|
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Wie ktoś może jak działa depozyt przy stadionie w dniu meczu ? z góry dzięki za info
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
no ale jak ma działać? Dajesz co masz dać, dostajesz numerek i potem po meczu oddajesz numerek i dostajesz to co oddałeś.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jest na forum jakiś grafik-zajawkowicz? Potrzebuje grafikę, w zamian za jakieś browary przed meczem u Wiślaków. PRV
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Liberty, Proama
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Nie uściśliłem do końca w pierwszym poście. Napisałem, że przelew internetowy, oczywiście chodzi o pekao24. Nie był to przelew w banku tylko przez internet. Jeszcze raz napiszę bo chyba się nie rozumiemy. Przelew poszedł. Kasa nie dotarła. W historii konta nie widnieje żadna operacja związana z tamtym przelewem. W banku (rozmowa przez tel) twierdzą, że oni też nie mają w historii żadnego potwierdzenia, że przelew był wykonywany. I mówią, że w tej sytuacji nie mogą nic zrobić. Ok, z tym wyciągiem to jest jakaś myśl. Dzięki. Jakby ktoś jeszcze miał jakiś pomysł albo wiedzę co zrobić to proszę o pomoc. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Tak ja to odebrałem.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
fakt, jest wyraźnie napisane, przeoczyłem... ale skoro robił, to musi być przecież w historii konta :O to teraz nie rozumiem.
Są zatem dwie logiczne możliwości: 1. albo w historii konta jest przelew (i jeżeli nie doszedł to można to reklamować) i zmienia się saldo rachunku (pomniejsza o kwotę przelewu) 2. albo w historii konta nie ma przelewu, ale wtedy nie zmienia się saldo, więc kasa nie znika. Jeżeli w historii konta zmienia się saldo i nie towarzyszy temu żadna operacja, to z taką historią konta do banku pytać, gdzie k..wa kasa? Powód: jżs
Ostatnio edytowane przez fidello : 11.09.2013 o godz. 20:51.
![]()
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze" Michał Probierz |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Sprawa jest bardzo ciekawa. Jak wejdziesz do historii operacji to obok każdej danej operacji (wpłaty, wypłaty, przelewu) masz stan konta, saldo. Jeżeli ostatni stan salda (obok ostatniej zarejestrowanej operacji) nie równa się aktualnemu to na tej podstawie zgłaszasz reklamacje. Musisz wiedzieć też o jednym. Czasami jest tak, że konto jest obciążane natychmiast a historia operacji pojawia się póżniej. Jeżeli zapłacisz na stacji za paliwo kartą w niedzielny poranek to stan konta masz obciążony (wiadomo dlaczego) ale historia operacji pojawia się dopiero w poniedziałek. Może mają jakąś awarię, prace w stsemie? ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Pytanie odnosnie stadionu. Czy dojscie do trybuny H (dawniej A) jest mozliwe od parkingu tam gdzie jest stara hala Wisły czy tylko i wylacznie od ul. 3 maja?
Wiem ze do trybun A i B jest taka mozliwosc zeby nie isc na okolo od parkingu. ale czy do trybuny H jest tez taka mozliwosc? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Szukałem w internecie, ale nie mogę znaleźć. Gdzie w Krakowie mogę wyrzucić choinkę?
Tylko proszę nie pisać, żeby zostawić ją już na następne święta, bo jednak trochę się wysuszyła od grudnia i zagraca piwnicę .![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ile mniej więcej się daje do koperty na chrzciny będąc ojcem chrzestnym?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie. Kupiłem sobie bluze i chciałbym na niej sobie naprasowac np. Biała Gwiazde i którys z motywów które są na koszulkach w sprzedaży, orientujecie sie moze czy jest to mozliwe w któryms z Wiślackich sklepów ? Prosiłbym o odpowiedz i jak znacie to ewentualnie orientacyjne ceny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak koło tysiaka pasowało by sie zakrecić. Zależy też jakie masz relacje z rodzicami dziecka. Wg mnie im bliższe tym wiecej można dać dziecku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przerabiałem to ostatnio z jednej jak i z drugiej strony. Tysiąc będzie akuratny. To jest według mnie jednocześnie górny pułap i nie uważam żeby trzeba byłoby dawać więcej. Piszę to jako ojciec ale nie chrzestny
.Jeżeli ta kwota jest dla Ciebie trudna do udźwignięcia to np. 700 jest ok. Rodzice dziecka wiedzą że np. jesteś studentem i nie masz stałych dochodów. Nie dla kasy szuka się chrzestnych. ![]()
Ostatnio edytowane przez Kaan : 14.09.2013 o godz. 23:56.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Daje się tyle na ile cię stać i możesz dać.
A nie żadne tysiąc. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tyle, ile chcesz dać, to nie żaden obowiązek, a Twoja dobra wola. Wiadomo, że coś wrzucić wypada, ja dawałam chyba z 7 stówek + złoty wisiorek.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadomo jak sie studiuje/uczy i nie pracuje to mniej sie daje w kopercie.
Coglin - 100% racji |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dzięki, Kaan.
A orientuje się ktoś może czy w rekrutacji uzupełniającej na AGH progi skaczą, spadają czy to ciężko przewidzieć? ![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|