|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
....a mać, jesteś jakiś inny? Wchodzisz na oficjalną www.wisla.krakow.pl klikasz na baner o sobotnim meczu i pojawia Ci sie odpowiedź na Twoje pytanie http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._stroje_wisly/
"Bilety na to spotkanie można kupować już od czwartku od godz. 11:00 w Strefie Kibica, oraz od środy, od godz. 11:00 do piątku do godz. 20:00, będzie prowadzona internetowa sprzedaż biletów. Osoby posiadające karnety na trybunę C zasiądą na swoich miejscach. Osoby posiadające karnety na inne sektory, będą miały zarezerwowane miejsca na sektorach: E11, E12, E13, E14, E15, E16. Aby wejść na stadion niezbędna jest ważna Karta Kibica. " Jeszcze raz, będzie czytelniej... Będzie prowadzona internetowa sprzedaż biletów |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Panowie potrzebuję kontury Rynku Głównego, z perspektywy ul. Szewskiej. Czyli dachy kamieniczek, Sukiennic i wież Kościoła Mariackiego. Do tatuażu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mistel, a masz jakieś konkretne zdjęcie? Bo przerobić na szkic ci mogę w Photoshopie, tylko muszę mieć obrazek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jakie znacie typery Ekstraklasy z nagrodami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jeśli ktoś z was posiada niebieskiego, brązowego albo czarnego Samsunga Galaxy s3 proszę o Pw.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pany szukam mieszkanka we Wrocławiu do wynajęcia (kawalerki)
jak ktos by cos miał walić priv ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czy ktoś mieszka na stałe w Austrii? Miałbym jedni pytanie dotyczące Internetu. Może być PW.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Tylko jakby tak przesunąć trochę Sukiennice w prawo, i wieże Kościoła Mariackiego, bo chciałbym wkomponowac to w gwiazdę, którą już mam. I jeszcze dodać u góry latające gołębie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jeżeli zagląda tutaj ktoś, kto ma konto na forum skwk, prośba o podbicie na prv.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy jest ktoś kto pracuje w urzędach np. Urząd Gminy, lub instytucjach państwowych związanych z ochroną środowiska lub rolnictwem?
Mam kilka pytań i będę wdzięczny za pomoc. Najlepiej na priv. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Witam panowie kupilem rower i chcialbym kupic do niego przerzutkę bo ta co jest jest zepsuta ale nie bardzo sie na tym znam. To jest taki rower wis.la/w4gbu a przerzutka ktorą chce kupic to taka wis.la/y1usy nada się?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Potrzebuje fajną książke lub album o rekinach na prezent (NIE DLA DZIECKA) orientuje sie ktos gdzie mozna cos takiego kupic moze byc nawet w jezyku angielskim ?
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie orientuje się ktoś czy osiedle Ruczaj, Kapelanka, Łagiewniki są monitorowane przez system miejski ? Jakieś kamery na skrzyżowaniach ?
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jest możliwość, żeby ktoś za mnie wyrobił karte kibica? bo stara straciła ważnośc a mam wauczer na karnet i chce, żeby mi to kolega powyrabiał.Jest taka opcja ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
T S W, wszystko jest napisane na oficjalnej stronie: http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/
Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz w pierwszym zdaniu, które z dobrego serca Ci zacytuję: "Kartę Kibica wyrabiać można wyłącznie osobiście". |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Przytoczy ktoś słowa piosenki którą śpiewano opuszczając C po meczu z górnikiem, "ćwierkają wróbelki od samego rana..."?
![]()
I
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pany, jak najlepiej dojechac do Warszawki ?
Tradycyjnie "7-ka", czy leciec na Katowice i potem "1" na Czestochowe i Piotrkow ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
baton, lepsza zdecydowanie pierwsza opcja!! Sprawdzone, jeździłem swego czasu często tą trasą. Pozdrawiam
![]() I jak masz to CB nie zapomnij. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Poszukuje grafika (bądź też firmy się w tym specjalizującej) która potrafi przerobić projekt rastrowy na wektorowy. Tylko nie proste figury, a bardziej zaawansowane obrazki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
witam Wiślacką brać. poszukuje maszynki(o ile jest taka) do strzyżenia włosów o większym zakresie strzyżenia niż tylko 21 mm. da ktos linka np na allegro?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Poleci ktoś tani nocleg w Pradze?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kto wie gdzie w Krakowie można dostać Kamizelkę Taktyczną ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
legalne na Węgrzech jest picie alkoholu pod chmurką?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ja jeżdżę często na trasie Wawa-Olkusz - jeszcze niedawno korzystałem z 7-mki (bo "gierkówką" była remontowana), teraz zdecydowanie polecam jednak 1-kę i potem 8-kę. Z Krakowa można wtedy przez Olkusz (za Olkuszem, w Strzemieszycach jest zjazd na 1-kę).
Powód: doprecyzowanie ifno
Ostatnio edytowane przez fidello : 26.07.2013 o godz. 12:48.
![]()
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze" Michał Probierz |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
strasznie grzał mi się laptop... myślałem że format załatwi sprawę, ale nie... tylko że teraz po formacie i zainstalowaniu tego samego systemu, połowy programów co miałem wcześniej lapek grzeje się 5 razy szybciej, zacina, wyłącza itp. ocb!!
oczywiście zamierzam go zanieść do czyszczenia jutro... ale czemu teraz się grzeje bardziej niż przed formatem? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie wiem czemu, ale format to w moim przypadku nie wchodziłby w ogóle w grę jeśli laptop się przegrzewa. Co niby miało to zmienić? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ale popieram, zacząć od odkurzenia. Odkurzaczem z zewnątrz, jak chcesz się bawić w dokładniejsze czyszczenie, to odłączyć od prądu, rozkręcić obudowę i przedmuchać sprężonym powietrzem. Nie włączać natychmiast po odkurzeniu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|