|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
tym co zależy na bilecie polecam poczekać do pierwszej w nocy i może uda się kupić
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
masz racje, "liczydła" pójda karmić nietoperze...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja już nie wchodzę na tą stronę i proszę innych - dajcie szansę kupić innym bilet! szczególnie tym jak ja - spoza KRK nic wam się nie stanie jak sobie nie zajrzycie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja nawet nie próbuje wchodzić, bo mi dziś internet muli sam z siebie. Gdybym jeszcze chciał wbić się na stronkę z biletami chyba bym kur*** dostał.
Ale ciekaw jestem ile te "liczydła" naliczyły kupionych biletów ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
żydki dziś nam zaje**** ścianę pod graffiti a teraz okupują serwery hahah
a tak na poważnie, nie miejscie pretensji, że ludzie wchodzą z ciekawości zobaczyć jak wygląda sprzedaż. Mamy XXI wiek a klub nie potrafi zorganizować dobrze działającego serwera pod sprzedaż biletów. To jest kpina i niedorzeczność, a nie to że ludzie sprawdzają ile biletów zeszło. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kupujcie bilety! kolega mi powiedział, że strona działa płynnie!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Działa! Policzyłem poszło 26,4 tys
![]() KrajanTSW Dobrze zrobiłeś
Ostatnio edytowane przez palikot : 04.10.2013 o godz. 00:00.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
to ja dodam jeszcze obrazek. jak widać została garstka biletów. widoczne są sektory które są dostępne na stronie i mają jeszcze jakieś wolne miejsca.
http://i43.tinypic.com/2mrv0gl.png Ps. zapomniałem dodać tylko E26 (około pół sektora) i E21 (może z 50 biletów) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
masz rozdwojenie jaźni ?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Udalo sie w koncu kupić bilety na c
Wrocław przyjeżdza kibicować Wiśle ![]() ![]()
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale G1 teraz ostro idzie
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W załączniku moje wypociny
jeżeli weźmiemy pod uwagę że Wisła praktycznie wyprzedała vipy to stan wygląda tak |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ludzie nie wiem czemu się aż tak nakręcacie. Sprzedano około 26tys biletów, do kompletu mamy jeszcze 7 tys biletów i 2 i pół dnia na ich wyprzedanie. Trzeba wziąc pod uwagę, że wiekszosc chetnych bilety już zakupila, a zatem tempo sprzedaży biletów bedzie z kazda godzina spadać. Mysle ze realnym jest osiągniecie 30 tys sprzedanych biletow max.
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
przy sprzedaży 2,5 na dzień spokojnie damy rade na maksa w niedziele ![]() ![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na samym G zostało 3 tys, na H i A około 2 tys, na B 1 tys i na E ok. 1 tys. - razem w przyblizeniu 7 tys.
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
system znow dziala..
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mały problem kupiłem bilet przez neta i jak próbowałem płacić wylogowało mnie z banku i jak chciałem zapłacić i dokończyć zakup to nie ma takiej opcji jak zapłać za bilet i bilet wisi jako oczekujący na zapłatę a ja nie mam jak zapłacić paranoja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
KROKU, musisz odczekać chyba 5 godzin czy tam ile - jeśli nie wpłacisz to anuluje Ci miejsce i na nowo możesz kupić bilet... tak miałem, choć w tym wypadku te 5 godzin robi ogromną różnice
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no właśnie nawet w strefie nie kupie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Działa, działa... więc do ataku...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kroku : miałem tak we środę, po godzinie został odblokowany i spokojnie mogłem kupić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
Pozdrawiam |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no nie do końca mineło półtorej i dalej nic nie mogę kupić
orientujecie sie jak wyglada sprawa z biletami na zamkniete do kupienia przez neta sektory E-11/12/16 bo F i VIP to wiadomo no i G3,4,5
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 04.10.2013 o godz. 08:31.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Co chciałbyś wiedzieć? Sektor E11-12 - To sektory szkolne, także bilety na te miejsca przeznaczone są dla dzieciaków. E16 - biletów już dawno nie ma. --------- EDIT: Edytuj posty! a nie pisz jednego pod drugim ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Niestety zrobić działającą stronę to jedno a zaprojektować niezawodny system to drugie. IMHO mamy dobry przykład ładnie wyglądającej fuszerki. Prosty dowód: stadion ma pojemność 33 tysiące, zakładając ze bilety na mecz mogą się sprzedać w tydzień, to potrzebny jest system umożliwiający zakup ok 5 tysięcy dziennie. Nasz system klęka przy 3.5 tysiącach na dobę a przerwy w działaniu systemu wynoszą po kilkanaście godzin. Śmieszne trochę. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Prawdopodobnie zarezerwowane dla młodzieży z podkrakowskich szkół, było info że ma ich być 4 tysie, więc biletu tam nie kupisz
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Dolicz do tego też pewnie jakieś 3500 osób, które nie może wytrzymać i co chwilę sprawdza jak zwiększyło się obłożenie, bo niestety tak jest i to też trzeba wziąć pod uwagę. Oczywiście strona ma kilka mankamentów i temu nie przeczę, m.in fakt że czasem pojawiają się problemy z dokończeniem transakcji (i to nawet nie na mecz z Legią), jak dla mnie minusem jest również brak opcji przewijania pomiędzy podsektorami na danym sektorze. Tzn. wchodzę w sektor C i od razu mogę mieć podgląd na C1, C2,C3,C4,C5 a nie muszę cofać za każdym razem. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Niech ktoś, kto kupuje bilet zamieści meldunek jak jest z miejscami ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
@WISŁAZWE
Dokładnie jest tak jak mówisz - mało ergonomicznie zaprojektowany sytem. Każdy kto raz lub dwa razy zamówił bilety widzi rzeczy oczywiste, których projektanci cudem nie zobaczyli. Doświadczenie uczy że jak ktoś nie wykonuje dokładnie rzeczy mało istotnych to tak samo nonszalancko podchodzi do rzeczy ważnych. Przykłady rzeczy mało istotnych i niechlujnych: - w wyborze trybuny, można kliknąć na herb po środku - pojawia sie trybuna administracyjna i brak grafiki. - w linku czasami występuje dziwna zlepka .dhtml.dhtml (o ile dobrze pamiętam). Wygląda mi to na fuszerkę w kodzie. I wisienka na torcie - strona zapewne serwisowana jest przez firmę zewnętrzną więc poprawa mankamentów musi trwać i kosztować. A jak widać podwykonawca średnio zna się na rzeczy. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|