|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Czy Chavez jest dalej w Wiśle czy nie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ale dlaczego to 60 ligi swiata miałby przyjść ktoś kto gra pierwsze skrzypce w ligach z pierwszej piątki ?
Piłkarze sprowadzani są doraźnie - rozumiem że o tym wiesz bo pracujesz w klubie, albo chociaz znasz ludzi którzy pracują i wiesz jaka jest wizja. Skąd wiesz ze Demjan jakościowo byłby lepszy niż Brożek ? I co do Demjana, to rozumiem że byś sie na ten transfer zrzucił prawda? Zarząd sie zachowuje jak zachowuje, jest to wypadkowa pewnych czynów i pewnej strategii. No ale dla Ciebie to jest niezrozumiałem bo liczy sie tylko transfer znanego nazwiska. Spoko. Kupimy Jaliensa za w .... hajsu. Pasuje? E: bonawentura mała dygresja : byłeś na meczu czy ogladales w tv ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Napiszę jeszcze więcej, Pan Cupiał nigdy, przenigdy nie inwestował w piłkę z jakimkolwiek zamysłem i plotki, o których teraz pisze nesta są zatrważające. Jeśli to prawda, to szkoda takie wypowiedzi w ogóle komentować - najlepiej, żeby zwinął się z Wisły jak najszybciej, stwierdził, że dług to była jego durna zabawa z piłką i komuś go sprzedał za grosze. Bo jeśli nie potrafi się zarządzać profesjonalnie klubem piłkarskim, to efekty są takie, jakie są. Wisła ma olbrzymi potencjał by z takim stadionem bez udziału Pana Cupiała prowadzić bardzo dobrą politykę transferową, przemyślaną. Tego po dziś dzień od piętnastu lat w klubie nie spotkałem. Była wizja, ale przez chwilę - za Valcxa, z Meliksonem, z Genkovem, może jeszcze z Jaliensem i Pareiką. Z pewnością nie z resztą. Ta reszta moim zdaniem świadczy tylko i wyłącznie o chorych ambicjach Pana Cupiała, by zdobyć Ligę Mistrzów w jeden moment. Teraz odgrażanie się, że te dwa suche lata to kara za to, że sam nakazał zrobić drużynę na już, na Ligę Mistrzów woła o pomstę do nieba.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 23.07.2013 o godz. 20:21.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Bonawentura .. tak w ogóle to oprócz domagania się dymisji Bednarza o co ci chodzi
Czytam twoje jojczenie od kilku stron i wnioskuje że wszyscy w Wiśle to durnie i dyletanci na czele z właścicielem. Nie sądzisz że to staje się nudne ? To prawda że poziom kontraktowanych zawodników jest niższy niż 4-5 lat temu ale może to wynika z urealnienia (ograniczenia) nakładów .... Nie możesz w to uwierzyć ? Załatw audiencje u Cupiała i przekonaj go żeby wyłożył kaskę .. bo to się opłaca. No chyba że nadal twierdzisz że kasa jest .............. tylko Bednarz itd ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A ja przyłączą się do próśb bo miałem dostać pełną listę skautów z Ekstraklasy a tu cisza..
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Przecież to klaun, który chciał Wdowczyka w Wiśle, wcześniej sprzedać Wisłę Majchrowskiemu i jeszcze coś tylko już nie pamiętam.
Na tym forum roi się od popaprańców z drugiej strony. Nie dajcie się wypuszczać ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
To prawda - też mam takie podejrzenia - jest trochę podszywających się parchów na forum. Albo "pożytecznych" idiotów
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Na obecną chwilę na pewno. Piszemy osobno.
Brożek na rok, Stolarki bliski Piasta, Lepiarz na testach w Siarce Tarnobrzeg. Buras w Okocimskim - wypożyczenie. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Stolarski jest dalej na kontrakcie juniorskim, że bd mógł odejść za darmo jak skończy 18 lat?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Już wcześniej sprawdzałem jego wypowiedzi bo śmierdział mi czosnkiem i chociaż generalnie nic nie znalazłem co wskazywało by że się podszywa . Jak dla mnie to koleś jest oderwany od rzeczywistości i buja w obłokach albo rzeczywiście mamy tu żyda![]() ![]()
Sznurowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mi się i tak wydaje, że zostanie w Wiśle. Walczy z powodzeniem o pierwszą 11, jest wychowankiem, a Piast może go skusić jedynie poprzednim sezonem konia i tyle. Zresztą nie zaoferowanie Stolarskiemu dobrego kontraktu uznam za harakiri ze strony zarządu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Czytasz informacje na temat Wisły i dlatego wiesz na co ją stać? Ciekawe...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda z Wami tracić czas na dyskusję...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Z tym Stolarskim to już przestańcie pompować balon. Tłumaczyło juz kilkuu ludzi,że pismaki podlapaly temat z czata i tyle.. Chłopak z wiślackiej rodziny i przywiązany do klubu,a kasa powinna się dla niego znaleźć,bez jaj.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
tu gdzieś jest jakas dyskusja? napisałes swoje pierdoły ktoś pyta o konkrety a ty zmieniasz temat.
Ja zadałem pytanie na początku, z którego sektora ogladałes spotkanie z Górnikiem? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Co do Stolarskiego 2 lata temu miał opcje wyjazdu jeśli dobrze pamiętam do Holandii wiec już wtedy mógł czmychnąć
Wiec skoro wtedy nie uciekł a obecnie gra w pierwszym składzie to moze zostanieA co do napastnika w zeszłym tygodniu była jeszcze inna opcja brana pod uwagę mianowicie powrót z emerytury pewnego dobrze nam znanego napastnika który pracuje w naszym klubie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.dcunited.com/news/2013/07...aining-notes-1 ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
||
![]()
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
||
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja również ponawiam swoją prośbe. Może to Tobie należy się dożywotni zakaz wstępu na to forum..
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|