprzeciętne ( technicznie ) umiejętności ma u nas Paweł Brożek , Chrapek , Głowacki, Garguła.. z resztą jest kiepsko. No jeszcze może poza Guerrierem który ma w sobie coś takiego co.. każe mi upatrywać w nim czołą postać naszej ligi może już na wiosnę. Jeśli oczywiście nie straci swoich walorów przebywając z naszymi pilkarzami , jak to już często bywało ( Sarki , Kirm , Melikson i inni ).

Melikson grał słabo bo:

a) chciał odejść
b) nie miał z kim grac, bo nikt nie wychodził do podania

Kirm nigdy nie wybijał się ponad skład, jeden z wielu. Najśmieszniejsze jest, ze dziś bralibyśmy go z pocałowaniem ręki. Wyszło mu parę meczy np. Odra, ale ja z jego strony liczyłem na więcej. W ostatnim sezonie zablokował się strzelecko i jak liczyłem mu pudła na pustą lub półpustą bramkę, to wyszło ok 7. To moja subiektywna ocena oczywiście, może zapamiętaliście go inaczej.

Sarki miewa momenty. Bardzo szybki, dośrodkowania zależą, od tego jaką noga wstanie. Niestety zero wykończenia, za to całkiem niezły strzał z dystansu. Jak dla mnie taki trochę jeździec bez głowy. Jak obrońca umiejętnie się ustawi, to Sarki nie istnieje. Byc może przy Smudzie się ogarnął, ale jest/ był* leniwy.

* Niepotrzebne skreślić
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów