|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Uważasz ,że Biton był słaby?
No nie wydaje mi się . 11 bramek to nie jest zły bilans .Był jednym z niewielu napastników którzy wypracowywali sobie sami okazje . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Beda jeszcze ludzie z Pawła Brożka |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Może przypomnisz jaki to miał ten strzał, bo z tego co pamiętam chyba dwie bramki strzelił zza pola karnego, raz w pucharach i chyba raz w lidze, choc tutaj akurat nie jestem pewny, budząc powszechne zdziwienie ze tak potrafi. Typowy sęp pola karnego jak niegdys Emilio Butragueno czy w blizszych czasach Frankowski.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Ja mam wrażenie, że to forum opanowane jest większości przez kibiców Barcelony i gwiazd football menagera, bo wszystko wam nie pasuje, każdy kto przychodzi do Wisły to amator niezależnie od stanowiska. Prawda jest taka, że w obecnej sytuacji nie można narzekać tylko cierpliwie czekać, a wylewanie żali na forum nikomu nie pomoże. Czepiacie się Brożka, ale nie wiem na jakiej podstawie skoro 90% ligowców nie dałoby rady w żadnym jego poprzednim klubie, nikt jeszcze nie widział w jakiej jest formie a już był skreślony. Mogę się założyć, że jeszcze 2 dobre mecze w jego wykonaniu a będzie ulubieńcem większości kibicowskich chorągiew, przecież to samo było w przypadku Sarkiego, nikt go jeszcze nie widział w meczu, bo nadrabiał zaległości, a już dostał jakąś śmieszną ksywę "seler", to samo tyczy się Garguły i debili co piszą o nim orbit zamiast cieszyć się, że chłopak po tylu operacjach i kontuzjach z rundy na rundę wraca do siebie. Tematu Wilka nie chcę poruszać, bo Czarek z nami zostanie a wam się pewnie wtedy mordy zamkną.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Co do Twojego pytania. Pamietam jego bramke z Twente i poprzeczkę z Twente, bramę z Fulham, bramę z Lubinem (strzał był z końca pola karnego). Wiecej nie pamiętam, zreszta nie mam zamiaru bo jak napisałem to nie był napastnik, o którym warto cos wiecej wspominać. Dzięki tym zagraniom go w ogóle pamietam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Secundo - Wilk raczej nie zostanie z nami. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie gadajcie, że Biton był słaby bo klasyfikacja napastników od 1998 roku wygląda mniej więcej tak:
1. Frankowski 2. Żurawski 3. Brożek 4. Kuźba 5. Genkov/Biton |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
gdzie Moskalewicz ? gdzie Boguski ? a staty lepsze od Genkova/Bitona to miał i Zieńczuk , Kulawik a i Pater w najlepszych okresach dla tych zawodników w Wiśle. Jak dla mnie w/w zagraniczni zawodnicy to piłkarze o których za 10-20 lat nikt nie będzie pamiętał .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 05.08.2013 o godz. 22:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 05.08.2013 o godz. 23:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Trzeba by chyba policzyć średnią bramek na mecz. Naprawdę sądzisz, że za 10-20 lat nikt nie będzie pamiętał o Frankowskim i Żurawskim ![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Tym gorzej dla Cwetana i Batona, że skrzydłowi mają lepszy bilans od nich. Zwłaszcza, że to Bułgar i Żyd byli jedynymi napastnikami i teoretycznie oni powinni odpowiadać za wielką część bramek zdobywanych przez drużynę.
Ostatnio edytowane przez piotek : 05.08.2013 o godz. 23:54.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
Kulawik skrzydłowym.. Boże drogi.. Po takim stwierdzeniu wstyd byłoby mi przyjść na Reymonta nie kryjąc twarzy w połach płaszcza.
![]()
"Socyalizm każdemu równo nosa utrze. Bogatych zdusi jutro, a biednych pojutrze".
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() a kim to dzisiaj jest napastnik ? osoba najbardziej wysunięta w ustawieniu drużyny od której może się odbije piłka lub może przypadkiem gdzieś dołoży nogę ? bądźmy poważni . Każde dziecko grając w piłkę chce być napastnikiem , ale później życie pokazuje że powinno się zmienić zawód . Nazewnictwo nie gra . Ustawienia drużyny zmieniają się tak często że dziś jesteś napastnikiem - jutro boczym obrońca , a pojutrze grasz w środku pola . Piszczek jeszcze w wieku 22 lat był napastnikiem , a dzisiaj kim jest ? jak dla mnie umieszczanie w klasyfikacji 15 letniej zawodnika który w całej swojej karierze w Wiśle zdobył 11 bramek jest mało poważne . Mieliśmy zbyt wielu znakomitych snajperów , nawet wśród "nominalnych" pomocników by wyróżniać wogóle Genkova czy Bitona , gdzie jeden to lekkoatleta a drugi nie zaliczył ani jednej asysty w drużynie ( przypadek?) grając tylko pod siebie. (fakt dał nam trochę radości , tego mu nie odmawiam ). |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To moze my wezmiemy drugiego Paixao - nam sie nie spieszy, moze poczekac na certyfikat do konca sierpnia.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Syn Clebera wraca do Wisły!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...1,0:pag:2#nav0 zero konkretów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Jesli to prawda to b.dobrze
Co do Brozia to bylem przeciw sporawdeniem go, ale ze Slaskiem pokazal determinacje i ruchy ciala wskazywaly ze to ten sam zawodnik. Widac bylo ze ma zaleglosci , nie to zgranie itd. Przy grze czesto nie byl ale moim zdaniem jego wystep napawa optymizmem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Racja. Teraz dopiero zauważyłem, że masz na myśli zagranicznych zawodników.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Cleber po pobycie w Portugalii, teraz wyszukuje zawodników, którzy mogą wzmocnić "Białą Gwiazdę". Wydaje się, że do zespołu może wrócić jego syn, Lucas Guedes. W przeszłości Probierz dał mu szansę w pierwszej drużynie w sparingu z Unią Tarnów. Ostatnio grał w Cruzeiro, a był na testach m.in. w PSV.
http://ekstraklasa.net/syn-clebera-b...64da4b5f495708 tutaj więcej info |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
"Po odejściu z Wisły był na testach w PSV, Porto..." To co? Szału nie ma? A może tak nas kocha że postanowił wrócić by poprowadzić swój ukochany klub do mistrzostwa. Daj cie ludzie spokój.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 06.08.2013 o godz. 12:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem na TAK dla młodzieży w Wiśle. Oby się sprawdziło z Cleberem. Może i faktycznie uda się zbudować młodą, ambitną i niedrogą kadrę. Ciekawe co z Frycem?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
a co z tym brazyliczykiem ( zapomnialem nazwiska)?
![]()
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ramon Machado de Macedo. W sumie też się zastanawiam, co z nim. Cały czas go testują, czy co
No chyba, że pytasz o tego napastnika, którego miał przywieźć Cleber ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Podpiszą go, tylko chcą jeszcze sprawdzić, jak wygląda pod względem przygotowania fizycznego, bo miał kontuzję, długo nie trenował. Piłkarsko jak najbardziej ok, dynamiczny, z dobrym uderzeniem zawodnik.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A co z nowymi obroncami? Tym Frycem i Haitanczykiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Haitańczyk płynie
![]() ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|