|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
6. kolejka kibolsko
http://ekstraklasa.net/ekstra-trybun...2d5c2e1e9f7867 ![]()
*
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
W Tuskolandii jak w PRL-u:
Cytat:
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Alfabet Mafii najlepszą oprawą rundy wiosennej
http://ekstraklasa.net/ultrasi-wybra...64da872e4542b4 ![]()
*
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Dla żydów ten zakaz to zbawienie - nieźle by się musieli tłumaczyć jakby się okazało że oprócz Derbów to na mecze przychodzi po 3 tysiące. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Dzisiaj im zamykają, a "jutro" zamkną nam stadion po meczu z Legią za jakąś pierdołe...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 25.09.2013 o godz. 11:54.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
9, 10, 13, 14 tysiecy, no w ch*j mi nie wychodzi 3 tysiace, moze kocurku czas na lapki spadac a nie na glowe?
Decyzja idiotyczna, jzu nie chodzi o sama Cracovie, ale o to na co inni wojewodowie moga wpasc i tak jak domin napisal, dzis Cracovia, jutro moze Wy. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Nikt nie zauważył ironii, ech.
Fakt faktem że jedne z "cichszych" derbów ostatnich lat i decyzja dziwna co nie zmienia fakt że i tak im życzę jak najgorzej. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadza się. Zresztą my już kiedyś przeżylismy zamknięcie całego stadionu. Parchom akurat wypadło to na 2 mało atrakcyjnych przeciwników (może poza Pogonią) tak, więc za duzych strat finansowych miec nie będą. Ile tam mogłoby przyjśc na mecz z Podbeskidziem, 4-5 tys. ? A jakby jeszcze lało tak jak wczoraj ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Skoro 'race ubarwiły widowisko' to wojewoda poczuł się zobowiązany i 'ciepłym słowem podziękowania' dał znać Filipiakowi że pora się otrząsnąć po niewątpliwym 'sukcesie sportowym' jakim jest remis i zreflektować po której stronie barykady stoi. Wezwania do 'samookreślenia' przeważnie są bolesne finansowo. Edit: Efekt? http://sport.interia.pl/klub-cracovi...je,nId,1032785
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 25.09.2013 o godz. 13:20.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Decyzja o zamknięciu stadionu Cracovii na 2 mecze za jakieś pierdoły jest idiotyczna. Jak tak dalej pójdzie to nadejdzie kolejka, w której wszystkie stadiony będą stały puste. Tusk w swojej krucjacie przeciwko "kibolom" ociera się po prostu o śmieszność.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nadal uważam ze to cios bezpośrednio w Filipiaka a nie w kibiców. Dokładnie za tą wypowiedz http://sport.wp.pl/kat,32294,title,F...wiadomosc.html
"Takie jest moje zdanie, choć może tym komuś podpadnę - powiedział właściciel "Pasów". I podpadł. Wieszcz ![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Decyzja o zamknieciu k.u.r.w.i.ozalna ,ale coz wszystko co n.a.p.i.e.r.d.a.l.a w parchow w dalszej perspektywie nas wzmocni. Tak wiec podsumowujac-j.e.b.a.c. zydow s.k.u.r.w.y.s.y.n.o.w.Ich poplecznikow oczywiscie tez. A jak nam zamkna stadion to wtedy sie bedziemy sie martwic. P.i.e.r.d.o.l.o.n.y.ch scierw nie zamierzam zalowac. Howgh ! Rzeklem ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dlatego wcześniej trzeba nie pójść na całą kolejkę, a pod stadionami wysłać pozdrowienia. Ciekawe co wtedy zamknie.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Lubię to
![]() Pomijając sam fakt zamykania stadionów co wszyscy wiedzą jest idiotyzmem - to jak czytałem dzisiaj garbaty płacz na wszystkich możliwych forach że "kilkanaście tysięcy posiadaczy karnetów" straci pieniądze ... Jak takiej kłamliwej k.u.r.w.y można żałować ?! Ponad 100 lat kłamstw i oszukiwania - jestem za zamknięciem supermarketu na dwa lata. ![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Szkoda ze ich żałujecie, ze jestescie tak prawomyślni i miłosierni jak ch.uj.
Ja i jest to moje prywatne zdanie, załuję że ku.rwom nie zamknęli stadionu do końca rozgrywek i w dupie mam to ze nam mogą zrobić to samo. Prędzej pozałuję Legii niż zwykłej szmaty z Kałuzy. Jeb.nijcie się w łeb zanim zechcecie okazywać kibicowską solidarność z tymi kur.wami ze stadionowych nizin. Wszystkie plagi jakie spadną na te kur.ewskie pomioty, będzie da nich wciąż za małą karą. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A dla tych palajacych wspolczuciem do pregowanych k.u.r.e.w mam pewna propozycje.Otoz znajac zycie,czesc kilkudziesieciotysiecznej rzeszy rozczarowanych posiadaczy karnetow ,w godzinach meczu zorganizuje pod kauflandem jakis ludowy festyn.Bedziecie wiec mieli okazje polaczyc sie z nimi w bolu i bezposrednio wyrazic swa kibicowska solidarnosc. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ja im nie współczuję, ani nie żałuję ich. Tylko boję się, że taka polityka uderzy nas wcześniej lub później i będzie to dla na dużo gorsze niż dla nich.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 25.09.2013 o godz. 19:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poprawność na wyspach by GW:
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,14...ml#BoxSportTxt ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dobrze tak tej antypolskiej k.u.r... z kałuży.Legia czy Amica to znienawidzeni rywale,pożydowskie popłuczyny z ks c.... to coś znacznie gorszego...
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Tak jeszcze dodam w temacie dla kolegi z Poznania.
Proponuję poszukać w czeluściach koszernego internetu reakcję na jakiekolwiek kary dla Wisły (finansowe oraz zamykanie części trybun). Tylko ostrzegam bo ekran może być zachlapany koszernym jogurtem pozostałym po gromadnym spuszczaniu się z radości. No a potem chwila zastanowienia czy Wiślak powinien żałować czegokolwiek co się dzieje z drugiej strony Błoń ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co innego żal a co innego merytoryczna ocena decyzji i jej ewentualny wpływ na Wisłę. W końcu krytykuje się i omawia decyzję wojewody a nie sytuacje zza błoń. ![]()
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jeszcze im doje.bali 60 tysiecy. Mało, albo kur.wy znów przekupiły, albo Filipiak z Szarańcem i Rokitą załatwiły papier i jest bilet ulgowy.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie, te cu.vy złożyły odwołanie, a jak powszechnie wiadomo wiele odwołań jest pozytywnie rozpatrywanych. Pewnie w dupę kopnięto POsła, stałego bywalca stadionu przy kałuży by zaczął działać. Pamiętacie anulowanie -3 pkt. za korupcję ? Tak więc spokojnie, do meczu cały tydzień. Z tych 60 tys. też może zostać 10 tys.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No na Boga jedynego, żeby dopuścić rozgrywanie spotkań piłkarskich w hipermarkecie to trzeba być rzydem albo fryzjerem. Założę sie o 1l wódy, że jak Wisła by chciała zagrać sparing w Tesco przy Kapelance to zrobino by wszystko by takie spotkanie nie doszło do skutku. Dobrze że Rudy Lew Północy czuwa. Neptun wydupcył trójzębem krakowskie "galerianki"
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.09.2013 o godz. 08:51.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sagi ciąg dalszy: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,t...wiadomosc.html
Komisja Ligi ukarała "Niebieskich" grzywną w wysokości 20 tysięcy złotych za niewłaściwe zachowanie kibiców podczas meczu z Wisłą Kraków. Chorzowska policja złożyła natomiast oficjalny wniosek o zamknięcie do końca rundy jesiennej stadionu Ruchu. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
POlicja wnioskuje o zamknięcie stadionu do końca sezonu, po czym wojewoda litościwie zamyka stadion "tylko" na dwa mecze...Piekna oprawę zrobili śmierdziele ! Czyli po meczu z Legią będziemy mieć zamknięty stadion... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Mamy do rozegrania parę ciekawych meczy po pojedynku z Legią , oraz derby z gumiorami więc mam nadzieję że stadion będzie otwarty do końca roku .
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Uwaga - tekst tylko dla ludzi o mocnych nerwach. Źródło oczywiście gówno:
Cytat:
Strach puszczać bąka bo można odpalić racę schowaną we własnej dupie ![]() .. .. .. .. .. ![]() ![]() ![]() Powinni zakazać pisania artykułów pod wpływem alkoholu i narkotyków.
Ostatnio edytowane przez Kocur : 09.10.2013 o godz. 15:01.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kolejna flaga szyta na reprezentacje, tym razem nie przez Zimocha a organizacje charytatywna. Prezentacja na Wembley
http://ekstraklasa.net/wielka-flaga-...64da0d21003174 ![]()
*
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
A to sektorówki nie są zakazane przez milicję jako utrudniające identyfikację?
Kali ukraść krowę dobrze, Kalemu ukraść krowę źle? ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|