The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2013, 11:32
a tutaj filmik z dedykacją dla zwolenników pancernej brzozy

http://www.youtube.com/watch?v=Uq4cdvDWNw4
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 25.07.2013, 22:57
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/dunsk...skrzydla/q0zdj
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 30.07.2013, 07:45
Niemiecki karykaturzysta w "sekcie smoleńskiej":

http://wpolityce.pl/artykuly/59126-w...-tragedii-1004

Jak Smoleńsk! Jak Smoleńsk! Prawda przemawia ustami dzieci.

2001, Nowy Jork. Uderzenie w World Trade Center: przez dźwigary stalowe jak przez masło.
2010, Smoleńsk. Uderzenie w lasek brzozowy: przez pnie drzew jak przez palniki acetylenowo-tlenowe.

Fizyka lotu dla naiwnych baranów.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.07.2013, 16:38
od Iła-76 też skrzydła nie odpadają jak ścina przeszkody

dziwne to wszystko, nie uważacie ?
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.07.2013 o godz. 16:42.
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 30.07.2013, 18:07
AYALA napisał(a):Wyświetl post
od Iła-76 też skrzydła nie odpadają jak ścina przeszkody

dziwne to wszystko, nie uważacie ?
dziwne, że nie widzisz różnicy. ale co się dziwić - lepiej ścigaj Kasie Tusk że wydała na kremy 800 zł
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 30.07.2013, 18:31
A ty czym się zajmujesz ? Wodzuś Tusk w przekazie dnia wydał rozkaz "bronić HGW w internecie" jak ...Berlina a Smoleńskiem się zajmujesz. No chyba , że macie tzw. specjalizacje forumowe
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 31.07.2013, 12:49
Szpen napisał(a):Wyświetl post
dziwne, że nie widzisz różnicy. ale co się dziwić - lepiej ścigaj Kasie Tusk że wydała na kremy 800 zł

Podaj chociaż jedną
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Stary 31.07.2013, 13:29
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Podaj chociaż jedną

o masz :(

filmu nie widział, czy raportu Macierewicza nie czytał? jak nie rozróżnia .......nięcia lecącego ponad 200 km/h samolotu, którego waga to ponad 50 ton a skrzydała w locie napręzone są jak guma w gaciachod samolotu rozpędzonego na pasie to nie mamy o czym dyskutować.

wchodzę w ten waek dla jaj, bo to co tutejsi znawcy wypisują to nawet Antek Maciarenko nie wymyśli ...specjalisty
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 05.08.2013, 17:31
Uparte te detektory, ale to dopiero drugi wyjazd biegłych do Smoleńska...... Może do trzech razy sztuka?

Cytat:
Prokurator i biegli wracają z kolejnych badań w Smoleńsku. Na wyświetlaczach wskaźników znów pojawiły się nazwy materiałów wybuchowych.

– Spektrometry ruchliwości jonów wskazują w analogiczny sposób jak w trakcie poprzedniego wyjazdu (jesienią ubiegłego roku), tzn. na wyświetlaczach pojawiają się symbole, które w pamięci urządzeń przypisano określonym materiałom wybuchowym – informuje „Rz" kpt. Marcin Maksjan z Naczelnej Prokuratury Wojskowej.

Prokurator i grupa biegłych po raz kolejny zbierają próbki w Smoleńsku z wraku polskiego tupolewa, który uległ katastrofie 10 kwietnia 2010 r. Jesienią ubiegłego roku detektory wskazywały obecność materiałów wybuchowych, m.in. trotylu. Jednak zdaniem śledczych analiza próbek nie wykazała obecności materiałów wybuchowych.

(...)

Z informacji „Rz" ze źródeł zbliżonych do śledztwa wynika, że biegli, którzy teraz pojechali do Smoleńska, wyciągnęli wnioski z poprzedniego badania. Pracownicy Centralnego Laboratorium Kryminalistycznego Policji mieli skorygować czułość urządzeń. Jednak i tym razem zachowały się podobnie.

(...)

Zgodnie z prawem w czynnościach biorą udział Rosjanie, a przekazanie do Warszawy zabezpieczonych przez Polaków próbek może potrwać kilka miesięcy. Potem będą zbadane w Zakładzie Fizykochemii CLKP. Wiadomo, że nowych materiałów do badań będzie co najmniej tyle samo co w poprzedniej partii.

– Prokuratura, jeśli chce mieć wiarygodne wyniki badań, powinna wypracować taką formułę współpracy z Rosjanami, by ten materiał dotarł do Polski natychmiast, razem z biegłymi – uważa Piotr Pszczółkowski, pełnomocnik szefa PiS Jarosława Kaczyńskiego.

Czynności w Rosji były filmowane. Materiał ma się znaleźć w aktach śledztwa.

Zdaniem Pszczółkowskiego to za mało. – Nie powinien być tracony kontakt z materiałem badawczym – uważa adwokat.

Szpen napisał(a):
wchodzę w ten waek dla jaj
Wszystko w porządku? wiatry w normie?

Szpen napisał(a):
bąki trzeba puszczać, bo trzymanie jest nie zdrowe
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 05.08.2013 o godz. 17:37.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 05.08.2013, 21:17
Szpen napisał(a):Wyświetl post

filmu nie widział, czy raportu Macierewicza nie czytał? jak nie rozróżnia .......nięcia lecącego ponad 200 km/h samolotu, którego waga to ponad 50 ton a skrzydała w locie napręzone są jak guma w gaciachod samolotu rozpędzonego na pasie to nie mamy o czym dyskutować.

wchodzę w ten waek dla jaj, bo to co tutejsi znawcy wypisują to nawet Antek Maciarenko nie wymyśli ...specjalisty
Szpeniu zapomniałeś o najważniejszej zasadniczej różnicy, jeden był niebieski, a drugi czerwony ... taki z ciebie specjalista .

ps. Ty chyba ogólnie dla jaj ... zbuków.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 14.08.2013, 23:58
W smoleńskim kontekście:
http://wiadomosci.dziennik.pl/polity...j-samolot.html

----------------------------------------------

"Tajna instrukcja PO: Jak kłamać o Smoleńsku".
http://niezalezna.pl/44894-tajna-ins...ac-o-smolensku
Ostatnio edytowane przez yarow : 17.08.2013 o godz. 18:08.
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 20.08.2013, 16:51
Ciekawa sprawa z tym śp. Krzysztofem Knyżem, operatorem kamery TVN.
Z jednej strony Paweł Płuska, dementujący pogłoski że Krzysztof Knyż miałby być w Katyniu w kwietniu 2010 r:

Cytat:
Wiem, że dość ostro zareagowałeś na kazanie o. Jacyniaka. Dlaczego?

Paweł Płuska: Już od dawna widziałem w internecie teksty, w których pojawiało się nazwisko Krzyśka. Widziałem, że ciągle gdzieś się przewija. Ale bardzo trudno jest się odnosić do Demotywatorów albo komentarzy na prawicowych portalach. A tu nagle tej absurdalnej listy użył bardzo konkretny człowiek, w bardzo konkretnych okolicznościach. Chcę zaprotestować przeciwko angażowaniu tragedii Krzyśka w katastrofę smoleńską.

Jak to było naprawdę?

Wszystko zaczęło się w styczniu 2010, przed wyborami na Ukrainie. Miałem jechać je relacjonować, ale 19 stycznia mam urodziny. To była moja czterdziestka, więc wolałem zostać w domu z rodziną i przyjaciółmi. Pojechała więc ekipa TVN mieszkająca w Moskwie: Andrzej Zaucha i Krzysiek Knyż. Miałem zresztą później z tego powodu wyrzuty sumienia.

Coś się stało?

Krzysiek potwornie się przeziębił. Kasłał i kasłał, ale na początku wszyscy bagatelizowali sprawę, bo raz, że to był facet, który strasznie dużo palił, a dwa, że był otyły, więc to mogły być też dolegliwości związane z tym. Ale kiedy Andrzej i Krzysiek wrócili do Moskwy, dziewczyna Krzyśka wysłała go do lekarza.

Co się okazało?

Zapalenie płuc. Krzysiek wylądował w szpitalu, ale po jakimś czasie wypisał się na własne żądanie. Nie wiem, jakie były powody, pewnie po prostu poczuł się lepiej. Ale trafił tam z powrotem, bo jego zdrowie zdecydowanie się pogorszyło. Zaczęły się dziać ciężkie historie – zapalenie płuc było bardzo zaawansowane, Krzysiek trafił pod kroplówkę, zaraz potem zaczął mieć problemy z sercem, innymi narządami. Do zapalenia płuc doszła sepsa. Facet, którego znałem jako silnego gościa powoli tracił kontakt z rzeczywistością.

