|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ale to nie jest odpowiedź na jego pytanie. Te 3 miesiace dotycza tylko długości kontraktu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
O tym Babintonie to juz mowa była w czerwcu: http://wisla-krakow.przegladsportowy...697,1,727.html tylko pisano o Sahid Fabiyi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Akurat z Chavezem jes troche dziwnie bo news z dziś sportowefakty: http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...-z-jagiellonia a tam: W czwartek przed południem biuro prasowe krakowskiego klubu zakomunikowało, że Chavez otrzymał już pozwolenie na pracę i będzie mógł zagrać w piątkowym spotkaniu z Jagiellonią Białystok - o ile przekona do siebie Franciszka Smudę. A dziś mamy środę? Chodzi więc o poprzedni czwartek czy o jutro? ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No to kolejny zawodnik odchodzi.. robi się coraz ciekawiej,hehe, trzeba chyba zacząć przyjmować zakłady kto rozwiąże kontrakt jako następny...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
A propos Chaveza:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_jagiellonia/ |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Wiadomość dnia ! Wkońcu pozbyliśmy się Wilka !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
gimbaza sie wypowiedziala, temat zamkniety. a to ze byl przecietny w morzu nieudacznikow faktu nie zmienia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Raczej będzie.. i to w TRYBIE NATYCHMIASTOWYM jak sam zażądał.
Szkoda, że zapomniał że do takiej sytuacji finansowej klubu doprowadził rónież on swoją grą |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wyrok PZPN jest prawomocny czy przysługuje odwołanie od decyzji ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Skąd takie info?
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wisła będzie musiała zapłacić Wilkowi zaległe wynagrodzenie za okres, w którym był piłkarzem Wisły. Rygor natychmiastowej wykonalności dotyczy tych zaległości. Za pozostałe miesiące, w których Wilk miał być piłkarzem Wisły, a nie będzie, klub nie zapłaci ani złotówki.
![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Korzystając z furtki w postaci rozwiązania kontraktu z winy klubu ze względu na zaległości, dany zawodnik jednocześnie rezygnuje z reszty poborów. Coś za coś. Piłkarz staje się wolny, ale traci pensje za czas pozostały do zakończenia umowy.
Sorry za posta pod postem. ![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wilk przypomina mi trochę hmm Kokoszke
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Lubie Wilka, ale jakos wydaje mi sie ze brak wyplat to byl tylko preteksts zeby rozwiazac kontrakt. Chyba przerazilo go siedzenie na latwie u Smudy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Może właśnie dlatego siedział. Jeśli Wilki dał wcześniej sygnał że odejdzie Smuda mógł go odstawić( po co zgrywać zawodnika który i tak ma odejść). Takie moje gdybanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wilk nigdy nie był ulubieńcem Smudy. Może pożarli się na pierwszym treningu? Może powiedział o jedno słowo za dużo? Może Franz go skreślił od samego początku? Może poszło o kasę? Może nie chciał siedzieć na ławie? Takie gdybanie nie ma sensu. Jakakolwiek nie byłaby prawda, nie ma wytłumaczenia na to, co zrobił Wilk.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Niech spierdala jak najdalej. Klasa Adama z Andrychowa, gorzej niż Uche.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie ma to jak Prezes z prawniczym wykształceniem, którego wiedzę ośmiesza nawet Cezary Wilk...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Niech idzie w ....u,płakać nikt po nim nie będzie. Pseudo kapitan jak i pseudo grajek. Druga sprawa,że nie mamy ani jednego DP z prawdziwego zdarzenia,bo Nalepa i Ostoja graja poniżej oczekiwań.
Jeżeli faktycznie plotki o tym,że Cupiał się dosyć mocno w....ił na wieść,że Wilk może odejść i to za darmo są prawdziwe to Bednarz dostanie bardzo mocno po dupie...
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 07.08.2013 o godz. 14:24.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Tak jest wam łatwo osądzać Wilka i innych piłkarzy, ktorzy odchodzą z klubu, bo mają dość, że nie dostają pieniędzy od długiego czasu.
Ja wiem, że każy z was to by do końca życia dla Wisły za darmo biegał na boisku albo jeszcze klubowi do tego dopłacał.To nie wina Wilka, że klub przeżywa kryzys finansowy i sportowy. To nie postawa Wilka na boisku doprowadziła do kryzysu, ale sposób zarządzania klubem, który sprawia, że perspektywy rozwoju ciągle się oddalają. Bardziej niż odejście kolejnego piłkarza przeraża mnie postawa prezesa, ktory nie potrafi zawrzeć porozumienia z piłkarzem, albo po prostu tego nie chce. Nawet jeśli sa zaległości, zawsze można się dogadać, albo rozwiązać kontrakt za porozumieniem stron. Mniej wstydu. Czarek nigdy nie był dla mnie zawodnikiem b ez którego Wisła nie może się obejść, ale wywiązywał się zawsze ze swoich zadań na miarę swoich możliwości. Kto go zastąpi? Stiepanowic? Nalepa? Chyba jeszcze nie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Właśnie w pewnym stopniu to postawa na boisku Wilka doprowadziła do tego stanu rzeczy, bo postawa to nie bieganie 90 minut bez sensu co tydzień.
Tylko Czarkowi nie płacili? Biedaczek, kozioł ofiarny. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|