The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Volwie
Junior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2013, 12:49
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Mama cię nie nauczyła, że skarżyć nie wolno?

Wstydził byś się takie żygoliny wypisywać. Nawet mimo że pozostajesz anonimowy.

Ps.
Uprzedzam. Tutaj nie chodzi o mój światopogląd i opinie wydaną przez jego pryzmat a o zachowanie jakie w środowisku kibicowski po prostu delikatnie mówiąc nie przystoi.
A jest to forum kibicowskie Wisły Kraków ...a nie MK, turystyczne, milicyjne, miłośników pieszych wycieczek do morskiego oka czy entuzjastów kamieni z epoki polodowcowej.
Ale to znaczy, że kibice muszą zachowywać się jak idioci i malować paskudne twory na wszystkim co sie nie rusza?

Kurde na mojej starej szkole były zajebiste grafiki Wisełki, ale szkoła sama udostępniła mur i nie posiadał on wtedy tekstów napisanych koślawo jednym sprejem. Jak ktoś by mi pomalował dom to bym chciał dorwać takiego za zniszczenie elewacji, a co do Parku, toż można gdzieś vlekpę wkleić, na .... malować na srodku drogi?
" STFU may stand for:
Shut The Fuck Up, a vulgar form of Shut up used as Internet slang."
-wikipedia
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 10.07.2013, 12:57
dobra dajmy już temu spokój. Kibic nie zrozumie widza, a widz kibica. Miłośnik "praworządności i policji" kibica, a kibic miłośnika "praworządności i policji".
Gówno wybiórcze rzuci ochłapy zamiast wiadomości, a tutaj "hieny" od razu chcą rozszarpać Kibiców Wisły. Niestety dla nich mogą to robić tylko w necie. Ciekawe czy jeden z drugim byliby odważni powiedzieć tym chłopakom prosto w twarz co o nich sądzą... szczerze wątpię.

Zastanawiam się dlaczego tak jest, że część forumowiczów dostaje orgazmu, jak media najeżdżają na Wisłę bądź jej kibiców.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.07.2013 o godz. 13:10.
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 10.07.2013, 13:17
Nikt tutaj raczej orgazmu nie dostaje z tego powodu. Przynajmniej nic takiego nie zauważyłem. krytyka pewnych zachowań nie oznacza od razu że ta sytuacja kogoś podnieca.

Aha, jaki jest sens mówienie czegoś w twarz komuś, dla którego jedyną sensowną reakcją jest próba walnięcia z buta w twarz?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.07.2013, 13:17
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
dobra dajmy już temu spokój. Kibic nie zrozumie widza, a widz kibica. Miłośnik "praworządności i policji" kibica, a kibic miłośnika "praworządności i policji".
Gówno wybiórcze rzuci ochłapy zamiast wiadomości, a tutaj "hieny" od razu chcą rozszarpać Kibiców Wisły. Niestety dla nich mogą to robić tylko w necie. Ciekawe czy jeden z drugim byliby odważni powiedzieć tym chłopakom prosto w twarz co o nich sądzą... szczerze wątpię.

Zastanawiam się dlaczego tak jest, że część forumowiczów dostaje orgazmu, jak media najeżdżają na Wisłę bądź jej kibiców.
Wyślij mnie jeszcze na drugą stronę Błoń.

Ja .......ę. Co Ty mi tu za definicję kibica próbujesz przedstawić? Poczytaj trochę książek naukowych o kibicowaniu, może coś z nich wyciągniesz... Polecić kilku autorów?

Oczywiście - z tym, że media robią czarny PR środowiskom kibicowskim w 100% się zgadzam, ale też często, takimi akcjami jak ta z Morskiego Oka, sobie na tę nagonkę pracujemy. Mediom i władzy to jest na rękę, bo odwraca się uwagę od ważniejszych spraw, a kasa w sakwie się zgadza.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 10.07.2013, 13:31
Viper napisał(a):Wyświetl post
Nikt tutaj raczej orgazmu nie dostaje z tego powodu. Przynajmniej nic takiego nie zauważyłem. krytyka pewnych zachowań nie oznacza od razu że ta sytuacja kogoś podnieca.

Aha, jaki jest sens mówienie czegoś w twarz komuś, dla którego jedyną sensowną reakcją jest próba walnięcia z buta w twarz?
a jaki jest sens rozpływanie się nad czymś w internecie ? Co w necie odważny i pewny siebie ? a w świecie boisz się własnego cienia ?. W necie o kibicu, który poświęcił swój czas, pieniądze, poniesie konsekwencje prawne masz odwagę mówić debil i troglodyta. A w realu już nie ?

I jak można Ciebie określić ? - mi się nasuwa jedno słowo - hejter.

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Wyślij mnie jeszcze na drugą stronę Błoń.
jaka stereotypowa wypowiedź. Takie wysłanie Twojej Szacownej Osoby na drugą stronę Błoń przeze mnie pasowałaby do toku Twojego rozumowania. Ale nic z tych rzeczy.

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Ja .......ę. Co Ty mi tu za definicję kibica próbujesz przedstawić? Poczytaj trochę książek naukowych o kibicowaniu, może coś z nich wyciągniesz... Polecić kilku autorów?
możesz polecić na priva, może czegoś nie znam. Ale pamiętaj też, że nie wszystko o kibicowaniu dowiesz się z książek. Warto czasem pójść na mecz, bo o pojechaniu na wyjazd Ciebie nawet nie podejrzewam, itp.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.07.2013 o godz. 13:43.
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 10.07.2013, 13:42
Ahahahah mistrz - niby kibic a mówi, żeby o kibicowaniu dowiadywać się z książek naukowych o kibicach
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 10.07.2013, 13:43

Ps.
Uprzedzam. Tutaj nie chodzi o mój światopogląd i opinie wydaną przez jego pryzmat a o zachowanie jakie w środowisku kibicowski po prostu delikatnie mówiąc nie przystoi.
A jest to forum kibicowskie Wisły Kraków ...a nie MK, turystyczne, milicyjne, miłośników pieszych wycieczek do morskiego oka czy entuzjastów kamieni z epoki polodowcowej.

Hmmm czyli jeśli pomażę Twój dom farbą może z nudów przewrócę płot/wyrwę domofon.

I ktoś kto to widział nic nie powie będziesz szczęśliwy? Bo nieładnie "donosić" Hmm ciekawe...

Zakładam, że nie będziesz chciał udowodnić swojego zdania w rzeczywistości?
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 10.07.2013, 14:01

Ps.
To jak ktoś Ci zrobi jakąś krzywdę, szkodę czy cokolwiek, a ktoś znajomy albo nie znajomy powie Ci kim był ten ktoś to w.......isz za donoszenie osobie zdradzającą dane sprawcy ? Bo przecież skarżenie jest be.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.07.2013, 14:07
Świetnie, że się troszczycie o PR Wisły. Chciałbym wiedziec ilu z was piszących kupi karnet przyjdzie na mecz i ilu było na meczach na wiosnę? O wizerunku kibiców nie piszecie, jak licznik frekwencji wskazuje 10 000 a na wyjazd nie ma kto jechac na oprawę nie ma kto dac. Może zacznijcie najpierw od siebie bo jak na razie tylko udajecie kibiców i pierwsi jestescie do oceniania piłkarzy działaczy, innych kibiców (w tym SKWK). Póki co zróbcie własny rachunek sumienia. Potem bierzcie się za oceny. Tamci swój zrobią przymusowo, wyjścia nie mają.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 10.07.2013, 14:18
palikot napisał(a):Wyświetl post
na wyjazd nie ma kto jechac na oprawę nie ma kto dac. Może zacznijcie najpierw od siebie bo jak na razie tylko udajecie kibiców i pierwsi jestescie do oceniania piłkarzy działaczy, innych kibiców (w tym SKWK). Póki co zróbcie własny rachunek sumienia. Potem bierzcie się za oceny. Tamci swój zrobią przymusowo, wyjścia nie mają.
Wielce zdziwiony jesteś tym,że na wyjazd nie ma kto jechać ?przypomnij sobie jak ludzie zostali potraktowani przez skwk przed wyjazdem do Bełchatowa,skwk rzuciło kilkanaście biletów reszta poszła dla wybranych a ludzie specjalnie przyjechali w tym ja aby jechać do Bełchatowa do dnia dzisiejszego pamiętam reakcje jak ludzie mówili,że niech teraz do końca sezonu jeżdzą wybrani i efekt był taki,że wiosna wyjazdowa była fatalna bo masa ludzi zrażiła się i wolała zostać w domach.

Na oprawy nie ma kto dać? sprawdz sobie ile kasy już skwk uzbierało na zbiórce internetowej+ dodaj konkretne wyniki z puszek na wiosne ,ale jeżeli oczekujesz wyników zbiórek takich jak ma Legia to u nas nie uświadczysz.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 10.07.2013, 14:18
czas zakończyć dyskusje na ten temat.
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Stary 10.07.2013, 14:20
^^Zaraz zaraz, przecież jeszcze dwie strony temu ktoś napisał że stadion to specyficzne miejsce i jak nie chce słuchać przekleństw/nawoływania do przemocy i nienawiści to niech przychodzi. Teraz głos zupełnie przeciwny. Więc jak to w końcu jest?
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 10.07.2013, 14:28
Sorry za lekki offtop, ale fajnie tak sobie od czasu do czasu poczytać, jakie co poniektórzy mają ciekawe poglądy. A że hipokryzji w tym często co nie miara, kogo to obchodzi? Internet przecież wszystko przyjmie, włącznie z ogromną ilością bezczelnej hipokryzji. Fajnie być na forum anonimowym, nawet jeśli to tak niesłychanie złudne...
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 10.07.2013, 14:34
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Hmmm czyli jeśli pomażę Twój dom farbą może z nudów przewrócę płot/wyrwę domofon.

I ktoś kto to widział nic nie powie będziesz szczęśliwy? Bo nieładnie "donosić" Hmm ciekawe...

Zakładam, że nie będziesz chciał udowodnić swojego zdania w rzeczywistości?
Mam na to wyjebane! Pasuje?
Dom mam ubezpieczony. Pasuje?
Brzydzę się konfidenctwem. Pasuje?

Coś jeszcze?

Twoja droga do morskiego oka? Ty będziesz ponosił koszty? Ty będziesz za to odpowiadał? NIE!

To co się ....a prujesz i sadzisz jeden z drugim do kogoś kto zaznaczył swoją obecność!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 10.07.2013 o godz. 14:39.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 10.07.2013, 14:41
Jakby zydy namalowowalyby tam antygwiazde to pewnie na forum nikt by sie nie wzburzyl ,a jak pojawi sie pare wislackich napisow to afera na forum jakby nie wiadomo co sie stalo. Jestem w stanie zrozumiec oburzenie ale czy zawsze musicie srac do wlasnego gniazda nie mozecie sie powstrzymywac od pisania takich kocopolow ,wasze komentarze i tak gowno zmienia. Jakby nie mozna bylo zachowac chocby pozorowanej wislackiej jednosci i dac sobie spokoj na pisanie ........ A taka zydy maja beke , wyborcza pewnie za chwile artykul trzasnie ...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 10.07.2013, 14:44
serio wy dalej o tym ?

tyle jest problemów na świecie ......
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 10.07.2013, 14:51
^^Zaraz zaraz, przecież jeszcze dwie strony temu ktoś napisał że stadion to specyficzne miejsce i jak nie chce słuchać przekleństw/nawoływania do przemocy i nienawiści to niech przychodzi. Teraz głos zupełnie przeciwny. Więc jak to w końcu jest?
Co Ty chłopie pitolisz? Nawoływania do przemocy? Bo ktoś krzyknie "sędzia weź sznur"?

Mecz to nie teatr, zawsze jedni się cieszą a drudzy denerwują. I jedno i drugie przybiera najróżniejsze formy, od klaskania, tupania i śpiewania po odpalanie rac i rzucanie czym popadnie na murawę. Jedynym moim zdaniem ograniczeniem dla pomysłowych powinno być bezpieczeństwo. Dlatego rzucanie zapalniczką to debilizm natomiast serpentyną to pożądany koloryt. To samo flagi i sektorówki, komu one przeszkadzają?

Jeśli chodzi o repertuar to wszystko od ciebie zależy, podłączaj się do przyśpiewek kulturalnych razem z dziewczyną to mniej będzie bluzgów. A jak cię one tak rażą to udaj się pod dowolne gimnazjum na przerwie, może się osłuchasz i na meczu będzie łatwiej .
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Stary 10.07.2013, 15:00
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Co Ty chłopie pitolisz? Nawoływania do przemocy? Bo ktoś krzyknie "sędzia weź sznur"?
-„Działamy twardo i pewni siebie, do zobaczenia na waszym pogrzebie”
-Słynne okrzyki na temat Człowieka
-"Cracovia K, Cracovia S, Cracovia starą..."

Etc etc etc...
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 10.07.2013, 15:03
Gdzie ty tu masz nawoływanie do przemocy?
Poza tym twoje przykłady to nic innego jak stwierdzanie faktów
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 10.07.2013, 15:05
-Słynne okrzyki na temat człowieka
-"cracovia K, cracovia S, cracovia starą k...ą jest" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Było ich 6, potem 12 i założyli klub pederastów, klub się rozwijał, klub się rozrastał, bo każdy .... to pederasta! Śpiewają miasta, śpiewają wioski, największą k...ą jest klub .............!

Etc etc etc...
wprowadziłem pewne zmiany do jego postu (zgadnijcie jakie), chyba lepiej teraz wygląda ;-)

co za gość - można mu przypisać nominacje do jednej z kategorii konkursu na koniec roku, z pewnością by wygrał ;-)

czyżby to był kryptoz.d ? Zarejestrowany kilka dni temu, pewnie ma bekę, że sobie hasa po forum wiślackim bez konsekwencji.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.07.2013 o godz. 15:24.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.07.2013, 15:06
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Wielce zdziwiony jesteś tym,że na wyjazd nie ma kto jechać ?przypomnij sobie jak ludzie zostali potraktowani przez skwk przed wyjazdem do Bełchatowa,skwk rzuciło kilkanaście biletów reszta poszła dla wybranych a ludzie specjalnie przyjechali w tym ja aby jechać do Bełchatowa do dnia dzisiejszego pamiętam reakcje jak ludzie mówili,że niech teraz do końca sezonu jeżdzą wybrani i efekt był taki,że wiosna wyjazdowa była fatalna bo masa ludzi zrażiła się i wolała zostać w domach.

Na oprawy nie ma kto dać? sprawdz sobie ile kasy już skwk uzbierało na zbiórce internetowej+ dodaj konkretne wyniki z puszek na wiosne ,ale jeżeli oczekujesz wyników zbiórek takich jak ma Legia to u nas nie uświadczysz.
Na tak małym wyjeździe są potrzebni goście, którzy są kozakami w realu a nie w w necie.
Szkoda, że jak jest masówka i jak rzucają kilkaset bądź więcej biletów chętnych nie ma, tylko do Bełchatowa. Szkoda, że chętni są zawsze na Legie a na Śląsk w pucharze już nie
Na oprawę zebrano 10 tys. z czego wpłatę zrobiło ledwie 100-120 osób. - Tylu mamy ludzi co jeszcze mogą coś powiedziec. Wy udajecie kibiców.
Nie uświadczysz, bo tam mają kibiców. Wy natomiast walczycie o PR Wisły...
Zobaczymy za tydzień w Piątek

Szkoda, że na meczu z Legią czy na derby, kiedy jest najwięcej tego typu zdarzeń, ludzi ciągnie jak magnes na stadion a na przeciętne mecze gdzie tego nie ma już nie.
Tak to w końcu jest
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.07.2013 o godz. 15:51.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 10.07.2013, 16:21
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
wprowadziłem pewne zmiany do jego postu (zgadnijcie jakie), chyba lepiej teraz wygląda ;-)

co za gość - można mu przypisać nominacje do jednej z kategorii konkursu na koniec roku, z pewnością by wygrał ;-)

czyżby to był kryptoz.d ? Zarejestrowany kilka dni temu, pewnie ma bekę, że sobie hasa po forum wiślackim bez konsekwencji.
No śmierdzący judasz jak nic.

-Słynne okrzyki na temat Człowieka
-"Cracovia K, Cracovia S, Cracovia starą..."

Etc etc etc...
No prawda bywa czasami bolesna, okrutna i nie zawsze z happy endem!

Od siebie dodam:
Boi się nasz gumiorski Hutnik, boją się nas pasiaste psy! Bo nasza Wisła to potęga! Bo my jesteśmy najlepsi! Armia Białej Gwiazdy...
i
Śpiewają miasta, śpiewają wioski największą ....ą jest klub żydowski...a zaraz za nią jest arka Gdynia, nie dość że ....a to jeszcze świnia!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 10.07.2013 o godz. 16:34.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 10.07.2013, 16:32
Dodaj jeszcze "Cieszą się bo to oni podpalili..."
Niech jedyny ogarnięty moderator zamknie ten temat bo siara na cała Polskę co niektórzy tu wypisują. Forum "Nigdy Więcej" tu chyba chcą zrobić.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 10.07.2013, 16:49
Nie spodziewałem się ,że tutaj jest tylu społeczniaków, którzy chcą naprawiać świat. No ale chcieć a móc to różnica !
"KIBICE NET NA CHYJ MAM JECHAĆ NA WYJAZD, NA FORUM NAPISZE CO W RADIO USŁYSZĘ W KAFEJCE NIE DADZĄ MI W RYJA."
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 10.07.2013 o godz. 16:52.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 10.07.2013, 16:54
Mam na to wyjebane! Pasuje?
Dom mam ubezpieczony. Pasuje?
Brzydzę się konfidenctwem. Pasuje?

Coś jeszcze?

Twoja droga do morskiego oka? Ty będziesz ponosił koszty? Ty będziesz za to odpowiadał? NIE!

To co się ....a prujesz i sadzisz jeden z drugim do kogoś kto zaznaczył swoją obecność!

Abstrahując od całej sprawy sprejów. Skrajnie wk*urwia mnie postawa zaprezentowana powyżej. Może jeszcze jaśniepan uważa się za patriotę, sól ziemi polskiej i jej dumę? Przez takich "Polaków" jak Ty Polska jeszcze długo nie będzie się rozwijać, a przez takich "Wiślaków" jak Ty Wisła jeszcze długo i bezskutecznie będzie dobijać się do bram poważnej piłki.

Tak, droga do Morskiego Oka jest jego. Jest też moja i Twoja. Droga do Morskiego Oka leży na terenie państwowym. To oznacza, że jako obywatele i tym samym podatnicy wszyscy ponosimy koszty jej utrzymywania. Leży na terenie rezerwatu, jest pod szczególną ochroną. Nie dlatego, żeby uprzykrzyć komuś życie i stawiać koleje bezsensowne zakazy. Jest pod szczególną ochroną, bo to skarb tego kraju i skarb tego narodu - fragment jego dziedzictwa.

Sadząc po dotychczasowych wpisach widzę przed sobą przedstawiciela poglądów "Polska to MY, Wisła to MY". Otóz widzisz - nie. Wisła to Wisła, Polska to Polska. Kibice Wisły powinni być częścią Wisły, a Polacy powinni być częścią Państwa Polskiego. Ustawiając siebie jako alternatywną Polskę i alternatywną Wisłe nie pomagasz temu, co podobno kochasz. Nie - Ty to niszczysz - jesteś wrogiem Polski i wrogiem Wisły. Dzielisz kibiców i dzielisz obywateli, którzy powinni pracować razem na rzecz wspólnego dobra. Oczywiście, wewnątrz każdego takiego tworu jest miejsce na różnicę poglądów, dyskusję a nawet niezgodę. Ale koniec końców istnieje jakaś hierarchia władzy, która pozwala rozsądzić spór i pójść dalej, nawet jeżeli któraś ze stron sporu będzie niezadowolona z rezultatu. Jeżeli chcesz zmieniać Wisłę i Polskę na obraz i podobieństwo swoje - droga wolna. Ale rób to od wewnątrz, zapracuj na to aby Twój głos został doceniony i usłyszany na wewnętrznym forum. To, co robisz, to próba postawienia konkurencyjnych tworów obok tych już istniejących. Przez to zamiast wpływać na kształt Polski i Wisły tworzysz jakieś niepełnowartoścowe alternatywy, które jedynie rozrywają środowisko. Piszę niepełnowartościowe twory, bo Twoja "Polska to MY" nie ma żadnej prawomocnej władzy, nie ma szerszego wpływu na życie przeciętnego Polaka, a twoja "Wisła to MY" nie uprawia sportu, nie ma szerszego wpływu na wyniki osiągane przez jej sportowców.
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.07.2013, 17:07
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Nie spodziewałem się ,że tutaj jest tylu społeczniaków, którzy chcą naprawiać świat. No ale chcieć a móc to różnica !
"KIBICE NET NA CHYJ MAM JECHAĆ NA WYJAZD, NA FORUM NAPISZE CO W RADIO USŁYSZĘ W KAFEJCE NIE DADZĄ MI W RYJA."
Ultraska i chuliganka została zbanowana. Pozostali odeszli sami. Nie spodziewaj się zbyt wiele od tego forum. Dziś został Alan, który rozkminia transfery i Bogdan, który robi rozpiskę dla największych wrogów jak Legia czy Lech w LM / UEFA. A admin mnie straszy na priv żebym wykasował wpis o zbiórce na oprawę dla Radka Sobolewskiego. Każdy na swój sposób wytrzymuje.. ale ileż można.. frajernia i tyle.
Ostatnio edytowane przez element : 10.07.2013 o godz. 17:11.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.07.2013, 17:43
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Tak, droga do Morskiego Oka jest jego. Jest też moja i Twoja. Droga do Morskiego Oka leży na terenie państwowym. To oznacza, że jako obywatele i tym samym podatnicy wszyscy ponosimy koszty jej utrzymywania. Leży na terenie rezerwatu, jest pod szczególną ochroną. Nie dlatego, żeby uprzykrzyć komuś życie i stawiać koleje bezsensowne zakazy. Jest pod szczególną ochroną, bo to skarb tego kraju i skarb tego narodu - fragment jego dziedzictwa.
Nikt z nas chyba nie wiedział, że to tak zajebiście ważna droga! To zmienia postać rzeczy.

No, ale jak dziedzictwo narodowe to dziedzictwo. W końcu to Nasz - Polski asfalt, przez Nas - Polaków położony na Naszej - polskiej ziemi. A to jak wiadomo - zobowiązuje.

Poprzeczka idzie coraz wyżej. Jesteśmy obecnie na poziomie "Za chwile dalszy ciąg programu...", więc do "Monty Pythona" jeszcze kawałek. Sugeruję, żeby teraz kolega Uran przedstawił wersję posta na flagi sygnałowe.

Widzę przed tym tematem wielką przyszłość, chyba że jakiemuś moderatorowi zabraknie cierpliwości. Czego sobie i wam życzę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.07.2013, 17:45
Nie chce mi się czytać tego tematu. W Polsce pewnie każdego dnia dochodzi do kilkunastu takich incydentów, ale że to Morskie Oko to media od razu przylepiły się do łatwego tematu. W takich miejscach co kilka kroków są inskrypcje sławiące drużyny z całej Polski, więc przestańcie przeżywać jak pierwsze włoski tam na dole.

----

http://ekstraklasa.net/ekstraklasa/c...22dd0d256f2fba

Coś o problemach kadrowych w przeddzień startu ligi.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 10.07.2013, 18:31
Dobra. Koniec. Zamykam. Możecie mnie odwołać, zbanować. TRUDNO.

Zaraz się zrobi większa siara od kurtek za 1000 złotych.
Ogarnijcie się w końcu.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
marcin_częstochowa
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 15.07.2013, 21:33
Wywiad z Łysym.
wis.la/pj6s9
A jak wspominałem, w lipcu 2014 roku nie będzie już innych kłopotów, tylko kłopoty bogactwa. To będzie też oznaczało, że na 11 piłkarzy podstawowego składu będziemy mieli ośmiu Polaków, o których będą pytali prezesi z Niemiec czy Francji.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów