|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
a tutaj filmik z dedykacją dla zwolenników pancernej brzozy
http://www.youtube.com/watch?v=Uq4cdvDWNw4 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niemiecki karykaturzysta w "sekcie smoleńskiej":
http://wpolityce.pl/artykuly/59126-w...-tragedii-1004 ![]() Jak Smoleńsk! Jak Smoleńsk! Prawda przemawia ustami dzieci. ![]() 2001, Nowy Jork. Uderzenie w World Trade Center: przez dźwigary stalowe jak przez masło. 2010, Smoleńsk. Uderzenie w lasek brzozowy: przez pnie drzew jak przez palniki acetylenowo-tlenowe. Fizyka lotu dla naiwnych baranów. ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
od Iła-76 też skrzydła nie odpadają jak ścina przeszkody
http://www.youtube.com/watch?v=Uq4cdvDWNw4 dziwne to wszystko, nie uważacie ?
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.07.2013 o godz. 16:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A ty czym się zajmujesz ? Wodzuś Tusk w przekazie dnia wydał rozkaz "bronić HGW w internecie" jak ...Berlina a Smoleńskiem się zajmujesz. No chyba , że macie tzw. specjalizacje forumowe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o masz :( filmu nie widział, czy raportu Macierewicza nie czytał? jak nie rozróżnia .......nięcia lecącego ponad 200 km/h samolotu, którego waga to ponad 50 ton a skrzydała w locie napręzone są jak guma w gaciachod samolotu rozpędzonego na pasie to nie mamy o czym dyskutować. wchodzę w ten waek dla jaj, bo to co tutejsi znawcy wypisują to nawet Antek Maciarenko nie wymyśli ...specjalisty |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Uparte te detektory, ale to dopiero drugi wyjazd biegłych do Smoleńska...... Może do trzech razy sztuka?
![]() Cytat:
Szpen napisał(a):
![]() Szpen napisał(a):
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 05.08.2013 o godz. 17:37.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
... taki z ciebie specjalista .ps. Ty chyba ogólnie dla jaj ... zbuków. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W smoleńskim kontekście:
http://wiadomosci.dziennik.pl/polity...j-samolot.html ---------------------------------------------- "Tajna instrukcja PO: Jak kłamać o Smoleńsku". http://niezalezna.pl/44894-tajna-ins...ac-o-smolensku
Ostatnio edytowane przez yarow : 17.08.2013 o godz. 18:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawa sprawa z tym śp. Krzysztofem Knyżem, operatorem kamery TVN.
Z jednej strony Paweł Płuska, dementujący pogłoski że Krzysztof Knyż miałby być w Katyniu w kwietniu 2010 r: Cytat:
...a z drugiej nagrania z 07.04.2010 r. (lewe zdjęcie: Film W. Lilientala, Katyń 7.04.2010 | prawe: Zdjęcie pamiątkowe śp. Krzysztofa Knyża) ![]() Całość, w tym linki do filmów na których widać Knyża lub jego brata bliźniaka,znajdują się tutaj: http://e2rdo.salon24.pl/528035,smolenskie-miraze ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...tml#BoxWiadTxt
- Gmyz przegrał w sądzie z "Rzeczpospolitą". Wyrok jest prawomocny i co na to PiSowcy? Spisek? Zamach? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pasta do butów, namiot i stara kiełbasa
drogi pysiu ...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pysiu, a co ta konkretna sprawa ma do dyskusji o Smoleńsku prowadzonej w tym temacie? Zrozumiałeś w ogóle o co chodziło w tamtej sprawie? A może podnieciłeś się tylko nagłówkiem, że Gmyz przegrał jakiś proces z Chrabotą w sprawie jakoś tam związanej z trotylem?
"Redaktor naczelny nie musi zatem publikować sprostowań dotyczących materiałów, które nie pochodzą od redakcji. Wyrok jest prawomocny." Chodzi tylko o prawo do sprostowania. Ot taki myk, Rzepa nie musi publikować sprostowania Gmyza, bo nie jest pracownikiem Rzepy. Nie jest, bo go wcześniej Hajdarowicz wyrzucił z roboty. Pysiu zdajesz sobie teraz sprawę z głupoty Twojego triumfalizmu? |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://wyborcza.pl/1,75478,14617664,...aturze.html#MT
Drozd pewnie zapadł się pod ziemię ze wstydu. Zresztą jak każdy PiSowiec! Żal takich ekspertów lol dziękuję dobranoc! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() A mówiąc szczerze to ten Smoleńskie zamachy i wybuchy które od 3 lat wymyśla Macierewicz z Kaczyńskim ,to największy temat zastępczy jaki może być. Nie było zbyt wielu powodów żeby uderzać w PO ,to PISowcy wymyślili sobie Smoleńsk ,żeby uderzać jak maczugą w Tuska. Spora część elektoratu Pisowców uwierzyła w te bzdury ,które do spóły z Maciarewiczem tworzyły Gazeta Polska i "eksperci", którzy sie teraz skompromitowali w Prokuraturze. Byłbym człowiekiem małej wiary ,gdyby to sie miało tak skończyć , Macierewicz i tak się nie podda i będzie dalej ogłaszał swoje farmazony ,już zbyt sporej części społeczeństwa wcisnął kit ,by jakieś dowody prokuratury go miały zniechęcić,trzeba ze Smoleńskiem jechać do najbliższych wyborów ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hehehe lemingi się podniecają bo w szmatławcu napisali że "eksperci się skompromitowali". Jak? Ano w dociekaniu przyczyn katastrofy posłużyli się eksperymentem myślowym, dla leminga zupełna nowość, i zdjęciami tak jakby raport millera bazował na czymkolwiek innym
. Chłopaki jak chcecie dyskutować to wytłumaczcie dlaczego, po co, punkt na trajektorii lotu w którym system TAWS zasygnalizował LĄDOWANIE i 13 AWARII SYSTEMÓW został przez ekspertów rządowej komisji zamalowany i potraktowany jakby go nie było ? To jest dopiero kompromitacja.Więc lepiej nie wywołujcie tematu bo jak to się mówi siedzicie w g.. po uszy.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 17.09.2013 o godz. 10:32.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co lemingowi pozostaje? Sam nic nie wymyśli, a propagandy bardziej skondensowanej nie znajdzie nigdzie.
Kolego Jaroo1 poczytaj sobie pysia to może w końcu załapiesz kto to leming. ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak mówiłem Antoni się łatwo nie podda i będzie ciągnął swoją "misję" dalej:
- Składam zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez prokuratora Maksjana i jego kolegów z prokuratury wojskowej, którzy przekazali "Gazecie Wyborczej" informacje. Ujawnili tajne informacje ze śledztwa, łamiąc Kodeks postępowania karnego - powiedział Antoni Macierewicz w rozmowie z serwisem WPolityce. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zwróć uwagę, że nie mówi że prokuratura kłamie, tylko że ujawnili tajemnicę. In aczej mówiąc, przyznaje, że to prawda co napisała GW i co wygadywali jego "eksperci".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejna wrzutka dla mediotów, mająca na celu pokazać m.in. Biniendę i Rońdę jako totalnych debili i oszołomów, cytując wyrwane z kontekstu zdania typu ""Sklejałem modele samolotów". "Widziałem wybuch w szopie".
Jak to jest, że taki Binienda jest na zachodzie szanowanym naukowcem, specjalistą od MES i wytrzymki, biorącym udział m.in. w badaniu katastrofy promu Columbia, dopuszczanym do nadzorowania i wykonywania prac nad częściami do najnowoczesniejszych samolotów na świecie, a w Polsce natychmiast zostaje zdekonspirowany jako oszołom, sklejający modele samolotów. Kolejny, Jacek Rońda, który specjalizuje sie w modelowaniu zachowania się różnych materiałów, znany m.in. z kierowania zespołem "naukowców Akademii Górniczo-Hutniczej, którzy zaprojektowali nowatorskie implanty kości twarzy i czaszki, w których zastosowano powłokę diamentową pokrytą dodatkowo irydem i platyną lub srebrem." , okazuje się być oszołomem widzącym wybuchy w szopie.Goebbels by się nie powstydził. Przecież Ci ludzie jak najbardziej mają podstawy by zajmować się technicznymi aspektami katastrofy. Przecież nie ma kogoś takiego jak naukowiec od katastrof, są naukowcy danej specjalności - od materiałów wybuchowych, od aerodynamiki, od wytrzymałości materiałów. Na zachodzie tacy naukowcy uczestniczą przy badaniach katastrof, u nas - robi się z nich debili obserwujacych wybuchy w szopie, ku uciesze ASów, pysiów i Szpenów. PS. Jakiś czas temu także z dr Badena próbowano zrobić oszołoma i nieudacznika. Badena, który jest doceniany wszędzie na świecie, tylko nie w Polsce, bo ośmielił się współpracować z ZP. Ciekawe czy ktoś to umie wyjaśnić? I dla podniecających się kolejnymi wrzutkami z GW: ![]()
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 17.09.2013 o godz. 14:13.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Leming i wyjaśnienia? Ta wrzutka to pretekst do manipulacji sondażami. Teraz wysondują że po "znów prowadzi" i będą tłumaczyć, że to wynik "kompromitacji ekspertów" a bezmózgie lemingi będą te bzdury powtarzać. Nic tylko zabić śmiechem ...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||||
http://www.npw.gov.pl/files/0/49098/swiadek3.pdf Panowie AS, Szpen i Pysio, czekam który pierwszy w tych zeznaniach znajdzie następujące stwierdzenia z porannej GW: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ciekawe fragmenty z zeznań Biniendy na temat jego metodologi, polecam oryginały zamiast wersji GW: ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 17.09.2013 o godz. 19:16.
![]()
|
|||||
|
|
Banita
Offline |
|
"Już od kilkuletniego chłopca interesowałem się bardzo lotnictwem, modelarstwem lotniczym, nawet zdarzało się, że na święto lotnictwa siedziałem w samolocie bojowym w Białej Podlaskiej" - dodawał. Z kolei, jak mówił, "jeżeli chodzi o materiały wybuchowe i skutki ich użycia, to zeznaję, że byłem w wojsku, gdzie miałem do czynienia na przykład z bronią strzelecką, granatami czy środkami strzeleckimi przeciwpancernymi". "Dodatkowo, jako dziecko oglądałem wybuchające stodoły w czasie pożarów po wojnie" - zaznawał. Świadek ten podtrzymał swe zdanie, że "wszystko wskazuje na to", iż przyczyną katastrofy była "wielopunktowa, dobrze przygotowana eksplozja". "Na zadane pytanie, co należy zrobić, aby ustalić liczbę wybuchów, ich lokalizację, ilość i rodzaj materiału wybuchowego świadek zeznaje: nie wiem tego, nie jest to moją rolą jako inżyniera budowlanego" - zapisano w protokole. "Przypuszczam, że doszło do dwóch wybuchów, w dwóch skrajnych częściach kadłuba, to jest z tyłu i z przodu. Początkowo były to wybuchy skondensowane, czyli miejscowe, a następnie wybuch przestrzenny, po czym implozja. Na skutek tego wybuchu przestrzennego nastąpiła implozja" - mówił ten świadek. Jak kontynuował: "jeśli chodzi o materiał wybuchowy, to nie mam ugruntowanych przypuszczeń na ten temat, ale chcę zwrócić uwagę, że w samolocie są dwie gaśnice, jedna w pobliżu kabiny załogi, a druga na końcu kadłuba. Taka gaśnica jest idealnym miejscem do umieszczenia ładunku wybuchowego". Świadek pytany był m.in., czy jest gotów udostępnić wszystkie materiały będące w jego dyspozycji. "Ponieważ pracę wykonywała grupa moich doktorów, nie mam dostępu do wszystkich obliczeń, nie wszystkie były dla mnie wartościowe. W swoich prezentacjach mam najbardziej reprezentacyjne przykłady i każdy może sobie ściągnąć je ze strony internetowej. Nie wiem jak jeszcze mógłbym je przekazać" - odpowiedział. I co teraz alfo i omego ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to co? Kolejny raz zrobiłeś z siebie idiotę
. Widziałeś kiedyś wybuch na żywo? A świadek widział. Jak go pytali to odpowiedział. Robienie z tego sensacji to debilizm, a nazywanie tego kompromitacją to czysta propaganda, której jakże by inaczej będąc bezmyślnym lemingiem musiałeś ulec. Gratuluje ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Urojenia to ma twój idol Macierewicz , i gdyby to były urojenia wynikające np. z choroby to można by mu było współczuć ,ale to kawał cynicznego s....iela ,który daje sobie obciąć rękę ,sam nie wierzy w te bzdury które wymyśla , po prostu zrobił ze Smoleńska świetny temat do atakowania Tuska i PO .Nie wahał się wraz ze swoim krajanem Kaczyńskim , bezpodstawnie wyzywać ludzi od morderców i że mają krew na rękach. Kawał kanalii i s....y*yna
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Typowa manipulacja GWPrawdy.
Np. nierozróżnienie świadków (i ich życiowych doswiadxeń0 od ekspertów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Na każdym kroku, jedyna ich szansa to wciskać co głupszym ciemnotę i liczyć że łykną. Tacy mędrcy jak ty podtrzymują ich gasnącą nadzieję, ale całe szczęście do tego stopnia otumanionych wielu nie ma. I jak prawda wyjdzie na jaw będziesz przykładem dla młodych z komentarzem uczcie się, myślcie, bo zrobią z was debili jak cudak z lemingów.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|