|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Tymczasem w sobotę... | |||
| Efekt nowej miotły i zwycięstwo Ruchu |
|
4 | 4,17% |
| Remis będzie sukcesem, ciężki teren. |
|
18 | 18,75% |
| Zwycięstwo Wisły! |
|
74 | 77,08% |
| Głosujących: 96. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Święte słowa, powinny zakończyć tą dyskusję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Miśkiewicz - 4 – słaby mecz. Przy bramce mógł być zaskoczony ale ten "babol: kilka minut później ... ?
Burliga - 6 - uważam że dobry mecz chociaż z powtórek wynika że w końcówce wypracował Ruchowi karnego ... Głowacki - 6 - nasz mistrz się dziś parę razy pomylił ale strzelona bramka na plus Chavez - 6 - walczył biegał - myślę że Smuda już zapomniał o tych saneczkach z ..., Bunoza - 5 - słabszy mecz, nie podobało mi się zachowanie w stosunku do Miskiewicza gdy wpadł na niego - to młody bramkarz potrzebujący wsparcia i wogóle machanie łapami na swoich jest dla mnie niedopuszczalne Guerrier - 6 - widzę rożne opinie ale dla mnie chyba jeden z najlepszych Wiślaków, waleczny dynamiczny szybki , tak jak napisałem po ostatnim meczu kontrola nad piłka ..niepełna ... Stjepanović - 6 - dobra pierwsza połowa Nalepa - 4 - zaczął fatalnie ale później było lepiej ... tak w ogóle to niemiłosiernie wolny Boguski - 5 - wiele niecelnych podań ale cały mecz pod grą ... Garguła - 4 - niewidoczny a to najgorsze co można napisać o grze Sarki -5 - byłaby świetna asysta ..gdyby Brożek przymierzył ..czas sprawiał że nikł Kamiński - bez oceny i uwag Brożek - 4 - świetne 2 wyjścia na sam na sam i ... brak bramek Małecki -5 - wszedł w momencie gdy drużyna nie grała za wiele do przodu i dał kilka chwil wytchnienia ... Mieliśmy szczęście ... że w drugiej połowie nie zostaliśmy ukarani . Wisła gra pól meczu .. potem coś się sypie ...Podobnie było na Cracovii Nie można tego tłumaczyć zejściem Stiepy ... Fryc i Stolarski chorzy Mimo wszystko (jeśli Brozio będzie zdrowy) możemy powalczyć z Legią ale trzeba gryźć trawę bo umiejętności .. chyba jeszcze nie dają przewagi na L.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 28.09.2013 o godz. 20:09.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem FraMat,ale pamiętam jak broniłeś Maskaanta pod koniec kadencji chociaż graliśmy za niego jeszcze większą kaszane niż teraz,dostawaliśmy notorycznie z Podbeskidziem,a skład mieliśmy o wiele silniejszy. Przed sezonem KAŻDY skazywał nas na walke o utrzymanie,a jednak Smuda zrobił coś czego nie potrafili zrobic jego poprzednicy.Jesteśmy wiceliderem oraz jedyną niepokananą drużyną w lidze. Nasza gra nie jest świetna,ale zobacz jakich mamy wykonawców,w ostatnich latach to byli piłkarscy paralitycy,dlatego to co teraz grają jest prawdziwym cudem. Momentami gramy naprawdę dobrze,momentami gramy kaszane. Trzeba pracowac nad tym żeby było coraz lepiej,więc daj czas trenerowi Smudzie,żeby poczynił odpowiednie wzmocnienia i zbudował ten zespół.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
FraMat, pamiętasz poprzedni sezon? Czy dalej jesteś w 2006 z kolorowym awatarem?
Remisujemy mecz po dwóch kontuzjach, dwóch zmarnowanych setkach i przypadkowej bramce z wolnego i to oznacza, że jesteśmy dramatycznie słabi? Po dziesięciu kolejkach 4-6-0 w kontekście nastrojow z końca czerwca to jest dramat? Trochę pokory. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ostatnich 10 spotkań obu drużyn- 4 wygrane śmieRdzieli, 2 remisy, 4 wygrane Wisły. Patrząc nawet na ost. 20 spotkań i tak bilans wyrównany. Z przebiegu meczu znów powinniśmy prze*jebać. Jest remis. Lepszy gołąb w garści, niż wróbel na dachu. Na ten moment patrząc na składy, ławkę, kontuzje, wyniki poprzednich trenerów etc. ten punkt TRZEBA przyjąć z szacunkiem.
OT- Moder, takie rzeczy nie przystoją na piastowaną funkcję. Jeżeli zamierzasz dalej szukać zwady i srać we własne gniazdo lepiej zostaw to innemu człowiekowi, bardziej ogarniętemu. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ktoś kto ocenia piłkarzy po meczu i wyraża swoją własną opinię do której ma prawo jest oskarżany "o szukanie zwady i sranie we własne gniazdo" teraz już pojechałeś po bandzie ... ![]() Niedługo będziemy tu mieć druga Białoruś ... ![]() Nikt nie będzie mógł powiedzieć złego słowa o drużynie Smudy bo takie wypowiedzi będą kasowane |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Rozumiem więc, że nie będziemy negatywnie wypowiadali sie o grze Wisły kiedy ta gra po prostu źle?
Aha.... ma byc tak jak w nc+ że cokolwiek się dzieje to Stefanović na najwiekszego plusa meczu? No więc miejscie: "Brożek był dzisiaj najlepszy na boisku - dochodził do sytuacji". Teraz już nie jestem z kauflandu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Nie wiem, co pan moderator chce udowodnić, banując Dariooka. Post o Brożku bardzo smutny. Pewnie, że można krytykować, można nawet jechać jak z kupą gnoju. Ale nie należy tego czynić w taki sposób, żeby pozostawić margines pozwalający na wyciągnięcie wniosków, iż autora wypowiedzi cieszy fakt, że Pawłowi się nie udało (bo wyszło na moje).
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cieszy kolejny mecz bez porazki, smuci sytuacja z Brozkiem i Ostoja jakby nie daj Boze wylecieli to lezymy i kwiczymy za tydzien
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ten mecz był fatalny w 2 połowie w wykonaniu Wisły. Fakt.
Ewidentnie odżyli ci którzy uważają że ta Wisła a zwłaszcza trener to dno i wodorosty. Niech mają swoje 5 minut i oby tylko tyle. Oby po meczu z Legią znów zamilkli. ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Białoruś moi drodzy, to robicie WY. Skrytykuj admina, wyraź inną opinię, wytknij błędy- ban. Whose the Łukaszenka? ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie krytykował. Nie wyrażał innej opinii. Nie wytykał błędów. Bezczelnie i po chamsku okreslił moderatora jako kogoś z drugiejs strony Błoń |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Jednak nie sadze ze jestes odpowiednia osoba by decydowac czy wreczyc bana w sytuacji gdy jestes tym zainteresowany! Dariook okreslil cie slusznie, adekwatnie do poziomu twojego posta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ale kto neguje, że gramy źle? Gramy źle, momentami fatalnie (drugie połowy dziś i w derbach, Szczecin)
Mimo tego punktujemy nadspodziewanie dobrze po letnich roszadach, z 12-13 zawodnikami nadającymi się do gry. Łomot jeszcze dostaniemy, ale drużyna powoli wychodzi na prostą, i to znacznie szybciej niż się ktokolwiek spodziewał. Nie wiem czego niektórzy tutaj oczekiwali. Tyle w temacie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Hubert fan, to Pan Moderator swoja wladza wprowadza tutaj cenzure, a nie my walczac o przyzwoitosc.
To On pozbawia niektorych mozliwosci wypowiadania sie tutaj, a nie ja czy ktokolwiek inny. Dariook to nie moja bajka, ale zbanowanie go uwazam za przegiecie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
To jest temat meczowy i ocenami w nim ostatni mecz.
A nie cała rundę, politykę transferową, polityke klubu itd. Ci zawodnicy mogą zagrać lepiej, z większym zębem i ambicją co juz pokazywali. Zagrali żle to oceny muszą być takie jakie są. Krytyka gry w danym meczu nie ma nic wspólnego z kibicowaniem czy ogólną oceną polityki klubu. Udawanie, że jest cudownie a drugi mecz z rzędu gramy bez zacięcia i ambicji (a może po prostu mamy braki kondycyjne) w drugiej połowie to chowanie głowy w piasek i nie ma nic wspólnego z dbaniem o dobro Wisły. Jest raczej działaniem na jej szkodę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co mnie to obchodzi ? Dzisiaj jest 28 września 2013 roku i wracanie do przeszłości w temacie o meczu z Ruchem Chorzów jest bez sensu ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 21:23.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Nawet dla totalnego pilkarskiego laika (a za takiego sie uwazam) roznica pomiedzy Wisla Probierzowo-Kulawikowa czy Danowa jest ooooooooogrooooooomna.Oczywiscie na plus.Dzisiejszy, slabszy wystep wcale tego wrazenia nie zmienil. Ktos ,kto tego nie zauwaza i przy okazji dzisiejszego meczu po raz kolejny powtarza ,ze od poczatku sezonu gramy piach,ze pilkarze to kaleki a Smuda Ch..j, to albo nie ma o pilce bladego pojecia albo robi to zlosliwie.No k.u.r.w.a wypisz wymaluj Zakolenko. Nie dziwie sie ,ze podnosi ludziom cisnienie. Moderator w dodatku. |
|
|
|
Guest
|
|
![]() Po ch.uj się kłócicie? Jeden ma taki pkt. widzenia, inny trochę inny i czytając to wszystko po kolei robi się o wiele ciekawiej. Co do naszych dotychczasowych wyników to dobrze (z pomocą szczęścia) jest jak jest i oby tak dalej. Z tym że pierwsze poważniejsze wnioski to w zimie, a podsumowania po 37 kolejce. Ja bym wpuszczał Stolarskiego zamiast Burligi albo Nalepy (jeśli myślimy o zmieninniku Ostoji na DP) i Urygę (jeśli jest zdrowy) jako zmiennika na DP. A Nalepę wysłał na salę gimnastyczną - co by ćwiczył gibkość, sprawność, zwrotność i stracił parę kg. A także Fryca zamiast Donalda jeśli ten jest ustawiany na obronie. Ale przecież nie będę się strzępił jak ktoś napisze coś innego. A ostatecznie to i tak Smuda jest trenerem więc znaczenie mojej czy innej opinii... nie jest przesadnie duże.
Ostatnio edytowane przez arti : 28.09.2013 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już poprawione, dzięki za zwrócenie uwagi.
Pogoda jest taka jak w październiku, dlatego przyspieszyłem o jeden miesiąc Była szansa utrzymać bezpieczny dystans do Legii a tak niestety po dzisiejszym meczu odskakują nam na 6 punktów w tabeli ![]() /thechris- faktycznie po podzieleniu tak, ale przed wygląda to następująco: Wisła 18, Legia 24. Do dzielenia to jeszcze daleka droga
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 21:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Przypomnijmy sobie kogo my mamy w składzie i co na temat tych ludzi moglibyśmy powiedzieć z perspektywy dawnych analiz Markusa, gdzie umieszczał hasła w stylu "ociera się o wymagania ligi mistrzów", "aktualnie nie spełnia wymagań ligi mistrzów" itp.
Mamy całą grupę ludzi z dawnej młodej ekstraklasy, która w warunkach lepszej sytuacji finansowej NIGDY nie dostałaby szansy, bo po prostu byli za słabi. Ta cała grupa Miśkiewicz Burliga Chrapek Nalepa Kamiński Stolarski + ci wszyscy nieobecni typu Czekaj, Uryga NIGDY nie dostaliby szansy i nie graliby w mocnej finansowo Wiśle. Żaden z nich nie prezentował takiego poziomu, aby w naturalny sposób wejść do pełnej piłki seniorskiej i stanowić wzmocnienie. Grają tylko dlatego, że trzeba było lepić luki Dalej..mamy zniszczonych przez wieloletnie kontuzje Boguskiego Gargułe Wielokrotnie obrażanych przez lata jako "drewna" oraz "wynalazki Kapki, Maskaanta czy Bednarza" Bunoze Chaveza Wracających z nieudanych przygód zagranicznych, gdzie osiagneli mało, lub ponieśli spektakularne klęski Głowackiego Brożka Małeckiego A to wszystko uzupełnione przez transfery bezgotówkowe, nieco na szybko Sarkiego Donalda Stjepy Burdenskiego (z nim jest juz zupełnie inna historia) Kto z nich "ociera się lub spełnia wymagania walki o Lige Mistrzów" ? Ci ludzie naprawdę grają jak na to kim są i co mogą dać, bardzo dobrze. Każdy gol, każdy 1 punkt to sukces. Jak Cupiał w zimie da pieniądze na transfery ludzi na poziomie Uche, Meliksona, Żurawia czy Marcelo, to będzie można biadolić. Na teraz proszę uszanujmy to co mamy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak zagrają dobrze, napiszę, ze grali dobrze. Ja nie mam z tym problemu jak wiekszość na tym forum, dla których krytyka jest równoznaczna z brakiem kibicowania albo zdradą Wychodze dziś z tego forum. Wrócę spokojnie jutro. Wtedy gdy swięte dziewice urazone tym, ze ktoś im napisał, że Wisła grała dramatycznie słabo wyśpią się i uspokoją ![]()
Ostatnio edytowane przez FraMat : 28.09.2013 o godz. 20:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
domin_czyzyny- jeżeli wyrażenie swojej opinii o piłkarzu w temacie meczowym i bezpodstawny atak słowny na Moderatora nie mający nic wspólnego z tym tematem traktujesz na równi, to nie mam więcej pytań.
![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 20:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie za bardzo trawie posty Dariooka, ale skoro dostał on bana za kaufland, to za sugerowanie, że ktoś pisze najebanym, chyba też się coś należy? Szczególnie, że osoba ta jest modem i powinna dawać przykład innym.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A jak FraMat mi pisze ze jestem najebany, albo abym czytal ze zrozumieniem, a po chwili sam sie kompromituje tym, ze nie czyta mojego postu ze zrozumieniem to co ? Wszystko ok ?! Podkreslam, ze Dariook to nie boja bajka. Ale dzisiaj FraMat przegial!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.09.2013 o godz. 20:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, najlepiej donieś do Administratora, może wtedy poczujesz się lepiej ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 21:01.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Noz ....a, znalazl sie demokrata jak Unia Wolnosci...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.09.2013 o godz. 21:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Cytat:
Dziwisz się? Po ciągłym napier*dalaniu na wszystkich i wszystko, bez pozytywnego słowa? Smuda nauczył ich TYLKO biegać i walczyć. Czyli zrobił więcej niż ostatnich 3 trenerów razem wziętych. Mierz siły na zamiary, nie żyj w wyimaginowanym świecie z rumunem na ławce. Swoją drogą, współczuje. Mentalność typowego polaczka, któremu wiecznie coś nie pasi, a nawet jeśli coś jest pozytywnego, to zapewne zaraz się zje*bie czy ktoś nam zapier*doli. Życie dało wystarczającą karę. Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 28.09.2013 o godz. 20:45.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
FraMat, ku*rwa mać. Człowiek wchodząc na forum WISŁY chce się poczuć jak wśród WIŚLACKIEJ braci.
A wchodzę po meczu i po wypowiedziach widzę Jagode albo Grenia bis. To be, tamto be, marketing be, trener błeeeee, boiska argghhh, juniorzy nosz qrwa. Przypieprzasz się o brak zrozumienia dla krytyki- owszem. Ale użytkownicy nie mają pamięci kuźniara czy innych pe-łofcuff i widzą ciągłe napie*rdalanie. Jesteś jak robotnik napier*dalający młotem pneumatycznym gdy jestem na kacu. Bardziej niż uspokajać, tonować nastroje dolewasz oliwy do ognia. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|