The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Tymczasem w sobotę...
Efekt nowej miotły i zwycięstwo Ruchu 4 4,17%
Remis będzie sukcesem, ciężki teren. 18 18,75%
Zwycięstwo Wisły! 74 77,08%
Głosujących: 96. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2013, 19:03
Cóż, nikt nie mógł przypuszczać, że Burliga znokautuje Ostoję i będzie, jak było. Nie ma co rozpaczać, jak na stan naszej kadry radzimy sobie całkiem nieźle.

Oglądając ten mecz, czułem się jakbym siedział w jakiejś obskurnej knajpie i wcinał miejscowy "specjał". Obok mnie siedziało sobie dwóch miejscowych menelików i ciągle patrzyli na mnie jak na kosmitę, docinając, że nie jestem stąd itp. Na koniec dodali, że kelnerka i tak napluła mi do żarcia, a ono w ogóle jest beznadziejne i niewarte ani złotówki. Komentatorzy naprawdę stanęli na głowach, żeby zepsuć każdemu kibicowi Wisły ten mecz. Ten tragiczny Bunoza i bezwartościowa reszta drużyny, o matko!

Aha, sędziowanie to też jakiś kosmos. W sytuacjach stykowych sędzia raz gwizdał, raz nie gwizdał - tak wedle swojego widzimisię. O kontrowersjach jeszcze się nie wypowiadam.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Korbit
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 28.09.2013, 19:03
a teraz pozytywnie jeżeli patrzyć na powtarzalność Wisełki to teraz wygrywamy z ległą i to 3:0
Odpowiedz cytując
JacekFan
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 28.09.2013, 19:04
jest dobrze bedzie jeszcze lepiej wszystkim malkontentom przypominam co bylo mowione przed sezonem o naszych mozliwosciach. Zobaczycie ze te wszystkie remisy i tak zaprocentuja na koniec
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.09.2013, 19:05
Na szybko remis w pełni zasłużony.

Poprawić drugie połowy na wyjeździe i będzie dobrze.

Ale też trzeba docenić w zeszłym sezonie liczyliśmy na dobre mecze a teraz już bijemy się o mistrza

Odpowiedz cytując
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 28.09.2013, 19:05
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze raz się tak odezwiesz, albo nie odwołasz, a wylatujesz.
Niestety zdjęcie Brożka(2 setki s.......ił to fakt) było Naszym końcem meczu w ofensywie - Smuda jest niereformowalny w tych zmianach - Boguś hasa cały mecz ...

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 28.09.2013, 19:06
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Dzisiejszy mecz pokazał jedno, pomimo kilku niezłych występów jednak Miśkiewicz nie jest bramkarzem tej klasy, któa gwarantuje spokój z tyłu. Wybicia piłek po stałych fragmentach katastrofalne, wogóle przyklejony do linii i nie piszę tego przez pryzmat tego meczu ale i zeszłorocznych.
Przydałoby się w zimie pomyśleć o lepszym bramkarzu. Brożek jak to zwykle było czy w piłce klubowej czy reprezentacji by strzelić gola potrzebuje kilka sytuacji 100%. Dziś strasznie spartolił.

Za to podobała mi się gra zarówno Sarkiego jak i Guerriera, zwłaszcza ten drugi w pomocy może być bardzo przydatnym zawodnikiem.
Święta prawda co do Miśkiewicza. Też kiedyś zwracałem uwagę na to, że jest zbyt mało pewny siebie. Boi się wychodzić do dośrodkowań jakby bał się, że coś spieprzy. Jak bramkarz czeka na linii przy rzucie rożnym to wystarczy, że rywal odda celny strzał i na 90% jest bramka.

A co do meczu to po raz kolejny nie wychodzimy na druga połowę. Nie wiem gdzie tkwi przyczyna, do przerwy zdobyliśmy bramkę, nie pozwoliliśmy Ruchowi na wiele, mecz był pod kontrolą. Czy to są braki w koncentracji, zbytnie rozluźnienie? Tym musi się zająć Smuda. Sporo ludzi pisało tutaj, ze wygramy wysoko i na luzie (jak przed derbami). I znowu trzeba powiedzieć, że z przebiegu gry remis to dobry wynik.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 28.09.2013, 19:13
Znakomity wynik. Zremisowaliśmy mecz, który powinnismy przegrać. Zachowujemy status niepokonanej drużyny.

Koszmarna, bezładna kopanina. Kwintesencja polskiej piłki ligowej. Dzida i di przodu. Obustronnie.

Wystawienie Nalepy. Głupota czy sabotaż ?
W poprzednim meczu najsłabsze 45 minut defensywnego pomocnika w Wiśle od kiedy pamiętam, zdjęty po 45 minutach. Stolarski się nabawił kontuzji czy co ?

Mam nadzieje, że Miśkiewicz i Burliga wyczerpali chwilowo limit baboli.

Jedyny zawodnik do pochwalenia to Małecki. Ale nie za gre a za stumetrowe przebieżki.
No i Głowacki.

Lista naszych zawodników rezerwowych pokazana przed meczem

Jagoda komentator.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.09.2013, 19:15
Jestesmy dramatycznie słabi.
Brak utrzymania się przy piłce, brak uspokojenia gry, brak jakiegokolwiek rozgrywającego, brak pojęcia o taktyce u Guerriera i Sarkiego, Małecki, który mysli, że szybkość załatwi wszystko. Brożek, ktory dwa razy nie wie, co zrobić sam na sam z bramkarzem, Garguła, środkowy pomocnik, ktory się przechadza tam, gdzie nikt, go nie oczekuje, szalony Boguski szybszy od wiatru i przyjmujący piłkę jakby parzyła.
Smuda na razie nauczył ich wszystkich tylko tego, że trzeba biegać, wracać i walczyć.
Ale jest na to lekarstwo: kolejna drużyna pokazała, że na presing odpowiada się presingiem i Wisła nie istnieje.
Na szybkie rozgrywanie, rozgrywanie jeszcze szybsze z zagęszczeniem środka pola.
Poza tym nic z taktyki, nic myślenia na boisku.

Oczywiście, kolejny raz wynik lepszy niż gra i pozcja w tabeli ponad stan.

Co jak co, ale szczęścia to Smuda ma kupę
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 28.09.2013, 19:15
Cytat:
Brożek jest super.
Dwie setki, zero bramek*.
Totolotek się zaciął.

Nie żeby mnie to cieszyło...

---------------
* zaraz ktoś napisze, że ważne, że do tych setek dochodzi....
Piszesz jakbyś chciał pokazać światu że Brożek jednak jest be. Weź pod uwagę, że przy tych sytuacjach raz trzeba było wyjść na pozycje nie dać się dogonić i dobrze strzelić. Niby proste ale jednak większość napastników w Polsce nie dotarłaby do tej ostatnie fazy. Nie wiem ile razy obrońcy zdążyliby wybić piłkę Genkovowi ale z jego startem te akcje pewnie zostałby zastopowane na samym początku. Tej pierwszej pewnie by nawet nie skleił.

Kolejna sprawa jak biegniesz ileś metrów na takim sprincie jak Brożek to naprawdę w tej końcowej fazie jest trudno o koncentracje i dobry strzał bo jesteś już zmęczony, dwa jesteś na bardzo dużej prędkości i nie ma już tego luzu przy strzale. Jestem przekonany, że gdyby Brożek nie biegł 20 metrów, a 5 to spokojnie by to strzelił.

Będzie to źle wyglądać jeśli Brożek nie zagra z Legią bo jednak wygląda to poważnie.

Moim zdaniem zawodnicy wchodzą za bardzo wyluzowani na drugie połowy, nie mają takiej "spiny" i koncentracji jak na początku meczu zaś u przeciwnika jest odwrotnie dlatego ciężko potem odzyskać właściwy rytm grania.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.09.2013 o godz. 19:22.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 28.09.2013, 19:17
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Zamilcz prowokatorze z kauflandu.
Chyba nie wiesz do czego służy forum ?

Forum służy do wymiany poglądów, dlatego nie każdy musi mieć takie samo zdanie jak Ty i się z Tobą zgadzać na każdy temat ...

Dla mnie też jest oczywiste, że gdyby Brożek wykorzystał choć jedną sytuację byłyby 3 punkty.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 28.09.2013, 19:17
Ja wiem ,że gramy ponad stan , że mieliśmy się bronić przed spadkiem , że Smuda nie ma w kim wybierać , ale jak już jestesmy viceliderem , to mozna już chyba czegoś więcej wymagać od tej druzyny . Jestem w....iony , bo ten mecz można bylo spokojnie wygrać,Ruch byl slabiutki ,prowadziliśmy 1-0 i podobnie jak w derbach przestalismy grac po przerwie.Naprawde wystarczylo troche pobiegac i powalczyc a Ruch nei bylby w stanie nic zrobic. Znów bez przyczyny i pwoodu oddalismy pole i dostalismy gola po bezsensownym faulu Nalepy.
Co do piłkarzy to Nalepa to jest poziom Termalici. Guerrier prezentuje jakiś radosny futbol ,kopie tą pilke bez ladu i skladu , jak trzeba dokladnei podac to kopie 30 metrów w bok ,widać ,ze uczył sie grac w pilke na Haiti..
Odpowiedz cytując
Wsciekly Pies
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 28.09.2013, 19:21
Jak dla mnie to wszystko jest bardzo dobrze jak na nasza kadrę wielu niewiadomych, miejsce i wynik grubo ponad normę, martwi mnie tylko to że grają u nas tacy parodyści jak Donald, zamiast Fryca albo innego Polaka.

Nasza kadra nawet nie ma mocnej solidnej jedenastki, a jak jeszcze parę ogniw wypadło i gramy sześcioma obrońcami bez napastnika to co więcej wymagać.

Denerwuje mnie Smuda że nie wpuszcza na końcówki tego Kamińskiego albo innego napastnika z rezerw, widać że chłopak wchodzi jak już baaaaaaaaaaaaardzo musi ktoś wejść i w ogóle się nie odnajduje, tak to przynajmniej by nabrał ogłady.
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 28.09.2013, 19:27
Z gówna bata nie ukręcisz. Skład mamy jaki mamy,zobaczcie na naszą ławkę i powiedzcie,kto miałby niby zagrac za tego Nalepe. Naprawdę,alternatyw żadnych nie ma,więc cieszmy się tym co jest. Mamy trenera i kilku piłkarzy co ciągną ten wózek,dlatego jest drugie miejsce. Reszta kopaczy na poziomie drugiej ligi. Niestety cały sezon się tak nie da,dlatego byle do zimy..
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ten mecz to kubeł zimnej wody na rozgrzane głowy. To kolejny kompromitujący mecz Wisły na wyjeździe. Obrona Częstochowy przeciwko rezerwie Ruchu, w której grały jakieś dzieci. Aż przykro się robiło patrząc jak rozpaczliwie bronimy się w drugiej połowie, praktycznie kilka razy wychodząc z kontratakiem za całe 45 min. Gdzie ta walka aby wygrać mecz, którą zapowiadał Smuda ? Jesteśmy chyba najbardziej zesranym zespołem na wyjazdach w lidze.
Tak naprawdę to cuda czyni niestety Wdowczyk, wyciągnął Pogoń z prawie I ligowego niebytu i chłopaki grają tak aż chce się oglądać. W dodatku nie są zesrani na wyjazdach, dzisaj wygrali już 4 mecz poza domem. Odwrotnie jak u nas.
Powód: doipisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 28.09.2013 o godz. 19:31.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Dalej nie rozumiecie, że Smuda jest taktycznym debilem i jedzie tylko i wyłącznie na walce... a walka się kończy po jakimś czasie. Tak było we wszystkich drużynach, jakie prowadził.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 28.09.2013, 19:28
Guerrier bardzo słaby, czeka go duuuużo pracy jeśli w ogóle myśli o zahaczeniu się w Wiśle na dłużej. Mam nadzieję, że w następnym meczu Smuda nie będzie się wygłupiać i wystawi Małeckiego, który przynajmniej potrafi jako tako kopnąć piłkę obiema nogami.

Nalepa po zagraniu 5 minut wyglądał jakby przebiegł maraton...
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 28.09.2013, 19:29
Dobrze napisał, czasem czytając twoje posty można odnieść wrażenie, że kibicujesz nie tej drużynie co trzeba.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 28.09.2013, 19:30
nikt nie rozkmini tego ze sciagnał Brożka bo ten naciągnął dwójke ? Kolejny start do piłki zrywa mięsień i w ....u 2 miesiące.

no ale płaczcie ....a dalej.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 28.09.2013, 19:36
Valandil napisał(a):Wyświetl post
Dobrze napisał, czasem czytając twoje posty można odnieść wrażenie, że kibicujesz nie tej drużynie co trzeba.
To znaczy, ktorej?
Pokaż mi jaka moja wypowiedź upoważnia Cię do wypowiadania takich głupot. Konkretny cytat proszę.
Masz mniej lat niż ja kibicuję Wiśle.
Na forum jesteś od dwóch miesięcy.
Lepiej idź odrób lekcje

A potem może napisz, w którym miejscu, źle oceniłem dzisiejszą postawę Brozka.

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 28.09.2013, 19:41
Valandil napisał(a):Wyświetl post
Co ma kibicowanie do oceny zawodnika po meczu ?

Po każdym zakończonym meczu przychodzi czas na oceny dla piłkarzy, po to służy chyba ten temat czy się mylę ?
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 28.09.2013, 19:42
A potem może napisz, w którym miejscu, źle oceniłem dzisiejszą postawę Brozka.
Paweł zmarnował świetne sytuacje, ale do jego gry przyczepić się nie mogę - dużo bardziej na krytykę zasłużył dzisiaj Miśkiewicz, Guerrier, Nalepa i przede wszystkim Garguła (od kilku meczów odpierdala po prostu żenadę).
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 28.09.2013, 19:44
To znaczy, ktorej?
Pokaż mi jaka moja wypowiedź upoważnia Cię do wypowiadania takich głupot. Konkretny cytat proszę.
Nie chodzi nawet mi o konkretne cytaty, irytuje mnie to w jaki sposób w większości twoich postów próbujesz krytykować a to Brożka a to Smude, kogokolwiek. Przed sezonem Wisła była skazywana na pożarcie, wróżono jej spadek a jednak gra drgnęła a Smuda zrobił coś z niczego. Z tego należy się cieszyć a nie szukać wszędzie negatywów. Może niepotrzebnie tak na ciebie wyskoczyłem ale aż żal czytać to co niektórzy tutaj piszą.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Twoje forum wiec zrób jak uwazasz.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Brak utrzymania się przy piłce, brak uspokojenia gry, brak jakiegokolwiek rozgrywającego, brak pojęcia o taktyce u Guerriera i Sarkiego, Małecki, który mysli, że szybkość załatwi wszystko. Brożek, ktory dwa razy nie wie, co zrobić sam na sam z bramkarzem, Garguła, środkowy pomocnik, ktory się przechadza tam, gdzie nikt, go nie oczekuje, szalony Boguski szybszy od wiatru i przyjmujący piłkę jakby parzyła.
Smuda na razie nauczył ich wszystkich tylko tego, że trzeba biegać, wracać i walczyć.
Ale jest na to lekarstwo: kolejna drużyna pokazała, że na presing odpowiada się presingiem i Wisła nie istnieje.
Na szybkie rozgrywanie, rozgrywanie jeszcze szybsze z zagęszczeniem środka pola.

Wypowiadasz się jakbyśmy mieli w składzie Szymkowiaka, Kosowskiego, Żurawskiego, Franka itd. wszystkich w najlepszych etapach swojej kariery, a Wisła jeszcze w poprzednim sezonie eliminowała Parme i Schalke w pucharach... Zejdź na ziemie (z całą resztą malkontentów) i przywitaj się z rzeczywistością. Skład przed sezonem mieliśmy na spadek/walkę w dolnej części tabeli. W poprzednim sezonie Burliga, Guła, Chrapek, Boguski, Bunoza to były parodie piłkarzy, nie mieli już kompletnie nic, żeby zaistnieć w kolejnym sezonie, żeby zaistnieć czymkolwiek. Dziękuj Smudzie, że nauczył ich wszystkich biegać, wracać, walczyć i próbuje (z różnym skutkiem) nauczyć ich czegokolwiek więcej. Spójrz jak zmienili się poszczególni piłkarze np. taki Burliga zaczyna coś tam pokazywać, Bunoza w ekstraklasie jak na razie najlepszy lewy obrońca itd. Robimy ZAJEBISTE wyniki, a niektórym już woda sodowa uderza do głowy i zaczynają kręcić, że w sumie to chujowo bo jak inni grają pressingiem to nam jest ciężko i ze tracimy pkt... zaraz zacznie się p.i.er.dolenie o mistrzostwie itd. Zapominacie, że z tak chujowym składem jednak ta Wisła potrafi dać nam trochę radości ładną grą (z Piastem, Lechią, Lechem). Jak wam się ciągle coś nie podoba to w Krakowie jest ponoć taki zespół co gra jak Barcelona tylko w.p.ierdol zazwyczaj dostaje...
Ostatnio edytowane przez silver03 : 28.09.2013 o godz. 19:47.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Stary 28.09.2013, 19:45

Dramatycznie slaby to ty jestes.
Dziwne ,ze zawsze zaczynasz klapac dziobem jak Wisla zagra troche slabiej.Po meczu z amica jakos nie raczyles nas swoimi madrosciami na temat jej slabosci a teraz p.r.z.y.p.i.e.r.d.a.l.a.s.z sie do wszystkiego.Przyjemnosc Ci to sprawia ?
Wez se poszukaj w internecie strony dynama moskwa i tam bedziesz mogl sie pospuszczac sie nad biezaca tworczoscia twojego idola.Tutaj nikt nie bedzie tesknil za .......ami ,ktore wypisujesz.
I jescze porzadnych ludzi banami straszy.
Smy sie moderatorow doczekali :(
Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 28.09.2013, 19:51
Najgorszy mecz w sezonie Guły. Brożka i chyba jednak Bunozy i Głowy - ok trudno. Słaby Guerrier do przewidzenia.

Ale ja widząc na boisku Nalepę od razu pomyślałem - kur*a nie wygramy tego meczu. GDZIE URYGA?
Btw. - nie chodzi mi tu już nawet o ten faul (też źle, bardzo źle), ale o całkowitą utratę pomysłu na grę w środku pola po zejściu Stjepy.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 28.09.2013, 19:54
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Twoje forum wiec zrób jak uwazasz.
Chcesz to masz.
Możesz rozmawiać, dyskutować, nie zgadzac się.
Ale rzucać tekstami o kauflandzie w stosunku kogokolwiek (w tym do mnie) nie pozwolę.
Mogłes się zastanowić i powiedziec, że Cię poniosło.

Yossarian napisał(a):
Dziwne ,ze zawsze zaczynasz klapac dziobem jak Wisla zagra troche slabiej.Po meczu z amica jakos nie raczyles nas swoimi madrosciami na temat jej slabosci a teraz p.r.z.y.p.i.e.r.d.a.l.a.s.z sie do wszystkiego.Przyjemnosc Ci to sprawia ?
Wez se poszukaj w internecie strony dynama moskwa i tam bedziesz mogl sie pospuszczac sie nad biezaca tworczoscia twojego idola.Tutaj nikt nie bedzie tesknil za .......ami ,ktore wypisujesz.
No cóż. Po meczu z Amiką nie chciałem szczęśliwym napinaczom psuć dobrego nastroju.
Wisła zagrala troche słabiej? Tak gra prawie cały czas.
Piszę o tym od początku sezonu i wcześniej.
Piszę caly czas, ze wyniki mamy lepsze niż gra, a miejsce w tabeli ponad stan.

Znaleźli się wielcy obrońcy piłkarzyków i trenera, ktorzy po prostu niczego nie pokazują. Powiedziec wam prawde to o słabości Wisły to jak dziecku zabrać zabawki w piaskownicy. Placz i wyzwiska.
Ostatnio edytowane przez FraMat : 28.09.2013 o godz. 19:57.

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 28.09.2013, 19:56
Ale co Wy od Moderatora chcecie ?

W pełni się z nim zgadzam odnośnie dzisiejszego meczu.

silver03 napisał(a):Wyświetl post
Zapominacie, że z tak chujowym składem jednak ta Wisła potrafi dać nam trochę radości ładną grą (z Piastem, Lechią, Lechem).
Dzisiaj był mecz z Ruchem Chorzów, nie z Piastem, Lechią, Lechem i niestety tak to wyglądało na boisku jak opisał FraMat.
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 20:00.
Odpowiedz cytując
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 28.09.2013, 19:58
Widzisz FraMat - Wisła przy braku Chrapka i po zejściu Macedończyka miała w środku JEDNĄ WIELKĄ PIER*OLNĄ DZIURĘ. 1 połowa naprawdę wyglądała całkiem nieźle. Chavez to nie Jovanović, Guerrier poza bramką z Piastem mnie nie przekonuje. Kadra jest wąska i brak KAŻDEGO PIŁKARZA Z JEDENASTKI (dziś brakowało 2, po przerwie 3) odbija się boleśnie na jakości gry.

Wyniki ponad stan? Kontrowersyjnie.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 28.09.2013, 19:58
Yossarian napisał(a):Wyświetl post
Co innego jego prywatna opinia, do której ma prawo i w tym przypadku nie ma prawa używać bana. Ale co innego, jak - sam, to nazwałeś - twórczość zaczyna przypominać pieprz....e Jego idola. wtedy podpisuje się rękami i nogami.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów