|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Czy Piotrek to jeden z tych 4 obiecanych transferów?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Gurrier nadaje sie tylko do pomocy , widać było że tylko stał tam z tyłu i korciło go isć z każdą akcją do przodu ale nie zawsze się dało.
Piotrek to dobry ruch. Przypominam, że Bunoza chce od jakiegoś czasu odejść i jeśli tak to wierzmy, ze w zimie to przynajmniej z 500 tyś euro zarobimy, PRZYNAJMNIEJ. Więc ew. w przypadku odejsciu Gordana jest dobra alternatywa o imieniu i nazwisku PIOTR BROŻEK. Przypominając sobie Mauro, szkoda że już nie ma w klubie żadnego tak pozytywnego zawodnika. Ostatnim takim był Paljic. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dragan Paljic? Pajac który skopał koszulkę Wisły.
Jak masz wypierdalać takie kwiatki to lepiej czytaj i siedz po prostu cicho ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skopał, to skopał, nie będę wnikał po co dlaczego i jak się tłumaczył.
Chodzi o to że był cholernie pozytywnym gościem a tacy ludzie mogą tylko i wyłącznie działać na dobre nastroje w szatni |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jakie były kulisy odejścia Piotrka z Lechii? Wiem, nie przedłużono mu kontraktu. Ale gdy oglądałem mecze Lechii był bardzo solidnym piłkarzem, z reguły w 11 wyjściowej. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
P.S. O szatnię to Ty się nie bój. Są tam osoby, które potrafią zadbać o atmosferę, a są też takie które potrafią złapać za ryja. I tego w tej chwili najbardziej nam było potrzeba.
Ostatnio edytowane przez hunter : 15.10.2013 o godz. 07:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pietia swój chłop.
Jak Franz weźmie się za niego i przywróci chociaż do 2/3 takiej dyspozycji jak w Trabzonie to walka o lewą obronę wyjdzie nam tylko na dobre.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 15.10.2013 o godz. 09:20.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Tak jak mój ojciec powiedział...
Co by nie mówić o Brożkach, to można było być pewnym jednego: Jak przychodził mecz z Legią czy Żydami to zawsze wychodzili z pianą na zębach. I tego po ostatnim sezonie nam najbardziej brakowało. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Fakt, że zachował się jak pajac, ale nie dorabiajacie ideologii. Dragan sam przyznał, że go poniosły złe emocje i przeprosił. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Kopnął w trawę i przy okazji kopnął koszulkę? Ja też go ze wściekłości kopnę w mordę a póżniej przeproszę... Dodam, że nigdy do niego nic nie miałem. Na tle zaciągu wyrózniał się walecznością ale takie zachowania są niedopuszczalne i dlatego go skreśliłem.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 15.10.2013 o godz. 12:25.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też uważam, że nie ma co do tego wydarzenia dopisywać jakiejś ideologii. Wyłączył myślenie i tyle, zresztą na następny dzień za to przepraszał...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 15.10.2013 o godz. 13:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
To jednak chyba masz jakiś tam szacunek do niego, skoro jednak przeprosisz.
![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamiętam, że mnie też ta sytuacja wkurzyła.
Potem jednak sobie przypomniałem, ze i ja czasami reaguję zbyt emocjonalnie i wychodzi bardzo głupio. Nie miał na celu obrazic barwy, tylko wyładowac swoją złość. Dobrze, że nie kopnął wtedy Czarka Wilka, a miał za co. Ale faktycznie, podpadł mi wtedy (podobnie jak gdy obmacywał się z Czarkiem) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Z Piotrkiem w składzie mamy najlepszą obronę w lidze. Podobno Bunoza chce w zimie odchodzić, a moim zdaniem trzeba by przedłużyć mu umowę i puścić go za rok, po pucharach jako mistrza Polski
.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bunoza chce odejść, więc Brożek jest najlepszym wyjściem.
Nawiązując jeszcze do Paljicia i koszulki to nie ma sensu juz dyskutować, ale facet był mega opytmistyczny. Nie ma go co obwiniać, poniosły go nerwy. Na drugi dzień przeprosił i było mu głupio. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jestem po prostu dobrze wychowany
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Gorszy od Paljicia w ostatnich latach był chyba tylko Fredriksen.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Serge Branco?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Bunoza 3/4 kontraktu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Bunoza na bank odejdzie... fajnie byłoby gdybyśmy odzyskali kase którą za niego daliśmy... ale to raczej nierealne...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czyli mamy go sprzedać zimą żeby odzyskać kasę? Wg mnie z taką formą niech zostanie do końca sezonu i pomoże drużynie w osiągnięciu dobrego wyniku na koniec sezonu nawet jeśli po sezonie miałby odejść za darmo . Weź pod uwagę ,że decydujące będą mecze po podziale punktów w grupie Mistrzowskiej (o ile się w niej znajdziemy) i tam potrzebujemy jak najmocniejszej drużyny , jeśli zawalimy tamte mecze to dobry początek sezonu pójdzie na marne a chyba nie spodziewasz się w zimie oferty za Bunozę wyższej niż jakieś grosze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bednarz powinien zabrać się za przedłużanie kontraktów. Umowy kończą się połowie składu m.in.: Arkowi, Pawłowi, Patrykowi, Gordanowi i Łukaszowi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Retoryczne. Naszym celem na obecny sezon jest: a) utrzymać się b) nie zbankrutować. Sprzedaż Gordana w pierwszym nie przeszkodzi, a w drugim wydatnie pomoże. Nie zapominaj, że mamy długi u zawodników... Z Gordanem na bank nie przedłużymy, z Gargułą też raczej nie. Z pierwszą trójką raczej nie będzie problemów, ale na chwilę obecną nie wiadomo nawet, czy "Głowa" po tym sezonie nie zakończy kariery. Z jednej strony - jest obecnie najlepszym stoperem w lidze, znów wymienia się go w kontekście Reprezentacji, ale też może to być dla niego idealny moment na zawieszenie butów na kołku.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.10.2013 o godz. 13:21.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To możesz spać spokojnie. Ma rok z opcją przedłużenia na kolejne dwa, więc raczej zostanie.
Nie stać nas na taki kontrakt, to po pierwsze. Po drugie - Gordan nie dogadał się z Belgami w kwestii zarobków, wiec pewnie oczekuje znacznie więcej. A tak w ogóle - IMHO nie zasługuje nawet na połowę tego. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Najpierw zapłacimy Bunozie prawie 1 mln złotych za udane pół rundy, a potem pewnie będzie miał zjazd formy. To już lepiej go sprzedać zimą.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|