The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2013, 21:29
Cytat:
Mogą mieć z tym problem bo ceny biletów pewnie będą bardzo wygórowane.
Mistrza zdobywają raz na X lat, więc jako najwierniejsi mogą wydać choć raz większą kwotę na bilet. W końcu stolyca, zarobki nieporównywalne
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 25.08.2013, 08:28
o co ten placz ze nie ma zylety? wiekszosc i tak to karnetowcy to ich przeniosa na inny sektor i tam se zrobia zylete. .......enie o chopinie.

inna rzecz ze burki i tak awansuja ;/
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.08.2013, 08:37
Legia ma jeszcze jedno o czym nie piszecie. Mianowicie kilo w porach, bo za dobry wynik maja. To ich zgubi, i dlatego na cale szczescie nie awansuja.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 25.08.2013, 09:07
Ja obstawiam ze Nowa Legia przegra 0:2, Cyganie są bardziej doświadczeni i zdeterminowani, w pierwszym meczu trochę zlekceważyli rywali ale teraz wszystko wróci na właściwe tory.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.08.2013, 10:11
SV_ napisał(a):Wyświetl post
o co ten placz ze nie ma zylety? wiekszosc i tak to karnetowcy to ich przeniosa na inny sektor i tam se zrobia zylete. .......enie o chopinie.

inna rzecz ze burki i tak awansuja ;/
Dokładnie, nie ulegajmy słodkiemu pierdzeniu legijnych propagandzistów medialnych jakoby ta żyleta miałą jakiekolwiek znaczenie. Niby Steua ma się zesrać ze strachu gdy zobaczy żyletę ? i całość 30 tys. ludzi Przecież oni u siebie w Bukareszcie mieli ponad 50 tys. a i kocioł taki, że przez większośc meczu nie było wiadomo czy kibice Legii są wogóle na stadionie. W dodatku chyba większość z nas była już w Warszawie gdy graliśmy z Legią i nic nadzwyczajnego w ich dopingu nie ma co odbiegałoby od tego co jest na stadionach topowych ekip w Polsce.
To oni sami i ich pismacy czy dziennikarze słodzą sobie nawzajem i kreują ten wizerunek, który tak naprawdę mało ma wspólnego z rzeczywistością.
Już widzę tą trzęsącą się ze strachu i stojącą na miękkich nogach Stieuę. No chyba, że im się spodoba piosenka Niemena na początku meczu to wtedy , tak
Odpowiedz cytując
Hegemon
Junior Member

Od: 07.2012

Stary 25.08.2013, 10:41
Doping Żylety ma bardzo duże znaczenie i może odegrać znaczącą rolę podczas meczu. Nie chodzi o strach pastuchów ale o mobilizowanie piłkarzy z Warszawy do wysiłku i walki ponad siły przez 90 minut, a może 120. Nie wiem kto awansuję ale Legia aby mysleć o przejściu dalej nie może grać na 0-0, bo to się zemści.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.08.2013, 15:08
Legii z Molde udało się ugrać wymarzony wynik u siebie, ale jeśli we wtorek zagra tak, jak przeciwko Norwegom, to Steaua już może chłodzić szampany. Tu potrzeba dużo więcej, dodatkowej mobilizacji, wykrzesania wszystkich sił, wzbicia się na wyżyny swoich piłkarskich "umiejętności" i wtedy można w ogóle mówić o nawiązaniu walki. To nie będzie spacerek, a najtrudniejszy mecz warszawki w sezonie. Trudniejszy niż ten pierwszy w Bukareszcie.
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 27.08.2013, 07:04
Dzisiaj wszyscy jesteśmy Rumunami
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.08.2013, 07:29
frg napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj wszyscy jesteśmy Rumunami
Raczej żebyśmy po meczu wszyscy byli Legionistami

W końcu oryginalny tekst Obamy brzmiał "W obliczu tej tragedii wszyscy jesteśmy Polakami".
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 27.08.2013 o godz. 07:33.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.08.2013, 11:22
Nie trawie Legii, nie trawie warszawiaków. Wynik dla mnie może być tylko jeden.
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 27.08.2013, 11:43
Nieważne kto z jakiego miasta jest, kto komu kibicuje w lidze, ważne żeby polska drużyna grała w LM. Ludzie nie zapominajcie że z tego co ugra teraz Legia, Wisła będzie korzystała przez lata, więc głupotą jest życzyć im porażek...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 27.08.2013, 11:44
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Legia ma jeszcze jedno o czym nie piszecie. Mianowicie kilo w porach, bo za dobry wynik maja. To ich zgubi, i dlatego na cale szczescie nie awansuja.
Też tak myślę. Już fachowcy zaznaczają że "wystarczy nie stracić bramki" . Jeżeli zaczną się od początku bronić to Rumuni ich rozjadą. Jeżeli będą grać do przodu to może jakimś cudem się uda. Zobaczymy ale mają 40% szans maksymalnie. Przeciwnik jest lepszy technicznie, jak dostaną idealną murawę mogą się rozszaleć i nie będzie co zbierać ...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.08.2013, 11:45
Czytając forum Legii i ich mobilizację na ten mecz aż mi tak głupio być dzisiaj za Rumunami Ale cóż, trzeba to trzeba

Wszystkiego najlepszego w LE, ale dzisiaj Steaua wygrywa 2:1
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.08.2013, 11:54
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
Nieważne kto z jakiego miasta jest, kto komu kibicuje w lidze, ważne żeby polska drużyna grała w LM. Ludzie nie zapominajcie że z tego co ugra teraz Legia, Wisła będzie korzystała przez lata, więc głupotą jest życzyć im porażek...
Skończmy z tym mitem i wyolbrzymianiem tej tezy.
Pzrede wszystkim na tym co (L)osers Warszawa ugra w Lm zyska przede wszystkim ona tzn zdobędzie trochę punktów do rankingu klubowego UEFA co pozwoli jej na rozstawienia w pucharach.

Wisła przede wszystkim musi sama zadbac o siebie cczyli regularnie grac w pucharach zdobywac punkty wypracowac sobie ranking na poziomie ok 20 pkt ktory da rozstawienie w decydujacych rundach pucharow.

To co klub spod znaku nauki jazdy ugra teraz wcale az tak duzego znaczenia dla Wisły nie ma, chyba zeby utlukla tyle punktow w tym sezonie oraz ine kluby dolozyly swoje w kolejnych sezonach tak aby lapnac 15 miejsce w europie wtedy Polska dostala by dwie druzyny w rywalizacji o LM.

A tak to skończmy z gadaniem ze Legia gra dla Wisly i sikajmy po nogach, robmy wszystko aby awansowala. Jak dla mnie max na co gra zasluzyli w tym sezonie legionisci to grupa LE i tego im zycze.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.08.2013, 12:37
Napewno finansowo odskoczy na dobrych parę lat jeśli awansuje. A ile jest pkt do rankingu krajowego za awans do LM ? Jeśli wogóle coś jest.
Edit: Wynik na dziś 0:1 ( gol strzelony w końcówce meczu , L gra na bezbramkowy remis )
Powód: wynik
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 27.08.2013 o godz. 12:45.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 27.08.2013, 13:00
Odpali Wiśle trochę kasy jaką dostanie za awans?

Przestańcie pierd.... bzdury, zaraz się zacznie kibicowanie parchom
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Wertian
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 27.08.2013, 13:12
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Przestańcie pierd.... bzdury, zaraz się zacznie kibicowanie parchom
Polskiej piłce mogę pokibicować jak będzie grała reprezentacja. Piłka klubowa to inna historia. To wszystko z prostego powodu... z zazdrości ewentualnej... że coś o czym marzymy od tak dawna i czego kilka razy byliśmy naprawdę blisko może się przytrafić komuś kogo specjalną sympatią nie darzę. Ot i tyle.
"Not to touch the earth not to see the sun"
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.08.2013, 13:30
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie, nie ulegajmy słodkiemu pierdzeniu legijnych propagandzistów medialnych jakoby ta żyleta miałą jakiekolwiek znaczenie. Niby Steua ma się zesrać ze strachu gdy zobaczy żyletę ? i całość 30 tys. ludzi Przecież oni u siebie w Bukareszcie mieli ponad 50 tys. a i kocioł taki, że przez większośc meczu nie było wiadomo czy kibice Legii są wogóle na stadionie. W dodatku chyba większość z nas była już w Warszawie gdy graliśmy z Legią i nic nadzwyczajnego w ich dopingu nie ma co odbiegałoby od tego co jest na stadionach topowych ekip w Polsce.
To oni sami i ich pismacy czy dziennikarze słodzą sobie nawzajem i kreują ten wizerunek, który tak naprawdę mało ma wspólnego z rzeczywistością.
Już widzę tą trzęsącą się ze strachu i stojącą na miękkich nogach Stieuę. No chyba, że im się spodoba piosenka Niemena na początku meczu to wtedy , tak
he he proponuję poczytać opinie ludzi którzy przyjeżdzają do nas na spotkania na Ł3 (a nie takich, którzy oceniają doping z pozycji tv). Nawet u Was na forum po jednym wyjeździe do nas juz na nowym stadionie Wasi wyjazdowicze pisali, że u nas jest petarda i że włącza się cały stadion do dopingu, a łapanie się za bary i tańczenie lambady to już w ogóle kosmos. Ale lepiej napisać, że sami sobie słodzimy.

to samo pisali swego czasu kibice Widzewa czy też Śląska
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.08.2013, 13:32
Czy Legia jak awansuje odskoczy Nam na lata ? Hmmm... ze Ziliną co ją Hapal trenował albo z Debreczynem na Węgrzech tak nie było mimo że grały w LM.Jak Steaua bedzie tak nieskuteczna jak w pierwszym meczu to niestety Legia awansuje
Ostatnio edytowane przez AYALA : 27.08.2013 o godz. 13:50.
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.08.2013, 13:35
pompowanie balonika do granic możliwości, pisanie o niestraceniu bramki beka wchuj
nikt nie zauważa, że Steaua ma lepszych piłkarzy jest lepiej poukładana ma doświadczenie, stety niestety (obojętne mi to) nie w tym roku, obstawiam porażkę Legii 1-3
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.08.2013, 13:50
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
he he proponuję poczytać opinie ludzi którzy przyjeżdzają do nas na spotkania na Ł3 (a nie takich, którzy oceniają doping z pozycji tv). Nawet u Was na forum po jednym wyjeździe do nas juz na nowym stadionie Wasi wyjazdowicze pisali, że u nas jest petarda i że włącza się cały stadion do dopingu, a łapanie się za bary i tańczenie lambady to już w ogóle kosmos. Ale lepiej napisać, że sami sobie słodzimy.

to samo pisali swego czasu kibice Widzewa czy też Śląska
Taaaa mistrzu u was wszystko najszybsze,najwieksze ,najlepsze.Jak w hameryce.
I pszczoly pewnie tez sto razy wieksze.
Niz u nas na wsi .
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 27.08.2013, 14:05
Witam.

Kilka słów od moderatora, przed podobno ''najważniejszym'' dniem w polskiej piłce.

Po pierwsze.

Znajdujemy się na forum kibiców Wisły Kraków a nie sympatyków polskiej piłki kopanej w wykonaniu innych drużyn niż zgody Wisły Kraków. To, że taki temat na tym forum istnieje nie jest jednoznaczne z tym, że należy się tu za przeproszeniem ''spuszczać'' nad postawą innych polskich drużyn reprezentujących Polskę na arenie międzynarodowej.

Po drugie.

Dyskusja w tym temacie ma być rzeczowa i poparta faktami, argumentami. To nie jest miejsce na personale wycieczki i przekrzykiwanie się nawzajem.

Po trzecie.

Nikt z Warszawy, Poznania czy innego Lubina nie trzymał za nas kciuków w walce o LM. Więc nie na miejscu są komentarze typu: ''Dla dobra polskiej piłki Legia powinna awansować'', i że ''trzeba być patriotą i dopingować Legię'' - owszem trzeba być patriotą a w tym wypadku lokalnym kibicując Wiśle Kraków ( i jej zgodom).

Po czwarte.

Każda prowokacja ze strony gości na tym forum jak i kibiców Wisły Kraków skutkuje banem.

Dziękuje.

W razie wątpliwości zapraszam tutaj: Pytania do moderatorów
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.08.2013, 14:22
Jestem tego samego zdania, co moderator wyżej.
Temat będzie dzisiaj (a także w najbliższych dniach) pod ścisłą kontrolą, a kary za łamanie regulaminu i prowokacje, będą nieuchronne.
"Kibiców" drużyny z Warszawy zapraszam na forum Onetu
W ogóle, żeby było trzeba o tym pisać?

Succes Stelei!
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 27.08.2013, 14:24
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Po trzecie.

Nikt z Warszawy, Poznania czy innego Lubina nie trzymał za nas kciuków w walce o LM. Więc nie na miejscu są komentarze typu: ''Dla dobra polskiej piłki Legia powinna awansować'', i że ''trzeba być patriotą i dopingować Legię'' - owszem trzeba być patriotą a w tym wypadku lokalnym kibicując Wiśle Kraków ( i jej zgodom).
Prawidłowo Nami jakos nikt sie nie przejmowal a byli polscy trenerzy nawet liczyli na przeciwnika (Gmoch i APOEL) wiec gadanie, ze wszyscy powinnismy im kibicowac jest niedorzeczne. Oni nie graja dla Nas i dla polskiej pilki tylko wyłacznie dla Siebie
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Stary 27.08.2013, 14:42
Sam jestem kibicem Wisły od kilkunastu lat i nie darzę sympatią Legii, ale dzisiaj wyjątkowo będę im kibicował.
Mniejsza o to, zdecydowałem się tutaj napisać, gdyż jestem oburzony narzucaniem przez moderatorów tego co i jak mam myśleć.
Macie pilnować porządku, a nie narzucać własne poglądy.
Bez odbioru.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.08.2013, 15:01
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Sam jestem kibicem Wisły od kilkunastu lat i nie darzę sympatią Legii, ale dzisiaj wyjątkowo będę im kibicował.
Mniejsza o to, zdecydowałem się tutaj napisać, gdyż jestem oburzony narzucaniem przez moderatorów tego co i jak mam myśleć.
Bez odbioru.
Nie oburzaj sie tylko smigaj na forum warszawiakow.
A jak do nas przyjada to wbijaj na ich sektor.Na pewno ci podziekuja za wsparcie.
I jeszcze prosba do modow-usuwajcie posty jak ten powyzej.Siara na cala Polske.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.08.2013, 15:05
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Bez odbioru.
Dokładnie tak. Myślę że jest spora nagonka na moderatorow tego forum przy tego typu aspektach kibicowskich. Zatem jest okazja się wykazać. Każdy ma swoje zdanie na ten temat. Swoje zdanie wyrazalem już nie raz. Cracovia i jej zgody to nasz wróg numer 1. A Legia? Trzymam kciuki za awans. Ale dziś będzie im piekielnie trudno. Rumuni mają o wiele więcej do zaoferowania w ofensywie.
Za Legia przemawia fakt iż grają rewanż u siebie.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 27.08.2013, 15:07
@Hives4
Wydaje mi się, że nikt niczego nam nie narzuca. Moderatorzy proszą o rzeczową dyskusję i przedstawiają swój punkt widzenia. Tyle.
Nie podzielam Twojego poglądu. Meczu oglądał nie będę, ale z całego serca trzymam kciuki za Rumunów (pewnie dlatego, że nigdy nie byłem patriotą).
Inna rzecz, że w razie awansu elka może skończyć jak inne kluby z naszej części Europy, z Artmedią włącznie.
No i wybraźcie sobie, jak by się Cupiał wku.wił...
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 27.08.2013, 15:23
Czytanie ze zrozumieniem trudna rzecz jak widać. Nikt Ci nie broni cieszyć się z sukcesu Legii jeżeli jej w tym meczu kibicujesz, bardziej chodzi o pajacowanie które sam wymieniłeś w środku swojego posta. Każdy robi według swojego sumienia,ale jakiś poziom dyskusji trzymajmy a nie przekrzykiwanie się że " Legia wygrywa hurra dostaniemy 0,00001 pkt do rankingu uefa" "Urban to jest gość,Walter to jest gość nie to co u nas" albo "Co ta nauka jazdy gra, z taką grą 7egia ma pewny spadek" itp itd durne wpisy o merytoryce równej komentarzom na you tubie czy innych interiach.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.08.2013, 15:31
Tomasz Smokowski, Tomasz Wieszczycki i Andrzej Twarowski przed meczem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów