|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
O jakiej korupcji piszecie? Gdyby to była kwestia korupcji czy zakładów to nie byłoby tak źle. Dlaczego oceny sędziów są utajnione? Żeby się nie okazało, że im bardziej drukuje tym jest lepiej oceniany?
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Są utajnione bo tak jest wszędzie
....a, przecież kręcenie wałków to nie tylko domena Polaków...Wracając do ligi ... "Oficjalną piłką Ekstraklasy będzie Brazuca – oficjalna piłka Mistrzostw Świata 2014. Adidas i Ekstraklasa z przyjemnością informują o zawarciu umowy, na mocy której adidas został Oficjalnym i Wyłącznym Dostawcą Piłek Nożnych dla Ekstraklasy. Umowa obowiązuje od początku sezonu 2014/15 i będzie ważna przez dwa sezony." ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ja widzę przypadki kręcenia lodów ale nie widzę ich wszędzie stąd nigdy się nie zrozumiemy
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ale bardzo mi się podobało jak Twarowski czy Smokowski w studiu powiedział prawdę odnośnie kompromitującej decyzji komisji ligi.
"Sympatie klubowe". |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ma ktoś statystyki żółtych kartek,komu ile brakuje do pauzy w naszym zespole....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Od przyszłego sezonu Brazuca oficjalną piłką Ekstraklasy
Koniec Pumy...http://ekstraklasa.net/adidas-brazuc...92ac1d474ad7fd
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 16.12.2013 o godz. 23:06.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I dobrze, moim zdaniem niezbyt się prezentowała ta powercat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Co mysliscie o "dopingu" Zawiszy na ostatnim meczu?
Znalazłem ciekawy wpis syna wlasciciela w komentarzach na Weszlo: Cytat:
Właściwie wszyscy właściciele klubów poza Cupiałem to przerabiali. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Szkoda, że całkowicie w swoim tekście pominął przyczynę tego konfliktu, która zaowocowała własnie tymi okrzykami "Osuch ty ...". Jak się broni pewnych działań, typu bezkarne bicie własnych kibiców, kiedy jeden traci oko a rodziny z dziećmi zostają pobite, potem udaje dalej Greka, że nie wie o co chodzi, znikający monitoring z zajść to nie ma co się dziwić , że wypisuje sie takie pierdoły, na które moga się złapać netkibcice czy osoby kompletnmie nie związane ze sportem i piłką ligową.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ale dynek i jemu podobni nie zrozumieja tego, czytaja tylko to co w gazetce napisza, slynne "listy od czytelniczki" a juz wspominanie o dzieciach ktore pewnie z placzem do domu szly jest niezwykle
Tak samo ten komentarz syna osucha |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No i stało się to czego się obawiałem.
Janek "dobryy wieeczórrr" Urban zwolniony. Miejmy nadzieję, że jego następca (Berg) ma równie wysokie umiejętności. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zaczyna być nieciekawie. Teraz faktycznie jestem w stanie uwierzyć, że Legia ucieknie lidze o dwie długości.
Chociaż ciągle trzeba mieć nadzieje, że Berg to będzie drugi Bakero, a nie Petrescu. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Znowu zaczynają się pompować?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no tka, w końcu Henning Berg to przejebany trener.
Na pewno będzie drugim Petrescu. Na pewno. Tak samo jak Boniek. Oczywiście język polski dla niego to pestka a po angielsku mówi płynnie każdy z piłkarzy Legii. Wiecie co? Pojebało Wam sie w dupie, jeden zaklada temat pucharowy bo Legia gra, druga krzyczy ze zatrudnili trenera. A .... im w dupe. Jak był czas "legii o jakiej marzyłem" też niektórzy z żalem sciskajacym dupe płakali jak to odjadą. co to ....a ma byc, forum Polonii Warszawa czy Wisły ? p.s. szczęki opadna jak ITI powie ze dług trzeba oddać i basta. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
My też kiedyś spuściliśmy Skorżę, mimo że wygrał ligę dwa razy i zostawił Wisłę na pierwszym miejscu. Potem było tylko... inaczej
![]() ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Nie, to tylko temat Ekstraklasa 2013/2014. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Muszą spać na pieniądzach, skoro stać ich na konkurencyjną zapłatę dla Norwega ze średnim nazwiskiem. Jasne, w Norwegii nie inwestują w piłkę olbrzymich kwot, ale mają bzika na punkcie Anglii i tamtejszej piłki, więc pewnie mógłby liczyć na niezłe apanaże w którymś z lepszych klubów.
Stanowski szaleje na ćwierkaczu i zapowiada opadające szczęki. No to pięknie się dzieje. ![]() Aha, norweskie media donoszą, że Berg był brany pod uwagę jako potencjalny trener Honefoss (ichniejsza druga liga). Może jednak nie muszą płacić mu w Warszawie aż tak dużo. ![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Haha, nie ....... - akurat bylem na wystarczajacej ilosci meczow zeby miec swoje zdanie i patrzec na pewne sprawy troche szerzej ale Ty jako przedstawiciel najbardziej przesladowanej grupy spoleczenie tego nie zrozumiesz.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 19.12.2013 o godz. 13:08.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Berg kojarzy się z jedną sytuacją z ćwierćfinału LM z roku 2000. Kiedy w meczu z Realem Redondo ośmieszył go przy linii bocznej zakładając siatkę, wjechał w pole karne i wyłożył piłkę Raulowi jak na tacy. Przy okazji jakiegoś tam jubileuszy UEFA ta akcja została wybrana uznana za najładniejsza w dziejach LM. Oby piłkarze Legii zapisali się na kartach historii podobnymi wyczynami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wcale mnie nie dziwi, że Urban został zwolniony. Legia mimo pierwszej pozycji w tabeli nie pokazuje jakości na boisku. Oczywiście w dużej mierze jest to wynikiem tego, że polscy piłkarze są po prostu słabi ale trzeba też szczerze powiedzieć, że nawet w porównaniu do poprzedniego sezonu, paru piłkarzy zaliczyło dość spory zjazd formy.
Teraz tylko pytanie czy ten Berg, to w ogóle ma papiery na dobrego trenera. Co do tych opadających szczęk, to ja tylko przypomnę, że już kiedyś taka sytuacja była. Wystarczy wspomnieć dwa nazwiska: Blanco i Novo. Wtedy też wszyscy się podniecali, a wyszło jak wyszło, więc rączki na kołdrę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Jose Maria Bakero miał lepsze CV niż Norweg imho. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Mi się kojarzy z pierwszym moim Championship Managerem ( bodajże 98/99 ),zawsze jak przejmowałem Man Utd ( mający wtedy najmocniejszą kadrę w grze) ,pierwsze co robiłem to sprzedawałem na dzien dobry Heninga Berga a w jego miejsce Dean Richards. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mnie sie Berg kojarzy z meczem sprzed 20 lat jak Norwedzy ograli Nas w Poznaniu 3-0
http://www.youtube.com/watch?v=agIXVpfhoN8
Ostatnio edytowane przez AYALA : 19.12.2013 o godz. 15:40.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czas pokaże, ale mnie z zasady podoba się każde wyjście poza krąg Skorża / Ulatowski / Czesiek M. / Rysiek T. / Bodzio K. / Orest L itp. - bo to są goście do bólu przewidywalni i "ograniczeni", a tu trzeba robić po dwa kroki w przód, by europeleton nie uciekał tak szybko jak obecnie.
Berg stykał się przez pewien czas z trenerskim guru Fergusonem. Respekt mieć będzie na pewno, a czasem czuję, że naszym kopaczom daleko nieraz do szacunku i podporządkowania się trenerom. Nie wiadomo tylko jak u niego z warsztatem stricte trenerskim, ale to już nie nasz problem. syryls - ktoś z osiągnięciami by do naszej ligi nie przyszedł, przecież to chyba oczywiste... A i rozumiem "zachwyty" mediów - jakby na to nie patrzeć, to ludzi z takim cv się przez naszą (ekstra)klase przewinęło dotąd garstka. Obektywizmu troszkę.
Ostatnio edytowane przez felipe : 19.12.2013 o godz. 17:13.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|