The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2013, 01:06
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
tak. Po angielsku fantasy znaczy oficjalnie.

10 znaków
Odpowiedz cytując
wilis
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 14.07.2013, 07:29
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Tak. Po angielsku fantasy znaczy oficjalnie.
Hehehe... Sorry, zawiesilem się i nie popatrzylem. Dzięki
37 543 km za swoją drużyną...
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 14.07.2013, 07:36
wilis napisał(a):Wyświetl post
To jest oficjalnie.?
To jest oficjalna koszulka na ten sezon

Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 14.07.2013 o godz. 07:40.
Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 14.07.2013, 07:43
Wszystkim nigdy się nie da dogodzić. Mi się te koszulki podobają nawet z tą naszywką

Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 14.07.2013, 08:48
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Jakim prawem GrzegorzTS oskarża SKWK o kłamstwo w sprawie sponsora?
Czy nie są to bezpodstawne oskarżenia nie mające pokrycia w rzeczywistości?
Mogli nie pisać,że prawdopodobnie będzie sponsor skoro nie mieli pewności,że będzie na 100%,jakoś media sobie darowały i nie nakręcały ludzi o nowym sponsorze.Teraz piszecie przecież skwk nie gwarantowało,że będize sponsor ,proponuję zobaczyć komentarze na ich facebooku pod tym newsem o sponsorze 90% ludzi odebrało to jako zapewnienie,że sponsor będzie!
Możesz dać mi bana skoro tak tego pragniesz tylko upewnij się najpierw na jaki czas możesz mnie zbanować.

Mam nadzieje,że odpowiednio potraktujesz domin_czyzyny który kolejny raz oskarża mnie,że to ja pisałem o kurtkach za 1.000 zł dla SKWK a nigdy nie pisałem o tych pier*** kurtkach za 1.000zł niech pokaże jeden mój post lub wpis z archiwum na shoutboxie gdzie pisałem o tych kurtkach! nie pokaże bo nigdy nie pisałem tylko pajac mnie oskarza bo mu się nicki pomyliły albo złosliwie sieje ploty na mój temat.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.07.2013, 09:01
Cytat:
Bo zastrzeżony jest symbol z czerwoną obwódka,wiec musi być widoczna ta obwódka. Dlaczego nie jest tak jak z umbro ? Sam jestem ciekaw ,może tam polegało to na jakimś określonym (krótkim) czasie używania BG i dlatego takie coś przeszło. Ciężko powiedzieć ,trzeba byłoby Bednarza zapytać

Nie Bednarza, tylko to była wersja na stulecie. Co do obwódki- przy mega zoomie na filmiku z Głowackim (też byłem bardzo zawiedziony widząc ją na czerwonej koszulce), ale nie wygląda ona źle.

Zobaczy się jak będziemy ją mieli w rękach.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 14.07.2013, 09:01
Alonso19 napisał(a):Wyświetl post
Wisła i Legia też ma dedyki. Śląsk ma stroje bazowane na modelu Puma King, ten sam ma BVB i wiele wiele innych klubów Pumy.

Dobra może inaczej, chodzi mi o to że Puma w ich wypadku bardziej się postarała, bo akcent z ich barwami jest wyraźny i widoczny, u nas natomiast zmieniono tylko rękawek z białego na czerwony(ten na dole) i w zasadzie tyle, więc cieżko to nazwać dedykowanymi strojami Tak samo zresztą jak na Legii, chociaż mają troszkę więcej chyba akcentów pod nich specjalnie.
Ale tak jak mówiłem trzeba się cieszyć że BG jest, a może potem, będzie normalnie wyszyta a nie w tym kółku(może zwrócić im na to uwagę?)
Szkoda że nie ma nowego sponsora, ale może jeszcze się pojawi, a jak nie to cóż każdy się już chyba przyzwyczaił do TF na koszulkach
PS: Szkoda że nie mamy wpływu żadnego na wybór koszulki, wytedy mógłby powstac naprawdę świetny wzór
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 14.07.2013 o godz. 09:04.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 14.07.2013, 09:07
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Mogli nie pisać,że prawdopodobnie będzie sponsor skoro nie mieli pewności,że będzie na 100%,jakoś media sobie darowały i nie nakręcały ludzi o nowym sponsorze.Teraz piszecie przecież skwk nie gwarantowało,że będize sponsor ,proponuję zobaczyć komentarze na ich facebooku pod tym newsem o sponsorze 90% ludzi odebrało to jako zapewnienie,że sponsor będzie!
Możesz dać mi bana skoro tak tego pragniesz tylko upewnij się najpierw na jaki czas możesz mnie zbanować.

Mam nadzieje,że odpowiednio potraktujesz domin_czyzyny który kolejny raz oskarża mnie,że to ja pisałem o kurtkach za 1.000 zł dla SKWK a nigdy nie pisałem o tych pier*** kurtkach za 1.000zł niech pokaże jeden mój post lub wpis z archiwum na shoutboxie gdzie pisałem o tych kurtkach! nie pokaże bo nigdy nie pisałem tylko pajac mnie oskarza bo mu się nicki pomyliły albo złosliwie sieje ploty na mój temat.
Masz chyba problemy z czytaniem i rozumieniem czytanego tekstu - to takie podstawowe spostrzeżenie odnośnie Twoich postów.

Po pierwsze. SKWK napisało "BYĆ MOŻE", to w języku polskim nie znaczy z pewnością, nie znaczy nawet prawdopodobnie. Znaczy co najwyżej 50% na 50%.
Zreszta SKWK nie pisało, ze sponsora poznamy wraz z prezentacja nowej koszulki. Nawet byłoby to głupota ze strony klubu, ponieważ marketingowo lepiej byłoby rozdzielić te uroczystości, prezentacje.

Po drugie, ja nie pisałem, ze Ty oskarzales o kurtki za 1000 zł. Ja tylko napisałem, ze Twoje oskarżenia wobec SKWK są na poziomie tych "kurtek za 1000 zł". Czyli są całkowicie bezpodstawne i irracjonalne.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.07.2013 o godz. 09:35.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 14.07.2013, 09:10
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
...
Przestań już bredzić - jak dla mnie powinieneś z banem przywitać się już wczoraj.
Odpowiedz cytując
foxtrot_green
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 14.07.2013, 10:07
Panowie, to że Wisła zaprezentowała nowe stroje piłkarzy to jedno, a fakt, iż poszukiwany jest sponsor to drugie. Przywykliśmy, śledząc informacje na temat największych europejskich klubów, że nowy sponsor jest prezentowany razem z nowymi koszulkami. Jednakże jesteśmy w Polsce, gdzie wszystko jest możliwe (niekoniecznie w pozytywnym sensie), dlatego nie przekreślałbym jeszcze kwestii sponsora. O ile pamięć mnie nie myli, to STS pojawił się na koszulkach Lecha jakoś dopiero pod koniec sezonu ubiegłego. Cierpliwości.
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.07.2013, 10:09
Krótkie pytanie: Dlaczego na stroju bramkarza da się normalnie wyhaftować białą gwiazdę a na strojach domowych już nie ?

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 14.07.2013, 10:13
Strój bramkarza nie jest "dedykowany"... Może dlatego?
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.07.2013, 10:21
Ktoś na pewno zakupił wczoraj koszulkę- obecnie w jakiej są cenie?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 14.07.2013, 10:23
Nie ma koszulek w sprzedaży...
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 14.07.2013, 10:27
Jeśli to słowa adidasa, to już bym ich tu nie chciał więcej widzieć ;P (z prezentacji Legii)
http://oi39.tinypic.com/2wgi340.jpg
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 14.07.2013, 10:54
Przez tą czerwoną obwódkę wokół Białej Gwiazdy przypomniały mi się koszulki z lat 80-tych z reklamą Alvorada.
Brr to były ch.jowe czasy dla Wisły.
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 14.07.2013, 12:47
w końcu coś pozytywnego o nas:
http://www.weszlo.com/news/15597-Bia...wa_nowy_talent
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 14.07.2013, 13:03
Kon®ado napisał(a):Wyświetl post
Jeśli to słowa adidasa, to już bym ich tu nie chciał więcej widzieć ;P (z prezentacji Legii)
wis.la/ynvdu
To może tutaj w końcu ktoś mi wyjaśni dlaczego gdzieś tak od 3-4 lat pasuje moda na pisanie wszystkiego małymi literami?
Odpowiedz cytując
wislak1995
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 14.07.2013, 13:06
Dodatkowe zdjęcia całego składu w nowych koszulkach (jak ktoś już wrzucał to sorry):
http://www.sport.pl/pilka/5,64946,14...lkach.html?i=0
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 14.07.2013, 14:20
Moim zdaniem bardzo dobrą robotę, robią te białe elementy pod pachami. Poprzedni komplet ich nie miał i czegoś mu właśnie brakowało.

http://www.sport.pl/pilka/5,64946,14...kach.html?i=13

Przyznaję, na początku byłem mocno poddenerwowany tym co zobaczyłem. Ale gdy teraz widzę koszulkę na zdjęciu bardzo dobrej jakości i z bliska, moje zdanie zmienia się o 180 stopni Dużo dają też reklamy sponsorów na rękawach, dzięki czemu efekt jest bardziej profesjonalny. Szkoda tylko, że logo T-Mobile na klacie jest różowe...

Co do Białej Gwiazdy. Narzekałem na tzw. łatkę, ale teraz to jest ona dla mnie nawet atutem tej koszulki. Jeszcze bardziej podkreśla, co jest tak naprawdę ważne w tej koszulce i ile ten symbol znaczy dla klubu.

Niestety ogromnym minusem jest fakt, że zakupu tej koszulki będzie można dokonać dopiero za około miesiąc... Żeby tylko Ci co od dawna deklarują zakup, po miesiącu nie oswoili się na dobre z BG na koszulce i tym samym odpuścili sobie kupno

EDIT: Mamy jakiś trzeci komplet strojów? Mam nadzieję, że nie zobaczę już tego niebieskiego modelu z poprzedniego sezonu... Drużyna wyglądała w nich jak żółwie czy coś w tym stylu
Ostatnio edytowane przez Tominho : 14.07.2013 o godz. 14:24.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.07.2013, 15:02
trzeci komplet chyba zwykłe tiro niebieskie. (było wrzucane )
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
bellic88
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 14.07.2013, 15:49
SZYMEK_TSW napisał(a):Wyświetl post
Krótkie pytanie: Dlaczego na stroju bramkarza da się normalnie wyhaftować białą gwiazdę a na strojach domowych już nie ?
Dokładnie nad tym samym się zastanawiam. Mam cichą nadzieję, że łatka rzeczywiście została doszyta do gotowych już strojów i fakt, że na koszulki w sprzedaży będzie trzeba czekać miesiąc wiąże się potrzebą wyszycia BG na koszulkach do sprzedaży a nie naszyciem na już gotowe łatki. Oglądam ciągle zdjęcia nowych strojów i nijak nie podoba mi się dalej to kółko. Uważam, że BG wyszyta dużo lepiej by się prezentowała.

A co do sponsora to ja się osobiście jakoś przyzwyczaiłem do TF ale wiadomo, że było by lepiej jakby się jakiś nowy pojawił.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 14.07.2013, 16:18
bellic88 napisał(a):Wyświetl post
A co do sponsora to ja się osobiście jakoś przyzwyczaiłem do TF ale wiadomo, że było by lepiej jakby się jakiś nowy pojawił.
To już nawet nie chodzi o kwestie sentymentu czy estetyki ładnego loga na koszulkach. Tu chodzi o kasę, która bym się nam bardzo przydała.
What's new?

Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.07.2013, 16:40
Jeśli była już o tym mowa, to sorry, ale ciekawi mnie dlaczego koszulki będą w sprzedaży dopiero za miesiąc. Była gdzieś o tym mowa, jaki jest tego powód? Czy to chodzi o sponsora czy o co?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 14.07.2013, 16:51
tyle trwa naszywanie białej gwiazdy na herb sa

p.s. powiem tak. Koszulka biała mi sie podoba i jakby była dostępna w sprzedazy to bym ją jutro kupił. Jutro.A za miesiąc.... to nie wiem co będzie

Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 14.07.2013, 17:24
szprotson napisał(a):Wyświetl post
trzeci komplet chyba zwykłe tiro niebieskie. (było wrzucane )
Tiro to jest ten model, który był do tej pory?
Ten:
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...4352023804.jpg
Czy ten:
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0361944109.jpg , http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0361953346.jpg
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 14.07.2013, 17:29

ręki uciąć za to nie dam, no ale jak ktos czyta temat to powinien kojarzyc zdjęcie ktore wrzuciłem z WŚ tej koszulki z cena tyle ze herbem sa. niestety na fb było i gdzies przepadło ;/

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.07.2013, 18:56
szprotson napisał(a):Wyświetl post
tyle trwa naszywanie białej gwiazdy na herb sa

p.s. powiem tak. Koszulka biała mi sie podoba i jakby była dostępna w sprzedazy to bym ją jutro kupił. Jutro.A za miesiąc.... to nie wiem co będzie
No dokładnie. Myślałem żeby jutro zakupić przy okazji zakupu karnetu a tak...
Dobrze że wszedłem na to forum bo bym się w sklepie rozczarował.
To jest Polska...
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 14.07.2013, 19:02
koszulki są naprawdę OK. I zachęcam do ich kupowania w jak największej ilości. Pokażmy decydentom, że posłuchanie kibiców, którzy podkreślali właśnie aspekt finansowy było słuszne.
Odpowiedz cytując
Damianeczekxd
Junior Member

Od: 07.2013

Stary 14.07.2013, 19:02
Jak dla mnie Stroje świetne chociaż nie ukrywam rozczarowania bo miałem wielksze nadzieje co do nich
Biała gwiazda w tym formacie jak jest na strojach bardzo mi odpowiada , nawiązanie histori do starych strojów TSW z biała gwiazdą . Jak dla mnie bardzo się podobają stroje WKS w których mają grać w EL.LE . .. ten pasek coś genialnego . no ale każdy ma swoj gust
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów