|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie można zapomnieć o sekcie Radio-Maryjnej ,w której guru Rydzyk steruje masami ludzi ,nakazując im na kogo mają głosować ,w swoim własnym interesie każe im protestować na ulicach i jeszcze wyciąga od nich pieniądze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jaka tam pożywka. Bez tej wrzutki oraz poprzednich pisałem podobne rzeczy, ale jest to potwierdzenie tego, że oba fronty spierają się o kompletne bzdety posługując się wydumanym materiałem. Czyż nie jest tak?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A pożywka jak najbardziej, bo Laskowi spece i sam głównodowodzący zamiast odnieść się do badań Biniendy (jedyne jak do tej pory sensowne badania przeprowadzone przez oba zespoły), najlepiej zlecając neutralnym ("zachodnim") specjalistom wykonanie symulacji (dostarczając im niezbędne dane - chyba mają do nich dostęp - nieprawdaż?), zajmują się wyszukiwaniem pierdół, które w zamyśle mają kompromitować zespół Macierewicza. Lasek i jego komisja to zwykła propaganda... Pożywka trafia na podatny grunt - taki AS już kłapie dziobem. Nie przeszkadzają mu kłamstwa komisji Millera o Błasiku w kokpicie, nie przeszkadzają mu kłamstwa o rozpoznaniu głosu Błasika, nie przeszkadza mu brak jakichkolwiek badań, nie przeszkadzają mu mnożące się zaniedbania. Wrzuć jednak tylko coś na temat Macierewicza - masz jak w banku, że AS wyskoczy ze swoimi "lol-ami". On przecież wie - to był wypadek. Ja na przykład dopuszczam do siebie myśl, że był to zwykły wypadek lotniczy (no ale to ja jestem "sekciarz"). Pojawiające się jednak fakty zmuszają do zadawania pytań. A strona rządowa nie bardzo wie jak na nie odpowiedzieć... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ciekawe czy Swiridow tutaj także pisuje i pod jakim nickiem ?:
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() Odpowiedz tylko na jedno dlaczego nie mozna zrobić jakiejś jednej wspólnej komisji ponad podziałami ,gdzie w atmosferze skupienia i szacunku starano by się wyjaśnić wszystkie watpliwości ? Otóż tak się nie stanie bo Smoleńsk to TEMAT POLITYCZNY i jest wersja PISowska ,która musi być w kontrze do wersji PO |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kiedyś już Ci pisałem - dodasz jeszcze ze dwa lol-e a staniesz się bardziej poważny. Dyskusji z Tobą kontynuować nie mam już zamiaru. Trzymaj się.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
O czym tu gadać, w oficjalnym raporcie gen.Błasik jest w kokpicie i jako jedyny odczytuje realną wysokość samolotu. Która ponoć pilotom była nieznana, co niby doprowadziło do późniejszych konsekwencji. Cóż więc z tego że faktycznie wysokość czytał drugi pilot, a nie gen Błasik? Zadanie logiczne dla leminga ...
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ale jaja, bloger wykiwał Macierewicza. Cała ta komisja jest gówno warta, a zwolennicy teorii spiskowych się tylko za każdym razem ośmieszają. Drozd pewnie jest na umowie śmieciowej w PiS'ie stąd nie przyzna nigdy, że Macierewicz nie ma racji, cóż..
Na szczęście każdy ma rozum i każdy wie, że cała ta propaganda zamachu pomału zaczyna przypominać bajkę dla przedszkolaków.. Macierewicz i jego eksperci = żal.pl |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdjęcie zdaniem Laska "zmanipulowane" jest częścią raportu Anodiny, prosty lemingu. Co Macierewicz ma z tym wspólnego? Ano do pustych łbów wtłoczono propagandę i teraz się wylewa świadcząc dobitnie...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drozd przecież pracuje dla młodzieżówki PO. Zostało to wyjaśnione w politycznym. Dorabia złą gębę PiS-owi.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Kłamstwa Maciarenki mają krótkie nogi |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro tak szczegółowo znasz raport zechcesz sobie poszukać odpowiedzi na nurtujące cię pytania, któe napisałeś parę postów wcześniej? Naprawdę to wszystko jest, tylko ile można pisać cały czas to samo w kółko.
Zaraz np bbudowniczy ci napisze byś za parę stron zapytał. np o to te kłamstwo z prokuraturą czy rzekomą ucieczką Biniendy przez nimi..... ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cały raport rządowy opiera sie na zdjęciach fotoamatora, bez jakiejkolwiek wiarygodności i to lemingom nie przeszkadza ![]() Powiedz lepiej co wynika z faktu ze wysokość czytał nie Błasik a drugi pilot ... to jest ważne a nie wrzutki dla lemingów.
![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 10.10.2013 o godz. 17:21.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chciałem z pracownikiem młodzieżówki PO, ale on jednak w regulaminie umowy śmieciowej ma zakaz takich zakładów na forach, aby doszczętnie się nie skompromitować. Szkoda, dlatego, że z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością myślałem, że podzielisz los bobcia
![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 10.10.2013 o godz. 17:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|||||||
Jest to uznawany na całym świecie standard, a nawet w wikipedii o tym piszą: Cytat:
"Dyskusja" w Twoim wykonaniu wygląda na wrzuceniu linka z jakiejś gazietki, a następnie ładowaniu oponentów takimi argumentami jak "pisowcy", "fałszerze", "hehehe" "Maciarenko hihi". Po jakimś czasie okazuje się, że Twoje "argumenta" funta kłaków nie były warte, ale nie przeszkadza Ci to zachować samozadowolenia i pewności siebie bo "fakty faktami, ale racja jest po mojej stronie". I sam sobie odpowiedz teraz, jaki to krąg kulturowy sobą prezentujesz : ten, w którym się dyskutuje, czy ten chadzający w walonkach, w którym wali się na odlew "szkodników", "pisiorów", "faszystów". A tu dla przypomnienia kilka Twoich twierdzeń, których broniłeś jak lew wyzywając wszystkich nie zgadzających się od oszołomów. Przeżyjmy to jeszcze raz z naszą forumową krynicą mądrości
PS. Acha, i dla doedukowania : "to jest twój blog (czy coś w ten deseń)" - tak, to jest blog. Tu masz do poczytania co to takiego: http://pl.wikipedia.org/wiki/Blog ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A w kwestii profesora Biniendy proponuję poczytać co on sam ma do powiedzenia w tej sprawie: http://www.naszdziennik.pl/wp/56460,...i-zdjecie.html Fragment: Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||||||||
|
|
Banita
Offline |
|
Jak cytujesz wpisy sprzed 3 lat to weź pod uwagę ,że wtedy takie były dywagacje różnych mediów i brano pod uwagę różne hipotezy .Przypominam ,że w tym czasie także środowisko pisowskie produkowało różne sensacje w stylu "sztuczna mgła na mankietach" . I tak po tych 3 latach jestem bardziej w stanie uwierzyć w promile we krwi Błasika niż wybuchy i zamachy Macierewicza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
W skrócie - spadaj już stąd, bo męczący jesteś. ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że tacy spece jak AS82 i jemu POdobni przeprowadzą swoje doświadczenie (nawet z Laskiem do pomocy) i obalą doświadczenie Biniendy
:http://wpolityce.pl/wydarzenia/64547...dl-nasz-wywiad |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Do tanga trzeba dwojga. Takim samym tematem zastępczym jest zwalczanie pedalstwa i innych dewiacji. Polska scena polityczna zdominowana jest przez bzdety i tematy zastępcze.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Ale to wciąż temat zastępczy, któremu poświęca się nieproporcjonalnie dużo czasu i energii. Korzyści z tego są mizerne.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
2.Macierewicz publicznie oświadczył że wszelkie dowody zostały przekazane do prokuratury , Binienda publicznie zaprosil prokuratorów do Stanów żeby im pokazać symulacje i doświadczenia których w Polsce nie sa w stanie przeprowadzić. Dziwnie że ci prokuratorzy do Stanów nie dotarli . 3.zespoły nie musza się kłócic za pomoca artykułów ponieważ jeden z nichzes. p.Laska notorycznie odmawia konfrontacji na uniwersytetach i konferencjach- gołym okiem widać kto jest nieprzygotowany i kto unika starcia na argumenty. Ciemna masa jak sam się określiłeś nie musi tu nic oceniać ponieważ na takiej konferencji będą naukowcy z całej Polski i to oni w swoich późniejszych referatach podsumują racje obu stron i omówią na licznych konferencjach inżynierskich na całym świecie na które być może dr.Lasek się w końcu wybierze bo jak do tej pory na żadnej nie był (jako prelegent) ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A tu takie porównanie kompetencji ekspertów obu zespółów :
tworzący je wykorzystał bazy danych Scopus i ISI. Dla łatwiejszego porównania znaczenia publikacji poszczególnych naukowców podał także współczynnik Indeksu H. Wyniki za ostatnie 16 lat są następujące: 1) Komisja Badania Wypadków Lotniczych Lotnictwa Państwowego: - dr Maciej Lasek: Publikacje - 0, Cytowania - 0, H-index - 0. - Prof. Ryszard Krystek: Zgodnie z bazą danych Nauka Polska profesor zwyczajny na Politechnice Gdańskiej; Wydział Inżynierii Lądowej i Środowiska; Katedra Inżynierii DrogowejPublikacje - 0, Cytowania - 0, H-index - 0. - dr Sławomir Michalak: Publikacje - 0, Cytowania - 0, H-index - 0. - dr Stanisław Żurkowski: Publikacje - 0, Cytowania - 0, H-index - 0. 2) Współpracownicy Zespołu Parlamentarnego: - Prof. Wiesław Binienda: Publikacje - 95, Cytowania - 455, H-index - 10. - Prof. Jacek Rońda: Publikacje - 15, Cytowania - 69, H-index - 4. - Dr Gregory Szuladziński: Publikacje - 18, Cytowania - 7, H-index - 1. - Prof. Kazimierz Nowaczyk: Publikacje - 29, Cytowania - 855, H-index - 13. Do tego dochodzą inni, jak dr inż. Wacław Berczyński, który zarówno badał wypadki lotnicze, jak i miał publikacje typowo w zakresie bezpieczeństwa lotu , czy dr inż. Bogdan Gajewski członek ISASI (International Society of Air Safety Investigators) Na marginesie powyższego warto zauważyć, że eksperci, którzy wyjaśnili przyczyny katastrof samolotów Ił-62 ("Kopernik") w 1980 roku oraz Ił-62M ("Tadeusz Kościuszko") w 1987 roku, nie byli specjalistami od latania, a od metalurgii. To samo zauważył Prof. Michał Kleiber z Polskiej Akademii Nauk: "Powstaje pytanie, czy doświadczenie w badaniu wypadków lotniczych jest niezbędnym wymogiem, by móc zajmować się sprawą. Znam przypadki różnych katastrof lotniczych i tam o ekspertyzy proszono osoby, które nigdy nie miały z tym do czynienia. Piloci nie mogą decydować o tym, czy brzoza może przeciąć skrzydło. Muszą uczestniczyć w tym eksperci od badań materiałowych czy dynamiki uderzeń." ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|