The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2013, 11:52
Ale to nie jest odpowiedź na jego pytanie. Te 3 miesiace dotycza tylko długości kontraktu.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.08.2013, 11:55
O tym Babintonie to juz mowa była w czerwcu: http://wisla-krakow.przegladsportowy...697,1,727.html tylko pisano o Sahid Fabiyi
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 07.08.2013, 11:56
Mogę zaoferować Wiśle profesjonalną obsługę prawną i managerską. Bo chyba jest to potrzebne. W ramach oszczędności jedynym prawnikiem w klubie jest Prezes-syndyk. I chyba sobie nie radzi...
parę ostatnich dni - casus Wilka, casus Chaveza. Czy ktoś w ogóle czyta korespondencję nadchodzącą do klubu?
c.d.n.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.08.2013, 12:06
lazy napisał(a):Wyświetl post
Mogę zaoferować Wiśle profesjonalną obsługę prawną i managerską. Bo chyba jest to potrzebne. W ramach oszczędności jedynym prawnikiem w klubie jest Prezes-syndyk. I chyba sobie nie radzi...
parę ostatnich dni - casus Wilka, casus Chaveza. Czy ktoś w ogóle czyta korespondencję nadchodzącą do klubu?

Akurat z Chavezem jes troche dziwnie bo news z dziś sportowefakty: http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...-z-jagiellonia a tam:

W czwartek przed południem biuro prasowe krakowskiego klubu zakomunikowało, że Chavez otrzymał już pozwolenie na pracę i będzie mógł zagrać w piątkowym spotkaniu z Jagiellonią Białystok - o ile przekona do siebie Franciszka Smudę.

A dziś mamy środę? Chodzi więc o poprzedni czwartek czy o jutro?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 07.08.2013, 12:08
No to kolejny zawodnik odchodzi.. robi się coraz ciekawiej,hehe, trzeba chyba zacząć przyjmować zakłady kto rozwiąże kontrakt jako następny...
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 07.08.2013, 12:19
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
No to kolejny zawodnik odchodzi.. robi się coraz ciekawiej,hehe, trzeba chyba zacząć przyjmować zakłady kto rozwiąże kontrakt jako następny...
pewnie jovanovic
Odpowiedz cytując
Festence
Senior Member

Od: 04.2012

Stary 07.08.2013, 12:21
A propos Chaveza:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_jagiellonia/
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 07.08.2013, 12:27
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
pewnie jovanovic
Jestem "ZA" ...
ale zakontraktować kogoś tez by się przydało
Uryga i Czekaj nadal w remoncie ... Chavez w rozjazdach ....
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
TYSIAC906
Member

Od: 06.2013

Stary 07.08.2013, 12:30
Wiadomość dnia ! Wkońcu pozbyliśmy się Wilka !
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 07.08.2013, 13:03
TYSIAC906 napisał(a):Wyświetl post
Wiadomość dnia ! Wkońcu pozbyliśmy się Wilka !

Alleluja! ale nie wolno zapominac w jaki sposob sie z nami pozegnal.. rygor natychmiastowego wykonania, wina klubu.. ktoremu tyle zawdziecza. echh nie spowiedzialem sie tego po nim, a nosil tyle razy opaske kapitanska.

Henryku Reymanie - przepraszamy za takich "pilkarzy".
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.08.2013, 13:10
Kolejna kompromitacja Jacka Bednarza, a taki był pewny że racja jest po jego stronie

Wisła nie płaci i nie dotrzymała umowy, kolejny raz

Czarek dzięki za te wszystkie mecze w barwach Wisły, za mistrzostwo i za walkę w każdym meczu, szkoda że tak wygląda to pożegnanie.

Powodzenia
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
zxcv1906zxcv
Junior Member

Od: 03.2012

Stary 07.08.2013, 13:18
nie ma co nad nim płakać, Czaruś nie miał charakteru, nie był z nami kibicami, i co najważniejsze, BYŁ PRZECIĘTNYM PIŁKARZEM,niech idzie do bankrutującego "Depor", krzyżyk na drogę
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 07.08.2013, 13:26
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
kontrakt Wilka rozwiązany z winy klubu. Czy to oznacza, że musimy wypłacić mu pobory do końca Jego umowy ?
Ktoś się na tym zna.

Tym bardziej szkoda Sobola, ....a mać !!!! Czy ktoś u nas myśli !!
Wisła nie będzie musiała płacić Wilkowi pozostałego wynagrodzenia.
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".

BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.08.2013, 13:29
lazy napisał(a):Wyświetl post
oczywiście że nie czyta
tak jak pisałem, napisaliśmy 2,5 miesiąca temu meila o wycene skyboxa na rok, i do dziś zero odzewu.

a co do Twojej oferty powiem tak : nie znasz nikogo z wielkiej trójcy, wiec nawet za darmo nie masz szans. Po za tym, gdyby w klubie działało wszystko jak trzeba, to ciezko było by na lewo wyciagac z niego kase
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 07.08.2013, 13:30
zxcv1906zxcv napisał(a):Wyświetl post
nie ma co nad nim płakać, Czaruś nie miał charakteru, nie był z nami kibicami, i co najważniejsze, BYŁ PRZECIĘTNYM PIŁKARZEM,niech idzie do bankrutującego "Depor", krzyżyk na drogę
gimbaza sie wypowiedziala, temat zamkniety. a to ze byl przecietny w morzu nieudacznikow faktu nie zmienia.
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 07.08.2013, 13:30
Raczej będzie.. i to w TRYBIE NATYCHMIASTOWYM jak sam zażądał.

Szkoda, że zapomniał że do takiej sytuacji finansowej klubu doprowadził rónież on swoją grą
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.08.2013, 13:34
wyrok PZPN jest prawomocny czy przysługuje odwołanie od decyzji ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.08.2013, 13:36
Galonek napisał(a):Wyświetl post
Wisła nie będzie musiała płacić Wilkowi pozostałego wynagrodzenia.
Skąd takie info?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Stary 07.08.2013, 13:37
c. napisał(a):Wyświetl post
Raczej będzie.. i to w TRYBIE NATYCHMIASTOWYM jak sam zażądał.

Szkoda, że zapomniał że do takiej sytuacji finansowej klubu doprowadził rónież on swoją grą
Wisła będzie musiała zapłacić Wilkowi zaległe wynagrodzenie za okres, w którym był piłkarzem Wisły. Rygor natychmiastowej wykonalności dotyczy tych zaległości. Za pozostałe miesiące, w których Wilk miał być piłkarzem Wisły, a nie będzie, klub nie zapłaci ani złotówki.
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".

Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Stary 07.08.2013, 13:39
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Skąd takie info?
Korzystając z furtki w postaci rozwiązania kontraktu z winy klubu ze względu na zaległości, dany zawodnik jednocześnie rezygnuje z reszty poborów. Coś za coś. Piłkarz staje się wolny, ale traci pensje za czas pozostały do zakończenia umowy.

Sorry za posta pod postem.

Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 07.08.2013, 13:42
Wilk przypomina mi trochę hmm Kokoszke
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 07.08.2013, 13:50
Lubie Wilka, ale jakos wydaje mi sie ze brak wyplat to byl tylko preteksts zeby rozwiazac kontrakt. Chyba przerazilo go siedzenie na latwie u Smudy
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 07.08.2013, 13:55
Może właśnie dlatego siedział. Jeśli Wilki dał wcześniej sygnał że odejdzie Smuda mógł go odstawić( po co zgrywać zawodnika który i tak ma odejść). Takie moje gdybanie
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 07.08.2013, 14:12
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Może właśnie dlatego siedział. Jeśli Wilki dał wcześniej sygnał że odejdzie Smuda mógł go odstawić( po co zgrywać zawodnika który i tak ma odejść). Takie moje gdybanie
Wilk nigdy nie był ulubieńcem Smudy. Może pożarli się na pierwszym treningu? Może powiedział o jedno słowo za dużo? Może Franz go skreślił od samego początku? Może poszło o kasę? Może nie chciał siedzieć na ławie? Takie gdybanie nie ma sensu. Jakakolwiek nie byłaby prawda, nie ma wytłumaczenia na to, co zrobił Wilk.
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.08.2013, 14:17
Niech spierdala jak najdalej. Klasa Adama z Andrychowa, gorzej niż Uche.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 07.08.2013, 14:17
Nie ma to jak Prezes z prawniczym wykształceniem, którego wiedzę ośmiesza nawet Cezary Wilk...
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 07.08.2013, 14:22
Niech idzie w ....u,płakać nikt po nim nie będzie. Pseudo kapitan jak i pseudo grajek. Druga sprawa,że nie mamy ani jednego DP z prawdziwego zdarzenia,bo Nalepa i Ostoja graja poniżej oczekiwań.
Jeżeli faktycznie plotki o tym,że Cupiał się dosyć mocno w....ił na wieść,że Wilk może odejść i to za darmo są prawdziwe to Bednarz dostanie bardzo mocno po dupie...
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 07.08.2013 o godz. 14:24.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.08.2013, 14:22
Tak jest wam łatwo osądzać Wilka i innych piłkarzy, ktorzy odchodzą z klubu, bo mają dość, że nie dostają pieniędzy od długiego czasu.
Ja wiem, że każy z was to by do końca życia dla Wisły za darmo biegał na boisku albo jeszcze klubowi do tego dopłacał.
To nie wina Wilka, że klub przeżywa kryzys finansowy i sportowy. To nie postawa Wilka na boisku doprowadziła do kryzysu, ale sposób zarządzania klubem, który sprawia, że perspektywy rozwoju ciągle się oddalają.
Bardziej niż odejście kolejnego piłkarza przeraża mnie postawa prezesa, ktory nie potrafi zawrzeć porozumienia z piłkarzem, albo po prostu tego nie chce. Nawet jeśli sa zaległości, zawsze można się dogadać, albo rozwiązać kontrakt za porozumieniem stron. Mniej wstydu.
Czarek nigdy nie był dla mnie zawodnikiem b ez którego Wisła nie może się obejść, ale wywiązywał się zawsze ze swoich zadań na miarę swoich możliwości. Kto go zastąpi? Stiepanowic? Nalepa? Chyba jeszcze nie.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.08.2013, 14:27
Właśnie w pewnym stopniu to postawa na boisku Wilka doprowadziła do tego stanu rzeczy, bo postawa to nie bieganie 90 minut bez sensu co tydzień.

Tylko Czarkowi nie płacili? Biedaczek, kozioł ofiarny.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 07.08.2013, 14:32
Deportivo finansowo jest w dupie. Nie zamierzali zapłacić za Wilka, więc ten znalazł frajerski pretekst do odejścia z Wisły i teraz za free Hiszpanie mogą zakontraktować Czarusia...
.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów