|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
słabo widzę ten nowy sezon!
kur* mać, ile to jeszcze będzie trwać? przy każdym meczu MUSIMY drżeć o wynik! i to z pasikonikami !! czy to będzie piast, czy to będzie zawisza, strach myśleć.... |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
Osobiście w ten sezon zapatruję się wyjątkowo optymistycznie nie jestem specjalistą od przygotowania kondycyjnego, ale wydaje mi się, że skoro jeszcze w poprzednim tygodniu mieli tak ciężkie treningi to należy poczekać chwilę zanim przyjdzie świeżość. Jak będzie świeżość i kondycja i będą grali całe spotkanie tak spokojnie jak przez pierwsze 15 min z Ruchem to powinni sobie poradzić nie tylko z zespołami z dołu, ale i średniakami a gdyby jeszcze Sarkiego zaczął wspierać dobrą grą Małecki to o pierwszą 8 możemy być spokojni ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dziwne, dobre przygotowanie fizyczne powinno procentować w końcowkach meczów, kiedy mocniejsza fizycznie drużyna ma więcej sił, a nie na odwrót
![]() Jeszcze nie ma co panikować, sparingi rządzą się swoimi prawami. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ten Dominik Kościelniak dobrze gra ... taki drugi Małecki ....
Zwłaszcza jego klepki; szybkie i precyzyjne do "krakowskiej piłki" ok ....
Ostatnio edytowane przez Grantar : 15.07.2013 o godz. 14:26.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Po 5 kolejce będzie wiadomo jak to wygląda, na dzień dzisiejszy samym wybieganiem jesteśmy się w stanie bez problemu utrzymać.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wpierw zobaczmy to, ze wogole jestesmy wybiegani bo narazie wiadomo ze byl za......., ktory nie koniecznie musi skutkowac super wytrzymaloscia. Smuda wszedzie mial tendencje do zajezdzania a ze nie mamy fizjologa przygotowania byly na nos i co mecz juz tlumacza sie "ciezkimi nogami".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Pierwsze zdanie wyklucza drugie . Albo jest drugim Małeckim albo potrafi grać kombinacyjnie , szybkie precyzyjne klepki jak w krakowskiej piłce . Małecki z pewnością nie jest mocny w grze kombinacyjnej , długo trzyma piłkę , prowadzi ją w jednostajnym tempie nie patrząc gdzie są koledzy czym spowalnia akcje , a klepka raz mu wyjdzie innym razem odegra do przeciwnika . Kościelniak natomiast pokazał że ma to coś , że jest nadzieja że nie podzieli losów Kowalskiego , Bruda czy Burligi .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
"Drugi Małecki" to chodziło mi o posturę, ruchliwość, dynamikę i ten sposób prowadzenia piłki ...
Co do reszty: macie ciutkę racji przedmówcy .. ![]() ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wytłumaczy mi ktoś sens rozgrywania tego meczu w Niemczech ?
tzn lotu specjalnie by zagrać sparing i zaraz powrócić, przeca to bez sensu |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
....a ile cennych pieniążków z kasy ubędzie.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dla mnie ten sparing w Niemczech to też porażka. Tydzień przed ligą to już nie ma co latać, tylko trzeba trochę odpuścić, skupić się na taktyce, jakiś detalach, a latanie i granie na bocznym boisku to kompletna żenada. Zwłaszcza, że ile jest jeszcze niewiadomych w składzie? Dwie, jedna? Poza tym piłkarze powinni być już ze sobą zgrani itp.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a moze to nie Herta gra z Nami tylko My z Herta i to Oni nam płacą za wszystko?Wtedy rozumiałbym sens tego wydarzenia.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Tylko gdyby tak było, wypadało by się jakoś tym pochwalić... Inna sprawa, że nie widzę sensu aby Hertha płaci nam za sparing bez udziału publiczności. Może Franek pita w niemczech zapomniał rozliczyć, a za swoje mu się nie jeźdźić? ![]()
Ddf
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ten sparing będzie w jakiś sposób transmitowany w sieci?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Gdzieś bodajże na fb redakcja napisała, że nie uzyskali zgody na transmisję tego meczu, także sądzę, że relacja tekstowa "...to max co może z tego być"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wszyscy nas leją ostatnio :(
. . . . . Ale ileż można. Liczę, że karta się odwróci w piątek ![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja to mam nadzieję, że Smuda naprawdę zrobił robotę na zgrupowaniu tak jak to mówią piłkarze w wywiadach.Oby to zaprocentowało, bo sezon będzie dłuższy niż zwykle. Wiem, że samą kondycją nic nie ugramy, niezbędne są jeszcze umiejętności piłkarskie, ale zawsze to jakiś plus...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Najbardziej mi się nie podoba sytuacja w ofensywie. Skrzydła Sarki-Małecki ok, ale gdzie napastnicy, gdzie pomocnik, który pociągnie grę do przodu ? Bez nich jak widać nawet w sparingach ciężko o bramki.
Ostatnio edytowane przez tofik : 16.07.2013 o godz. 21:29.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
a co mówią ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
paru wymiotowalo i padalo po treningu na ryj.. nawet Glowa przyznal ze hardcore byl. teraz wiadomo czemu opadali z sil po 20-30 minutach.
swiezosc ma byc na poczatek ligi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak dzisiaj świeżości nie było to wątpię żeby była za 2 dni, coś mi się wydaje że przetrenował ich i pierwsze kolejki to będzie 20 min gry i reszta człapania dopóki nie odzyskają tej mitycznej świeżości.
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
On już tę świeżość raz wyliczył na EURO2012. Oby mu się jednak udało tym razem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
niech będą dobrze przygotowani cały sezon, to lepsze niż początek czy koniec rundy. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie przyjdzie na poczatek ligi. Przeciez zespoly Smudy zawsze mialy slabsze poczatki kazdej z rund (kiedys chyba wylecial z Legii z tego powodu) ale za to potem forma i kondycja byla do konca sezonu.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wierzmy w to ze tak faktycznie będzie......bo liczy sie tylko pierwsza ósemka