|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=aYP3DxBXbBg
Ciekawe wystąpienie. Szczególnie polecam wyznawcom tvn to, co mówi Pani Binienda w 1:17: 50 sek ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ale zakłócają połączenie przez skypa przy prezentacji prof. Biniendy i Szuladzińskiego.....widać że ta prawda wieeeelu uwiera
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.10.2013 o godz. 12:03.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Lol, tylko na przemówienia po kościołach ich stać? Gdzie słuchaczami są w 100% emeryci i renciści. Ci eksperci z PiSu dobrze wiedzą, że swoimi "kosmicznymi" teoriami mogą trafić jedynie do umysłów i głów osób, nie oszukujmy się.. niezbyt lotnych itp (z racji wieku oczywiście, rzecz normalna)
A tak na marginesie, w oczach tych pseudo wykładowców widać tą nienawiść do Polaków i rządu.. masakra.. gdzie ja żyję.. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tymrazem darmowa wersja Skype'a pokrzyżowała plany Antkowi i jego czeredzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie skype tylko banda lemingów, które żeby nie dowiedzieć się jakimi są kretynami zatykają uszy i zamykają oczy. Himalaje naiwności.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Antek kompromituje siebie na każdym kroku.. wymyślając to coraz to nowsze tezy o zamachu, a ludzie to dalej kupują. No po prostu nie dowierzam w jakim kraju przyszło mi żyć.. Ciemnota i zacofanie..
|
|
|
|
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chcesz wyrazić opinie w temacie to nie ruinuj swojego autorytetu pierwszym wpisem ...
![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 16.10.2013 o godz. 16:47.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczekujesz czegoś więcej od tego typu ludzi ? Ważne że leci you can dance, gwiazdy tańczą na lodzie, na koniec wieczorne wydanie wiadomości faktów i można iść spać w poczuciu wyższości.
Ja wiem, przykro się robi od tego typu utumanień, no ale cóż możemy zrobić? Ta wstawka z tym skypem wygląda mi się z sytuacją, kiedy korepetytor stara się uczniowi coś wytłumaczyć, dziecko puszcza bąka i zaczyna się z tego śmiać. Co tam materiały cienkościenne - kto by się tam przejmował badaniami naukowymi. Putin zadzwonił. Ciekawy jestem czy profesor żałuję tego,że włączył się w te badania- mam nadzieję, że nie.Jjak płytkim jesteśmy narodem i ile w nas nienawiści. Mógł odmówić, ale coś chciał dla kraju zrobić, to teraz dzwonią do niego jakieś półgłowki lub wysyłają mu listy z pogróżkami- zapewne od miłośników partii miłości. http://www.youtube.com/watch?v=rGMQLZNW8W0
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 16.10.2013 o godz. 17:15.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
A czego można się spodziewać po widzach Telewizji Trwam ,którzy są najbardziej naświetlani tymi wariactwami Macierewicza ,którzy się kładą w poczuciu ,że żyją w państwie totalitarnym i że Tusk z Putinem im zabił prezydenta ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty pewnie nie potrzebujesz tefałenu. Wszystko masz w domciu, z pierwszej ręki inaczej ciężko wytłumaczyć skalę POmylenia, którą prezentujesz.
A to tylko dlatego, że sprzedajne ku...wy nie są publicznie nazywane ku...ami. Więc pojawia się wrażenie równoważności argumentów. I taki Grzegorz wypisuje debililizmy które sprawiają że ręce opadają, a jest pewnie święcie do swojej racji przekonany. Klasyczny Kobierzyn...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 16.10.2013 o godz. 17:31.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A tutaj wykład dla zainteresowanych. http://youtu.be/sr0_ICluGSE
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 16.10.2013 o godz. 20:05.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Taka jest właśnie z Tobą dyskusja - zero wiedzy, zero chęci zgłębienia tematu z Twojej strony. Samodzielnego myślenia brak. Lol-i za to pełno - no i frazesów o sztucznej mgle i helu. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Co by nie mówić - sfrajerzyli... Mogli tego uniknąć, gdyby tylko pomyśleli, a że ktoś może chcieć potrolować, to akurat do przewidzenia było.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Raczej tylko idiota mógł pracować na zmanipulowanym zdjęciu.Widzę dalej tkwisz w przekonaniu jaki to tvn zły a już zapomniałeś jak wypunktowałem Cię w temacie Radwańskiej i tvnu? krótką masz pamięć...
Ostatnio edytowane przez GrzegorzTS : 16.10.2013 o godz. 17:58.