Kiedy w kwietniu lecieliśmy z Leszkiem Trzcińskim robić wizytę Tuska w Katyniu, wiozłem dla Krzyśka całą torbę pampersów, środków higieny. Oczywiście w Rosji można było to kupić, ale to wszystko dawała rodzina, przyjaciele. Chcieliśmy go nawet odwiedzić w szpitalu, ale Tania (dziewczyna Krzyśka) mówiła, że nie ma sensu, bo pacjenta może widzieć jedna osoba dziennie, a on i tak nie będzie w stanie porozmawiać.

Zaraz, zaraz. Przecież według wersji krążącej w internecie, był w Smoleńsku i nakręcił jakiś unikatowy materiał. Takie sugestie przedstawił też o. Jacyniak.

Bzdura! Zanim Tusk, Kaczyński i Putin lecieli do Katynia, on już leżał w szpitalu.

To skąd te informacje?

Bo zmarł. Ludzie sobie pewnie połączyli kilka faktów. Tam w Katyniu był Wiktor Bater, który co prawda dla TVN nie pracował od kilku lat, ale kiedy jeszcze był w firmie, to jeździł z Knyżem jako operatorem. Więc dla kogoś mogło być jasne, że jak jest Bater, to jest i Knyż. A skoro Knyż zmarł…

To pewnie nagrał coś wartościowego.

Ale nie ma takiej możliwości. W czasie uroczystości leżał w szpitalu w Moskwie. Nie wiem nawet, czy był przytomny, kiedy to wszystko się działo.
http://natemat.pl/71733,pawel-pluska...zal-w-szpitalu

...a z drugiej nagrania z 07.04.2010 r. (lewe zdjęcie: Film W. Lilientala, Katyń 7.04.2010 | prawe: Zdjęcie pamiątkowe śp. Krzysztofa Knyża)

Całość, w tym linki do filmów na których widać Knyża lub jego brata bliźniaka,znajdują się tutaj:

http://e2rdo.salon24.pl/528035,smolenskie-miraze
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 22.08.2013, 16:13
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...tml#BoxWiadTxt
- Gmyz przegrał w sądzie z "Rzeczpospolitą". Wyrok jest prawomocny

i co na to PiSowcy? Spisek? Zamach?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 22.08.2013, 17:38
Pasta do butów, namiot i stara kiełbasa drogi pysiu ...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.08.2013, 17:46
Pysiu, a co ta konkretna sprawa ma do dyskusji o Smoleńsku prowadzonej w tym temacie? Zrozumiałeś w ogóle o co chodziło w tamtej sprawie? A może podnieciłeś się tylko nagłówkiem, że Gmyz przegrał jakiś proces z Chrabotą w sprawie jakoś tam związanej z trotylem?

"Redaktor naczelny nie musi zatem publikować sprostowań dotyczących materiałów, które nie pochodzą od redakcji. Wyrok jest prawomocny."

Chodzi tylko o prawo do sprostowania. Ot taki myk, Rzepa nie musi publikować sprostowania Gmyza, bo nie jest pracownikiem Rzepy. Nie jest, bo go wcześniej Hajdarowicz wyrzucił z roboty. Pysiu zdajesz sobie teraz sprawę z głupoty Twojego triumfalizmu?
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 17.09.2013, 08:47
http://wyborcza.pl/1,75478,14617664,...aturze.html#MT

Drozd pewnie zapadł się pod ziemię ze wstydu. Zresztą jak każdy PiSowiec! Żal takich ekspertów lol

dziękuję dobranoc!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 17.09.2013, 09:17
pysio napisał(a):Wyświetl post

Drozd pewnie zapadł się pod ziemię ze wstydu. Zresztą jak każdy PiSowiec! Żal takich ekspertów lol

dziękuję dobranoc!
E tam to opublikowała Wyborcza ,to nie może być prawda !

