|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ma ktoś namiary na prace wakacyjną jakoś od drugiego tygodnia lipca dla nieletniego? Jak tak to proszę o info.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy jest ktoś kto pracuje w urzędach np. Urząd Gminy, lub instytucjach państwowych związanych z ochroną środowiska lub rolnictwem?
Mam kilka pytań i będę wdzięczny za pomoc. Najlepiej na priv. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Szukam pracy za granica. Mozecie cos polecic ewentualnie jakies namiarz praca moze byc przy zbiorach
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Poszukuje grafika (bądź też firmy się w tym specjalizującej) która potrafi przerobić projekt rastrowy na wektorowy. Tylko nie proste figury, a bardziej zaawansowane obrazki.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Witam
pisze w imieniu koleżanki ![]() gdybyś Cie wiedzieli o jakies pracy kelnerki/barmanki lub pracy na kasie dajcie info na pw był bym bardzo wdzięczny na gumtree taka lipa,ze szkoda słow ;/ (praca na stałe Kraków i okolice Wieliczka i Niepołomice)dzieki i pozdro : ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Aktualne jeszcze?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy jest ktoś kto pracuje w urzędach np. Urząd Gminy, lub instytucjach państwowych związanych z ochroną środowiska lub rolnictwem?
Mam kilka pytań i będę wdzięczny za pomoc. Najlepiej na priv. Podbijam pytanie i mam kolejne Czy jest na forum ktoś kto pracował pracuje lub ma bliskiego znajomego który pracuje w kopalni? Bardzo potrzebuję pewnych informacji i będę wdzięczny za pomoc. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
A słyszał ktoś o pracy w Galerii Bronowice?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Pracował ktoś w Solar-Tech na Biskupińskiej lub słyszał coś o tym zakładzie?
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogłoszeń nigdzie nie widze
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Może się już miejsca rozeszły? Spróbuj wysłać CV tam, gdzie cię interesuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Rodowici Krakusy jak teraz z pracą w Krakowie? Mam wykształcenie wyższe, ale myślę raczej o czymś dostępnym od zaraz magazyn/hurtownia/może jakiś sklep/czy nawet inna dowolna firma. Mieszkam trochę km od Krakowa i od kilku lat chciałbym się przenieść. Jeszcze chwila na prowincji i już całkiem mi się w głowie pochrzani, ale nie wiem co, gdzie i jak atakować. Niestety nie mam kasy na to by przyjechać do miasta i szukać kilka miesięcy roboty :(
Za wszelkie sugestie (najlepiej na PW) będę bardzo wdzięczny. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie patrzylem bo sklepach co zwykle są w galeriach i nigdzie nie ma ogłoszeń do Bronowic
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Do Bronowic to już chyba dawno temu była rekrutacja,bo ciotka składała kilka miesięcy temu.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jak wygląda teraz praca na Taxi?
Jakie zarobki? Jak można na tym teraz wyjść? Ogolnie chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pisz na priv.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Szukam pracy dla wykwalifikowanego archiwisty z doświadczeniem. Więcej informacji na priv.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Panowie i Panie, robi ktoś w transporcie międzynarodowym pojazdami o dmc 3,5 tony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
dojebales.......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jako, że studia się rozpoczynają to zarówno z czasem jak i pieniędzmi słabo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pracuje ktoś na stanowisku Business Analyst (branża IT)?
Zbieram opinie ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
znacie jakieś stronki/sposoby na zarabianie kasy w internecie.Kiedyś wrzucałem na fora linki do filmów/seriali itp bodajże z serwera na darkwarez i za ilość ściągnięć płacili jakoś 0.20 dolara za ściągnięcie.Chciałbym sobie coś dorobić do wypłaty
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Tak sobie pozwolę przenieść tutaj ten cytat
![]()
Dwie rzeczy: 1. Ofert jest mało, dużo mniej niż roku temu - mam na myśli akurat branżę IT / Outsourcing (stanowiska określane mianem "professional") 2. Procesy rekrutacyjne zabijają rynek pracy. Kilka miesięcy temu czytałem raport że średni czas rekrutacji (niezależnie od stanowiska) wynosi w Niemczech około 19 dni, w UK 23, we Francji koło 30 ..... w Polsce 60 dni Ja na niektóre oferty wysłane w sierpniu / wrześniu właśnie dostaję pierwsze odpowiedzi z agencji rekrutacyjnych bądź z firm. Taka moja rada - jak ktoś się przymierza do zmiany to niech nie myśli że to kwestia tylko okresu wypowiedzenie w bieżącej firmie ![]() Oczywiście wszystko się odnosi do "fajnej oferty" czyli interesującej rozwojowo i finansowo bo byle jaką robotę za 1500 brutto to można dorwać wszędzie. Taka ciekawostka - mój sąsiad, programista Javy - niby zawód na topie ostatnio - 3 miesiące mu zajęło znalezienie ciekawej oferty i dogadanie warunków. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
W mojej branży czyli zarządzania nieruchomościami, oddziałami i grupami sprzedażowymi jest bardzo podobnie. Porównując do okresu sprzed 3 lat kiedy również szukałem zatrudnienia sytuacja uległa diametralnej zmianie in minus. Kryzys moją branże dotknął niesamowicie i rzeczywiście procesy rekrutacyjne wyraźnie się wydłużyły. Struktura miejsc pracy niewiele się jednak zmieniła. W dalszym ciągu 60 % ogłoszeń pochodzi z Warszawy, 10 % ze Śląska, 10 % Wrocław i okolice, 10 % Poznań i dopiero resztę już sama Małopolska nawet nie Kraków. Podobnie jak u Ciebie Kocur mój poziom stanowiska w w/w branżach to średnia kadra kierownicza więc tutaj praca " z polecenia " już nabiera innego wymiaru aniżeli na stanowiska niższego szczebla. Co więcej obecnie firmy ze względu na kryzys decydują się na przesunięcie kogoś z wewnątrz na przedmiotowe stanowiska chcąc zaoszczędzić koszty lub dokłada mu równolegle dodatkowe obowiązki z którymi nikt do tej pory się nie mierzył. Szukając nowej pracy zaobserwowałem natomiast zjawisko, którego nie doświadczałem 3 lata temu. Otóż powszechnym zjawiskiem - przynajmniej wobec mnie - było zaproszenie na rozmowę, często 2-etapową czyli np. kierownik zespołu na pierwszym etapie, a później dyrektor działu na drugim - obietnica odpowiedzi w ciągu tygodnia i później brak kontaktu ze strony pracodawcy. Na mój telefon zwrotny po upływie przedmiotowego terminu odpowiedź z reguły brzmiała: " Dziękujemy, ale zdecydowaliśmy się na inną kandydaturę". Kilka razy zdarzyło mi się również, że brak odpowiedzi spowodowany był domniemaną decyzją Zarządu o anulowaniu dalszego procedowania rekrutacji na stanowisko, które aplikowałem. Od razu uprzedzam, że nie były to firmy, które powstały w 2013 r. z 5-tysięcznym kapitałem zakładowym tylko duże organizacje finansowe, ubezpieczeniowe czy inwestycyjne. Kwestię nieznajomości branży / zawodu przez osoby rekrutujące też pomijam aczkolwiek zdarzało i zdarza się to bardzo często. Co najgorsze tego typu zjawisko zaobserwować można również wśród samych dyrektorów owych departamentów / firm ( sic ! )
Ostatnio edytowane przez adam_09 : 30.11.2013 o godz. 14:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szukam pracy, najlepiej w Nowej Hucie i jej okolicach.
W przyszłym roku wybieram się na studia, więc szukam czegokolwiek. Wynagrodzenie minimum 1400 zł netto. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Tak mi się jakoś skojarzyło
![]() - Panie premierze, ludzie narzekają, że w Polsce nie ma pracy. - Przecież w Polsce jest praca. I to za darmo... A w temacie 1400 netto = 1950 brutto. Może pomoc biurowa, fizycznie - ciężko powiedzieć ile płacą jak jeszcze nie masz doświadczenia. Na pewno olej ulotki itp bo z tego nigdy nic nie ma tylko czas stracony. Może jako barman? Czasami są ogłoszenia że przyjmą kogoś do pomocy. ![]()
|
|
|