|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=7436&id_sezon=83 ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a może zainteresujemy sie kilkoma zawodnikami z Ludogorca którzy dobrze sobie radzą w LE . Bułagarzy są chyba w naszym zasięgu finansowym
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po tym co mówi Smuda wychodzi na to, ze Mały sam chce odejść.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Smuda różne bzdury wypowiada, w dodatku w łamanym polskim. W emitowanym właśnie przerywniku w canal+ stwierdził, że w Poznaniu ....wspóżył z każdym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przypomnienie o bzdurach opowiadanych przez Smude ponad 2 lata temu:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...?ticaid=111d81, więc to co Smuda mówi a rzeczywistość to 2 różne rzeczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Bardziej martiwące jest to co powiedział przed Pogonią:
Wisła nie ma komfortu szerokiej kadry i odejście z niej kogokolwiek będzie osłabieniem zespołu. - Na dzień dzisiejszy my nie możemy rezygnować z żadnego zawodnika, sami wiecie jaka jest kadra - przypomina Smuda. - Zobaczymy, czy uda się kogoś ściągnąć na nowy sezon czy nie, będziemy się starali. Ja myślę, że więcej niż 2-3 zawodników nie sprowadzimy. Ten zespół się nie zmieni, musimy bazować na tych dziesięciu, którzy bez przerwy grają. Ale może też ktoś odejść, musimy to brać pod uwagę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Zresztą słowa Bednarza o ewentualnych wzmocnieniach mówią wszystko: http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...mpaign=firefox
Ostatnio edytowane przez fanfan : 15.12.2013 o godz. 10:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Niestety - IMHO i patrząc z perspektywy stanu obecnego - niech nas Ręka Boska broni przed europejskimi pucharami w następnym sezonie... Niech klub spłaci długi, wzmocni się kadrowo, wtedy można myśleć o pucharach... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Macie racje, ale z perspektywy tego jak już przedstawiają Nas media miejsce poza podium zostanie sprzedane jako Nasz porażka niestety. A kolejny rok z słabą prasą nie przyciągnie tak potrzebnych sponsorów o których wspomina Bednarz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
W takim razie nie wiem po co było to gadanie o "4 transferach z wyższej półki", skoro znowu będzie tak samo jak przez ostatnie 2 lata...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Po drugie primo ultimo: Nawet jeżeli słowa o 4 wzmocnieniach były prawdziwe, to podobno w piątek trener spotkał się z Bossem, gdzie wszystko mogło obrócić się o 180 stopni. Celem na ten sezon było dostanie się do pierwszej 8 i Cupiał mógł stwierdzić, że tym składem da się to zrobić. Reasumując: Nie ma co się napalać, bo takie zapowiedzi słyszymy co okienko od kilku lat. Łykacie każde słowo, a potem jest wielki płacz i zdziwienie. Darujcie sobie wpisy o Olkowskich, Nakoulmach, Quintanach, Starzyńskich, Murawskich czy innych Masłowskich. To nie jest FM.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 15.12.2013 o godz. 14:24.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
17 grudnia jest spotkanie z ''Łysym'' - może coś powie więcej
![]() Znowu się zawiodłem. Było gadanie o 4 fajnych transferach ; pomyślałem : o fajnie, 4 transfery przy naszych wynikach moze dużo zdziałać i można się spokojnie bić o pierwszą ''trójkę'' . Teraz sie okazuje że transfery będą dwa- max 3 ... Wreszcie się okaże że będzie 1 . |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Powiem tak 1 zawodnik Daniel Klarić ( przepraszam jeśli pomyliłem pisownie nazwiska) jest już nasz , a z niego może być pożytek już po przerwie bo znając trenera Smude on raczej kota w worku nie bierze jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi ale Klarić chyba był wolnym zawodnikiem i nic za niego nie płacimy tylko kontrakt i teraz 3 zawodników jeszcze to razem 4 nowe siły to nie tylko 4 piłkarzy więcej ale także motywacja dla naszych obecnych żeby dawali z siebie jeszcze więcej bo trzeba walczyć nadal o miejsce w składzie , pozostaje jeszcze Mały jeśli odejdzie to może wpadnie jakieś 200 - 300 k ale jeśli zostanie to może nas zaskoczyć pozytywnie w przyszłym roku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Plotki, pomysły... Gdybyśmy (wiem wiem, jesteśmy biedni...) mogli mu dać przyzwoity kontrakt (może tak 150k-180k euro/sezon) to byłoby fajnie... Byłaby podpora dla Pawła... Chociaż pewnie zgarnie go Austria albo Salzburg
http://www.transfermarkt.de/de/phili...ler_59196.html Podobnie ten pan, liga austriacka nie jest taka słaba, chociaż fakt faktem - ich kluby są znacznie bogatsze... http://www.transfermarkt.de/de/lukas...ler_59054.html W zasadzie połowa tego Gödig byłaby do wyjęcia, tu pomocnik: http://www.transfermarkt.de/de/stefa...er_106171.html I obrońca.... http://www.transfermarkt.de/de/marvi...er_106869.html ![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
A ja znalazłem takiego http://www.transfermarkt.pl/pl/aleks...ler_92741.html napastnik
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Górnik nie sra kasą, co roku wyprzedaje co ma najlepszego, dać im Burligę i kasę albo niech sobie wybiorą kogo chcą oczywiście w granicach rozsądku
Plizga ma staty, na ławę w sam raz |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Potrzeba nam głodnych sukcesu wilków a nie sytych owiec
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.12.2013 o godz. 11:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bunoza i Małecki jasno deklarują, że chcą odejść. Może za dwóch udałoby się wyciągnąć jakieś 400-500 tysięcy euro, a do tego pozbyć się dwóch wysokich kontraktów. Myślę, że za tą sumę Bełchatów zgodziłby się oddać braci Mak. Mielibyśmy wtedy skrzydłowego i napastnika.
Do tego Smuda od dawna deklaruje, że nawet jak nikt nie odejdzie, to klub postara się ściągnąć 2-3 zawodników (czyli jakieś fundusze na ich zakup pewnie są). Te pieniądze zainwestowałbym w środkowego pomocnika i lewego obrońcę (Piotr Brożek narazie mnie nie przekonuje...) Po tym okienku stracilibyśmy Bunoze i Małego, ale pozyskalibyśmy LO, ŚP, LP/PP, N. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
o ile Bunoza może mieć ok. 200 tys euro rocznie - a i tak wątpię, to Małecki tyle z pewnością nie ma, z tymi 2 wysokimi kontraktami więc nie przesadzajmy... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A Bunoza zawsze podkreślał, że chce trafić na zachód, ale deklaracji, że to już ma nastąpić nie było |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
LOL!
Który kopacz z naszej ligi nie chciałby trafić do jakiegoś dobrego klubu zachodniego? Takie deklaracje, w jedną i drugą stronę, są g. warte, dopóki się ktoś nie zgłosi. A jak się zgłosi jakiś np. Arsenal [po choćby Najwiejnieszego z Najwierniejszych], to podpisze w 2 minuty i tyle go widzieli. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli o mnie chodzi, to widziałbym Bunozę na dłużej, ale w tym momencie wszystko zależy od decyzji "z góry". Jak dostanie podwyżkę, to może zdecyduje się na pozostanie. Z tym 400 tysięcy euro za Bunozę i Małego to faktycznie przesadziłem, sorry. Poniosło mnie P.S Aha, nie jestem nawiedzonym kibicem. Może Ty nim jesteś. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|