|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tak, ta promocja ciągle obowiązuje, przez całą rundę jesienną. Więcej info znajdziesz tutaj: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._poznan_14524/
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
czy jesli wybiore sie do Krakowa w niedziele to dostane jeszcze bilety na mecz z Lechem ?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
i jeszcze czy zdaze wyrobic karte kibica ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mam trochę pytanie, trochę zastrzeżenie - wydaje mi się że będzie pasować do tego tematu, choć myślałem też umieszczeniu w temacie politycznym..
W piątek weszła nowelizacja Kodeksu pracy, która umożliwia wprowadzenie przez pracodawcę rozkładu pracy w okresie rozliczeniowym nawet 12 miesięcznym. http://isap.sejm.gov.pl/Download;jse...0000896&type=2 Gdzieniegdzie można przeczytać, że : Cytat:
I tak się zastanawiam, czy faktycznie jest to zapis chroniący pracownika, czy nie kryje się tu jakaś furtka dla pracodawcy. Weźmy taką sytuację, że pracownikowi który ma np 4000 zł brutto pensji, pracodawca ustali 10 miesięcy pracy po 10 - 12 godzin dziennie (wtedy zarabia 4000 zł), a potem na 2 miesięce zwolni z obowiązku pracy i każe mu siedzieć w domku za 1600 zł. Zamiast zarobić rocznie 48 000 zł (jak dotychczas), w rzeczywistości zarobi 43 200 zł, przy czym przez 10 miesięcy będzie tyrał jak wół. Może ktoś lepiej orientuje sie w Kodeksie pracy i potwierdzi lub zaprzeczy, że taka sytuacja może mieć miejsce? ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak usunąć całkowicie prenumeratę tematów, tak żeby nie otrzymywać powiadomień na maila po każdym poście.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Proszę http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3148
Ostatnio edytowane przez MatMario : 26.08.2013 o godz. 11:37.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Kupowałem na Kościuszki 33 i śmiało Ci mogę gości polecić. To chyba stronka http://gpsnavi.pl/gpssklep/
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 26.08.2013 o godz. 12:57.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
co to znaczy "do tego wgrana automapa" ? mozesz wyjasnic, bo ja nigdy nie uzywalem innej nawigacji niz ta w telefonie, no ale musze kupic do auta firmowego NA WCZORAJ i nie chcialbym wlasnie sie wjebac w jakis syf, co mi sygnalu nie złapie albo drogi nei pokaze. Kolega mi polecał TomToma. Mio tez znam. Gdzies tam czytalem o naviroad. Czym to sie rozni, z czym to sie je? E ;ok tak zrobie.dzieki za pomoc
Ostatnio edytowane przez szprotson : 26.08.2013 o godz. 16:26.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Gdzie w okolicach Krakowa są pola golfowe? Paczółtowice tylko?
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez manian : 26.08.2013 o godz. 22:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Firefox, ad block i śmiga...
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 27.08.2013 o godz. 14:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pamięc przenośna 1tb. Trzeba sie z nią jakoś specjalnie odnosić ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Macie jakiś godny polecenia sklep z obuwiem typu Yessport.pl [tylko Kraków]?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Swego czasu jak siętym interesowałem, to w Altim na Prądniku Czerwonym dawali 4 % rabatu przy zakupie większej ilości alko, a ceny tam są w ogóle ok, także zawsze jakaś oszczędność. Słyszałem jeszcze o jakejś hurtowni bodaj w Słomnikach, ale szczegółów nie znam, bo dla mnie to było za daleko.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
pasuje mi sie dostać z balic do hotelu "Witek". na "7" robili coś i pytanie mam czy juz skonczone czy dalej trzeba stać w korku? bo jesli nie to najkorzystniejszym posunieciem byloby wybranie chyba trasy przez krakowska balicka i na strugi itp? zgadzacie sie panowie bo ja nie z krk i nie znam za bardzo sie tylko mowie to co mi pokazuje google maps? prosze o szybką odpowiedź!
![]() ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
wie ktoś może jak z terminami na Balickiej (teoria i praktyka). czy w miesiac wyrobie sie ze wszystkim aby miec juz w ręce prawko?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Robia dalej takze korku nie unikniesz chociaż jak dla mnie szybko to idzie i wcale dlugo sie nie stoi ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
pytanie za 100 pkt
![]() potrzebuję kupić siłownik bagażnika do fabii sedan wygląda to mniej więcej tak jak na zdjęciu poniżej a za skur****** nie mogę tego znaleźć na necie Pomoże ktoś? ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Proszę ![]() wis.la/n0tgf http://www.skodasklep.pl/produkt,131..._Octavia_I.htm lub z allegro wis.la/r9x9l
Ostatnio edytowane przez BW.WISŁA : 06.09.2013 o godz. 12:59.
|
|
|