|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
nie tylko z trzecim światem, nie wiem ile lat macie Panowie się tu wypowiadający, ale w ciągu ostatnich 20 lat na pewno skoczył (co oczywiście nie oznacza, że jest tak wysoki żebym był zadowolony i szczęśliwy). Lat mam akurat tyle żeby koniec lat 80tych i początek 90tych pamiętać (a jeszcze nie aż tyle, żeby już zapominać
) i co by złego nie mówić o kolejnych rządach, zawiedzionych nadziejach itd., to poziom życia się znacznie podniósł (średnio oczywiście, bo jest w Polsce biedy dużo za dużo) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy Ty Drozd jesteś aby normalny? Krytykujesz każdą jedną osobę, która choć zająknie sie w negatywny sposób na PiS.. Czytasz to forum widać bardzo wybiórczo ( i tak pewnie tylko tematy polityczne), bo trzeba naprawde wykazać się umyślnością w pisaniu, by posądzać uzytkownika Jaroo o komuszkowatość.. Niczym się nie różnisz od Szpena, jesteście poprostu z dwóch walczących obozów politycznych.. I to was tylko różni..
Wiadomym jest, że sprawa Hofmana to nic przy aferze korupcyjnej zamiecionej pod dywan.. Ale czy już tak bardzo się różni od zegarka Nowaka? Spoko, moze to rzeczywiście była pożyczka - a może gratyfikacja za zalatwioną dobrze płatną, kolejną już pracę.. Takie weksel czy zobowiązanie pożyczający zawsze może przecież umorzyć, zwrot może nastąpic w gotówce i nie dowiemy się, czy pożyczka była spłacona czy może "podarowana".. Druga sprawa, która już mocniej mi obrzydzila PiS w ostatnim czasie, to wojenka z RN.. Ten smieszny atak Sakiewicza na Marsz Niepodległości pod koniec programu Pospieszalskiego, tylko mnie w tym utwierdził.. Sracie nawet pod siebie, a może jednak nie jesteście po tej samej stronie barykady co Narodowcy? Jedyny wasz realny, prawicowy koalicjant, a zwalczacie go z nie mniejszą zaciekłością niż poskomuchów.. Żenada.. ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
||
Ja mam nie teorię ale praktykę. Dotowanie rozwijania infrastruktury w nowych krajach UE ma cel oczywisty. Silne gospodarki i ich koncerny budują sobie struktury pod przejmowane przedsiębiorstwa, buduja drogi, mosty,koleje którymi będą transportowane towary do tego kraju i będą drogami tranzytowymi na wschód gdzie jest prawdziwy rynek zbytu i cel dla ich ekspansji . Dotowanie przemysł lekkiego w Polsce czy i innych krajach Europy Środowo Wschodniej jest też celem samym w sobie - płacą za rozwój firm z których najlepsze potem są przejmowane ponieważ j.w. nie są w stanie się obronić przed znacznie większym kapitałem. Tym sposobem zachodni koncern dostaje sfinansowane za swoje pieniądze już rozwiniete przedsiębiorstwa z bazą klientów i znajomościa rynku . Ta część która nie zostaje przejęta to z reguły takie które nie stanowia zagrożenia lub pojedyncze rodzynki (Solaris,Pesa czy kilka innych)które na całość gospodarki nie rzutuja. Czemu stocznie nie mogły być dotowane, kopalnie, sektor energetyczny, fabryki samochodów,sektor zbrojeniowy - bo były/są państwowe a więc TRUDNE DO PRZEJĘCIA-ponadto stanowią REALNĄ siłę gospodarki . Więc duża częśc musiała upaść w konkurencji z zachodnimi konkurentami lub dotowanymi przez swoje kraje koncernami spoza UE. Za dotacjami chowa się więc najnormalniejsza w świecie kalkulacja ekonomiczna i żadnej łaski nam UE nie daje że przedsiębiorca zajmujący się sprzedażą odzieży dostanie 80 tyś na zrobienie sklepu internetowego, zakup komputerów i drukarek bo to po prostu nie ma globalnie znaczenia ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Drozdzik ale co ty wygadujesz? CO mnie obchodzi afera korupcyjna jak rozmawiam o Hoffmanie? Równie dobrze ja mogę sobie napisać "daj spokój z tą aferą to pikuś przy tym co wyprawiali komuniści mordując Polaków". Co ma do chuja pana jedno do drugiego? Jak mówię o Hoffmanie to mówię o Hoffmanie a nie o psim chuju.
Rozumiesz teraz? A może ty jakiś ograniczony w myśleniu jesteś? Zachowujesz się tak jak TVN, sprawę Hoffmana przykrywasz inna aferą. Nieładnie. Sprawa druga. Napisałem ci dlaczego nie wypowiadam się o PO/SLD/RPP. I też nie zrozumiałeś ehh, szkoda gadać. Zachowujesz się jak komuchy. Oni robili fikcyjne procesy to z kolei na każdego bierzesz argumenty z dupy i tymi argumentami go osądzasz. Takich trolli jak ty powinni się z forum i z życia publicznego wy.......ić bo jesteście zakałą Polski. Wszędzie afery, spiski. Już nie mówię o polityce ale dla ciebie nawet jak Wisła przegrywa z Jagą czy Górnikiem to dlatego, że układ sprzyja Legii hehehe Dla ciebie jak za rządów PiS zdobyliśmy medal na MŚ czy tam ME w siatkówkę to jest to zasługa rządów PiS hihihi Paranoja. Jak Ci krosta na dupie wyskoczyła za rządów PO to to wina Tuska nie? A jak dostałeś 5 w podstawówce za rządów PiS to to zasługa PiSu? I na koniec, ponownie proszę o odpowiedź na pytanie skąd czerpiesz tyle siły i chęci żeby od kilkunastu (kilkudziesięciu) miesięcy siedzieć na tym forum i walczyć z takimi komuchami jak ja? Jak ty to robisz? Polityków nie lubisz a tak się angażujesz w to wszystko. Jakiś fenomen. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cieszewski prawdopodobni wspolpracował z SB, poseł PIS Piotrowicz był prokuratorem w PRL i zamykał niewinnych opozycjonistów. Gdzie ta Pisowska moralność ? Kaczyński gdzie stało i gdzie stoi ZOMO?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|||||||
|
wiesniak84
Cytat:
Jesli tego nie zrobisz, uznam ze trolujesz. Cytat:
Wracajac do meritum, nigdzie nie napisalem ze w Polsce wszystko co zle to kryzys. Chodzi tylko o to ze przykladowo rok 2007 to 6,7% wzrostu gospodarczego. Rok 2009 to 1,9% wzrostu gospodarczego. Z drugiej strony takie rozpietosci we wzroscie gospodarczym mozna tez znalesc w okresie 1990-2004. Ergo, prostackie wolniej rosniemy niz 6 lat temu (przykladowo)- it must be UE, rynki swiatowe, a co to? jest denne. Idac ta pokretna logika trzeba dojsc do wniosku ze UE w roku 2007 byla super duper cool, a juz w roku 2009 byla obornikiem. Cytat:
sanderuss Aaa, pan od protokolow, traktatow i komisji europejskich. Mysle ze w dyskusji z marqiem twoj totalna niewiedza na temat Unii zostala dosc dobrze uwypuklona. Nie widze wiec sensu za bardzo wdawac sie z toba w dyskusje, ale; Cytat:
). No popatrz, a mi sie wydawalo ze to bardziej oddolne jest, ze UE jest tylko odbiciem aktualnych tendencji.Innymi slowy, w Warszawie stalaby tencza i bez UE. Przykro mi, proste odpowiedzi na zlozone kwestie sa gowno warte. Cytat:
Mozna krytykowac UE na dwa sposoby; a) rozumiesz jak funkcjonuje UE i uznasz ze nie podoba Ci sie taki model, potrafisz uargumentowac dlaczego (twoim zdaniem) lepiej by nam szlo bez UE b) nie rozumiesz jak funkcjonuje UE, ergo twoja krytyka nie moze sie opierac na wlasnych przemysleniach, opierac sie moze jedynie na tym co ktos Ci powiedzial Jak myslisz, do ktorego podpunktu pasujesz ![]() Arapaho Nie zaglebiajac sie za bardzo w twoj post odniose sie tylko do jednej rzeczy; Cytat:
ZSRR, tam tez zaklady nie mogly upadac. Dupa z rentownoscia, maja trwac! No i popatrz jak to sie wszystko skonczylo. Jaroo1 Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 04.12.2013 o godz. 13:19.
|
|||||||
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
pocieszny jesteś. Ile razy musiałby Hoffman nie zapłacić tego podatku żeby budżet stracił tyle co na POwskich przekrętach? Rachunek nie jest trudny, podołasz?Taką postawę dokładnie obrazuje to zdjęcie... ![]() ![]() fakty nie pozwalają? To trzeba je podrasować. Ale żeby takie metody stosował "prawicowiec" to już kuriozum.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.12.2013 o godz. 13:35.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
konserwa
Offline |
||
sanderuss napisał(a):
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 04.12.2013 o godz. 13:51.
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Hoffman pożyczone pieniądze oddał, Nowak zegarek oddał? Jest różnica czy nie ma? Gdyby pożyczający chciał ukryć fakt zaistnienia pożyczki to chyba wzorem POwców poszłaby gotówka. Dlaczego wysłał przelewem? Trochę logiki. Z normalnej sprawy pożyczki wśród znajomych próbuje się robić kolosalny przekręt i o ile w przypadku komuszych mediów mnie to nie dziwi, to co chce osiągnąć Jaroo1 powtarzając te komusze domysły? Możesz mi wyjaśnić? A co to Sakiewicz jest z PiSu ? Skoro mówisz o ataku to co zaprezentował szef RN u Pospieszalskiego? Sakiewicz jest z GP jest dziennikarzem może sobie mówić co chce, a wiązanie tego z PiS to nadinterpretacja. Żeby RN mógł stać się koalicjantem to musi najpierw dostać się do parlamentu, a żeby to nastąpiło powinien skupić się na przekonywaniu ludzi do siebie i pokazywaniu różnic dzielących go od rządzącej o sześciu lat "nocnej zmiany". Zamiast tego taki Jaroo1 wpada i udowadnia że PiS to lewica . Zrozum że jedyne co tym zyska to osłabienie całego jedynego "prawicowego" Ruchu Narodowego. Dostał kiedyś pytanie czy wolałby koalicję z PiS czy z PO. Jasno określił że nie ma to dla niego znaczenia, bo to to samo . Więc o czym tu gadać...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Pracuje w firmie, w której zarządzie siedzą pierwszoplanowi politycy PiS z prezesem na czele. Sakiewicz wraz ze swoim zapleczem sprzedał swój "koncern medialny", który wcześniej był jedynie medialnym zapleczem PiS politykom tej partii. Czego chcieć więcej?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
||
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|||
|
Cytat:
Swego czasu zapewne podniecałeś się, że na kongresie Rn wystąpił komuch ale o komuchach z PiSu to już się nie zająkniesz. Poza tym powiem tak, ja jestem i faszystą i komunistą. Czym się różni drozd od leminga TVNowskiego? Leming wyzywa od faszystów bo ktoś się identyfikuje z hasłem Bóg Honor Ojczyzna, a drozdzik wyzywa od komuchów bo ktoś coś złego powiedział na PiS. Cytat:
Cytat:
Ty nie możesz nadal zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi. Ja jestem niezależnym człowikiem a ty czy szpen zrobiliście z siebie psów systemu i dla jednego świety jest PiS i przynależność do prawicy a dla drugiego święte jest PO i przynależność do bycia Europejczykiem jak mniemam. I na koniec, ponownie proszę o odpowiedź na pytanie skąd czerpiesz tyle siły i chęci żeby od kilkunastu (kilkudziesięciu) miesięcy siedzieć na tym forum i walczyć z takimi komuchami jak ja? Jak ty to robisz? Polityków nie lubisz a tak się angażujesz w to wszystko. Jakiś fenomen. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sanderuss
1) Wow, nie wiedzialem ze Unia jest az tak potezna; Brukselski sygnal homopropagandy/poprawnosci dociera do Stanow, Kanady czy Australii. O Szwajcarii czy Norwegii szkoda pisac, juz na pierwszy rzut oka widac ze sa pod butem UE ![]() Ech... imperializm europejski wiecznie zywy, jak Lenin ![]() 2) Dupa jasiu karuzela. Nie rozumiesz jak funkcjonuje UE- tu nie chodzi o pojedyncze paragrafy, nie odwracaj kota ogonem- skad wiec mozesz wiedziec ze UE szkodzi Polsce? Bo ktos Ci tak powiedzial? I co ty widzisz? Dupa widzisz. Na czuja, i musi sie zgadzac z obrana ideologia. Obiektywnej informacji zero. P.S Nie wyzywaj innych od lemingow, bo narazie sam jestes 100% lemingiem. Domena leminga? Wypowiadac sie na tematy o ktorych nie ma sie zielonego pojecia. To bardzo proste, ktos lemingowi COS powiedzial (UE jest bee), leming to powtarzam bez praktycznie zadnego zaglebiania sie w temat na wlasny rachunek. Oczywiscie jestes lemingiem pierwszego stopnia (ze tak to ujme), do Drozda i Gwiazdzistego Ci bardzo daleko. Takze spokojnie.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 04.12.2013 o godz. 14:40.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
UE to jest ZSRR. Pany z Anglii, Francji i Niemiec rządzą a reszta śmieci takich jak Polska ma się podporządkować, np ma zmniejszać emisje CO2 bo pan tak powiedział i panu się to bardziej opłaca. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Ksiezyc to Mars, smiecie, i musza sie podporzadkowac Panu Jowiszowi, arghh!!!
P.S Tak wyglada twoja argumentacja. Wow! ------------ Wydaje mi sie ze pisalem juz w tym temacie dlaczego popieram idee integracji Europejskiej (wystarczy poszukac). Pobudki ideologiczne, polityczne i gospodarcze. Na pewno moim argumentem za Unia nie sa te slawne miliardy dotacji. Ja w ogole nie patrze na Unie w sensie okej jak niemiaszki rzuca jeszcze 5 euro dych i zbuduja mi wieze Eiffla w ogrodku to warto, jak nie rzuca i nie zbuduja to robie focha i ide w strone amazonskiego plemienia Umta Umbta Zaznaczylem to juz wiele razy, dla mnie UE to stan przejsciowy do Stanow Zjednoczonych Europy (ze tak to ujme). To znaczy na to licze. -------------- Co do "pomagania". Umowmy sie tak, pomagac za darmo sie nie pomaga. To jasne ze korzysci musza byc obustronne. Przeciwnicy Unii czesto maja takie socjalno-ogrodniczo pieskie nastawienie do UE, zrobcie nam "gospodarke" i zagwarantujcie poziom zycia albo wyjdzie ze jestesmy sluzacymi Was, Panow! Aha, i bron Leninie zadnych dla Was korzysci z Unii of course, my tylko brac, nie dawac. faken
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 04.12.2013 o godz. 15:06.
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
A wystarczy odrobina trudu aby sprawdzić. Antoni Pikul został zatrzymany 24 VIII 1982 r. Nie Piotrowicz Go zamknął, a prokurator Bryk, który dwa dni później przedstawił Mu zarzuty, co widać w poniższym linku: http://www.13grudnia81.pl/sip/index....33&sprawa=5218 Piotrowicz występuje w sprawie dopiero miesiąc później jako współtwórca aktu oskarżenia. Jeśli spojrzymy dalej to przygotowany przezeń akt oskarżenia rzeczywiście musiał być nieudolny, skoro nawet ówczesny sąd uniewinnił Pikula. Można także sprawdzić, że rzeczywiście ta sprawa była jedyną sprawą polityczną jaką prowadził prokurator Piotrowicz http://www.13grudnia81.pl/sip/index....2&n=P&idP=2547 Nie zmienia to oczywiście faktu, że Piotrowicz jest zwykłym oportunistą, bowiem wszystko byłoby ok gdyby sam o tym powiedział i potrafił się do tego przyznać, a nie ściemniał co go kompromituje jako polityka. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Opowiem Ci mlody człowieku taka historię którą znam z autopsji.Na początku lat 90 tych Huta im.Sędzimira przynosiła straty. Przynosiła straty mimo że zapotrzebowanie na stal było takie że tiry stały po profile i blachę po kilka nocy w kolejkach na ul.Ujastek i Mrozowej. Zaiste ciekawa sytuacja ,nie? Zarząd ogłaszał straty, min.skarbu z "bulem" serca ogłosił że fabrykę trzeba sprzedać. Doszło do tego po atrakcyjnej cenie kilku mln zł , nabywca Arcelor Mittal. Z miesiąca na miesiac "korki" z tirami się rozładowały a spółka zaczęła notować zyski. A teraz dośpiewaj sobie resztę w kontekście braku rentowności stoczni przy jednoczesnej chęci zakupów przez Polskę łodzi podwodnych w Japoni a innych łajb w NIemczech. Ci sami ludzie u koryta , te same sztuczki a ciemniaki dalej łykają bajki o rentowniościach. Jeśli już pewien strategiczny sektor gospodarki nie jest rentowny to zmienia się zarząd na lepszy a nie sprzedaje spółkę ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak tak
.Lepiej oficjalnie bratać się z komuchami tak jak "nocna zmiana". Facet za odmowę brania udziału w procesach politycznych był przez komuchów zdegradowany i szykanowany. W sprawie którą wyszukał dziennikarzyna przyczynił się do uniewinnienia oskarżonego, z faktami nie wygrasz. Natomiast w sytuacji kiedy Jaruzelski jest zapraszany na posiedzenia RBN takie zarzuty to śmiech na sali. W tym samym programie dr. Ciszewski został TW ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Fakty są takie że gdyby PIS naprawdę robił to co głosi na temat lustracji ,to tacy ludzie jak: Jasiński , Kryże czy Piotrowicz nie mieli by nawet prawa wstępu do partii i polityki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Miller sprzedał i c.huj mu za to w oko i kij po plecach, ale prawda jest też taka, że prędzej by to upadło, niż by sie związki dogadały co do zwolnień i restrukturyzacji. akurat w IPNie jest notatka na Cieszewskiego ... |
|
|
|
Guest
|
|
|
Bobciu 90 jak ty poziom zycia chcesz argumentowac wykresami, tabelkami to faktycznie nie mamy o czym gadac. Poszukaj takich najlepiej w GUSie albo lepiej Eurostacie
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Arapaho
To nie takie proste. Najlepiej byloby wladowac kase (duuuzo kasy), pozwalniac,..., krotko mowiac odratowac rentownosc niektorych polskich firm ktore poszly pod mlotek za nie duze pieniadze. I tak dalej. To wszystko prawda. Niestety, nie zawsze sie da, nie zawsze byly ku temu mozliwosci. Jestesmy biednym panstewm, i bardzo ograniczonym narodem (sorry, taka prawda, mentalnie 100 lat za Szwajcarami czy Koreanczykami z Poludnia). Do stoczni dokladalismy i bysmy dokladali przez nastepne pincset lat. Ergo, nie warto bylo trwac w tym toksycznym zwiazku. Sprawic ze firma regularnie przynoszaca ogromne straty zacznie przynosic zyski to nie kwestia zagwizdania. Naprawde. wiesniak84 Reasumujac... troll. Pogadac z prostym ludem, on zna odpowiedz na skomplikowane kwestie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.12.2013 o godz. 17:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A niby dlaczego? Słyszałeś historię Szawła? PiS tych którzy uznają swój błąd, posypią głowę i będą chcieli odkupić winy musi wspierać. Tak zachowuje się katolik. Nie stoi to w żadnym stopniu w sprzeczności z chęcią piętnowania tych którzy w tamtych czasach wspierali reżim i do dziś się tym szczycą, nawet nie myśląc o wyrażeniu skruchy. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() A nie prościej było nie stawiać zarzutów ,niż stawiać rzekomo takie zarzuty ,żeby Sąd uniewinnił? Biedak się musiał gimnastykować ,gdyż tak naprawdę wg ciebie to on bronił tych opozycjonistów ,stawiając celowo nie trzymające się kupy zarzuty. Takie bajki to niech sobie opowiadają na spotkaniach PISu, prawda jest taka ,że koleś się przez ileś lat świetnie czuł jako prokurator w PRL i świetnie się czuł jako prokurator w III RP ,modelowy przykład z czym PIS rzekomo chce walczyć za pomocą lustracji ,tymczasem sam w swoim gronie ma takich członków. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
1) Duzo slow - tresci zadnej. Najnowszy przyklad: projekt rezolucji w sprawie zdrowia reprodukcyjnego i seksualnego piora Edite Estreli. Wcale nie homopropaganda i promocja dewiacji. A takich kwiatkow wychodzacych spod pior euro-komisarzy jest wiecej. Ale oczywiscie to wcale nie promocja skrzywien jest glowna domena lewicowych technokratow - to wszystko powstaje w trosce o nas, w mysl zasady ze ludzie to stado baranow i tylko waskiej kascie myslicieli z Brukseli przysluguje decyzja o tym jak mamy zyc. Wymien nazwe miasta na Moskwe i wypisz wymaluj dostaniesz recepte na system ktory upadl (podobniez) w Kraju Rad.
2)Dupa Jasiu karuzela. Biegly w ideologi dzucze tez nie jestem mimo wszystko to co widze pozwala mi stwierdzic ze Korei Pln nie najlepiej sie wiedzie. Mam nie widziec jak od Rzymu poprzez Bruksele, luksemburg, Maastricht po Lizbone coraz wiecej jest wykonywane w celu federalizacji i powstania super-panstwa. Czy trzeba byc bieglym w kazdym poszczegolnym kruczku prawnym aby moc to dostrzec? Chyba nie.
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 04.12.2013 o godz. 18:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez palikot : 04.12.2013 o godz. 18:01.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|