The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Piątkowy mecz zakończy się:
Zwycięstem Wisły! 30 93,75%
Remisem 2 6,25%
Zwycięstem Korony 0 0%
Głosujących: 32. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2013, 13:51
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Nie. Często to jest za to czerwo, bo często się zdarza taka sytuacja, gdy napastnik wychodzi sam na sam z rywalem i bramkarz ręką poza polem karnym próbuje ratować sytuację. Uniknięcie gola lub sytuacji stuprocentowej dla rywala przez złamanie przepisów to czerwona z automatu (na takiej samej zasadzie czerwoną są nagradzane faul na napastniku wychodzącym na czystą pozycję lub zatrzymanie ręką piłki skierowanej w bramkę przez gracza z pola). Samo dotknięcie piłki ręką poza polem karnym to żółta. Pytanie, czy gdyby Małkowski nie dotknął piłki ręką, to byłaby czysta sytuacja. Z tych skrótów, co widziałem, to nie mam nawet pewności, że Guerrier dopadłby do piłki, ale muszę się temu jeszcze przyjrzeć. Póki co zgodziłbym się z decyzją sędziego.

W ogóle ten Małkowski jest strasznie "elektryczny". Za każdym razem gdy interweniował, śmierdziało zagrożeniem dla jego bramki. Przy bramce też się nie popisał.

Zwłaszcza, że była asekuracja obrońców, a wszystko działo sie z BOKU pola karnego. Prawidłowa decyzja sędziego. Już prędzej czerwo dałbym Burlidze, bo moim zdaniem zasłuzył. Mam nadzieję, ze został potraktowany "suszarką" w szatni za narażanie drużyny w sytuacji, gdy nie ma żadnego zagrożenia i przeważamy.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 23.11.2013, 14:14
piotek napisał(a):Wyświetl post
Zwłaszcza, że była asekuracja obrońców, a wszystko działo sie z BOKU pola karnego. Prawidłowa decyzja sędziego. Już prędzej czerwo dałbym Burlidze, bo moim zdaniem zasłuzył. Mam nadzieję, ze został potraktowany "suszarką" w szatni za narażanie drużyny w sytuacji, gdy nie ma żadnego zagrożenia i przeważamy.
Co ty pieprzysz chłopie? Burliga pokazał że ma charakter, ja sam miałem ochotę rzucić krzesełkiem w tego kmiota z Kielc...
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 23.11.2013, 14:16
Barti napisał(a):Wyświetl post
Co ty pieprzysz chłopie? Burliga pokazał że ma charakter, ja sam miałem ochotę rzucić krzesełkiem w tego kmiota z Kielc...
Nie, reagowanie na zaczepki w sytuacji gdy przeważamy i nie ma realnego zagrożenia bramki, to nie jest pokazanie charakteru a głupota. Inaczej byś śpiewał, gdyby Bury dostał czerwień i przegralibyśmy przez to mecz.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 23.11.2013, 14:19
gigant napisał(a):Wyświetl post
Żeby było w temacie, cieszy wygrana.

Bardziej cieszy ten płacz w wypiz.dowie i poczucie żalu. Wiem że boli scyzorów porazka i tylko żałuję że gol nie wpadł 5 minut później zeby ich całkiem krew zalała.

Mam nadzieję że w krainie wiatrów i majonezu weekend zje.bany mają totalnie.

Też w temacie:
Oczywiście 3 punkty na plus, cała gra do dupy, nie ma się co oszukiwać, ale powyżej średniej normy to mamy tylko bramkarza. Tylko i aż

A tak ciut poza tematem:
Scyzory to taka kielecka odmiana żyda. Wieś śpiewa i tańczy, buractwo wśród piłkarzy nie mówiąc o kibicach. Mam nadzieję że jeszcze dzisiaj płaczą do poduszek i tną sobie żyły.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 23.11.2013, 14:33
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Nie, reagowanie na zaczepki w sytuacji gdy przeważamy i nie ma realnego zagrożenia bramki, to nie jest pokazanie charakteru a głupota. Inaczej byś śpiewał, gdyby Bury dostał czerwień i przegralibyśmy przez to mecz.
Nie widziałem tam nic na czerwoną kartkę bo piłka nożna to nie sport dla panienek. Nie wiem co tam Sobolewski powiedział Buremu, ale widziałem jak potem chamsko wyciął jednego z naszych, dlatego należało go usadzić żeby wiedział kto tu rządzi. Sory ale tak to musi niestety czasem wyglądać.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 23.11.2013, 14:46
Nie widziałem tam nic na czerwoną kartkę bo piłka nożna to nie sport dla panienek. Nie wiem co tam Sobolewski powiedział Buremu, ale widziałem jak potem chamsko wyciął jednego z naszych, dlatego należało go usadzić żeby wiedział kto tu rządzi. Sory ale tak to musi niestety czasem wyglądać.
Obejrzyj powtórki, bo to powinna być czerwona kartka z urzędu.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 23.11.2013, 15:21
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Obejrzyj powtórki, bo to powinna być czerwona kartka z urzędu.
No już nie przesadzajmy, Bury klatę przystawił a że Sobolewski konus to dostał barkiem... Potem "ciotowanie" w wykonaniu piłkarza Korony i tyle...
Odpowiedz cytując
ASecond17
Member

Od: 02.2008

Stary 23.11.2013, 15:24
2 słowa do Gniazdowego - wczorajsza przyśpiewka "Podnieś ręce za kolegów" jest super!!! Ćwiczmy to dalej na meczach, bo ma ambitne słowa, od serca - to co najważniejsze na Wiśle. Sądzę, że dobrze się niesie, ekstra się śpiewa. Nie odpuszczajmy tego!
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 23.11.2013, 15:24
A ja jeszcze raz wszystkim, wielce zgorszonym zachowaniem Burligi chciałem uzmysłowić jedną rzecz. Chłopak zachował się w odpowiedni sposób, ponieważ Korona w naszej lidze jest najbardziej chamsko grającym zespołem na boisku i poza nim (przypominam środkowy palec Korzyma do naszych kibiców po wygranym meczu, i podobne zachowanie ich młodszego kolegi z rezerw w meczu z nami). W takiej sytuacji należy od początku w zdecydowany sposób się temu przeciwstawić i pokazać że nie jest się chłopcem do bicia - zwłaszcza że gramy u siebie. Tak ma to właśnie wyglądać. Dodam jeszcze do tego wszystkiego że przy korzystnym wyniku jakim był dla nich remis tarzali się po boisku jak barany (o dziwo sam Garguła chciał jednego znieść z boiska jak mu leżał pod nogami przeszkadzając wykonać wolnego) W Kielcach mają kompleks Krakowa pisząc nazwę naszego klubu z małej litery, i to się najwyraźniej udziela piłkarzom. Traktują nas jak największego wroga, mecz jak świętą wojnę, a my ich olewamy. I nie mylcie proszę zachowania Burligi z napadami szału Pareiki czy różnymi grzeszkami Małego - bo ja tego też nie popieram. Na chamstwo trzeba odpowiadać zdecydowanie, bo inaczej ta Korona przy R22 wyszłaby nam na głowę, a tego chyba nie chcieliśmy?

P.S.
Co do samego zdarzenia, na powtórkach widać jak Sobolewski (że ten palant musi się tak właśnie nazywać) nagle po wszystkim łapie się za głowę i pada... Dla mnie to jest czerwona kartka...
Ostatnio edytowane przez Barti : 23.11.2013 o godz. 15:27.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 23.11.2013, 18:42
Przyzwoity mecz jak na naszą ligę i nasze możliwości. Wygrana cieszy, zwłaszcza z takim przeciwnikiem.

Korona co prawda niezbyt mocna, ale...
Zdołaliśmy sie utrzymywać przy piłce, nawet pod presją.
Dużo walki, parę ładnych akcji akcji.

Cały Brożek. Prostej sytuacji nie strzeli a nieprawdopodobną tak.
Donald wyrażnie nieobecny myślami na boisku.
Burliga, chwilami jak pobiegł do przodu to mi Baszczyński się przypomniał. Bez daleko idących skojarzeń, chwilami i w tym meczu.
Wszyscy podstawowi zawodnicy zagrali przyzwoicie (oczywiscie jak na nasz obecny poziom), nawet do Boguskiego, jak na jego możliwości, nie było o co sie przyczepić.

Nie jestem zgorszony zachowaniem Burligi, ale czerwona jak nic. Przypominam wszystkim Nuneza i jego "wywalczoną" czerwoną w ostatnich grach LE.
Również Małkowski czerwona. On to zrobił z premedytacją, piłka go przechodziła, jakby jej nie zgarnął, Donald by do niej doszedł i walnął do pustej.

Cytat:
Tym którym Boguski podnosi ciśnienie samą swoją obecnością radzę psychoterapię, bo niedługo widzę go w kadrze .

No chociaż patrząc na naszą kadrę i sposób pozyskiwania zawodników przez nowego selekcjonera to kto wie...

Jeżeli Bednarzowi udadzą się zimowe zakupy to raczej myśłałbym o utrzymaniu się w 18 meczowej a nie kadrze.
To, że raz na ruski rok zagra dobry mecz a ostatnio nie jest już tak irytujący nie zmienia postaci rzeczy.
Sympatyczny zawodnik, trafił do nas przypadkowo, w sumie po znajomości. ale piłkarsko jest słabiutki.
Jego technika piłkarska to jakaś parodia, fizycznie bardzo słaby, dodatkowo po kontuzji ma blokadę psychiczną. Słaby strzał, słabo gra głową. To co pozostaje ? Czasami ma dobry nieszablonowy pomysł, tyle, że spowodu braków technicznych z wykonaniem są kłopoty. Trochę mało.
Odpowiedz cytując
Enrico2000
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 23.11.2013, 20:54
Cieszy mnie to, że znów widać było jak gryźli trawę. Walka ma być w każdym meczu, wtedy nawet porażkę można przełknąć. Ale po walce a nie odpuszczeniu jak z Lechią w PP. Brawo za wczoraj !!
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 24.11.2013, 00:37
Burliga na +
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 24.11.2013, 09:45
Burliga pokazał w jak głupi sposób można osłabić zespół. Jak można rywala walić z bara w ryj? Przecież to czerwień jak nic. Pora dać szansę Frycowi.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 24.11.2013, 09:58
Bury i tak teraz będzie pauzował za żółte kartki. Do tej pory w takiej sutuacji szanse dostawal Stolarski. Tak było chyba z Zawisza, ale tam mu mecz nie wyszedl, wiec tym razem licze ze Smuda da szanse Frycowi.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 24.11.2013, 10:09
w drugiej połowie ze strony gości poszły cztery niemal identyczne akcje - i cztery razy daliśmy się zjeść:

grali szeroko prawą stroną, doskakiwał Bunoza - kompletnie bez asekuracji, 1 na 1 - w tym czasie stoperzy cofali się w pole karne, robiąc w obronie wyrwę na jakieś 20 metrów - w tę lukę schodził jakiś scyzor i spod końcowej linii grał piły, które lepsza druzyna zamienia na gole.

Piszę to któryś raz, ale w obronie gramy wiejsko. Wychodzi nam wysoki press, ale kiedy go braknie - bazujemy na indywidualnościach, kompletnie tracimy system.

Tracimy mało bramek a potem trafia się Bydgoszcz czy Zabrze - zespoły, które mają pomysł i spokój z przodu - no i wielkie zaskoczenie.
Nie wszystko da się nadrobić agresją.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.11.2013, 10:31
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Burliga pokazał w jak głupi sposób można osłabić zespół. Jak można rywala walić z bara w ryj? Przecież to czerwień jak nic. Pora dać szansę Frycowi.
No widzisz, a w meczu Legia - Pogoń Dvaliwiszwili przewrócił piłkarza Pogoni odpychając go rękami o wiele bardziej agresywnie niż Burliga i dostał tylko żółtą. Napewno w Warszawie nikt się nie sili na taki "obiektywizm: jak tutaj na forum.
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.11.2013, 10:44
Czerwona kartka dla Małkowskiego jak najbardziej zasłużona. Dla Burligi również, tak więc w błędach sędziego mamy remis.

Co do Małeckiego to nigdy nie byłem zwolennikiem jego talentu, bo wg. mnie ma wiele braków nie do nadrobienia, szczególnie jeżeli chodzi o mentalność. Ale póki gra dla nas, to trzeba go wspierać i życzyć lepszej formy. Dla mnie ustawianie go na skrzydle to robienie mu krzywdy. Nie ma parametrów jak klasowy skrzydłowy, nie potrafi dośrodkować piłki w pełnym biegu. Jego wrzutki to zawsze albo wysoki balon, co daje czas obrońcom i bramkarzowi rywali, albo włoży w dośrodkowanie piłki za dużo siły i przerzuci całe boisko. Przypomnijcie sobie jaką centrę miał tak krytykowany Łobodziński.. Jego największą wadą jest to, że kompletnie nie czuje tempa gry, co dyskwalifikuje go do gry w pomocy.Jak trzeba zagrać z pierwszej piłki to ją holuje, jak trzeba wypuścić kogoś w uliczkę to się kiwa, aż straci. A jak znowu trzeba przytrzymać piłkę to pcha akcję do przodu jak prawdziwek.Jak trzeba rozegrać akcję to uderza z nieprzygotowanej piłki z 30-40 m wprost w ręce bramkarza, lub wysoko nad bramką. Do tego prowadząc piłkę, podając, strzelając, nie potrafi zrobić tego z podniesioną głową. A to ce..... każdego dobrego piłkarza. Natomiast sprawdza się jako napastnik i widzę go obok Brożka. Ma silne uderzenie z obu nóg, potrafi się przepychać z silnymi obrońcami. To taki typowy zawodnik, któremu trzeba dograć piłkę w okolicach szesnastki, jak trzeba to przepcha/kiwnie jednego obrońca i huknie na bramkę. Trzeba brać pod uwagę, że w juniorach zawsze grał w ataku, nie ma żadnych predyspozycji do gry w pomocy i wystawianie go tam nie jest dobrym pomysłem. W żaden sposób nie czuje gry jak chociażby Garguła, za to ma wielkie serducho do gry i może się przydać, ale nie na skrzydle.

A co do meczu to wolę zagrać słabsze spotkanie, ale mieć 3 ptk niż żeby nas chwalili jak za Zabrze, ale zostać bez punktów. Zostały nam do końca runy 4 mecze. Jak wygramy 2 u siebie i na wyjazdach zremisujemy to będę przeszczęśliwy.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 24.11.2013, 11:36
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
No widzisz, a w meczu Legia - Pogoń Dvaliwiszwili przewrócił piłkarza Pogoni odpychając go rękami o wiele bardziej agresywnie niż Burliga i dostał tylko żółtą. Napewno w Warszawie nikt się nie sili na taki "obiektywizm: jak tutaj na forum.
Ja tylko przestrzegam, żeby się nie powtórzyła taka głupia sytuacja jak w Bydgoszczy, gdzie kontrolowaliśmy przebieg gry do czerwonej kartki, otrzymanej równie w głupi sposób.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 24.11.2013, 22:32
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
Aha, moim zdaniem, sędziowanie na poziomie okręgówki (z próbą nieobrażania okręgówki). Żółta kartka dla Małkowskiego to kpina totalna.
Podobnie jak zółta dla Burligi.

Ogólnie Burliga w tym meczu powinien dostać dwie kartki - czerwoną w 1 połowie i zółtą w drugiej w 80 minucie, kiedy z całej siły popchną i wywrócił przeciwnika w polu karnym, kiedy ten doganiał piłkę przed linią. W ogóle był jakiś nerwowy - poza tym co wymieniłem miał jeszcze kilka niepotrzebnych spięć z kielczanami. Grał nieodpowiedzialna i głupio, mógł osłabić drużynę i sądzę, że powinien mieć jakąś rozmowę umoralniającą.

Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Patryk "wyjebane" Małecki wczoraj obrał sobie ciekawą strategię. Przeczekania do gwizdka końcowego. Wybrał sobie miejsce na boisku w którym przestał większość meczu. Dwa metry truchtu w prawo, dwa w lewo...
Błąd w ocenie. Nie można powiedzieć że miał "wyjebane", przeszedł obok meczu, chciał tylko doczekać do jego końca czy nie wykazał się zaangażowaniem. Wszystko to to nie prawda, bo gdy podchodził pod pole karne czy był w polu karnym, a także w wielu innych momentach było widać, że bardzo chce grać dobrze, tylko... nie może

Problem jest taki, że on po prostu zupełnie nie ma formy - coś z nim się stało od strony techniki, automatyki gry. To co zauważyłem to... stawianie drobnych kroków nawet w szybkim biegu (a przez to bieg nie był w pełni szybki), trudność w utrzymaniu rytmiki kroków, prowadzenia piłki przy nodze, niezdecydowanie co zrobić, gdzie zagrać, jak zakończyć akcję, gdzie biegnąć.

On po prosty zupełnie wypadł z rytmu. To jest tak, że gdy coś idzie dobrze to nie zastanawiamy się nad tym jak to robimy, po prostu jakoś automatycznie się to dzieje. Gdy ta automatyka przepada staramy się robić to samo co wcześniej robiliśmy bez problemu, ale... zupełnie nie wychodzi. I tak jest teraz z Małeckim .

Podobnie miał Małysz, gdy wygrał 3 puchary świata pod rząd, a w kolejnym sezonie zajmował miejsca pod koniec trzydziestki zawodników. Również tłumaczył to, że gdzieś zgubił ten automatyzm.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 24.11.2013 o godz. 22:46.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 24.11.2013, 22:48
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Burliga na +
Uważam, że Łukasz Burliga rozgrywa bardzo dobrą rundę, to nie tylko wywalczone karne, solida gra w obronie ale również bardzo dobre wejścia do przodu, bardzo ważne odbiory. Po meczu z Legią najczęściej mówiło się o Brożku czy super podaniu Garguły natomiast to od odbioru Łukasza rozpoczęła się akcja bramkowa. W meczu z Koroną również rozgrywał dobre zawody... nie rozumiem jednak na cholerę jest mu to walnie z bara pałkarza Korony czy mając już żółtą kartkę na siłę podnosi symulującego piłkarza tego zespołu. Takimi zachowaniami sam może rzucić cień na swoją bardzo dobre grę. Nie dawno skończyła się liga + extra nie ma Burligi w 11 kolejki bo zamiast mówić o tym że dobrze grał dzisiaj piszemy, że mógł osłabić zespół.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 24.11.2013 o godz. 22:50.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 24.11.2013, 23:52
Jestem naprawdę pod wrażeniem waszego szlachetnego, wręcz porażającego obiektywizmu chłopaki! W moich oczach zasługujecie na tytuł sprawiedliwego wśród narodów. Uważam że teraz wspólnie powinniśmy jakoś wspólnie zredagować trzy pisma: jedno do PZPN z prośbą o przekwalifikowanie czynu Łukasza i zmianę z żółtej na czerwoną kartkę, drugie do programu Legia+ jak śmieli nie umieścić czynu Łukasza w kontrowersjach!, trzecie z oficjalnymi przeprosinami do Korony, że jest nam wstyd że najbardziej fair zachowujący się klub na boisku był narażony na działanie takiego boiskowego chuligana. Sam Łukasz niech przestanie grać w piłkę nożną, i niech zapisze się do ministrantów.
Potraktujcie to z przymrużeniem oka
Dobranoc.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.11.2013, 15:36
Posty o Boguskim przeniesiono do działu "Nasi piłkarze...."

A jak będa nadal kwitły to założymy temat "Boguski - jesteś za czy przeciw?"
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
tas de fleia
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 25.11.2013, 17:16
Ja nie wiem o co pretensje do Burego. Wolicie c... które się będą z boku przyglądać jak mu takie koguty jak ten Sobolewski z korony skaczą? Dobrze zrobił szkoda że ....rykowi nosa nie złamał.
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 25.11.2013, 17:17
Jestem naprawdę pod wrażeniem waszego szlachetnego, wręcz porażającego obiektywizmu chłopaki! W moich oczach zasługujecie na tytuł sprawiedliwego wśród narodów. Uważam że teraz wspólnie powinniśmy jakoś wspólnie zredagować trzy pisma: jedno do PZPN z prośbą o przekwalifikowanie czynu Łukasza i zmianę z żółtej na czerwoną kartkę, drugie do programu Legia+ jak śmieli nie umieścić czynu Łukasza w kontrowersjach!, trzecie z oficjalnymi przeprosinami do Korony, że jest nam wstyd że najbardziej fair zachowujący się klub na boisku był narażony na działanie takiego boiskowego chuligana. Sam Łukasz niech przestanie grać w piłkę nożną, i niech zapisze się do ministrantów.
Potraktujcie to z przymrużeniem oka
Dobranoc.
Zrozum, że nie chodzi tutaj o żaden obiektywizm, ale o troskę, żeby to się więcej nie powtórzyło. Bury ma słabą psychikę, potrafi się łatwo "zagotować". Z 8 żółtymi kartkami i takim zachowaniem zaczyna przypominać Nikolę. W zeszłym sezonie w meczu z Lechią zarobił już głupią czerwoną kartkę, w momencie kiedy wynik wisiał na włosku. W piątek mecz był całkiem spokojny, nie było żadnego zagrożenia dla nas, poszło o głupi aut, a dal pretekst sędziemu do wyrzucenia go z boiska. Nie pozuję na ostatniego sprawiedliwego, ale nie chciałbym żebyśmy musieli w jakimś meczu od 30 min grać w dziesiątkę, bo Buremu znowu odbije i kogoś uderzy.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.11.2013, 17:43
4karol4 napisał(a):Wyświetl post
i takim zachowaniem zaczyna przypominać Nikolę.
Fantastycznie!

NIKOLA! NIKOLA!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
keth
Member

Od: 09.2013

Stary 25.11.2013, 20:36
Cytat:
Ja nie wiem o co pretensje do Burego. Wolicie c... które się będą z boku przyglądać jak mu takie koguty jak ten Sobolewski z korony skaczą? Dobrze zrobił szkoda że ....rykowi nosa nie złamał.
Raczej odpowiedzialnego faceta który nie będzie się podpalał na pierwsze lepsze prowokacje szmaciarzy. Prowokacje nastawione na to że ktoś od nas załapie kartke, po co dawać takim mendom satysfakcje dając się wyrzucić z boiska lub łapiąc głupie kartki. jest wiele sposobów by uprzykrzyć komuś życie i nie trzeba przy tym dawać sędziemu powodu do wyrzucenia z boiska
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 26.11.2013, 00:17
Aż się z ciekawości zrejestrowałem na forum tych łachmaniarzy, żeby zobaczyć czy maści na ból d..y nie potrzebują, ale na ichniejszym forum mecz z nami nie istnieje to że w innych wątkach tylko Wisła piszą z małej litery ew. rzeka i taki tam parchate uprzejmości, to się nie zdziwiłem, ale o ostatnim meczu... nic! żadnego wątku, postu itd. Chyba że ktoś coś znalazł, a ja jestem ślepy a może nawet pisać się boją, nie tylko przyjeżdżać?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów