|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Lenovo IdeaPad Y580 z i7
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
poszukuje napisów
Scary.Movie.5.2013.1080p.BluRay.x264-ALLiANCE napiproject nieznajduje |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Znacie jakiegoś solidnego lekarza od kolan(artroskopia/rekonstrukcja rewizyjna )?
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://www.jaroslawfelus.pl/index.html
Mi swego czasu robił lewe kolano(artroskopia-zwichnięcie). Podobno jeden z lepszych (jak nie najlepszy) w Krakowie. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szukam jakiegoś dobrego i taniego blacharza-lakiernika w Krakowie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dr Pardała szpital na piaskach, sw rafał chyba
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Od wczoraj pierdzieli mi sie komp. jak wchodzę na YT to wyskakuje napis To połączenie jest niezaufane i tak ze wszystkimi linkami u nich. do tego nie otwiera sie normalnie tylko jakos tak jakby to była wersja robocza i oczywiście filmów nie widać. nic nie zmienniałem w ustawieniach nie bawiłem sie po prostu tak sie stało.
i jeszcze jeden objaw mampa google nie działa tzn nie wczytuje sie i podobnie jak YT jest jakby zawieszona. jak to rozwiązać? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
A ja dołoze pytanie od siebie. Mam zamiar córce kupic takiego lapka . http://allegro.pl/macbook-pro-15-i7-...383565961.html Czy ktos moze mi napisac ,czy ten sprzęt ma wszystko co potrzeba,nie odbiega zbytnio od obecnych i czy cena jest adekwatna? Z góry dziękuje.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 03.08.2013 o godz. 15:59.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jako, że mój angielski jest słaby to czy ktoś mógłby mi napisać co po "hurt me" mówi wokalista na końcu piosenki? http://przechera.wrzuta.pl/audio/9iE...d_to_that_rush (link do wrzuty) Z góry dziekuje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Z jakiej strony najczęściej korzystacie, by obejrzeć film on-line?
Dawno z takiej opcji nie korzystałem, a chce ominąć limity ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Zapomniałem zaktualizować swojej karty kibica przed meczem ze Śląskiem a planuje jechać pociągiem o 3 30 wiec nie zdążę już wyrobić karty w Krakowie. Czy będzie możliwość wyrobienia karty na miejscu i czy w ogolę będzie mi potrzebna ?
kinomaniak.tv zalukaj.tv ja korzystam z tych stron. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Bilet we Wrocławiu kupisz na dowód osobisty. KK zbędna. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ważne.
Bardzo proszę kogoś z Krakowa o pomoc. Potrzebuje sie dostac MPK'iem z Matecznego do ul. Filtrowej (obok Balickiej). Jeśli ktoś wie jakie tam kursują linie i jak najlepiej i najbliżej wysiąść bardzo proszę o odpowiedź. Również trasa powrotna. ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy jest ktoś kto pracuje w urzędach np. Urząd Gminy, lub instytucjach państwowych związanych z ochroną środowiska lub rolnictwem?
Mam kilka pytań i będę wdzięczny za pomoc. Najlepiej na priv. Podbijam pytanie i mam kolejne Czy jest na forum ktoś kto pracował pracuje lub ma bliskiego znajomego który pracuje w kopalni? Bardzo potrzebuję pewnych informacji i będę wdzięczny za pomoc. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wybieram się do Zakopca na parę dni. Ktoś ma do polecenia sprawdzoną, smaczną i tanią karczmę, gdzie można zjeść obiad?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie jutro w Warszawie będzie mozna spokojnie poogladać mecz Lechii z parchami?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podbijam bo pilna sprawa. Najlepiej gdzieś w okolicach Konwiktorskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
xanti może nie jakoś specjalnie tania ale wg mnie genialna jest knajpa Pod Pstrągiem na Krupówkach.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() http://pl.tripadvisor.com/Restaurant...rn_Poland.html Adamo,porcje ogromne,wszystko pyszne i trochu taniej niż w kolibeczce ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
orientuje sie ktoś może czy jest jakiś bezpośredni dojazd busów z Krakowa do Znamirowic (okolice gródka) ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
szybka sprawa!! pomocy!!
zaraz moja ciotka ma przywieźć do mnie mojego małego kuzyna (8 lat)... mam się nim zająć całą niedziele :/ dajcie mi nazwę jakiejś gry komputerowej która by go zajęła na tak powiedzmy 8 godz. ja ostatni raz w gry grałem 10 lat temu... i nie jestem na czasie... kilka miesięcy temu miałem podobny problem to ktoś z forum mi polecił grę gdzie chodzi się kwadracikami i buduje jakieś gówna... niestety młody wyrósł z tej gry, a przynajmniej tak mi powiedział. wystarczy nazwa gry... właśnie skończyłem instalować najnowsze mortal kombat z góry dzięki, pozdro |
|
|