A mówiąc szczerze to ten Smoleńskie zamachy i wybuchy które od 3 lat wymyśla Macierewicz z Kaczyńskim ,to największy temat zastępczy jaki może być. Nie było zbyt wielu powodów żeby uderzać w PO ,to PISowcy wymyślili sobie Smoleńsk ,żeby uderzać jak maczugą w Tuska. Spora część elektoratu Pisowców uwierzyła w te bzdury ,które do spóły z Maciarewiczem tworzyły Gazeta Polska i "eksperci", którzy sie teraz skompromitowali w Prokuraturze. Byłbym człowiekiem małej wiary ,gdyby to sie miało tak skończyć , Macierewicz i tak się nie podda i będzie dalej ogłaszał swoje farmazony ,już zbyt sporej części społeczeństwa wcisnął kit ,by jakieś dowody prokuratury go miały zniechęcić,trzeba ze Smoleńskiem jechać do najbliższych wyborów !
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 17.09.2013, 10:04
Hehehe lemingi się podniecają bo w szmatławcu napisali że "eksperci się skompromitowali". Jak? Ano w dociekaniu przyczyn katastrofy posłużyli się eksperymentem myślowym, dla leminga zupełna nowość, i zdjęciami tak jakby raport millera bazował na czymkolwiek innym . Chłopaki jak chcecie dyskutować to wytłumaczcie dlaczego, po co, punkt na trajektorii lotu w którym system TAWS zasygnalizował LĄDOWANIE i 13 AWARII SYSTEMÓW został przez ekspertów rządowej komisji zamalowany i potraktowany jakby go nie było ? To jest dopiero kompromitacja.

Więc lepiej nie wywołujcie tematu bo jak to się mówi siedzicie w g.. po uszy.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 17.09.2013 o godz. 10:32.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 17.09.2013, 10:36
A co lemingowi pozostaje? Sam nic nie wymyśli, a propagandy bardziej skondensowanej nie znajdzie nigdzie.

Kolego Jaroo1 poczytaj sobie pysia to może w końcu załapiesz kto to leming.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 17.09.2013, 12:18
Jak mówiłem Antoni się łatwo nie podda i będzie ciągnął swoją "misję" dalej:

- Składam zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez prokuratora Maksjana i jego kolegów z prokuratury wojskowej, którzy przekazali "Gazecie Wyborczej" informacje. Ujawnili tajne informacje ze śledztwa, łamiąc Kodeks postępowania karnego - powiedział Antoni Macierewicz w rozmowie z serwisem WPolityce.
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Stary 17.09.2013, 12:20
zwróć uwagę, że nie mówi że prokuratura kłamie, tylko że ujawnili tajemnicę. In aczej mówiąc, przyznaje, że to prawda co napisała GW i co wygadywali jego "eksperci".
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 17.09.2013, 13:19
Kolejna wrzutka dla mediotów, mająca na celu pokazać m.in. Biniendę i Rońdę jako totalnych debili i oszołomów, cytując wyrwane z kontekstu zdania typu ""Sklejałem modele samolotów". "Widziałem wybuch w szopie".

Jak to jest, że taki Binienda jest na zachodzie szanowanym naukowcem, specjalistą od MES i wytrzymki, biorącym udział m.in. w badaniu katastrofy promu Columbia, dopuszczanym do nadzorowania i wykonywania prac nad częściami do najnowoczesniejszych samolotów na świecie, a w Polsce natychmiast zostaje zdekonspirowany jako oszołom, sklejający modele samolotów.

Kolejny, Jacek Rońda, który specjalizuje sie w modelowaniu zachowania się różnych materiałów, znany m.in. z kierowania zespołem "naukowców Akademii Górniczo-Hutniczej, którzy zaprojektowali nowatorskie implanty kości twarzy i czaszki, w których zastosowano powłokę diamentową pokrytą dodatkowo irydem i platyną lub srebrem." , okazuje się być oszołomem widzącym wybuchy w szopie.Goebbels by się nie powstydził.

Przecież Ci ludzie jak najbardziej mają podstawy by zajmować się technicznymi aspektami katastrofy. Przecież nie ma kogoś takiego jak naukowiec od katastrof, są naukowcy danej specjalności - od materiałów wybuchowych, od aerodynamiki, od wytrzymałości materiałów. Na zachodzie tacy naukowcy uczestniczą przy badaniach katastrof, u nas - robi się z nich debili obserwujacych wybuchy w szopie, ku uciesze ASów, pysiów i Szpenów.

PS. Jakiś czas temu także z dr Badena próbowano zrobić oszołoma i nieudacznika. Badena, który jest doceniany wszędzie na świecie, tylko nie w Polsce, bo ośmielił się współpracować z ZP. Ciekawe czy ktoś to umie wyjaśnić?

I dla podniecających się kolejnymi wrzutkami z GW:

Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 17.09.2013 o godz. 14:13.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 17.09.2013, 13:54
Leming i wyjaśnienia? Ta wrzutka to pretekst do manipulacji sondażami. Teraz wysondują że po "znów prowadzi" i będą tłumaczyć, że to wynik "kompromitacji ekspertów" a bezmózgie lemingi będą te bzdury powtarzać. Nic tylko zabić śmiechem ...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 17.09.2013, 19:11
pysio napisał(a):Wyświetl post

dziękuję dobranoc!
Pobudka kolego. A teraz prosimy o zapoznanie się z oryginałami zeznań (a nie z GW-papką) i znalezienie fragmentów, gdzie eksperci Macierewicza się skompromitowali. Na początek może Binienda?

http://www.npw.gov.pl/files/0/49098/swiadek3.pdf

Panowie AS, Szpen i Pysio, czekam który pierwszy w tych zeznaniach znajdzie następujące stwierdzenia z porannej GW:

Cytat:
"Sklejałem modele samolotów". "Widziałem wybuch w szopie". "Latając samolotami, oglądam skrzydła"
Cytat:
Profesor poprosił też prokuratorów o parametry skrzydła tupolewa. To ciekawe, bo bez tych danych nie da się stworzyć symulacji zachowania się skrzydła w zderzeniu z przeszkodą. - To jakaś kpina! - mówi "Gazecie" pełnomocnik kilku rodzin ofiar katastrofy smoleńskiej. - Prof. Binienda, prosząc o dane, przyznał się, że jego symulacja jest nic niewarta!
Cytat:
Posłużę się terminologią ginekologiczną: widać na nim rozstępy
Cytat:
Zapytany o doświadczenie w dziedzinie materiałów wybuchowych wyznał śledczym, że był świadkiem eksplozji w szopie.
Mogę wam tylko współczuć podatności na propagandę chłopaki.....

Ciekawe fragmenty z zeznań Biniendy na temat jego metodologi, polecam oryginały zamiast wersji GW:

Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 17.09.2013 o godz. 19:16.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 17.09.2013, 19:40
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post

Panowie AS, Szpen i Pysio, czekam który pierwszy w tych zeznaniach znajdzie następujące stwierdzenia z porannej GW:

Mogę wam tylko współczuć podatności na propagandę chłopaki.....
To chyba tobie trzeba współczuć ,że wierzysz Macierewiczowi i jego naukowcom . Kilka fragmentów z przesłuchań:

"Już od kilkuletniego chłopca interesowałem się bardzo lotnictwem, modelarstwem lotniczym, nawet zdarzało się, że na święto lotnictwa siedziałem w samolocie bojowym w Białej Podlaskiej" - dodawał. Z kolei, jak mówił, "jeżeli chodzi o materiały wybuchowe i skutki ich użycia, to zeznaję, że byłem w wojsku, gdzie miałem do czynienia na przykład z bronią strzelecką, granatami czy środkami strzeleckimi przeciwpancernymi". "Dodatkowo, jako dziecko oglądałem wybuchające stodoły w czasie pożarów po wojnie" - zaznawał.

Świadek ten podtrzymał swe zdanie, że "wszystko wskazuje na to", iż przyczyną katastrofy była "wielopunktowa, dobrze przygotowana eksplozja". "Na zadane pytanie, co należy zrobić, aby ustalić liczbę wybuchów, ich lokalizację, ilość i rodzaj materiału wybuchowego świadek zeznaje: nie wiem tego, nie jest to moją rolą jako inżyniera budowlanego" - zapisano w protokole.

"Przypuszczam, że doszło do dwóch wybuchów, w dwóch skrajnych częściach kadłuba, to jest z tyłu i z przodu. Początkowo były to wybuchy skondensowane, czyli miejscowe, a następnie wybuch przestrzenny, po czym implozja. Na skutek tego wybuchu przestrzennego nastąpiła implozja" - mówił ten świadek.

Jak kontynuował: "jeśli chodzi o materiał wybuchowy, to nie mam ugruntowanych przypuszczeń na ten temat, ale chcę zwrócić uwagę, że w samolocie są dwie gaśnice, jedna w pobliżu kabiny załogi, a druga na końcu kadłuba. Taka gaśnica jest idealnym miejscem do umieszczenia ładunku wybuchowego".

Świadek pytany był m.in., czy jest gotów udostępnić wszystkie materiały będące w jego dyspozycji. "Ponieważ pracę wykonywała grupa moich doktorów, nie mam dostępu do wszystkich obliczeń, nie wszystkie były dla mnie wartościowe. W swoich prezentacjach mam najbardziej reprezentacyjne przykłady i każdy może sobie ściągnąć je ze strony internetowej. Nie wiem jak jeszcze mógłbym je przekazać" - odpowiedział.

I co teraz alfo i omego ?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 17.09.2013, 19:56
Jak to co? Kolejny raz zrobiłeś z siebie idiotę . Widziałeś kiedyś wybuch na żywo? A świadek widział. Jak go pytali to odpowiedział. Robienie z tego sensacji to debilizm, a nazywanie tego kompromitacją to czysta propaganda, której jakże by inaczej będąc bezmyślnym lemingiem musiałeś ulec. Gratuluje
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 17.09.2013, 20:11
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jak to co? Kolejny raz zrobiłeś z siebie idiotę . Widziałeś kiedyś wybuch na żywo? A świadek widział. Jak go pytali to odpowiedział. Robienie z tego sensacji to debilizm, a nazywanie tego kompromitacją to czysta propaganda, której jakże by inaczej będąc bezmyślnym lemingiem musiałeś ulec. Gratuluje
Prawda jest taka ,że idiote robi z was Macierewicz , który sobie wymyślił zamach i wybuchy w Smoleńsku do atakowania PO .W tą paranoje którą cynicznie tworzy od 3 lat zaangażował "profesurów" ,których zadaniem była nadanie wiarygodności tym bzdetom ,które hurtowo wymyślał . Oliwy do ognia dolewała Pisowska "Gazeta Polska" ( i nie tylko ona) która co chwila produkowała artykuły mające potwierdzać rewelacje Macierewicza. Taka benedyktyńska robota sprawiła ,że po 3 latach około 30% Polaków wierzy w zamach i myśle ,że bez mała w tym role odegrała religia , bo są to ludzie ,którzy słowo WIEM zastąpili słowem WIERZĘ ,a określenie MAM DOWODY stwierdzeniem MAM OBJAWIENIE.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 17.09.2013, 20:23
Valandil napisał(a):Wyświetl post
Oho, urojeń AS'a ciąg dalszy, .
Urojenia to ma twój idol Macierewicz , i gdyby to były urojenia wynikające np. z choroby to można by mu było współczuć ,ale to kawał cynicznego s....iela ,który daje sobie obciąć rękę ,sam nie wierzy w te bzdury które wymyśla , po prostu zrobił ze Smoleńska świetny temat do atakowania Tuska i PO .Nie wahał się wraz ze swoim krajanem Kaczyńskim , bezpodstawnie wyzywać ludzi od morderców i że mają krew na rękach. Kawał kanalii i s....y*yna
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 17.09.2013, 20:24
Typowa manipulacja GWPrawdy.
Np. nierozróżnienie świadków (i ich życiowych doswiadxeń0 od ekspertów.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 17.09.2013, 20:51
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Urojenia to ma twój idol Macierewicz , i gdyby to były urojenia wynikające np. z choroby to można by mu było współczuć ,ale to kawał cynicznego s....iela ,który daje sobie obciąć rękę ,sam nie wierzy w te bzdury które wymyśla , po prostu zrobił ze Smoleńska świetny temat do atakowania Tuska i PO .Nie wahał się wraz ze swoim krajanem Kaczyńskim , bezpodstawnie wyzywać ludzi od morderców i że mają krew na rękach. Kawał kanalii i s....y*yna
PO sama się najlepiej atakuje . Na każdym kroku, jedyna ich szansa to wciskać co głupszym ciemnotę i liczyć że łykną. Tacy mędrcy jak ty podtrzymują ich gasnącą nadzieję, ale całe szczęście do tego stopnia otumanionych wielu nie ma. I jak prawda wyjdzie na jaw będziesz przykładem dla młodych z komentarzem uczcie się, myślcie, bo zrobią z was debili jak cudak z lemingów.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów