|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Hehehe... Sorry, zawiesilem się i nie popatrzylem. Dzięki
![]()
37 543 km za swoją drużyną...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 14.07.2013 o godz. 07:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wszystkim nigdy się nie da dogodzić. Mi się te koszulki podobają nawet z tą naszywką
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
Możesz dać mi bana skoro tak tego pragniesz tylko upewnij się najpierw na jaki czas możesz mnie zbanować. Mam nadzieje,że odpowiednio potraktujesz domin_czyzyny który kolejny raz oskarża mnie,że to ja pisałem o kurtkach za 1.000 zł dla SKWK a nigdy nie pisałem o tych pier*** kurtkach za 1.000zł niech pokaże jeden mój post lub wpis z archiwum na shoutboxie gdzie pisałem o tych kurtkach! nie pokaże bo nigdy nie pisałem tylko pajac mnie oskarza bo mu się nicki pomyliły albo złosliwie sieje ploty na mój temat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Nie Bednarza, tylko to była wersja na stulecie. Co do obwódki- przy mega zoomie na filmiku z Głowackim (też byłem bardzo zawiedziony widząc ją na czerwonej koszulce), ale nie wygląda ona źle. Zobaczy się jak będziemy ją mieli w rękach. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak samo zresztą jak na Legii, chociaż mają troszkę więcej chyba akcentów pod nich specjalnie.Ale tak jak mówiłem trzeba się cieszyć że BG jest, a może potem, będzie normalnie wyszyta a nie w tym kółku(może zwrócić im na to uwagę?) Szkoda że nie ma nowego sponsora, ale może jeszcze się pojawi, a jak nie to cóż każdy się już chyba przyzwyczaił do TF na koszulkach ![]() PS: Szkoda że nie mamy wpływu żadnego na wybór koszulki, wytedy mógłby powstac naprawdę świetny wzór ![]()
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 14.07.2013 o godz. 09:04.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Po pierwsze. SKWK napisało "BYĆ MOŻE", to w języku polskim nie znaczy z pewnością, nie znaczy nawet prawdopodobnie. Znaczy co najwyżej 50% na 50%. Zreszta SKWK nie pisało, ze sponsora poznamy wraz z prezentacja nowej koszulki. Nawet byłoby to głupota ze strony klubu, ponieważ marketingowo lepiej byłoby rozdzielić te uroczystości, prezentacje. Po drugie, ja nie pisałem, ze Ty oskarzales o kurtki za 1000 zł. Ja tylko napisałem, ze Twoje oskarżenia wobec SKWK są na poziomie tych "kurtek za 1000 zł". Czyli są całkowicie bezpodstawne i irracjonalne.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.07.2013 o godz. 09:35.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Panowie, to że Wisła zaprezentowała nowe stroje piłkarzy to jedno, a fakt, iż poszukiwany jest sponsor to drugie. Przywykliśmy, śledząc informacje na temat największych europejskich klubów, że nowy sponsor jest prezentowany razem z nowymi koszulkami. Jednakże jesteśmy w Polsce, gdzie wszystko jest możliwe (niekoniecznie w pozytywnym sensie), dlatego nie przekreślałbym jeszcze kwestii sponsora. O ile pamięć mnie nie myli, to STS pojawił się na koszulkach Lecha jakoś dopiero pod koniec sezonu ubiegłego. Cierpliwości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Krótkie pytanie: Dlaczego na stroju bramkarza da się normalnie wyhaftować białą gwiazdę a na strojach domowych już nie ?
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Strój bramkarza nie jest "dedykowany"... Może dlatego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ktoś na pewno zakupił wczoraj koszulkę- obecnie w jakiej są cenie?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie ma koszulek w sprzedaży...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli to słowa adidasa, to już bym ich tu nie chciał więcej widzieć ;P (z prezentacji Legii)
http://oi39.tinypic.com/2wgi340.jpg |
|
|
|
Guest
|
|
|
Przez tą czerwoną obwódkę wokół Białej Gwiazdy przypomniały mi się koszulki z lat 80-tych z reklamą Alvorada.
Brr to były ch.jowe czasy dla Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w końcu coś pozytywnego o nas:
http://www.weszlo.com/news/15597-Bia...wa_nowy_talent |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dodatkowe zdjęcia całego składu w nowych koszulkach (jak ktoś już wrzucał to sorry):
http://www.sport.pl/pilka/5,64946,14...lkach.html?i=0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Moim zdaniem bardzo dobrą robotę, robią te białe elementy pod pachami. Poprzedni komplet ich nie miał i czegoś mu właśnie brakowało.
http://www.sport.pl/pilka/5,64946,14...kach.html?i=13 Przyznaję, na początku byłem mocno poddenerwowany tym co zobaczyłem. Ale gdy teraz widzę koszulkę na zdjęciu bardzo dobrej jakości i z bliska, moje zdanie zmienia się o 180 stopni Dużo dają też reklamy sponsorów na rękawach, dzięki czemu efekt jest bardziej profesjonalny. Szkoda tylko, że logo T-Mobile na klacie jest różowe...Co do Białej Gwiazdy. Narzekałem na tzw. łatkę, ale teraz to jest ona dla mnie nawet atutem tej koszulki. Jeszcze bardziej podkreśla, co jest tak naprawdę ważne w tej koszulce i ile ten symbol znaczy dla klubu. Niestety ogromnym minusem jest fakt, że zakupu tej koszulki będzie można dokonać dopiero za około miesiąc... Żeby tylko Ci co od dawna deklarują zakup, po miesiącu nie oswoili się na dobre z BG na koszulce i tym samym odpuścili sobie kupno ![]() EDIT: Mamy jakiś trzeci komplet strojów? Mam nadzieję, że nie zobaczę już tego niebieskiego modelu z poprzedniego sezonu... Drużyna wyglądała w nich jak żółwie czy coś w tym stylu
Ostatnio edytowane przez Tominho : 14.07.2013 o godz. 14:24.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
trzeci komplet chyba zwykłe tiro niebieskie. (było wrzucane
)![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
A co do sponsora to ja się osobiście jakoś przyzwyczaiłem do TF ale wiadomo, że było by lepiej jakby się jakiś nowy pojawił. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To już nawet nie chodzi o kwestie sentymentu czy estetyki ładnego loga na koszulkach. Tu chodzi o kasę, która bym się nam bardzo przydała.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeśli była już o tym mowa, to sorry, ale ciekawi mnie dlaczego koszulki będą w sprzedaży dopiero za miesiąc. Była gdzieś o tym mowa, jaki jest tego powód? Czy to chodzi o sponsora czy o co?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
tyle trwa naszywanie białej gwiazdy na herb sa
p.s. powiem tak. Koszulka biała mi sie podoba i jakby była dostępna w sprzedazy to bym ją jutro kupił. Jutro.A za miesiąc.... to nie wiem co będzie ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Tiro to jest ten model, który był do tej pory?
Ten: http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...4352023804.jpg Czy ten: http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0361944109.jpg , http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0361953346.jpg |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ręki uciąć za to nie dam, no ale jak ktos czyta temat to powinien kojarzyc zdjęcie ktore wrzuciłem z WŚ tej koszulki z cena tyle ze herbem sa. niestety na fb było i gdzies przepadło ;/ ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Dobrze że wszedłem na to forum bo bym się w sklepie rozczarował. To jest Polska... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
koszulki są naprawdę OK. I zachęcam do ich kupowania w jak największej ilości. Pokażmy decydentom, że posłuchanie kibiców, którzy podkreślali właśnie aspekt finansowy było słuszne.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Jak dla mnie Stroje świetne chociaż nie ukrywam rozczarowania bo miałem wielksze nadzieje co do nich
Biała gwiazda w tym formacie jak jest na strojach bardzo mi odpowiada , nawiązanie histori do starych strojów TSW z biała gwiazdą . Jak dla mnie bardzo się podobają stroje WKS w których mają grać w EL.LE . .. ten pasek coś genialnego . |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|