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
Dzisiaj przez przypadek wszedłem na Interii w artykuł o jaki zamieścił jakiś idiota z redakcji o chorobie posła Górskiego z PiSu i Jego apelu do Przyjaciół zamieszczonym na szajsbooku o oddawanie krwi. Komentarze jakie się pod tym pojawiły to właściwie jeden ściek. Tak wiem to tylko forum interii, wypisz wymaluj forum onetu, pewnie dzieci z gimnazjum... ale ktoś te dzieci "wychował", ktoś nauczył takiego zachowania i takich reakcji. Zresztą czy na tym forum jest inaczej? że przypomnę tylko o wielokrotnych wpisach AS-a, Szpenia, pysia i innych pokemonów w tym temacie. Niestety tutaj wracamy do początku - II wojna światowa=wyniszczenie elity, 50 lat komuny. Niestety ale z szamba nie da się zrobić perfumerii, choć możemy się pocieszać, że kiedyś też nie było idealnie wspominając słowa wycofywanego teraz cichaczem z lektur szkolnych - wieszcza: "[...] Nasz Naród jest jak lawa, z wierzchu zimna i twarda sucha i plugawa lecz wewnętrznego ognia sto lat nie wyziębi Plwajmy na tę skorupę i zstąpmy do głębi [...]" |
|
|
|
Banita
Offline |
|
I muszę cie zasmucić ,że to co robi Kaczyński i Macierewicz nie jest popierane przez jakieś elity o których dumnie piszesz , bo na ich teorie i przekaz nabierają się w większosci stare rozmodlone baby i niewykształceni ludzie. Dla Kaczyńskiego ludzie z wyższym wykształceniem to "wykształciuchy",którymi jak mniemam gardzi. PS Aha jeszcze o leżącym na łożu śmierci pośle Górskim ,podobno oprócz prośby o krew ,prosił także ,żeby mu przynieść urnę do sali w której leży ,tak żeby mógł głoować za odwołaniem HGW ,czyli chyba jeszcze umierający nie jest...
Ostatnio edytowane przez AS82 : 16.10.2013 o godz. 19:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jaki uczciwy i na pewno wiarygodny . A co do Radwańskiej to lepiej się nie ośmieszaj tylko oglądnij zdjęcie z angielskiej gazety. Skoro nie dostrzegasz manipulacji to szkoda czasu na dyskusję. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|||
|
Z ciekawości co tam bazgrzesz (czy coś może się nauczyłeś, pojąłeś - polemizując tutaj z nami) rozwinąłem twój wpis i... szkoda gadać
Poniżej zamieszczam Ci dla ułatwienia jeszcze raz mój wpis w całości. Wskaż mi gdzie napisałem coś co próbujesz sugerować w wytłuszczonym fragmencieJEDREK76 napisał(a):
Widzisz ja nie wiem czy był zamach, ale także nie wiem czy to była zwykła katastrofa. I wielokrotnie to powtarzałem zarówno ja, jak i wielu userów tutaj się udzielających, ale Ty Jesteś na to po prostu głuchy i tak powtarzasz swoją mantrę próbując mnie zaszufladkować.
Rzecz jasna dla Ciebie naukowcy z zespołu Macierewicza swoje dyplomy na bazarze zakupili. Pochwal się może własnym wykształceniem, skoro tak chętnie nim żonglujesz Idąc dalej, wciąż nie rozumiesz prostego tekstu. Pisałem przecież, że polskie elity zostały w znacznym stopniu wymordowane, a za tworzenie nowych wzięli się "eksperci" z bolszewickim rodowodem mając na to pół wieku czasu.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 16.10.2013 o godz. 20:36.
|
||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Dla ciekawych składu tych komisjii. wis.la/hi3y4 wis.la/xewoz |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
kolejny raz te same gadki... można mieć ch.uj wie jakie duplomy i ordery, a być cieciem i głąbem. albo chociaż oszukanym lub chcącym oszukać ...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szopki noworoczne w latach 90 tych przy Macierewiczu to jest pikus.
Nie ma nic lepszego na poprawe samopoczucia po pracy jak ta nieszczesna komisja ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
bynajmniej ...
choćby to pokazuje o czym napisałem: Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szpeniu co to za tekst? Tłumaczący lemingom "co ktoś powiedział"? Wybacz ale takie manipulacje już nie przejdą
tylko cie kompromitują. Gdzie źródło? Jeżeli tak cie to bawi to pooglądaj komisję Laska, gwarantuję że mina zrzednie. Chyba że tak jak Lasek uważasz sprawę za wyjaśnioną, wtedy Twoje reakcje są bardzo typowe o jest niestety bardzo smutne...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 17.10.2013 o godz. 09:41.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|