The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2013, 21:47
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
dziecko jesteś myślisz, że by wystarczyło jeśli tak, to jesteś naiwny..."Liczydła" chcą wiedzieć wszystko, tzn. ile miejsc na każdym sektorze, jak szybko schodzi, które podsektory najlepiej się sprzedają, itp.

Komunikaty klubu nic tutaj nie zmienią...
To niech screeny robią, żeby można sobie było policzyć i już
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 03.10.2013, 22:21
tym co zależy na bilecie polecam poczekać do pierwszej w nocy i może uda się kupić
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 03.10.2013, 22:23
masz racje, "liczydła" pójda karmić nietoperze...
Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Stary 03.10.2013, 22:28
ja już nie wchodzę na tą stronę i proszę innych - dajcie szansę kupić innym bilet! szczególnie tym jak ja - spoza KRK nic wam się nie stanie jak sobie nie zajrzycie!
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 03.10.2013, 22:29
Ja nawet nie próbuje wchodzić, bo mi dziś internet muli sam z siebie. Gdybym jeszcze chciał wbić się na stronkę z biletami chyba bym kur*** dostał.

Ale ciekaw jestem ile te "liczydła" naliczyły kupionych biletów
What's new?

Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Stary 03.10.2013, 22:33
żydki dziś nam zaje**** ścianę pod graffiti a teraz okupują serwery hahah

a tak na poważnie, nie miejscie pretensji, że ludzie wchodzą z ciekawości zobaczyć jak wygląda sprzedaż. Mamy XXI wiek a klub nie potrafi zorganizować dobrze działającego serwera pod sprzedaż biletów. To jest kpina i niedorzeczność, a nie to że ludzie sprawdzają ile biletów zeszło.
Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Stary 03.10.2013, 23:21
kupujcie bilety! kolega mi powiedział, że strona działa płynnie!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 03.10.2013, 23:44
Działa! Policzyłem poszło 26,4 tys

KrajanTSW

Dobrze zrobiłeś W razie jak jutro padnie, to mamy punkt zaczepienia
Ostatnio edytowane przez palikot : 04.10.2013 o godz. 00:00.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
KrajanTSW
Member

Od: 06.2011

Stary 03.10.2013, 23:50
to ja dodam jeszcze obrazek. jak widać została garstka biletów. widoczne są sektory które są dostępne na stronie i mają jeszcze jakieś wolne miejsca.
http://i43.tinypic.com/2mrv0gl.png
Ps. zapomniałem dodać tylko E26 (około pół sektora) i E21 (może z 50 biletów)
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 03.10.2013, 23:56
Korbit napisał(a):Wyświetl post
kupujcie bilety! kolega mi powiedział, że strona działa płynnie!
masz rozdwojenie jaźni ?
Odpowiedz cytując
kubad99
Member

Od: 05.2008

Stary 04.10.2013, 00:02
Udalo sie w koncu kupić bilety na c Wrocław przyjeżdza kibicować Wiśle
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 04.10.2013, 00:04
Ale G1 teraz ostro idzie Pierwsza w nocy

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Stary 04.10.2013, 00:14
W załączniku moje wypociny jeżeli weźmiemy pod uwagę że Wisła praktycznie wyprzedała vipy to stan wygląda tak
Załączone obrazki
Typ pliku: jpg wisła.jpg (16,6 KB, 186 wyświetleń)
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 04.10.2013, 00:18
Ludzie nie wiem czemu się aż tak nakręcacie. Sprzedano około 26tys biletów, do kompletu mamy jeszcze 7 tys biletów i 2 i pół dnia na ich wyprzedanie. Trzeba wziąc pod uwagę, że wiekszosc chetnych bilety już zakupila, a zatem tempo sprzedaży biletów bedzie z kazda godzina spadać. Mysle ze realnym jest osiągniecie 30 tys sprzedanych biletow max.
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
Odpowiedz cytując
mateusz212
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 04.10.2013, 00:26
bravelukas napisał(a):Wyświetl post
Ludzie nie wiem czemu się aż tak nakręcacie. Sprzedano około 26tys biletów, do kompletu mamy jeszcze 7 tys biletów i 2 i pół dnia na ich wyprzedanie. Trzeba wziąc pod uwagę, że wiekszosc chetnych bilety już zakupila, a zatem tempo sprzedaży biletów bedzie z kazda godzina spadać. Mysle ze realnym jest osiągniecie 30 tys sprzedanych biletow max.
4,5 / 5 to jest maks co zostało przy sprzedaży 2,5 na dzień spokojnie damy rade na maksa w niedziele
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Stary 04.10.2013, 00:30
Na samym G zostało 3 tys, na H i A około 2 tys, na B 1 tys i na E ok. 1 tys. - razem w przyblizeniu 7 tys.
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
Odpowiedz cytując
Robin
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 04.10.2013, 01:39
system znow dziala..
Odpowiedz cytując
KROKU
Member

Od: 06.2007

Stary 04.10.2013, 07:31
Mały problem kupiłem bilet przez neta i jak próbowałem płacić wylogowało mnie z banku i jak chciałem zapłacić i dokończyć zakup to nie ma takiej opcji jak zapłać za bilet i bilet wisi jako oczekujący na zapłatę a ja nie mam jak zapłacić paranoja.
Odpowiedz cytując
KamiK
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 04.10.2013, 07:34
KROKU, musisz odczekać chyba 5 godzin czy tam ile - jeśli nie wpłacisz to anuluje Ci miejsce i na nowo możesz kupić bilet... tak miałem, choć w tym wypadku te 5 godzin robi ogromną różnice
Odpowiedz cytując
KROKU
Member

Stary 04.10.2013, 07:38
no właśnie nawet w strefie nie kupie
Odpowiedz cytując
kucharz_77
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 04.10.2013, 07:49
Działa, działa... więc do ataku...
Odpowiedz cytując
mieczuu
Junior Member

Od: 08.2007

Stary 04.10.2013, 07:56
Kroku : miałem tak we środę, po godzinie został odblokowany i spokojnie mogłem kupić.
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 04.10.2013, 08:02
KROKU napisał(a):Wyświetl post
Mały problem kupiłem bilet przez neta i jak próbowałem płacić wylogowało mnie z banku i jak chciałem zapłacić i dokończyć zakup to nie ma takiej opcji jak zapłać za bilet i bilet wisi jako oczekujący na zapłatę a ja nie mam jak zapłacić paranoja.
sesja trwa 30 minut, po tym czasie Twoje zakupy zostaną anulowane, więc zbędne jest gadanie o 5-ciu godzinach.

Pozdrawiam

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
KROKU
Member

Stary 04.10.2013, 08:11
no nie do końca mineło półtorej i dalej nic nie mogę kupić

orientujecie sie jak wyglada sprawa z biletami na zamkniete do kupienia przez neta sektory E-11/12/16 bo F i VIP to wiadomo

no i G3,4,5
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 04.10.2013 o godz. 08:31.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 04.10.2013, 08:30
KROKU napisał(a):Wyświetl post
orientujecie sie jak wyglada sprawa z biletami na zamkniete do kupienia przez neta sektory E-11/12/16 bo F i VIP to wiadomo

Co chciałbyś wiedzieć?

Sektor E11-12 - To sektory szkolne, także bilety na te miejsca przeznaczone są dla dzieciaków.

E16 - biletów już dawno nie ma.

---------

EDIT: Edytuj posty! a nie pisz jednego pod drugim
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 04.10.2013, 08:31
nemox007 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy to prosta rzecz ale przypuszczam że moja czy Twoja wiedza w tym temacie jest żadna lub bliska zeru więc nie ma co wogóle na ten temat dyskutować. To nie prowadzenie prostego bloga (...)
Jak widać na załączonym przykładzie - stronę do zakupu biletów zrobić może każdy. Wbrew pozorom to mało skomplikowany system.

Niestety zrobić działającą stronę to jedno a zaprojektować niezawodny system to drugie. IMHO mamy dobry przykład ładnie wyglądającej fuszerki.

Prosty dowód: stadion ma pojemność 33 tysiące, zakładając ze bilety na mecz mogą się sprzedać w tydzień, to potrzebny jest system umożliwiający zakup ok 5 tysięcy dziennie. Nasz system klęka przy 3.5 tysiącach na dobę a przerwy w działaniu systemu wynoszą po kilkanaście godzin. Śmieszne trochę.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
mieczuu
Junior Member

Od: 08.2007

Stary 04.10.2013, 08:31
Prawdopodobnie zarezerwowane dla młodzieży z podkrakowskich szkół, było info że ma ich być 4 tysie, więc biletu tam nie kupisz
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 04.10.2013, 08:38
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Jak widać na załączonym przykładzie - stronę do zakupu biletów zrobić może każdy. Wbrew pozorom to mało skomplikowany system.

Niestety zrobić działającą stronę to jedno a zaprojektować niezawodny system to drugie. IMHO mamy dobry przykład ładnie wyglądającej fuszerki.

Prosty dowód: stadion ma pojemność 33 tysiące, zakładając ze bilety na mecz mogą się sprzedać w tydzień, to potrzebny jest system umożliwiający zakup ok 5 tysięcy dziennie. Nasz system klęka przy 3.5 tysiącach na dobę a przerwy w działaniu systemu wynoszą po kilkanaście godzin. Śmieszne trochę.

Dolicz do tego też pewnie jakieś 3500 osób, które nie może wytrzymać i co chwilę sprawdza jak zwiększyło się obłożenie, bo niestety tak jest i to też trzeba wziąć pod uwagę.

Oczywiście strona ma kilka mankamentów i temu nie przeczę, m.in fakt że czasem pojawiają się problemy z dokończeniem transakcji (i to nawet nie na mecz z Legią), jak dla mnie minusem jest również brak opcji przewijania pomiędzy podsektorami na danym sektorze. Tzn. wchodzę w sektor C i od razu mogę mieć podgląd na C1, C2,C3,C4,C5 a nie muszę cofać za każdym razem.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Dzideek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.10.2013, 08:52
Niech ktoś, kto kupuje bilet zamieści meldunek jak jest z miejscami ;]
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 04.10.2013, 08:53
@WISŁAZWE

Dokładnie jest tak jak mówisz - mało ergonomicznie zaprojektowany sytem. Każdy kto raz lub dwa razy zamówił bilety widzi rzeczy oczywiste, których projektanci cudem nie zobaczyli.

Doświadczenie uczy że jak ktoś nie wykonuje dokładnie rzeczy mało istotnych to tak samo nonszalancko podchodzi do rzeczy ważnych.

Przykłady rzeczy mało istotnych i niechlujnych:
- w wyborze trybuny, można kliknąć na herb po środku - pojawia sie trybuna administracyjna i brak grafiki.
- w linku czasami występuje dziwna zlepka .dhtml.dhtml (o ile dobrze pamiętam). Wygląda mi to na fuszerkę w kodzie.

I wisienka na torcie - strona zapewne serwisowana jest przez firmę zewnętrzną więc poprawa mankamentów musi trwać i kosztować. A jak widać podwykonawca średnio zna się na rzeczy.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów