The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2013, 18:57
Ale spokojnie panowie wiślacy. Nie warto nawet wywlekać czasów Bordziłowskich i innych. Historia najnowsza to już dla nich dość wstydu, wystarczy wspomnieć wojnę na torty i pięści z ITI, teraz nagle wszystko im pasuje. Taki jest ich honor. A jaki tani - Leśnodorski sprawi że rozdupcą Widzew i rozniosą Podbeskidzie na jony i już nurkują mu w rozporze i jest wielka fiesta z okazji habemus bidetum odyseja kosmiczna 3001. Już napinają się, jakby co najmniej osiągnęli połowę tego, co pewien klub z południa Polski w tej dekadzie.

0 22 napisał(a):Wyświetl post
Co tam słychać w innych dekadach?
Kurde no nie wiem. Mogliśmy też przyssać się do wojska. Równie dobrze mógłbym porównywać status Wisły i Legii przed wojną. Tylko po co i co to ma do rzeczy?

krwawy napisał(a):Wyświetl post
Woleliście się przyssać do UBeków.
Lepiej niż przyssać się do butelki i rozpier.doliić się po pijaku w San Diego.

PS Zapomniałem o kilku luzackich emotkach, żeby podkreślić jak bardzo mam wyjebane na swojego adwersarza. Podnoszę normę:
Ostatnio edytowane przez Watts : 30.07.2013 o godz. 19:08.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów