|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Spotaknie pomiędzy Wisłą a Jagiellonią zakończy się | |||
| Przekonującym zwycięstwem Białej Gwiazdy! |
|
21 | 31,34% |
| Skromnym zwycięstwem Białej Gwiazdy |
|
32 | 47,76% |
| Remisem. |
|
12 | 17,91% |
| Niestety, goście wygrają. |
|
2 | 2,99% |
| Głosujących: 67. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A kogo to obchodzi, ze w Kielcach strzelilismy w ostatniej sekundzie spotkania - to nie oznacza, ze mamy tak samo stracic gola w nastepnym spotkaniu.
Jeszcze dwie wypowiedzi Stokowca jedna głupia jak but: "Walka była receptą na dobry wynik. W momencie kiedy ułożyliśmy swoją grę, to straciliśmy gola. Szanujemy ten punkt i myślę, że remis nie krzywdzi żadnej z drużyn” – dodał. Jak nie krzywdzi zadnej z druzyn jak jego Jagiellonia nic nie pokazała a My pracowalismy na punkty cały mecz, czasami trenerzy najpierw gadaja a potem mysla - taki jest własnie Stokowiec, i jak tu takiego trenera szanowac Pokazalismy mu jednak jak bardzo sie mylil mowiac, ze z Wisły zostala juz tylko nazwa i tutaj druga wypowiedz: Chciałbym odnieść się do cytowanej ostatnio wypowiedzi. Moim zamiarem nigdy nie było zdeprecjonowanie Wisły i nie chcę sztucznie podgrzewać atmosfery. Nie jestem trenerem, który szuka taniej sensacji. Jeżeli ktoś poczuł się obrażony, to pragnę przeprosić” – wyjawił Piotr Stokowiec. Szkoda tylko, ze bardziej nie dostał po dupie ale bedzie jeszcze w tym sezonie ku temu okazja |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W Hondurasie nie ma sniegu. Dlatego Chavez lubi w Polsce jazdę na saniach i 3 razy w ciagu 5-ciu minut na nich pojechał. Trzeba dać mu czas na przemyslenie błędu. Najlepiej na ławie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Nie jesteś obiektywny. Popełnił pół błędu (dalej twierdze że połowa bramkarzy nie poradziłaby sobie z tym strzałem). Mur dziurawy strzał z całej pyty. MIsiek zasłonięty. Zadziwiająco wiele bramek pada po strzale w środek bramki. Kotorowski ostatnio walił dużo większe babole ale nikt go nie skreśla mimo że nie ratuje punktów Lechowi tak jak Misiek ostatnio Wiśle. Zgadzam się że Miśkiewicz jest cienki w 1 elemencie: gra na przedpolu. Ale wczoraj akurat tego nie zademonstrował. Co do Chaveza: walczył - reszta już człapała - to go trochę usprawiedliwia
Ostatnio edytowane przez Grantar : 10.08.2013 o godz. 08:00.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
(W samym meczu z Jagiellonią z 3 razy jechał na dupie na kartkę) Mamy sporo słabych piłkarzy w kadrze, ale nawet taki Burliga mniej naraża zespół na stratę punktów w meczu niż "rozjuszony bawół" Chavez. A bezmyślności nie trawie wyjątkowo. Słabe umiejętności prędzej wybaczę. BTW Pieniądze mają znaczenie. Ma znaczenie efektywność piłkarza, tak jak zwykłego pracownika w firmie. Jeśli ktoś zarabia więcej musi dawać więcej. Jedyny miernik.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 10.08.2013 o godz. 07:51.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Mi się gra Wisły podobała. Od wielu miesięcy nie byłem taki zadowolony z postawy Wiślaków. Gdyby nie idiotyczny!!!!!! faul Chaveza byłyby 3 punkty .Miśkiewicz też swoje zawinił ... widać walkę i zaangażowanie. Generalnie Brożek pokazuje, że będzie z niego pożytek, kilka klepek z jego udziałem palce lizać.
Oprócz tego Bunoza prawie jak profesor (dawno tak nie zagrał), Głowa super, Burliga bez szału, ale walczył i raz ładnie strzelił, Jova -> jakoś nie utkwił mi w pamięci w ogóle, Garguła super i już gumy nie żuje, ale tak na poważnie to bardzo dobry meczu "Guły", Boguś jak zwykle jeździec bez głowy, Ostoja, Chrapek bez szału, ale w środku raczej to my dominowaliśmy, Mały plus za bramkę, ogólnie w miarę udany występ, czasami nie zagrywał do włączającego się Bunozy, Sarki na początku same straty miał jak wszedł, ale finalnie był z niego jakiś pożytek. Chavez nie jest niestety piłkarzem myślącym ... mógł tylko blokować strzał, nie chcę używać mocniejszych słów na jego temat ... bo szkoda mi zwycięstwa.
Ostatnio edytowane przez zxcv1906zxcv : 10.08.2013 o godz. 08:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Proponuje teraz trening ustawienia w murze dla naszej druzyny wystarczy prosto stać poprostu się nie ruszać , nie bać się piłki za taką kasę mozna nawet z wstrząsem mózgu czy obitym narządem na chwile do szpitala trafić i nic się nie stanie !!!!
sorry ale to było po prostu fatalne !!!! ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Szkoda tych punktów jak cholera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Moim zdaniem Miskiewicz od początku jest niepewny w bramce. jego gra przypomina ta z piłkarzyków gdzie bramkarz porusza się tylko po linij bramkowej. W jego gestach i zachowaniu widać strach. Ma dużo szczęścia co akurat jest zaleta dla bramkarza, pokazały to poprzednie mecze. Jeśli jednak chłopak szybko się nie zmieni to nie będzie z niego pożytku. Podsumowując - brak gry na przedpolu, nie wychodzenie do górnych piłek i ciągła gra na linie nie wróżom nam dobrze na przyszłość.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pisząc już na chłodno.
Najbardziej na + zaskoczył mnie Bunoza,we dwójkę z Małym ładnie tam Jagę gonili po skrzydle... Głowacki jak zwykle profesor i oby go kontuzje omijały szerokim łukiem. Do tego Brozio robi różnicę,a Guła może w końcu wraca do formy z Bełchatowa. Przy bramce zawinili wszyscy,zarówno Chavez,Miśkiewicz,jak i Smuda swoją decyzją. Zamiast pociągnąć do rogu i raz,drugi okopać im nogi i 3 minuty akurat by zleciały to zaczęła się paniczna obrona. Druga sprawa,że znając Smudę i jak się uprzedził do Chaveza po wczorajszym meczu to nie zagra u niego przez kilka miesięcy i wypadałoby gościa jak najszybciej sprzedać.... Co do Miśkiewicz to absolutnie się zgadzam z przedmówcami i obecnie to jest materiał na 3,maks 2 bramkarza. Do pewnego momentu się ten mecz przyjemnie oglądało,co było jakby nie patrzeć nowością ![]() Szkoda chłopaków bo zasłużyli na to 1-0 i zawsze byłby to pozytywny kop przed meczem z pyrami...
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 10.08.2013 o godz. 09:54.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Chavez podobał mi sie tylko w jednym meczu. Wygranym 4-0 z Legią, kasował wszystko i wszystkich, później zdarzały mu się dobre mecze ale nie aż tak. |To co zrobił wczoraj to katastrofa i tak jak ktoś napisał wyżej, Smuda go posadzi na ławe na dłuuuuuugi czas.
Mam nadzieje, że cała ta sytuacja wywoła w chłopakach sportową złość i wygramy z kuchenkami |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie skończyłem oglądać powtórkę. Ładnie nam Smuda z Chavezem zawalili mecz - nie wiem po co go wpuszczał jeszcze do środka pomocy. Widać, że czuł się tam zagubiony i tylko próbował wchodzić wślizgami aż w końcu wszedł.
Ale generalnie nasz jeden z lepszych meczów od dawien dawna. Taką Wisłę chciałbym oglądać: jest walka, jest pomysł na grę, są jakieś sytuacje,a co za tym idzie emocje. Ogólnie progres jest nawet w stosunku co do pierwszego meczu z Górnikiem. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mogl go juz predzej dac do ataku tam by przynajmniej druzynie nie mogl zadzkodzic i pokopał by sobie obroncow daleko od bramki
![]()
Tylko Wisła...
San Antonio Spurs ) 99,03,05,07 Madrid cabron.... Detroit Red Wings! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie do końca rozumiem mówienia, że zawalił Smuda przez wpuszczenie Chaveza. Owszem może grał na innej pozycji, ale faul popełnił w sektorze boiska, za który odpowiada stoper. Dostał szansę i zwyczajnie ją zawalił. Nie pierwszy już raz popełnia tak głupi i bezmyślny faul. Facet powinien przemyśleć swoje postępowanie. Fajnie, że to twardy i nieustępliwy obrońca, tyle, że takie faule przy polu karnym to nic innego jak czysta głupota.
Nie ma co gadać i przekręcać faktów. W takiej sytuacji facet powinien stanąć przed drużyną i trenerem i powiedzieć: "przepraszam chłopaki, zjeba***m to". Myślę, że tak właśnie w szatni mogło to wyglądać. A o Stokowcu i jego bredniach mi nawet nie mówcie. Facet okropnie mnie irytuje cwaniactwem i przeświadczeniem o swojej wielkości i doskonałości. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Moje oceny:
Michał Miśkiewicz (3) - W pierwszych trzech spotkaniach spisywał się bez zarzutu. Wczoraj jednak był strasznie niepewny, powróciły też jego problemy z grą nogami. Na dodatek wraz z Chavezem sprezentował bramkę Jagiellonii. Uderzenie Balaja leciało prosto w niego, a "Misiek" zamiast sparować piłkę przed siebie lub do boku, odbił ją wprost do własnej bramki. Gordan Bunoza (8) - Najlepszy zawodnik na boisku. Bośniak jeszcze nigdy nie zanotował tak udanego występu w barwach "Białej Gwiazdy". Nakrył czapką Kupisza, bezbłędny w odbiorze, oprócz tego często widoczny w ofensywie. Jeśli Bunoza nadal będzie tak grać, to sprowadzany na lewą defensywę Haitańczyk więcej czasu spędzi na ławce rezerwowych niż na boisku. Arkadiusz Głowacki (7) - Kolejny bardzo dobry występ "Głowy". Trzymał całą obronę w ryzach, nie patyczkował się, ciężkie życie mieli z nim napastnicy z Białegostoku. Bardzo dobrze w sezon wszedł kapitan Wisły. Marko Jovanović (6) - Nieco mniej widoczny, ale kiedy musiał interweniować robił to dosyć pewnie. Nie odstawał od swoich kolegów z formacji obronnej, którzy notabene zagrali bardzo dobre spotkanie. Łukasz Burliga (6) - Aktywny w przodzie, dobry w defensywie. To najlepszy występ tego zawodnika od dawna w barwach Wisły. Smuda dał mu szansę w drugim kolejnym meczu kosztem młodego Stolarskiego, a "Bury" prezentuje się jak na razie całkiem nieźle. Bardzo waleczny, przydatny też z przodu. Patryk Małecki (6) - Wreszcie nieco lepszy występ "Małego". Więcej udanych podań, dryblingów, a na dodatek dobra współpraca z Bunozą. Oczywiście nie można też zapomnieć o zdobytym golu. Po mału Patryk wraca do optymalnej dyspozycji. Michał Chrapek (5) - Wielu rażących błędów nie popełnił, ale to nie było to, do czego nas przyzwyczaił. Rzadko widoczny, przeplatał dobre zagrania ze słabszymi. Ostoja Stjepanović (5) - Po trzech słabych meczach wydawać się mogło, że w końcu usiądzie na ławce rezerwowych. Wczoraj jednak dobrze prezentował się w odbiorze, nieźle rozgrywał, sporo widział na boisku. W przerwie jednak z powodu kontuzji musiał zejść. A szkoda, bo prezentował się nieźle. Łukasz Garguła (6) - Wydaje się, że "Guła" wreszcie wraca do swojej optymalnej dyspozycji. Zanotował wiele udanych zagrań, dobrze wyglądała jego współpraca czy to z Brożkiem, czy Małeckim. Oby tak dalej. Rafał Boguski (4) - Niestety słaby występ "Bogusia". Wiele strat, strasznie chaotyczny. Niewiele dawał od siebie drużynie w ofensywie. Jeden z najsłabszych zawodników na boisku. Paweł Brożek (6) - Dobry występ Pawła. Wisła wreszcie ma napastnika, który potrafi zastawić się, rozegrać piłkę, dać się sfaulować. Zupełnie nie widać po Pawle, że tak długo nie grał. Bardzo dynamiczny i całkiem nieźle kondycyjnie wytrzymał to spotkanie. Teraz czekamy tylko na pierwszego gola. Rezerwowi: Michał Nalepa (3) - Słabiutki występ. Zero odbiorów, słaba koordynacja ruchowa, spóźnione wślizgi. Po dobrej grze w ubiegłym sezonie w Niecieczy, póki co nie może się przystosować do poziomu gry w Ekstraklasie. Emmanuel Sarki (5) - Na początku po wejściu na boisko strasznie zagubiony. Mnóstwo strat, złych zagrań. Swoje jednak zrobił - to po jego bardzo dobrym dośrodkowaniu, Brożek zgrał piłkę do Małeckiego, który skierował ją do siatki. Osman Chavez (1) - Wszedł na boisko na pięć minut i zanotował w tym czasie trzy faule. Jeden z nich kosztował Wisłę gola, kiedy to Honduranin bezmyślnie sfaulował przed polem karnym jednego z zawodników "Jagi". U Franciszka Smudy jest już praktycznie skreślony, o czym powiedział "Franz" na konferencji prasowej po zakończeniu meczu. Zapowiadają się ciężkie tygodnie dla Chaveza. http://ekstraklasa.net/ekstraklasa/o...22dd6737ce5eab |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Przy wolnym to Ukah przepchnął mur, konkretnie Brożka i zdążył się uchylić.
1: http://oi43.tinypic.com/2nu4s3n.jpg 2: http://oi39.tinypic.com/2007c6b.jpg 3: http://oi41.tinypic.com/2z7luh5.jpg
Ostatnio edytowane przez filemon : 10.08.2013 o godz. 11:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No tak, jakby Chavez nie skosił gościa to by była dobra decyzja, zmiana za bezproduktywnego Boguskiego który tylko przeszkadza na boisku.Gra w sumie w końcu jakoś wygląda, ale to sama z siebie jest taka, Smuda tylko zmienia grajków na boisku
![]() Idąc dalej ten cały wynik to jeszcze wina Cupiała że Franza zatrudnił i jeszcze tych wszystkich kontrahentów Telefoniki co dają tej firmie zarobić.Normalnie efekt motyla. Mega zaskoczenie w Wiśle to zdecydowanie Garguła który już od dawna mnie zniechęcał swoją postawą.Jak widać trzeba kogoś z nazwiskiem na ławce do kogo grajki mają szacunek z urzędu nie stanowiska. Małecki widać też woli się słuchać franka niż brać sprawy w swoje ręce chociaż to gorzej u niego wychodzi, no ale inaczej pewnie by sobie nie pograł. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Remis nikogo nie krzywdzi. To zdanie Stokowca to prawda.
Wisła grała beznadziejnie. Owszem, było trochę biegania, trochę ambicji, poza tym cięzkie nogi, brak precyzji, brak myślenia, brak ustawiania się, brak wychodzenia na pozycję (po co Smuda ćwiczy z nimi grę w dziada skoro nawet tego nie są w stanie pokazac na boiksu?), brak zazębiania się akcji, za częste podnoszenie piłki i granie górą.Brak solidnych wykonawców. Zaledwie kilka dobrych akcji dających nadzieję na przyszłość. Poza tym zęby bolą od patrzenia na ten chaos. Rozumiem, że wygląda to trochę lepiej niż za Kulawika, ale nie rozumiem czym się zachwycać. Od 80 minuty było widać, że w końcu Jaga wciśnie coś, bo naszym piłkarzom już brakowało sił do potrzymania piłki dłużej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czemu nie wszedl ten Burdenski ? Ani w meczu ze Ślaskiem granym przy temperaturze +35 stopni ,gdy brakowal osil Smuda go nie wpuscil , ani wczoraj , gdy wpuścił do środka pomocy Chaveza. Czy ten Burdenski sie nie nadaje nawet na 10,15 minut gry na dobrym poziomie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wszystko zależy od punktu odniesienia. Sam fakt, że nie snują się bezsensownie po boisku - to już pozytyw.
Widać też, jaka jest różnica między Brożkiem a Genkowem. Bułgarowi, którego kiedyś broniłem, ktoś powinien pokazać ostatnie mecze Wisły. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Zauważyłeś jakimi piłkarzami dysponujemy? Zauważyłeś że Maaskant w porównaniu ze Smudą miał komfort pracy i sporo więcej lepszych piłkarzy? Nie widzisz że my walczymy o pierwszą 8 a nie o LM? Czy może byłeś 3 lata za hibernowany i się obudziłeś? Więc witaj hibernatusie ![]() BTW Najpierw "updejtuj" ostatnie wydarzenia w Wiśle a potem dopiero pisz. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Do której minuty wytrzymałeś zanim poszedłeś karmić łabędzie ? [taka zaczepka ]
Ostatnio edytowane przez Grantar : 10.08.2013 o godz. 12:32.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Uważam, że wcale nie zagraliśmy źle.
W naszej grze było naprawdę kilka fajnych momentów, które sprawiają, że można mieć nadzieję, że ta gra z meczu na mecz będzie coraz lepsza. Na efekty współpracy Brożka z drugą linią trzeba jeszcze trochę poczekać ale już widać, że szukają się na boisku z Małeckim, Boguskim czy Chrapkiem. Przerwa na reprezentacje i PP powinien nam wyjść na dobre. Chavez, kolejny raz zamiast go pochwalić muszę go zganić, nic się nie nauczył, miał wnieść spokój do naszej drużyny, etatowy reprezentant a popełnia faule na poziomie juniora młodszego. Pochwała za ten mecz należy się Bunozie, bardzo dobre zawody, tym razem jego mózg z nim współpracował ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Przepraszam że się wtrącę ale nawet postronni kibice twierdzą ( w tym ja ) że wczorajszy mecz był najlepszym meczem Wisły od bardzo dawna.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to dalej podniecajcie się jak to świetnie gramy.
Zaklinajcie rzeczywistość. Cieszcie się z wyśmienitej formy i wyśmienitego poziomu. To, że wczorajszy mecz był najlepszym meczem Wisły od bardzo dawna nie zmienia niczego w tym, co napisałem. Napisałem, ze lepiej grali niż za Kulawika i Probierza? Lepiej. Jednak nadal było to pod wzgledem piłkarskim bardzo kiepskie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
albo, że od początku meczu do chwili podyktowania faulu grało dwóch stoperów, którzy w takiej sytuacji powinni się tam znaleźć. Nie Chavez.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Ale to nie jest podniecanie się świetną grą. Moim zdaniem to pokazanie na tle całego meczu, że coraz więcej jest pozytywnych momentów w grze, że poszczególni zawodnicy zaczynają się coraz lepiej rozumieć, że gra z meczu na mecz wygląda lepiej. Nikt nie mówi, że jest idealnie i jak tak dalej pójdzie to wjeżdżamy na podium z palcem w d... Jest walka, nie ma stania na boisku, każdy walczy, stara się - to jest to czego nie było widać za Kulawika czy Probierza, pozwól Kibicom znaleźć jakąś pozytywną część tego wszystkiego, po ostatnim sezonie nawet najmniejsza zmiana (na lepsze) będzie zauważona i doceniona. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mi się bardzo podoba jak Wisła gra w tym sezonie. Słaba kadrowo, ale gryzie ziemie do końca i iskry lecą. Mimo, że nie mamy teraz wirtuozów których można by podziwiać za sztuczki techniczne, to mamy fajną drużynę, która jak na razie daje z siebie wszystko, a może i więcej.
Za Smudą nie przepadam, ale trzeba przyznać, że to jego zasługa. Broni sie też na razie pomysł na odchudzenie kadry Bednarza - odstrzeliliśmy wszystkie przeplacane gwiazdy - niektóre nawet za darmo, oszczędzając na pensja ładnych parę baniek, a drużyna wygląda lepiej niż ostatnie dwa lata. Zobaczymy jak będzie dalej. edit: czy mi się wydaje, czy na E byli kibice Jagi?
Ostatnio edytowane przez Oldpara : 10.08.2013 o godz. 13:33.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|