The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2013, 15:57
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Beznadziejne poczyniaa Smudy. Dac sobie wydrzeć zwycięstwo z takimi amatorami?
Wystarczyło, żeby rywale zaczęli gryźć trawę biegając do każdej piłki, a nasi piłkarze nie wiedzieli co zrobic, żeby sie przy niej utrzymać.
Beznadziejny to jesteś Ty.Widzę,ze z utęskniemniem czekasz na potknięcie Wisły,zeby móc skrytykować Smudę.W końcu musisz się pogodzić- mistrz nudy meczowej Petrescu,już nie wróci.A co do meczu,to są derby,teoretycznie lepszymi składami remisowliśmy.Remis na wyjeździe,dla mnie to taka mał wygrana.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 22.09.2013, 16:00
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Tak tylko Ty jesteś obiektywy , reszta się nie zna i wszyscy się uwzięli na biednego Rafała , nie wiedzieć czemu . Tylko powiedz mi , dlaczego go tak ciągle zapalczywie bronisz ? pytam jeszcze raz - rodzina ?
Dałem przykład zagrania w pierwszej połowie do Garguły, było takie? Ktoś jeszcze odważyłby się takie wykonać? I tym właśnie różni sie Boguski od reszty jeśli chodzi o grę do przodu. Nie boi się, grać !! Co wiąże się z ryzykiem, niektórzy nie potrafią tego zrozumieć i zwyczajnie obrażają własnego zawodnika. Kolejny zarzut "piłka mu odskakuje" no to przecież podstawowym błędem jest przyjęcie piłki w miejscu, cała sztuka polega na tym żeby odskoczyła w tę stronę w którą zawodnik chce się przemieścić. To są podstawy na poziomie juniora, ale jak sie o tym nie ma pojęcia to się wypisuje bzdury w pełnym przeświadczeniu własnej racji.

Jak się chce krytykować to słucham. Ile miał strat, ile niecelnych podań ile błędów w ustawieniu, ile błędów w kryciu itd. wtedy można dyskutować. A nie "Boguski out" bo nie walczy fizycznie. Stara piłkarska zasada, fizycznie musi walczyć ten kto nie potrafi wygrać technicznie.

Bronie go dlatego, że on pewnie czyta te wypociny i może się zniechęcić, a takich graczy jak on będziemy potrzebować kiedy celem będzie coś więcej niż "pierwsza ósemka". A dwadzieścia postów napisałem dla równowagi .

Arsenal napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi tu ze Boguski nie walczy fizycznie tylko o to ze biega bezsensu na boisku w ogóle jest nie widoczny i równie dobrze mogło by go tam nie być dlatego lepiej jest wystawić Donalda lub chociaż Sarkiego by na skrzydle był jakiś szum a nie samotny powiew wiatru.
Bo Boguski to nie jest skrzydłowy który leci po skrzydle i wrzuca albo łamie do środka i strzela, żeby miał robić szum. Donald i Sarki weszli i gdzie był szum? Nie było, bo skrzydłowy żeby zrobić szum to musi dostać odpowiednią piłkę (taką jak w pierwszej połowie Garguła od Boguskiego) i mieć miejsce. W tamtej rundzie kiedy dużo graliśmy z kontry Sarki pare razy sie pokazał, teraz kiedy ma blisko przeciwnika nie jest tak prosto. A jak zaczniemy rzeczywiście dominować to zupełnie sobie nie poradzi. Donald jeszcze się nie pokazał na tyle by go oceniać.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.09.2013 o godz. 16:33.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 22.09.2013, 16:09
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Co się ograniczasz, napisz że żydki grały w 12, a Smuda zostawił im 12 zawodnika do końca żeby nie przegrali .

Ja Boguskiego nie bronię tylko śmieję się z takich podwórkowych znawców, dla których klasę zawodnika ocenia się po "mocnej walce fizycznej". To nie rugby.
Dziecięcą uprawiasz retorykę. To po pierwsze.
Po drugie. Można mnie nazwać podwórkowym znawcą, podobnie jak pewnie większość ludzi na tym forum. Żadna to obelga.
Rozumiem, że w kwestii wkładu w sobotni mecz Boguskiego przyszło mi się spierać z profesjonalistą pełną gębą, który akurat w przerwach na pisanie przenikliwych, profesjonalnych analiz taktycznych na zamówienie tuzów z najlepszych lig Europy, wejdzie sobie tu na forum i całej tej amatorskiej tłuszczy, objawi, że Rafał Boguski jest dobry bo jest dobry. Dziękuję Ci.

Aha.I owszem. Mocna fizyczna walka.To miało w drugiej połowie sobotniego meczu kluczowe znaczenie. I tą walkę, m.in. za sprawą postawy Rafała przegraliśmy. To jest liga polska, przypominam.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 22.09.2013, 16:38
Remis z Cracovią szanuję i cenię. Niepokoi mnie inna rzecz. Jesteśmy królami remisów. Tutaj tabela http://www.90minut.pl/liga/0/liga2525.html , gdzie mieliśmy tyle samo porażek, co mistrzowskie wtedy Zagłębie, sześć mniej niż będąca na trzecim miejscu Legia, zgubiły nas remisy. Teraz niby po 8 kolejce jesteśmy niepokonani, ale 3 zwycięstwa i 5 remisów daje 14 punktów. Lepiej byłoby mieć 6 zwycięstw i 2 porażki. Punktów byłoby o 4 więcej. Obawiam się, że tymi remisami podciągamy sobie serię meczów bez porażki, a tracimy punkty. No ale jak się nie ma co się lubi...
Powód: a :)
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 22.09.2013 o godz. 16:41.
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 22.09.2013, 16:45
Kolego, przed sezonem to nikt nie myslał nawet o tym że po 8 meczach będziemy bez porażki. Niektórym to sie w głowie przewraca... na MISTRZA IDZIEMY OLE!
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Stary 22.09.2013, 16:46
Nie mówię, że idziemy na mistrza. Mówię, że lepiej dwa mecze wygrać i jeden przegrać niż trzy zremisować.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.09.2013, 16:49
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
Remis z Cracovią szanuję i cenię. Niepokoi mnie inna rzecz. Jesteśmy królami remisów. Tutaj tabela wis.la/neapb , gdzie mieliśmy tyle samo porażek, co mistrzowskie wtedy Zagłębie, sześć mniej niż będąca na trzecim miejscu Legia, zgubiły nas remisy. Teraz niby po 8 kolejce jesteśmy niepokonani, ale 3 zwycięstwa i 5 remisów daje 14 punktów. Lepiej byłoby mieć 6 zwycięstw i 2 porażki. Punktów byłoby o 4 więcej. Obawiam się, że tymi remisami podciągamy sobie serię meczów bez porażki, a tracimy punkty. No ale jak się nie ma co się lubi...
Niby tak, ale z drugiej strony nie graliśmy jeszcze z kilkoma zespołami, które prezentują wielkie nic - Podbeskidzie, Zagłębie, Zawisza czy Widzew. Do tego Legię i Lechię mamy w tej rundzie u siebie, zatem rokowania winny być dobre. Najważniejsze, że nie przegrywamy na wyjazdach - dołożyć do tego lepszą grę u siebie (jak z Piastem i Lechem) i powinno być pozytywnie
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Stary 22.09.2013, 16:49
Lepiej to 3 mecze wygrac niz dwa wygrac i jeden przegrac
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 22.09.2013, 16:50
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
Kto i jakiej propagandzie ulega
Dałem przykład na to co Chavez potrafi nie mam czasu na wyszukiwanie tego jak grał w poszczególnych meczach. Tak jak napisałem grał wslizgiem jak profesor w tym momencie jego obecność na boisku grozi karnym,czerwienią albo niebezpiecznym rzutem wolnym dla przeciwnika.
Wole oglądać Nalepe bo przynajmniej są szanse że zbierze doświadczenie i coś z niego będziemy mieli, wiekszy czy mniejszy zysk. Z Chaveza Wisla juz nie bedzie nic miała.. on też już pięknie dziękował za możliwość przeprowadzki do Meksyku. Przypomne że zanim do nas trafił nie udało mu się zaczepić w 2 lidze hiszpańskiej. Tyle klubów go obserwowało ciekawe dlaczego nikt go nie kupuje..
Bo to bokser a nie piłkarz.

Swoją drogą porównałeś go z Bunozą to mi wystarcza żeby zakończyć z Tobą dyskusje. A na przyszłość proponuje otworzyć oczy wejść do realnego świata a nie wyrzucać innym podatność na wyimaginowane przez Ciebie propagandy...

Ps. Głowacki ma swoją pozycje na której spisuje się znakomicie, lepiej znajdz pozycje na której Chavez jest w stanie w aktualnej formie zagrać..
Jak to jakiej? Że Chavez na boisku to na 90% czerwień. To samo dotykało Sobola i Głowę w kadrze. A popierane było jedną sytuacją. Wiesz już jaka propaganda? Nalepa zderzył się glową z Głową będąc twarzą do własnej bramki. Taki stoper to na 90% jakiś babol. Niech gra i sie uczy ale nie na tak ważnej pozycji, albo nie w takich meczach jak derby.

Chavez może zagrać tylko na stoperze bo nigdzie indziej nie potrafi, a gdzie go porównywałem do Bunozy to nie mam zielonego pojęcia .

ps. Druga liga hiszpańska jest ze dwie klasy lepsza niż nasza ....klasa.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 22.09.2013, 16:51
Remis z Cracovią szanuję i cenię. Niepokoi mnie inna rzecz. Jesteśmy królami remisów. Tutaj tabela wis.la/neapb , gdzie mieliśmy tyle samo porażek co mistrzowskie wtedy Zagłębie, zgubiły nas remisy. Teraz niby po 8 kolejce jesteśmy niepokonani, ale 3 zwycięstwa i 5 remisów daje 14 punktów. Lepiej byłoby mieć 6 zwycięstw i 2 porażki. Punktów byłoby o 4 więcej. Obawiam się, że tymi remisami podciągamy sobie serię meczów bez porażki, a tracimy punkty. No ale jak się nie ma co się lubi...
remisy są o tyle dobre że.. przeciwnik tak nie odskoczy . Ja wolę jednak remisy kosztem porażek i większej ilości zwycięstw , daje to jednak lepsze wrażenie i spokój w drużynie. No i idzie za tym jakaś systematyczność .

Zwycięstwa tez przyjda , niedługo Ruch , Widzew , Podbeskidzie . Są i drużyny w ekstraklasie pokroju Piasta z którymi nie będziemy się tak męczyć ( oby )

jak już też wcześniej pisałem szanuje ten remis , przypominając chociażby wyniki innych trenerów mających do dyspozycji lepszy skład niż obecnie mamy :

spotkania wyjazdowe:
Maaskant 2011- 0-1
Maaskant 2010 - 1-0
Kasperczak 2010 1-1
Skorża 2008 1-1 i 0-0
Moskal 2007 0-0
Petrescu 2006 1-1
Kasperczak 2005 1-0

bilans : 2 zwycięstwa - 5 remisów - 1 porażka

do tego pamiętajmy że u siebie mocna ekipa Kasperczaka remisowała , a ekipa Skorzy na wygnaniu w Sosnowcu nawet przegrała .
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.09.2013, 17:36
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jak to jakiej? Że Chavez na boisku to na 90% czerwień. To samo dotykało Sobola i Głowę w kadrze. A popierane było jedną sytuacją. Wiesz już jaka propaganda? Nalepa zderzył się glową z Głową będąc twarzą do własnej bramki. Taki stoper to na 90% jakiś babol. Niech gra i sie uczy ale nie na tak ważnej pozycji, albo nie w takich meczach jak derby.

Chavez może zagrać tylko na stoperze bo nigdzie indziej nie potrafi, a gdzie go porównywałem do Bunozy to nie mam zielonego pojęcia .

ps. Druga liga hiszpańska jest ze dwie klasy lepsza niż nasza ....klasa.
To Dariook go tak porównał więc to mój błąd

Co do Chaveza to każdy z nas ma swoje zdanie i tyle.

Uzupełnię tylko o to że moje własne poglądy na temat gry Chaveza ( pisze o tym już nie pierwszy raz) to nie propaganda czy jak to tam sobie nazywasz. Przykłady Sobola czy Głowy są tym bardziej bez sensu bo wrzucając to do dyskusji o brakach w grze Chaveza traktujesz to jako przykład tylko na co Ja pamiętam czasy gry Zielińskiego i media które zawsze za jego błędy winiły partnerów którzy z nim grali.. Problemem nie jest nagonka na Chaveza tylko brak umiejętności gry w piłke przez tego piłkarza, brak zwrotności, brak techniki, brak jego szybkości i brak umiejętnego wykorzystania przez niego jego jedynego atutu czyli siły, do tego dochodzą braki w psychice m.in. rok 2010 i faul na Kuświku. Te wszystki braki uniemożliwiają mu grę w lepszej lidze pomoimo tego że jest reprezentantem swojego kraju...
I jeszecze jedno bronisz go a to co zrobił z Jagą pokazuje że jest totalnie bezmyślny. Idąc tymi wyprostowanymi czarnymi kikutami na gracza Jagi przy obecnych przepisach miał świadomość tego że albo nie trafi w piłke i wyleci z boiska albo trafi a i tak bedzie wolny, a Jaga bedzie miała bardzo dogodną sytuacje do zdobycia bramki.

Fajnie że to inteligentna osoba szkoda ze nie pokazuje tego w swojej grze na boisku.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 22.09.2013, 17:50
Chavez na 30 metrów był najszybszy w Wiśle 2 lata temu.... W Europie wielu takich jak Chavez, mając koło siebie zwrotnego i szybkiego obrońce który wprowadzi piłke do gry to mogę się założyc że co 80% wślizgów kończyłoby się powodzeniem. Szkoda że go dalej pamiętacie jako beznadziejnego obrońce który obok siebie miał Żaliensa albo Czekaja
Ostatnio edytowane przez syryls : 22.09.2013 o godz. 17:54.
.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 22.09.2013, 18:50
Coz, ja nie jestem rodziną Rafała, ale dalej w nim widze dobrego grajka. Niedawno były komenty, że zagrał swietnie tam w kilku meczach, ale przez małą ilosc minut. Tylko to nie o to chodzi. Teraz mowa jest, że zagrał najlepsze 45 minut w sezonie. I to też nie o to chodzi. Powiem inaczej. W tej Wiśle jest skreślony. Nie jest dobrym elementem układanki, bo mamy inny styl gry, ale po raz kolejny powiem, że Brożek też nie był dla tej Wisły, a uzupełnił ją. Z resztą ja widze u niego nawyki z gry z Hiszpanii i Boguski też powinien tam powędrować, tylko teraz to może i ma szanse, ale na angaż w niższej lidze. Ogolnie pamiętam w 2009 roku jak kilka klubów dosyc mocnych było nim zainteresowanych, ad la mnie stylu gry nie zmienił. A jesli wam potrzeba walczaków i tęsknicie bardzo za Sobolem i Wilkiem... coz, takich to jest na pęczki, ale w okręgówce.

Odpowiedz cytując
palon
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 22.09.2013, 19:00
Sedno sprawy: brakuje zawodnika jak Sobolewski, ba .... brakuje właśnie Sobola. Tylko tyle i az tyle!
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.09.2013, 19:02
syryls napisał(a):Wyświetl post
Chavez na 30 metrów był najszybszy w Wiśle 2 lata temu.... W Europie wielu takich jak Chavez, mając koło siebie zwrotnego i szybkiego obrońce który wprowadzi piłke do gry to mogę się założyc że co 80% wślizgów kończyłoby się powodzeniem. Szkoda że go dalej pamiętacie jako beznadziejnego obrońce który obok siebie miał Żaliensa albo Czekaja

Przeczytaj całą dyskusje. On ma talen tylko w Wiśle najwidoczniej już mu się nie chce. Dla mnie grał super gdy do nas trafił.. Probelm polega na utrzymaniu formy w Wisle przykład Kirma, Meliksona nawet Wilk dzis wybiegł w 1 skladzie Deportivo.. o czymś to świadczy

palon
Cytat:
Sedno sprawy: brakuje zawodnika jak Sobolewski, ba .... brakuje właśnie Sobola. Tylko tyle i az tyle!
Dokładnie Sobola wczoraj brakowało... i to jak cholera
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.09.2013, 19:08
Karherop napisał(a):Wyświetl post
spotkania wyjazdowe:
Maaskant 2011- 0-1
Maaskant 2010 - 1-0
Kasperczak 2010 1-1
Skorża 2008 1-1 i 0-0
Moskal 2007 0-0
Petrescu 2006 1-1
Kasperczak 2005 1-0

bilans : 2 zwycięstwa - 5 remisów - 1 porażka

do tego pamiętajmy że u siebie mocna ekipa Kasperczaka remisowała , a ekipa Skorzy na wygnaniu w Sosnowcu nawet przegrała .
Zgubiłeś wygraną z jesieni 2007 2-1 po bramkach Zienia i Boguskiego Co do wniosku to się zgadzam.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 22.09.2013, 19:09
przypomnijcie sobie jak był Sobol i dostawaliśmy U SIEBIE wpiernicz. wtedy brakowało napastnika, nie? obroncow, pomocnikow. tylko Sobola nie. zejdzcie na ziemie. nic juz on by nam nie dał bo jednak grał tu dosyc niedawno i nikt nie pamięta jakie wyniki osiagalismy i wcale nikt go nie chwalił, bo nie miał za co.

Odpowiedz cytując
palon
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 22.09.2013, 19:17
HEDu napisał(a):Wyświetl post
przypomnijcie sobie jak był Sobol i dostawaliśmy U SIEBIE wpiernicz. wtedy brakowało napastnika, nie? obroncow, pomocnikow. tylko Sobola nie. zejdzcie na ziemie. nic juz on by nam nie dał bo jednak grał tu dosyc niedawno i nikt nie pamięta jakie wyniki osiagalismy i wcale nikt go nie chwalił, bo nie miał za co.
Zdarza Ci się obejrzec czasem mecz Górnika z udziałem Sobola w tej rundzie?
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 22.09.2013, 19:28
palon napisał(a):Wyświetl post
Gdzie miał grać wczoraj Sobol? Na skrzydle? Bo na defensywnym swietnie radził sobie Oostoja, który zagrał z Bunozą znakomity mecz.
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Stary 22.09.2013, 19:40
Sobol był wczoraj potrzebny na ostatnich 15 - 20 minut, choćby za Gargułę czy Chrapka, albo za Jovę jak ten złapał kontuzję.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.09.2013, 20:19
Dyskusje o przydatności Chaveza są raczej jałowe. Z powodu kontuzji Jovanovicia i kartek Bunozy oraz Stjepanovicia Osman raczej będzie musiał zagrać, bo Nalepa pójdzie pewnie na defensywną pomoc. Chyba że Czekaj i Uryga nadają się już do gry i bardziej przekonują Smudę, w co wątpię.

Oby Chavez udowodnił wszystkim krytykom (w tym mnie) że nie mają racji już w najbliższym meczu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 22.09.2013, 20:37
Sobol był wczoraj potrzebny na ostatnich 15 - 20 minut, choćby za Gargułę czy Chrapka, albo za Jovę jak ten złapał kontuzję.
żeby kibice pluli na Smudę że broni wyniku

Sobol to już przeszłość . Z nim derby też kilka razy remisowaliśmy . Ciekaw jestem ile razy w tej rundzie czy w najbliższych miesiącach padnie słowo ' Sobol by się przydał " .

Zbyt dużo widziałem porażek i z Sobolem w składzie by wierzyć że trzymanie go do emerytury do nas to było coś nieodzownego . Życie musi się toczyć dalej i pora przestać żyć przeszłością .

A Sobol dzisiaj w 2 połowie to gonił własny cień . Pierwsza połowa super , ale druga tragedia ( i nie dziwię się że padła szybka zmiana )
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 22.09.2013, 21:05
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Dyskusje o przydatności Chaveza są raczej jałowe. Z powodu kontuzji Jovanovicia i kartek Bunozy oraz Stjepanovicia Osman raczej będzie musiał zagrać, bo Nalepa pójdzie pewnie na defensywną pomoc. Chyba że Czekaj i Uryga nadają się już do gry i bardziej przekonują Smudę, w co wątpię.
Oby Chavez udowodnił wszystkim krytykom (w tym mnie) że nie mają racji już w najbliższym meczu.
własnie ... dodam że Kazio Węgrzyn ( raczej zna się na stoperach) ostatnio mówił że Głowacki z Chavezem to potencjalnie świetna para stoperów ....
Powtórzę słowo:
oby ...
Nalepa musi się otrząsnąć po Cracovii bo zagrał nie najlepiej ale znów nie przesadzajmy że tragicznie.
Są oczywiście inne opcje np z Sarkim (lub Donaldem) i Małeckim na bokach Garguła i Bogusiem w środku oraz cofnięciem Chrapka ale gramy u siebie więc trzeba grać do przodu a Chrapek ma pewne talenty do gry jako playmaker ...
Zaryzykowałbym Donalda za Bogusia ....
Ostatnio edytowane przez Grantar : 22.09.2013 o godz. 21:08.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 23.09.2013, 11:03
Co jak co, ale Kryształowemu Nowakowi należy się "ciepłe przyjęcie" podczas derby na Reymonta za sytuację z Jovą - qtas pier...dolony....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Stary 23.09.2013, 11:10
jeśli zagra założę się, że złapie do tej pory kontuzje, czego mu i wszystkim żydom szczerze życzę
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Stary 23.09.2013, 19:19
Czułem w kościach ten remis, ale spokojnie prawdopodobnie rozbijemy ich w rewanżu u siebie. Plus jest taki, że jeśli nawet gdy gramy piach to jak dotychczas nie przegrywamy (podobnie było w Szczecinie). Nie oszukujmy się nie mamy mistrzowskiej kadry, która gwarantuje POWTARZALNOŚĆ w każdym kolejnym meczu. I niestety wygląda to tak, że po dobrym meczu, przychodzi padaka.

Teraz czeka nas nowe wyzwanie, bo przyszły kontuzje i kartki....
What's new?

Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.09.2013, 11:22
He?

Po najspokojniejszych derbach Krakowa od lat Małopolski Komendant Wojewódzki Policji złożył do wojewody małopolskiego... wniosek o zamknięciu całego stadionu Cracovii do końca rundy wiosennej!

http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...undy-jesiennej
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 24.09.2013, 11:33
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
He?

Po najspokojniejszych derbach Krakowa od lat Małopolski Komendant Wojewódzki Policji złożył do wojewody małopolskiego... wniosek o zamknięciu całego stadionu Cracovii do końca rundy wiosennej!

http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...undy-jesiennej
Obrzucili piwem naszych VIPów, niech giną
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów