|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
o co ten placz ze nie ma zylety? wiekszosc i tak to karnetowcy to ich przeniosa na inny sektor i tam se zrobia zylete. .......enie o chopinie.
inna rzecz ze burki i tak awansuja ;/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Legia ma jeszcze jedno o czym nie piszecie. Mianowicie kilo w porach, bo za dobry wynik maja. To ich zgubi, i dlatego na cale szczescie nie awansuja.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja obstawiam ze Nowa Legia przegra 0:2, Cyganie są bardziej doświadczeni i zdeterminowani, w pierwszym meczu trochę zlekceważyli rywali ale teraz wszystko wróci na właściwe tory.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Przecież oni u siebie w Bukareszcie mieli ponad 50 tys. a i kocioł taki, że przez większośc meczu nie było wiadomo czy kibice Legii są wogóle na stadionie. W dodatku chyba większość z nas była już w Warszawie gdy graliśmy z Legią i nic nadzwyczajnego w ich dopingu nie ma co odbiegałoby od tego co jest na stadionach topowych ekip w Polsce.To oni sami i ich pismacy czy dziennikarze słodzą sobie nawzajem i kreują ten wizerunek, który tak naprawdę mało ma wspólnego z rzeczywistością. Już widzę tą trzęsącą się ze strachu i stojącą na miękkich nogach Stieuę. No chyba, że im się spodoba piosenka Niemena na początku meczu to wtedy , tak ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Doping Żylety ma bardzo duże znaczenie i może odegrać znaczącą rolę podczas meczu. Nie chodzi o strach pastuchów ale o mobilizowanie piłkarzy z Warszawy do wysiłku i walki ponad siły przez 90 minut, a może 120. Nie wiem kto awansuję ale Legia aby mysleć o przejściu dalej nie może grać na 0-0, bo to się zemści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Legii z Molde udało się ugrać wymarzony wynik u siebie, ale jeśli we wtorek zagra tak, jak przeciwko Norwegom, to Steaua już może chłodzić szampany. Tu potrzeba dużo więcej, dodatkowej mobilizacji, wykrzesania wszystkich sił, wzbicia się na wyżyny swoich piłkarskich "umiejętności" i wtedy można w ogóle mówić o nawiązaniu walki. To nie będzie spacerek, a najtrudniejszy mecz warszawki w sezonie. Trudniejszy niż ten pierwszy w Bukareszcie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Dzisiaj wszyscy jesteśmy Rumunami
![]() ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Raczej żebyśmy po meczu wszyscy byli Legionistami
![]() W końcu oryginalny tekst Obamy brzmiał "W obliczu tej tragedii wszyscy jesteśmy Polakami".
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 27.08.2013 o godz. 07:33.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie trawie Legii, nie trawie warszawiaków. Wynik dla mnie może być tylko jeden.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nieważne kto z jakiego miasta jest, kto komu kibicuje w lidze, ważne żeby polska drużyna grała w LM. Ludzie nie zapominajcie że z tego co ugra teraz Legia, Wisła będzie korzystała przez lata, więc głupotą jest życzyć im porażek...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
. Jeżeli zaczną się od początku bronić to Rumuni ich rozjadą. Jeżeli będą grać do przodu to może jakimś cudem się uda. Zobaczymy ale mają 40% szans maksymalnie. Przeciwnik jest lepszy technicznie, jak dostaną idealną murawę mogą się rozszaleć i nie będzie co zbierać ...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czytając forum Legii i ich mobilizację na ten mecz aż mi tak głupio być dzisiaj za Rumunami
Ale cóż, trzeba to trzeba Wszystkiego najlepszego w LE, ale dzisiaj Steaua wygrywa 2:1 ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Pzrede wszystkim na tym co (L)osers Warszawa ugra w Lm zyska przede wszystkim ona tzn zdobędzie trochę punktów do rankingu klubowego UEFA co pozwoli jej na rozstawienia w pucharach. Wisła przede wszystkim musi sama zadbac o siebie cczyli regularnie grac w pucharach zdobywac punkty wypracowac sobie ranking na poziomie ok 20 pkt ktory da rozstawienie w decydujacych rundach pucharow. To co klub spod znaku nauki jazdy ugra teraz wcale az tak duzego znaczenia dla Wisły nie ma, chyba zeby utlukla tyle punktow w tym sezonie oraz ine kluby dolozyly swoje w kolejnych sezonach tak aby lapnac 15 miejsce w europie wtedy Polska dostala by dwie druzyny w rywalizacji o LM. A tak to skończmy z gadaniem ze Legia gra dla Wisly i sikajmy po nogach, robmy wszystko aby awansowala. Jak dla mnie max na co gra zasluzyli w tym sezonie legionisci to grupa LE i tego im zycze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Edit: Wynik na dziś 0:1 ( gol strzelony w końcówce meczu , L gra na bezbramkowy remis ) Powód: wynik
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 27.08.2013 o godz. 12:45.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Przestańcie pierd.... bzdury, zaraz się zacznie kibicowanie parchom ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Polskiej piłce mogę pokibicować jak będzie grała reprezentacja. Piłka klubowa to inna historia. To wszystko z prostego powodu... z zazdrości ewentualnej... że coś o czym marzymy od tak dawna i czego kilka razy byliśmy naprawdę blisko może się przytrafić komuś kogo specjalną sympatią nie darzę. Ot i tyle.
![]()
"Not to touch the earth not to see the sun"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
to samo pisali swego czasu kibice Widzewa czy też Śląska ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy Legia jak awansuje odskoczy Nam na lata ? Hmmm... ze Ziliną co ją Hapal trenował albo z Debreczynem na Węgrzech tak nie było mimo że grały w LM.Jak Steaua bedzie tak nieskuteczna jak w pierwszym meczu to niestety Legia awansuje
Ostatnio edytowane przez AYALA : 27.08.2013 o godz. 13:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
pompowanie balonika do granic możliwości, pisanie o niestraceniu bramki beka wchuj
nikt nie zauważa, że Steaua ma lepszych piłkarzy jest lepiej poukładana ma doświadczenie, stety niestety (obojętne mi to) nie w tym roku, obstawiam porażkę Legii 1-3 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
I pszczoly pewnie tez sto razy wieksze. Niz u nas na wsi . |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Witam.
Kilka słów od moderatora, przed podobno ''najważniejszym'' dniem w polskiej piłce. Po pierwsze. Znajdujemy się na forum kibiców Wisły Kraków a nie sympatyków polskiej piłki kopanej w wykonaniu innych drużyn niż zgody Wisły Kraków. To, że taki temat na tym forum istnieje nie jest jednoznaczne z tym, że należy się tu za przeproszeniem ''spuszczać'' nad postawą innych polskich drużyn reprezentujących Polskę na arenie międzynarodowej. Po drugie. Dyskusja w tym temacie ma być rzeczowa i poparta faktami, argumentami. To nie jest miejsce na personale wycieczki i przekrzykiwanie się nawzajem. Po trzecie. Nikt z Warszawy, Poznania czy innego Lubina nie trzymał za nas kciuków w walce o LM. Więc nie na miejscu są komentarze typu: ''Dla dobra polskiej piłki Legia powinna awansować'', i że ''trzeba być patriotą i dopingować Legię'' - owszem trzeba być patriotą a w tym wypadku lokalnym kibicując Wiśle Kraków ( i jej zgodom). Po czwarte. Każda prowokacja ze strony gości na tym forum jak i kibiców Wisły Kraków skutkuje banem. Dziękuje. W razie wątpliwości zapraszam tutaj: Pytania do moderatorów ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jestem tego samego zdania, co moderator wyżej.
Temat będzie dzisiaj (a także w najbliższych dniach) pod ścisłą kontrolą, a kary za łamanie regulaminu i prowokacje, będą nieuchronne. "Kibiców" drużyny z Warszawy zapraszam na forum Onetu W ogóle, żeby było trzeba o tym pisać? Succes Stelei! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Sam jestem kibicem Wisły od kilkunastu lat i nie darzę sympatią Legii, ale dzisiaj wyjątkowo będę im kibicował.
Mniejsza o to, zdecydowałem się tutaj napisać, gdyż jestem oburzony narzucaniem przez moderatorów tego co i jak mam myśleć. Macie pilnować porządku, a nie narzucać własne poglądy. Bez odbioru. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A jak do nas przyjada to wbijaj na ich sektor.Na pewno ci podziekuja za wsparcie. I jeszcze prosba do modow-usuwajcie posty jak ten powyzej.Siara na cala Polske. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Za Legia przemawia fakt iż grają rewanż u siebie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
@Hives4
Wydaje mi się, że nikt niczego nam nie narzuca. Moderatorzy proszą o rzeczową dyskusję i przedstawiają swój punkt widzenia. Tyle. Nie podzielam Twojego poglądu. Meczu oglądał nie będę, ale z całego serca trzymam kciuki za Rumunów (pewnie dlatego, że nigdy nie byłem patriotą). Inna rzecz, że w razie awansu elka może skończyć jak inne kluby z naszej części Europy, z Artmedią włącznie. No i wybraźcie sobie, jak by się Cupiał wku.wił... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Czytanie ze zrozumieniem trudna rzecz jak widać. Nikt Ci nie broni cieszyć się z sukcesu Legii jeżeli jej w tym meczu kibicujesz, bardziej chodzi o pajacowanie które sam wymieniłeś w środku swojego posta. Każdy robi według swojego sumienia,ale jakiś poziom dyskusji trzymajmy a nie przekrzykiwanie się że " Legia wygrywa hurra dostaniemy 0,00001 pkt do rankingu uefa" "Urban to jest gość,Walter to jest gość nie to co u nas" albo "Co ta nauka jazdy gra, z taką grą 7egia ma pewny spadek" itp itd durne wpisy o merytoryce równej komentarzom na you tubie czy innych interiach.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |