|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=t8JTOPdu-20
Potrzebuję tytułu / tekstu pierwszej przyśpiewki Crveny z filmiku z powyższego linka. Pomoże ktoś? |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
||
pune tribine ludih navijaca ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czy jest na forum jakiś pośrednik nieruchomości?
proszę o kontakt... mam sprawę :] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
sieć nie ma znaczenie, mam ziomka za granicą i tak rozmowa wyjdzie najtaniej imho
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jest tu ktoś kto ma firmę zajmującą się produkcją kalendarzy?
PRIV ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Z perspektywy motocyklisty powiem że twój niegroźny wyciek oleju może być mega problemem dla innych użytkowników dróg.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie mam żadnych wycieków oleju. Silnik ma przejechane mimo wieku auta 83 tysiące km (nie kręcone), silnik suchutki. Tak pisałem hipotetycznie, odnośnie upierdliwuych diagnostów. Poza tym co innego gdy olej cieknie a co innego gdyby się silnik nawet pocił od środka bez wpływu na zewnętrzne środowisko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Poszukuję pompki do 3L butelki ze Smirnoffa, orientuje się ktoś może gdzie coś takiego mogę nabyć?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
zna sie ktoś na przepisach? czy jeżeli rejestruję się na bezrobocie to muszę się wyrejestrowywać jeżeli np. podpiszę umowę o dzieło na 2 dni? czy mam za każdym razem biegać i się wyrejestrowywać i od razu zarejestrować?
Czy może jest jakiś przepis który mówi że np. jezeli nie przekraczam na tej umowie jakieś sumy to nie muszę się zgłaszać? niby błahy problem ale kurewsko upierdliwy ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
czy jak wysłałem list polecony i na tym trackingu pocztowym jest napisane ,że odebrano na takiej i takiej poczcie to na tym system się kończy? czy będzie mi jeszcze pisać ze dotarła do adresata czy coś w tym rodzaju ?
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
To już koniec drogi tej przesyłki.
"Odebranie przesyłki w placówce 2013-10-07 18:48" Taki komunikat miała moja paczka już po odebraniu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Panowie, gdzie polecacie udać się na kurs pływania? W miarę tanio i instruktorzy ok? U nas gdzieś na TS'ie jest taka możliwość? bo nic nie mogłem znaleźć.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Umiałby ktos zrobic projekt pieczęci w corelu ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
wiem, że w hucie na com com zone były lekcje i do tego jakiś pakiet godzin
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przemek Rudzki. Wie ktoś może skąd jest? Oglądałem ostatni odcinek Futbolove i mówił, że mieszkał koło Babiej Góry. Nawet nie wiedziałem, że on moze pochodzić z mojego powiatu...
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuję przerobić konsole xbox360 arcade - może ktoś z was się tym zajmuje albo może kogoś polecić?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Napisz na priv jak chcesz przerobić, polece Ci kogoś.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jestem z uj i takie pytanie mam: czy uczelnia ma obowiązek przeprowadzić ćwiczenia do końca czerwca(gdzieś to jest zapisane?), czy też może (po olaniu ćwiczeń w tym okresie) zrobic je w 2 połowie września (po sesji poprawkowej), potem od razu egzamin a osoby nieobecne oblać? Ew. do kogo i co mogę pisać?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakie ćwiczenia? Jakie studia, jaki tam macie plan, rozliczacie studia w punktach ECTS? Za ćwiczenia były punkty?
Na WPiA ćwiczenia są np nieobowiązkowe, niepunktowane. Szczerze to nic nie rozumiem z tego co napisałeś. Zrobili wam ćwiczenia do przedmiotu we wrześniu? A przedmiot zdany wcześniej? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Egzamin tydzień po ćwiczeniach (dla tych co byli i zaliczyli) czyli chyba 22.09... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mam samsunga galaxy mini i nie da się przez niego gadać bo rozmówce słychać tylko na głośnomówiącym. Trzeba cały głośnik wymieniać? Wie ktoś ile to będzie kosztować?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Może polecić ktoś dobry klub MMA. myślałem nad szkołą Drwala w hucie, ale tylko przez nazwisko założyciela
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
jesli tak to trzeba by przeczytac regulamin. wedlug mnie jeden termin powinien byc w sesji czerwcowej drugi w wrzesniowej. a jak nie to warunek za cw czyl 6 razy nie wiem ile teraz kasuja 40 zl? ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Podrzuci ktoś linkiem do Ligi+ z Pawłem Brożkiem?
Wiślakcb: dzięki serdeczne, nie wiem jakim sposobem nie znalazłem tego w yt. Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez tomo : 10.10.2013 o godz. 21:10.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktos z tu obecnych posiada moze bilet parkingowy z krakowa z 09.10.2013 roku godziny popoludniowe?
Bardzo bylby mi taki potrzebny ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
polecicie jakiegoś dobrego mechanika z terminami w okolicach, dh wanda, ch czyzyny? ogólnie bieńczyce i okolice
![]() moja astra g sie sypie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Szukam jakiś stron lub plików pdf/doc do pobrania z słówkami, tłumaczeniami, rozmówkami z angielskiego żeby znacznie poćwiczyć angielski..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|