|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Brawa dla naszychj scoutow iz sposrod kilkudziesieciu pilakarzy gdzies tam grających na polach w 1 czy 2 lidze nie potrafia znalesc choc JEDNEGO zeby poprostu wziasc i go wylowic bo nikt mi nie wmowi ze tam ludzie nie potrafia goli strzelac.W zamian mamy jakies murzynskie komedie z Nigeryjczykami i liczmy na Brozka ktorego nikt nie widzial i nikt nie slyszal.
Brawa raz jeszce. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Widze,ze jak zwykle wychodzi chała z zapowiedzi....Napastnik miał buc potwierdzony w poniedziałek,byc moze juz w sobote,a tu koniec tygodnia i jak zwykle wstyd,bo juz nawet nie mozemy pozyskac zawodników bez klubów....
Wiem ,ze zaraz ktos sie odezwie ,ze miał byc w tym tygodniu,a ten sie jeszcze nie skonczył,ale jezeli nie mozna tego załatwic wczesniej niz w piątek(nie sadze ,ze w sobote-niedziele cos sie wydarzy),gdzie w poniedziałek gramy mecz....zresztą ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A jak tam mamy już tych zawodników po których będą się ustawiać kolejki trenerów klubów zachodnich czy jeszcze tacy się nie urodzili....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Smuda powiedział wyraźnie , w sobotę lub poniedziałek zapadnie decyzja nic nie mówił o tym że będzie potwierdzony dla mediów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No juz nie usprawiedliwiajmy tak tą gra słow......Zapadnie decyzja u większosci normalnychklubów znaczy. poznamy zawodnika,a przynajmniej do 48H tak sie dzieje
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobrze że zaznaczyłeś Normalnych klubów.... my jesteśmy zaściankiem dla nich..już taki Piast Gliwece jest lepiej poukładany organizacyjnie niż my, żałosne....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
tak jak pisał kolega wyżej , w tym klubie nic nie jest normalne , a i zawsze jest opcja że tfu tfu badania medyczne poszły źle i nici z transferu |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...macedonii.html
Ja wiem, że kasy nie ma na nikogo, ale jeśli ktoś miał taki pomysł, by sprowadzić wysokiego wysuniętego napastnika, to moim zdaniem blądzi. Nie wydaje się wam, że najbardziej brakuje nam zawodników szybkich, zwrotnych i kreatywnych, a nie sępiącego w przodzie napastnika , któremu i tak nikt dobrze nie dogra ?
Ostatnio edytowane przez tofik : 26.07.2013 o godz. 11:46.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Słuszna uwaga.
Paweł Brożek dopiero w przyszłym tygodniu podpisze umowę z Wisłą Kraków Sport_pl: http://www.krakow.sport.pl/sport-kra..._podpisze.html Jeszcze z newsow: Bój Górnika z Wisłą o króla strzelców z Macedonii https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j...UL8yxKykHP9bKg i tamże: Ofertę zakupu przesłała również do Skopje Wisła Kraków, co oznaczać może, iż trenerowi Franciszkowi Smudzie nie uśmiecha się przygarnięcie „syna marnotrawnego” Pawła Brożka. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I znowu będziemy mieli 1 napastnika na 37 spotkań i parę w pucharze polski, jest się czym chwalić...i jak my mamy walczyć z Legia czy Lechem skoro Urban twierdzi że grając na tylu frontach on potrzebuje jeszcze jednego napastnika a ma już 4 czyli o czym my mówimy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Równie dobrze oznaczać to może że klub Wisła Kraków chce mieć wiecej niż 1 napastnika...
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Wracając do meritum - dobrze byłoby zrobić choć jeden transfer gotówkowy. Może Jacek wyciągnął wnioski po Sikorskim i woli zakontraktować mniej a sensowniej. Lewy obrońca odpadł, może chociaż napastnik będzie. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Trzeba mieć nadzieję, że tak jest. Smuda mówił w kontekście Brożka, że chciałby jeszcze jednego napadziora.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Powinni zamiast jakiegoś Macedończyka złożyć ofertę za Pawłowskiego z Widzewa.
Gość ma papiery na wielkie granie. Skoro nie ma u nas ciśnienia na super wynik w tym sezonie to jego kandydatura byłaby moim zdaniem odpowiednia. ale pewne i tak go Legia zgarnie...a u nas dalej Bednarz będzie opowiadał bajki o proporcji 8:3 polaków w składzie. Nowi Żurawski, Szymkowiak i Baszczyński...taa...w jedno okienko ich potem znajdą... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Wiem, że to pobożne życzenia... ale czy nie można by było wykorzystywać takich prezentów zagranicą:
http://www.weszlo.com/news/15745-Cyp..._siebie_ludzi_ ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wybacz ale... z dupy.... Przyjład Legii pokazuje, są piłkarze są kibice. Są kibice na stadionie jest kasa. Tak to działa. Nie można przepłacać graczy bez sensu ale polityka chwilowej wegetacji i obietnice Wielkiej WISLY za 2 lata to parodia.. Jesli nie ma teraz kasy na 1 klasowego napastnika to gdzie ja beda szukac w nastepnych 3 okienkach. 13 tys na stadionie przy obecnych cenach biletow - 15 mnl budzetu za rok... ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
W artykułu można zrozumieć, że większość graczy z cypryjskiej ligi można wyrwać za nie wielkie kontakty przez problemy budżetowe klubów. Sądzisz, że Zawisza mocniej stoi od Wisły w kwestii budżetu, że łatwiej im wyrwać top scorera?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
A Zawisza to robi się zespołem starych dziadów. Mają już najstarszą 11 w całej ekstraklasie! Teraz kolejny "młodzian" 34 letni na tapecie. Zespół na sezon budują, a co potem? Na razie 0 punktów daje to "doświadczenie". BTW Łukasz Sosin też był królem strzelców tej legendarnej cypryjskiej ligi. Ten tytuł na mnie nie robi wrażenia. Kilka dobrych zespołów, reszta mizeria. Jest sporo ogórów do punktowania. Jeszcze Gikiewicz zostanie tam top scorerem Tylko piłkarze Apollonu jak np. Manduca do mnie przemawiają.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 26.07.2013 o godz. 22:06.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie ma co porównywać ligi cypryjskiej z okresu, kiedy Sosin był tam królem strzelców, do aktualnych czasów. Jak w sezonie 2003/2004 był tam najlepszym strzelcem, to Wisła odprawiała Omonię w pucharach 7-4 w dwumeczu.
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|