shaggy napisał(a):

|
Nie dziw sie jednak ze jest tutaj tyle uszczypliwosci w stosunku do (L)osersow skoro oni sami swoja gadka (pamietacie przedsezonowe brednie Lesnodorskiego) do tego zachecaja. Gdyby zamiast wszechobecnej w ich obozie (prezio, pilkarze, kibice) buty i arogancji byloby troche zdroworozsadkowego myslenia i wypowiadania sie - byliby odbierani inaczej. A tak jedni sa klaunami (prezio) inni bujajacymi w oblokach (kibice) a jeszcze inni parodystami (niektorzy pilkarze) i gdy jest okazja to czasem trzeba dla ich wlasnego dobra o tym im przypominac...
|
Ja bym nie nazwał tego uszczypliwościami tylko zwykłym napinaniem się w necie, co także czynisz, pisząc to szczeniackie Loosers, a nie Legia. Mistrza Polski wygrali, także chyba aż tacy Loosers to oni nie są..
Abstrahując od średniego (w porywach) sensu napinania się przez kabel, to ja kompletnie nie rozumiem tego waszego ciśnienia na Legionistów. Wiadomo przyjaźni nie ma i nie będzie nigdy, życze im jak najgorzej na każdej płaszczyźnie. Ale. Ale znaczniej bardziej cisnienie mi podnosi taka Amica, zgoda naszej
największej drodzy państwo kosy. Nie wiem moze myślę w innych kategoriach, co większość, a chyba szkoda.
Przejmujecie się tym co media piszą? Co wypisują na tych tłiterach, pejsbukach? Tym co opowiada prezes Legii ? Serio..? Wrzućcie na luz, bo to już jest komedia, jak Legia przegrywa, a jeden z drugim wypisuje "Legła Warszawa" na forum Wisły. Dobrze ksereq napisał - poziom gimbazy.
Napisze to ostatni raz. Skupmy się na swojej drużynie i na swoim mieście. Tyle, napinajcie się dalej na Legię, drużynę z miasta 350km, z którą spotykamy się 2 razy w roku.