Lukasz napisał(a):

I co z tego?
L ma 5 punktów przewagi nad drugim zespołem. Jak się nic nie zmieni to w 30-stej kolejce będzie miała 15-ście czyli zapas 8 pkt przewagi.
Zostanie jej do rozegrania 7 meczy z zespołami o wyrównanym potencjale. Średnio powinien paść remis.
BTW po to dzieli się punkty aby dać jakąkolwiek szansę dogonienia lidera ale która drużyna będzie w stanie nadrobić 8 punktów w 7 spotkaniach grając z Lechem, Legia, Pogonią, Lechią, Wisłą czy Górnikiem? Ja takiej nie widzę.
|
Oczywiscie,oczywiscie.Tak sie zastanawiam po kiego grzyba w ogole te lige rozgrywaja.Decyzja juz przeciez zapadla.
Stanowski,PS,Oblesnoworski,Lukasz et consortes juz zadecydowali-Mistrzem bedzie (juz jest?)Legia.
Wczesniej,zdecydowali ze beda miazdzyc rywali w Lidze Mistrzow ale niestety chlopaki z rumunii jakos nie bardzo sie ta decyzja przejeli.Podobnie jak rezerwy Lazio,ktore zlekcewazyly kolejna decyzje,tym razem o punktowaniu w Lidze Europy.
Mam nadzieje ,ze rowniez w niedziele nasze orly tez sie nie podporzadkuja odgornie podjetej decyzji.
Hubert juz na zasluzonej emeryturze wiec coz stoi na przeszkodzie ?
Jak uda sie postawic na nogi Brozka i Stiepe to pojedziemy z nimi jak z fura gnoju.