|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Quake III arena - myślę, że nie będzie znudzony
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Niech młody zagra w Deluxe Ski Jumpa 2
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ma ktoś jakiś kupon rabatowy do sklepu NEO24.pl i nie będzie go używał?
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cześć. Poszukuje lampionów szczęścia http://www.tobiasz.user.icpnet.pl/lampiony/2.jpg
czy coś takiego kupie na giełdzie kwiatowej w Krakowie? ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Amica zjawi się u nas, czy mają zakaz jakiś?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Szukam nazwy tego kuriera co stworzyli go byli pracownicy OPEK. Mógłby ktoś przypomnieć ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
pilne!
Czy ktos z was pracuje lub zna kogos kto pracuje w biurze rachunkowym? Bardzo prosze o pw, wazna sprawa! |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Polecicie jakis motel/hostel najtanszy w Krakowie ? Byle tanio i lozkiem i prysznicem
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Zajazd kosynier wegrzce jak na warszawe polecam..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wczoraj zostawiłem lapka żeby sie zaktualizował i dziś włączam i mam dziwny pasek start, podobny jak w systemie Windows. Da sie to wyłączyć bo mnie drażni delikatnie mówiąc...
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 15.08.2013 o godz. 13:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Żeś podał całe mnóstwo szczegółow: system, rodzaj aktualizacji, zrzut ekranu...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dostanę gdzieś racę i materiał na transparent w Krakowie jutro (sobota)?
Ostatnio edytowane przez R33 : 16.08.2013 o godz. 23:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
materiał też jest w strefie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Czy w Tatrach, teraz, ujdzie spanie pod schroniskiem, przy ławeczkach? Chodzi głównie o Murowańca, gdzie nie pozwalają spać na podłodze. Nocleg z położonym karimatem i śpiworem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
zamierzam sprowadzić alkohol zza granicy (ok. 80 tyś. kartonów wina) do domu weselnego... jak wygląda sprawa z przewozem na granicy? cło? akcyza? itp... specjalnie na te potrzeby zamierzam założyć odrębną działalność gospodarczą, wykupić pozwolenie na sprzedaż alkoholu.
dla przykładu... kupuje jedną but. wina za 2 euro... ile kosztuje cło, akcyza... nie wiem co jeszcze. Transportu nie uwzględniam... sam przewiozę. proszę o prv. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Poleci ktoś gabinet USG, gdzie nie zedrą ze mnie ostatnich groszy?
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W mozili ustawiło mi się na poczcie w onecie od razu hasło i login. Jak to usunąć ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jeśli dobrze Cię rozumiem, to: Narzędzia -> Opcje -> Bezpieczeństwo -> Zapamiętane hasła i kasujesz to, które nie chcesz, by było zapamiętane przez przeglądarkę.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jestem na kupnie ławeczki do sztangi takiej z modlitewnikiem rozpiętkami i gryfami prostym i łamanym. Polecicie cos do 700 zl ? Cos takiego http://allegro.pl/lawka-hertz-hector...465702125.html
Kompletnie sie nie znam na tych rzeczach a chcialbym kupic cos pewnego zeby starczylo na lata ![]() ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie tych biletów za piątaka dla nowicjuszy.
Chciałam koleżankę wziąć w niedzielę (oczywiście na inny sektor niż C) i moje pytanie, czy na ten mecz obowiązuje ta promocja? Czy ona w ogóle jest? Nie orientuje się w tych sprawach aktualnie za bardzo. ![]() EDIT: Dzięęęki piękne alterego i gypsy! ![]()
Ostatnio edytowane przez masterlag : 21.08.2013 o godz. 13:11.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
wg strony oficjalnej
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...upisz_za_5_zl/ ![]()
|
|
|