The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.10.2013, 14:57
http://www.youtube.com/watch?v=aYP3DxBXbBg

Ciekawe wystąpienie.

Szczególnie polecam wyznawcom tvn to, co mówi Pani Binienda w 1:17: 50 sek

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.10.2013, 16:58
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=aYP3DxBXbBg

Ciekawe wystąpienie.

Szczególnie polecam wyznawcom tvn to, co mówi Pani Binienda w 1:17: 50 sek
No cóż, każdy w miarę inteligentny Polak dobrze wie co to jest TuskVN i jakimi metodami sie posługuje. Goebbels mógłby sie od nich uczyć.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.10.2013, 11:56
ale zakłócają połączenie przez skypa przy prezentacji prof. Biniendy i Szuladzińskiego.....widać że ta prawda wieeeelu uwiera
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.10.2013 o godz. 12:03.
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 16.10.2013, 13:34
Lol, tylko na przemówienia po kościołach ich stać? Gdzie słuchaczami są w 100% emeryci i renciści. Ci eksperci z PiSu dobrze wiedzą, że swoimi "kosmicznymi" teoriami mogą trafić jedynie do umysłów i głów osób, nie oszukujmy się.. niezbyt lotnych itp (z racji wieku oczywiście, rzecz normalna)

A tak na marginesie, w oczach tych pseudo wykładowców widać tą nienawiść do Polaków i rządu.. masakra.. gdzie ja żyję..
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 16.10.2013, 13:44
Tymrazem darmowa wersja Skype'a pokrzyżowała plany Antkowi i jego czeredzie
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 16.10.2013, 14:49
Nie skype tylko banda lemingów, które żeby nie dowiedzieć się jakimi są kretynami zatykają uszy i zamykają oczy. Himalaje naiwności.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 16.10.2013, 15:08
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie skype tylko banda lemingów, które żeby nie dowiedzieć się jakimi są kretynami zatykają uszy i zamykają oczy. Himalaje naiwności.
Przypuszczam że tak samo "profesjonalnie" przygotowany był lot do Smoleńska ,jak przygotowany był dziś Macierewicz do obsługi Skype'a...
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 16.10.2013, 15:27
Antek kompromituje siebie na każdym kroku.. wymyślając to coraz to nowsze tezy o zamachu, a ludzie to dalej kupują. No po prostu nie dowierzam w jakim kraju przyszło mi żyć.. Ciemnota i zacofanie..
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 16.10.2013, 15:47
AYALA napisał(a):Wyświetl post
ale zakłócają połączenie przez skypa przy prezentacji prof. Biniendy i Szuladzińskiego.....widać że ta prawda wieeeelu uwiera
Raczej to zagranie ekipy Macierewicza ,zrobili sami zakłócenie z nadzieją,że ktoś uwierzy,że to sprawa ludzi Tuska .
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 16.10.2013, 16:39
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Raczej to zagranie ekipy Macierewicza ,zrobili sami zakłócenie z nadzieją,że ktoś uwierzy,że to sprawa ludzi Tuska .
Raczej tylko idiota mógłby takie coś wymyślić. Gratuluję wyobraźni, a podobno to zespół parlamentarny buja w obłokach spiskowych teorii. Paszkwile w tvn i gw też zamawiał Macierewicz?

Chcesz wyrazić opinie w temacie to nie ruinuj swojego autorytetu pierwszym wpisem ...

AS82 napisał(a):Wyświetl post
Przypuszczam że tak samo "profesjonalnie" przygotowany był lot do Smoleńska ,jak przygotowany był dziś Macierewicz do obsługi Skype'a...
Tak tak obsługa skaypea jest przecież najważniejsza. A lot drogi lemingu przygotowywała kancelaria cudaka. Bo chyba zapomniałeś. Teraz medialna propaganda może opowiadać durnym lemingom o skypie zamiast o meritum. Kabaret
Ostatnio edytowane przez Drozd : 16.10.2013 o godz. 16:47.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 16.10.2013, 17:12
Oczekujesz czegoś więcej od tego typu ludzi ? Ważne że leci you can dance, gwiazdy tańczą na lodzie, na koniec wieczorne wydanie wiadomości faktów i można iść spać w poczuciu wyższości.

Ja wiem, przykro się robi od tego typu utumanień, no ale cóż możemy zrobić? Ta wstawka z tym skypem wygląda mi się z sytuacją, kiedy korepetytor stara się uczniowi coś wytłumaczyć, dziecko puszcza bąka i zaczyna się z tego śmiać.
Co tam materiały cienkościenne - kto by się tam przejmował badaniami naukowymi. Putin zadzwonił.
Ciekawy jestem czy profesor żałuję tego,że włączył się w te badania- mam nadzieję, że nie.Jjak płytkim jesteśmy narodem i ile w nas nienawiści. Mógł odmówić, ale coś chciał dla kraju zrobić, to teraz dzwonią do niego jakieś półgłowki lub wysyłają mu listy z pogróżkami- zapewne od miłośników partii miłości.

http://www.youtube.com/watch?v=rGMQLZNW8W0
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 16.10.2013 o godz. 17:15.

Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 16.10.2013, 17:25
Oczekujesz czegoś więcej od tego typu ludzi ? Ważne że leci you can dance, gwiazdy tańczą na lodzie, na koniec wieczorne wydanie wiadomości faktów i można iść spać w poczuciu wyższości.
Musze cie rozczarować ale nie ogladam ww. programów .
A czego można się spodziewać po widzach Telewizji Trwam ,którzy są najbardziej naświetlani tymi wariactwami Macierewicza ,którzy się kładą w poczuciu ,że żyją w państwie totalitarnym i że Tusk z Putinem im zabił prezydenta ?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 16.10.2013, 17:25
Ty pewnie nie potrzebujesz tefałenu. Wszystko masz w domciu, z pierwszej ręki inaczej ciężko wytłumaczyć skalę POmylenia, którą prezentujesz.

A to tylko dlatego, że sprzedajne ku...wy nie są publicznie nazywane ku...ami. Więc pojawia się wrażenie równoważności argumentów. I taki Grzegorz wypisuje debililizmy które sprawiają że ręce opadają, a jest pewnie święcie do swojej racji przekonany. Klasyczny Kobierzyn...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 16.10.2013 o godz. 17:31.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 16.10.2013, 17:31
A czego można się spodziewać po widzach Telewizji Trwam ,którzy są najbardziej naświetlani tymi wariactwami Macierewicza ,którzy się kładą w poczuciu ,że żyją w państwie totalitarnym i że Tusk z Putinem im zabił prezydenta ?
Nie pisałem o Tobie- ja tutaj nikogo nie chce obrażać. Pisałem ogólnie.

A tutaj wykład dla zainteresowanych.
http://youtu.be/sr0_ICluGSE
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 16.10.2013 o godz. 20:05.

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 16.10.2013, 17:38
Ciekawe kiedy zamiast paplać tu o TV Trwam czy o Macierewiczu (a jednocześnie naśmiewać się z wszystkiego i wszystkich) zapoznasz się wreszcie z dostępnymi materiałami i sam zaczniesz używać mózgu? Chyba się nie doczekam... Lepiej przecież wyśmiać profesora fizyki, który przeprowadził jako jedyny sensowne badania poddając w wątpliwość główną przyczynę tej katastrofy (wg Millera i strony rządowej). A to, że jego jedynym adwersarzem jest astrofizyk? A kogo to obchodzi prawda AS-ie? Szczerzyłeś tu ząbki po artykule w Wyborczej na temat "niefachowości" ekspertów ZP. Jakoś nie widziałem, żebyś równie ochoczo pękał ze śmiechu po publikacji przedstawiającej "dokonania" ekspertów od Laska.

Taka jest właśnie z Tobą dyskusja - zero wiedzy, zero chęci zgłębienia tematu z Twojej strony. Samodzielnego myślenia brak. Lol-i za to pełno - no i frazesów o sztucznej mgle i helu.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 16.10.2013, 17:50

Chyba nie tylko lemingi dzwoniły...
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.10.2013, 17:52
Co by nie mówić - sfrajerzyli... Mogli tego uniknąć, gdyby tylko pomyśleli, a że ktoś może chcieć potrolować, to akurat do przewidzenia było.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 16.10.2013, 17:55
Raczej tylko idiota mógłby takie coś wymyślić. Gratuluję wyobraźni, a podobno to zespół parlamentarny buja w obłokach spiskowych teorii. Paszkwile w tvn i gw też zamawiał Macierewicz?
Raczej tylko idiota mógł pracować na zmanipulowanym zdjęciu.Widzę dalej tkwisz w przekonaniu jaki to tvn zły a już zapomniałeś jak wypunktowałem Cię w temacie Radwańskiej i tvnu? krótką masz pamięć...
Ostatnio edytowane przez GrzegorzTS : 16.10.2013 o godz. 17:58.
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 16.10.2013, 18:25

Ja wiem, przykro się robi od tego typu utumanień, no ale cóż możemy zrobić? Ta wstawka z tym skypem wygląda mi się z sytuacją, kiedy korepetytor stara się uczniowi coś wytłumaczyć, dziecko puszcza bąka i zaczyna się z tego śmiać.
Co tam materiały cienkościenne - kto by się tam przejmował badaniami naukowymi. Putin zadzwonił.
Ciekawy jestem czy profesor żałuję tego,że włączył się w te badania- mam nadzieję, że nie.Jjak płytkim jesteśmy narodem i ile w nas nienawiści. Mógł odmówić, ale coś chciał dla kraju zrobić, to teraz dzwonią do niego jakieś półgłowki lub wysyłają mu listy z pogróżkami- zapewne od miłośników partii miłości.

wis.la/n2nz8
Paweł to o czym piszesz "jak płytkim jesteśmy narodem i ile w nas nienawiści" to częściowo fakt. Niestety 50 lat komuny i prylu (a i późniejsze "miękkie" przejście do III RP bez rozliczenia z przeszłością) zrobiło jednak swoje. Karierę robią ludzie płytcy i mali dla których własny interes i swojej koterii jest najważniejszy, słowa Ojczyzna, Patriotyzm etc. stają się passe i mówią tak Ludzie co do których w wielu przypadkach naprawdę miałem szacunek. A skoro tak się dzieje to nie można się dziwić, że pojawia się chamstwo i wszechogarniająca Nasz Kraj destrukcja.
Dzisiaj przez przypadek wszedłem na Interii w artykuł o jaki zamieścił jakiś idiota z redakcji o chorobie posła Górskiego z PiSu i Jego apelu do Przyjaciół zamieszczonym na szajsbooku o oddawanie krwi. Komentarze jakie się pod tym pojawiły to właściwie jeden ściek. Tak wiem to tylko forum interii, wypisz wymaluj forum onetu, pewnie dzieci z gimnazjum... ale ktoś te dzieci "wychował", ktoś nauczył takiego zachowania i takich reakcji. Zresztą czy na tym forum jest inaczej? że przypomnę tylko o wielokrotnych wpisach AS-a, Szpenia, pysia i innych pokemonów w tym temacie. Niestety tutaj wracamy do początku - II wojna światowa=wyniszczenie elity, 50 lat komuny. Niestety ale z szamba nie da się zrobić perfumerii, choć możemy się pocieszać, że kiedyś też nie było idealnie wspominając słowa wycofywanego teraz cichaczem z lektur szkolnych - wieszcza:
"[...] Nasz Naród jest jak lawa,
z wierzchu zimna i twarda
sucha i plugawa
lecz wewnętrznego ognia
sto lat nie wyziębi
Plwajmy na tę skorupę
i zstąpmy do głębi [...]"
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 16.10.2013, 18:43
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Paweł to o czym piszesz "jak płytkim jesteśmy narodem i ile w nas nienawiści" to częściowo fakt. Niestety 50 lat komuny i prylu (a i późniejsze "miękkie" przejście do III RP bez rozliczenia z przeszłością) zrobiło jednak swoje. Karierę robią ludzie płytcy i mali dla których własny interes i swojej koterii jest najważniejszy, słowa Ojczyzna, Patriotyzm etc. stają się passe i mówią tak Ludzie co do których w wielu przypadkach naprawdę miałem szacunek. A skoro tak się dzieje to nie można się dziwić, że pojawia się chamstwo i wszechogarniająca Nasz Kraj destrukcja.
Dzisiaj przez przypadek wszedłem na Interii w artykuł o jaki zamieścił jakiś idiota z redakcji o chorobie posła Górskiego z PiSu i Jego apelu do Przyjaciół zamieszczonym na szajsbooku o oddawanie krwi. Komentarze jakie się pod tym pojawiły to właściwie jeden ściek. Tak wiem to tylko forum interii, wypisz wymaluj forum onetu, pewnie dzieci z gimnazjum... ale ktoś te dzieci "wychował", ktoś nauczył takiego zachowania i takich reakcji. Zresztą czy na tym forum jest inaczej? że przypomnę tylko o wielokrotnych wpisach AS-a, Szpenia, pysia i innych pokemonów w tym temacie. Niestety tutaj wracamy do początku - II wojna światowa=wyniszczenie elity, 50 lat komuny. Niestety ale z szamba nie da się zrobić perfumerii, choć możemy się pocieszać, że kiedyś też nie było idealnie wspominając słowa wycofywanego teraz cichaczem z lektur szkolnych - wieszcza:
sucha i plugawa
lecz wewnętrznego ognia
sto lat nie wyziębi
Plwajmy na tę skorupę
i zstąpmy do głębi [...]"
Ty niestety takimi wpisami ,powodujesz także pogłębianie się podziałów i wzrost nienawiści ,uznając tylko siebie i tobie podobnie myślących za jedynych prawilnych i uczciwych patriotów,natomiast każdy kto inaczej myśli czy głosuje jest tym gorszym ,tym po drugiej stronie barykady . Nie zwalaj winy na komunę ,bo ostatnio były publikowane badania kiedy Polacy byli najbardziej podzieleni i wrogo nastawieni do siebie i z badań wynika ,że to okres ostatnich lat czyli tak zwanego POPISu , gdzie pierwsze skrzypce w dzieleniu Polaków wiedzie twój żoliborski idol. Nawet z katastrofy swojego braciszka ,zrobił oręż do walki politycznej , i teraz się trzeba opowiedzieć czy wierzysz w zamach Macierewicza i glosujesz na PIS czy nei wierzysz i glosujesz na PO ,co jest już objawem całkowitego popi**dolenia.
I muszę cie zasmucić ,że to co robi Kaczyński i Macierewicz nie jest popierane przez jakieś elity o których dumnie piszesz , bo na ich teorie i przekaz nabierają się w większosci stare rozmodlone baby i niewykształceni ludzie. Dla Kaczyńskiego ludzie z wyższym wykształceniem to "wykształciuchy",którymi jak mniemam gardzi.

PS Aha jeszcze o leżącym na łożu śmierci pośle Górskim ,podobno oprócz prośby o krew ,prosił także ,żeby mu przynieść urnę do sali w której leży ,tak żeby mógł głoować za odwołaniem HGW ,czyli chyba jeszcze umierający nie jest...
Ostatnio edytowane przez AS82 : 16.10.2013 o godz. 19:10.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 16.10.2013, 19:17
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Raczej tylko idiota mógł pracować na zmanipulowanym zdjęciu.Widzę dalej tkwisz w przekonaniu jaki to tvn zły a już zapomniałeś jak wypunktowałem Cię w temacie Radwańskiej i tvnu? krótką masz pamięć...
To "zmanipulowane" zdjęcie jest raporcie anodiny. Do niej pretensje. Zresztą jest zmanipulowane bo "rosyjski bloger przyznał się że zmanipulował." Jaki uczciwy i na pewno wiarygodny .

A co do Radwańskiej to lepiej się nie ośmieszaj tylko oglądnij zdjęcie z angielskiej gazety. Skoro nie dostrzegasz manipulacji to szkoda czasu na dyskusję.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 16.10.2013, 19:23
http://www.youtube.com/watch?v=1gTJDr8RIXg

Bezcenna mina Kaczyńskiego gdy "Władimir Putin dzwoni"
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Stary 16.10.2013, 19:25
Z ciekawości co tam bazgrzesz (czy coś może się nauczyłeś, pojąłeś - polemizując tutaj z nami) rozwinąłem twój wpis i... szkoda gadać

Ty niestety takimi wpisami ,powodujesz także pogłębianie się podziałów i wzrost nienawiści ,uznając tylko siebie i tobie podobnie myślących za jedynych prawilnych i uczciwych patriotów,natomiast każdy kto inaczej myśli czy głosuje jest tym gorszym ,tym po drugiej stronie barykady .[...]
Czy ja gdzieś coś takiego napisałem Odnoszę wrażenie, że nadal masz problemy z pojęciem tekstu, który czytasz Poniżej zamieszczam Ci dla ułatwienia jeszcze raz mój wpis w całości. Wskaż mi gdzie napisałem coś co próbujesz sugerować w wytłuszczonym fragmencie

JEDREK76 napisał(a):
sucha i plugawa
lecz wewnętrznego ognia
sto lat nie wyziębi
Plwajmy na tę skorupę
i zstąpmy do głębi [...]" [...]
Idąc dalej

[...] Nie zwalaj winy na komunę ,bo ostatnio były publikowane badania kiedy Polacy byli najbardziej podzieleni i wrogo nastawieni do siebie i z badań wynika ,że to okres ostatnich lat czyli tak zwanego POPISu , gdzie pierwsze skrzypce w dzieleniu Polaków wiedzie twój żoliborski idol. Nawet z katastrofy swojego braciszka ,zrobił oręż do walki politycznej , i teraz się trzeba opowiedzieć czy wierzysz w zamach Macierewicza i glosujesz na PIS czy nei wierzysz i glosujesz na PO ,co jest już objawem całkowitego popi**dolenia. [...]
To nie jest "katastrofa jego braciszka", a katastrofa w której zginął Prezydent Polski i wiele istotnych dla Naszego Kraju Osób. Chciałbym Ci jedynie zwrócić uwagę (bo polemizować nie zamierzam, wielokrotnie pokazałeś, że nie ma to najmniejszego sensu - Jesteś nieprzemakalny na merytoryczne argumenty, cytując klasyka "ja do Ciebie święte słowa, a Ty do mnie moja krowa"...), że niestety rządzący zrobili wszystko, aby tej sprawy nie wyjaśnić. Mało tego wielokrotnie dopuszczali do hańbiących Nasz Kraj posunięć strony rosyjskiej -> pozostawiając je praktycznie bez reakcji, czy też nawet po prostu mówiąc pospolicie - łżąc w żywe oczy (jak choćby wspomnieć o przekopywaniu ziemi, czy oskarżeniu Rodziny Anny Walentynowicz o błędną identyfikację etc. etc -> naprawdę tych sytuacji było bez liku). A jak wyjaśniają szczegóły zawarte nie tylko w raporcie zespołu parlamentarnego, ale (nawet) w raporcie Millera (w dokumentach, z którymi polecam abyś wreszcie się zapoznał, chcąc z kimkolwiek polemizować w tym temacie) mieli w tym własny interes.
Widzisz ja nie wiem czy był zamach, ale także nie wiem czy to była zwykła katastrofa. I wielokrotnie to powtarzałem zarówno ja, jak i wielu userów tutaj się udzielających, ale Ty Jesteś na to po prostu głuchy i tak powtarzasz swoją mantrę próbując mnie zaszufladkować.

[...]I muszę cie zasmucić ,że to co robi Kaczyński i Macierewicz nie jest popierane przez jakieś elity o których dumnie piszesz , bo na ich teorie i przekaz nabierają się w większosci stare rozmodlone baby i niewykształceni ludzie. Dla Kaczyńskiego ludzie z wyższym wykształceniem to "wykształciuchy",którymi jak mniemam gardzi.
Badania jakieś robiłeś
Rzecz jasna dla Ciebie naukowcy z zespołu Macierewicza swoje dyplomy na bazarze zakupili. Pochwal się może własnym wykształceniem, skoro tak chętnie nim żonglujesz

Idąc dalej, wciąż nie rozumiesz prostego tekstu. Pisałem przecież, że polskie elity zostały w znacznym stopniu wymordowane, a za tworzenie nowych wzięli się "eksperci" z bolszewickim rodowodem mając na to pół wieku czasu.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 16.10.2013 o godz. 20:36.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 16.10.2013, 20:25
Ty niestety takimi wpisami ,powodujesz także pogłębianie się podziałów i wzrost nienawiści ,uznając tylko siebie i tobie podobnie myślących za jedynych prawilnych i uczciwych patriotów,natomiast każdy kto inaczej myśli czy głosuje jest tym gorszym ,tym po drugiej stronie barykady . Nie zwalaj winy na komunę ,bo ostatnio były publikowane badania kiedy Polacy byli najbardziej podzieleni i wrogo nastawieni do siebie i z badań wynika ,że to okres ostatnich lat czyli tak zwanego POPISu , gdzie pierwsze skrzypce w dzieleniu Polaków wiedzie twój żoliborski idol. Nawet z katastrofy swojego braciszka ,zrobił oręż do walki politycznej , i teraz się trzeba opowiedzieć czy wierzysz w zamach Macierewicza i glosujesz na PIS czy nei wierzysz i glosujesz na PO ,co jest już objawem całkowitego popi**dolenia.
I muszę cie zasmucić ,że to co robi Kaczyński i Macierewicz nie jest popierane przez jakieś elity o których dumnie piszesz , bo na ich teorie i przekaz nabierają się w większosci stare rozmodlone baby i niewykształceni ludzie. Dla Kaczyńskiego ludzie z wyższym wykształceniem to "wykształciuchy",którymi jak mniemam gardzi.

PS Aha jeszcze o leżącym na łożu śmierci pośle Górskim ,podobno oprócz prośby o krew ,prosił także ,żeby mu przynieść urnę do sali w której leży ,tak żeby mógł głoować za odwołaniem HGW ,czyli chyba jeszcze umierający nie jest...
Ty naprawde ograniczony jesteś.....akurat teorie "Macierewicza" sa poparte przez blisko setkę osób z tytułami profesorów a teorie wprost przeciwną przez rządową zbieranine pilotów, zwolenników szczawiu (S.N.) i marychy (Ruch Poparcia samego siebie). Z zaciekawieniem czytam bzdury który wypisujesz od miesiecy. Zero merytoryki tylko jakieś wrzuty na poziomie piwożłopa spod budki z piwem
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 16.10.2013, 20:45
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Ty naprawde ograniczony jesteś.....akurat teorie "Macierewicza" sa poparte przez blisko setkę osób z tytułami profesorów a teorie wprost przeciwną przez rządową zbieranine pilotów, zwolenników szczawiu (S.N.) i marychy (Ruch Poparcia samego siebie). Z zaciekawieniem czytam bzdury który wypisujesz od miesiecy. Zero merytoryki tylko jakieś wrzuty na poziomie piwożłopa spod budki z piwem
Również mocno naginasz fakty. Dzisiaj specjalnie spojrzałem na skład komisji Millera oraz tych z poprzednich katastrof m.in. CASY i trochę nazwisk się pokrywa. Także zamiast tych półprawd lepiej używać prawdy, a będzie to z korzyścią dla wszystkich dyskutantów.

Dla ciekawych składu tych komisjii.
wis.la/hi3y4
wis.la/xewoz
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 16.10.2013, 21:32
kolejny raz te same gadki... można mieć ch.uj wie jakie duplomy i ordery, a być cieciem i głąbem. albo chociaż oszukanym lub chcącym oszukać ...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 16.10.2013, 21:40
Szpen napisał(a):Wyświetl post
kolejny raz te same gadki... można mieć ch.uj wie jakie duplomy i ordery, a być cieciem i głąbem. albo chociaż oszukanym lub chcącym oszukać ...
Czyżby autorefleksja?
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 16.10.2013, 22:16
Szopki noworoczne w latach 90 tych przy Macierewiczu to jest pikus.
Nie ma nic lepszego na poprawe samopoczucia po pracy jak ta nieszczesna komisja
,
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 17.10.2013, 09:28
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Czyżby autorefleksja?
bynajmniej ...

choćby to pokazuje o czym napisałem:

Cytat:
- Oni [piloci Tu-154M - red.] niestety zeszli poniżej 100 metrów. Ja w wywiadzie z panem [Piotrem - red.] Kraśko trochę zagrałem - przyznał wyraźnie z siebie zadowolony ekspert z zespołu Antoniego Macierewicza, prof. Jacek Rońda, odnosząc się do wywiadu, jakiego udzielił w TVP 1 po emisji filmów o katastrofie smoleńskiej. Co więcej, profesor pochwalił się, że dokument z Rosji, na który powoływał się w programie, był bezwartościowy.
Prof. Rońda wyjaśnił ponadto motywy swojego zachowania. - Ponieważ wtedy sprawa dotyczyła tego, że za wszelką cenę zespół pana Laska czy pana Millera chciał udowodnić, że przyczyną katastrofy było zejście poniżej wysokości decyzyjnej, a ona była na wysokości poniżej 100 metrów, wiec ja zaatakowałem tę koncepcję zupełnie - że tak powiem - w sposób niespodziewany - chwalił się zadowolony ekspert.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 17.10.2013, 09:34
Szpeniu co to za tekst? Tłumaczący lemingom "co ktoś powiedział"? Wybacz ale takie manipulacje już nie przejdą tylko cie kompromitują. Gdzie źródło?

saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Szopki noworoczne w latach 90 tych przy Macierewiczu to jest pikus.
Nie ma nic lepszego na poprawe samopoczucia po pracy jak ta nieszczesna komisja
Jeżeli tak cie to bawi to pooglądaj komisję Laska, gwarantuję że mina zrzednie. Chyba że tak jak Lasek uważasz sprawę za wyjaśnioną, wtedy Twoje reakcje są bardzo typowe o jest niestety bardzo smutne...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 17.10.2013 o godz. 09:41.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów