|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Naprawdę chcesz mi powiedzieć, że taki skład był za słaby na ogarnie pastuchów z Estonii? Mariusz Pawełek - Piotr Brożek, Arakdiusz Głowacki, Marcelo, Junior Diaz - Patryk Małecki, Radosław Sobolewski, Tomas Jirsak, Andraz Kirm - Paweł Brożek, Piotr Ćwielong (73-Wojciech Łobodziński). POWAŻNIE?! I nie wydaje ci się dziwne, że potem dokupiono Alvareza (mega wzmocnienie) i ten sam zespół bez rozgrywającego, skrzydłowych i słabszym Brożkiem zrobił 25 pkt w pierwszych 9 meczach? Wtedy już właściciel nie przeszkadzał? A argument o Legii to już w ogóle mnie rozbawił. Faktycznie. Żaden blamaż to nie był. Tylko 3 punkty do Śląska stracili. Wisła w 2010 roku z Kasperczakiem na ławce też się nie zbłaźniła pod koniec sezonu bo w końcu tylko nam do Lecha brakło trzech punktów. Aż dziwne że Legia wzorem Lecha nie zrobiła sobie na Starówce imprezy z okazji wicemistrzostwa Polski. W Realu chyba też nie płakali na koniec tego sezonu skoro do awansu do finału LM brakło im tylko jednej bramki.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 05.08.2013 o godz. 13:51.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|

|
||||||
|
|