|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Po co było zmieniać obecny dedykowany model ? Wystarczyło zaszyć herb Spółki Akcyjnej Białą Gwiazdą a teraz mamy prawie takie same jak w Kraksporcie za 109 zł ... http://www.kraksport.com/6077,adidas...ono-bialy.html
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.07.2013 o godz. 17:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
No dalej nie mogę zrozumieć bo co gwiazda jest w tym czerwonym kole w strojach koloru ....czerwonego...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Trzymać takie sam stroje, przez trzy sezony nawet dla ''JAKIEJŚ TAM DRUŻYNY''? To byłby wstyd dla Adidasa. Nie ma na szans.
No nie wiem, w Warszawie celem dla kibiców jest by Adidas dawał nowe stroje co sezon. ![]()
Faszysta i kibol
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mi się tam podobają. Mogło być lepiej, na przykład ta "V-ka" prezentowana tutaj na forum, ale jest ok.
Biała Gwiazda nadaje uroku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
a ta obwódka nie jest po to by móc zastrzec gwiazdę jako symbol ?
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Apeluje do moderatora o nałożenie bana dla tego typa za sianie zamętu na forum i podawanie nieprawdziwych informacji
a do Ciebie dawid "ch*ja widziałeś, bo w d*pie byłeś" - odpowiedź na Twoje oglądanie nowych koszulek ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nowe koszulki nie są złe, jedynie szkoda że są standardowymi z katalogu. Mogliby je bardziej urozmaicić. Łata na czerwonej koszulce zrobiona chyba tylko po to, żeby wyróżniać się od innych koszulek z BG.
Dla mnie niedoścignionym ideałem są stroje Umbro z 2006/2007: ![]()
Ostatnio edytowane przez vaazon : 13.07.2013 o godz. 18:04.
![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
zaraz będzie się wypierał "jest sponsor"- sponsor jest tylko dalej ten sam od kilku lat ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() A może chodziło mu o "podkreślenie", a nie "zastrzeżenie". ![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
http://farm6.staticflickr.com/5342/9...5ddb59eb_o.png |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
na stronie krakowskiego oddziału szechtera mozna zobaczyc duzo zdjęć nowych koszulek + oklejka
na ramieniu jest nowe logo i logo nc+ orazi stare rozowe mega chujowe tam gdze bylo ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
. ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.07.2013 o godz. 18:21.
|
||
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sądzę że ta obwódka(widoczna) była niezbędna do tego ,aby gwiazda mogła się znajdować na koszulce . Możliwe że zastrzeżony jest znaczek białej gwiazdy w kółeczku czerwonym, a nie samej białej gwiazdy. Więc generalnie powstrzymałbym sie z tymi komentarzami ,że żenada itd..
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
KonRado koncepcja --- czemu musza byc cale biale...czemu wlasnie nie moze byc cos jak ta zeby wyeliminowac te durne obramowki:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.07.2013 o godz. 18:56.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
I jeszcze byl drugi (czy ten sam) co mowil ze stroje beda z Tico i sponsorem bedzie Old Spice. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
przeciez wtedy BG była na 100lecie ,wiec jakby nie było krótki okres czasu
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zdjęcia nowych koszulek z Białą Gwiazdą: http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...22#photo-start
|
|
|
|
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dedyki to ma Ślaśk
Ani Lega ani my ich nie mamy ;p Będą gdzieś w GK może? czy trzeba czekać jeszcze? Bo bym pomacał ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
W WŚ powiedzieli że optymistycznie koszulki będą za miesiąc. Wydaję mi się że w wersji dla kibiców BG nie będzie naszyta na tym czerwonym kółku tylko normalnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie narzekajmy , patrzcie jakie Zagłębie dostało
http://www.zaglebie-lubin.pl/sites/d...30712TF099.jpg Będą niczym drogowcy ![]() Ale ten model wyszedł spoko http://sklep.zaglebie-lubin.pl/media.../0/2013-76.jpg dlatego zawsze podobały mi się koszulki nike, bez udziwnień etc Na Legii widzę już podsumowali nasze, że z katalogu, a sami nie mają lepszych Grunt że BG jest, bo przecież o to nam chodziło ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
nowosc nowosciami, ale nie rozumiem jak moze nie byc tych koszulek w sprzedazy
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Moje podsumowanie:
Stroje są mierne. Nie chcę powiedzieć, że fatalne, mierne. Kiepskie, bardzo słabe. Wzór nienowoczesny, pospolity, te paski to już od 30 lat są w adidasie i Niemcy nadal nie potrafią zrobić niczego dobrego, a może potrafią, ale nie dla polskich drużyn. Wzór praktycznie jak koszulka ze sklepu pierwsza lepsza. Biały elemencik pod pachą też ograny setki razy. Inna sprawa - dalej worki. O ile lepiej wyglądają jakiekolwiek stroje dobrze dopasowane. Nie dość, że lepiej wyglądają, to są wygodniejsze, a złapać za taką koszulkę przeciwnikowi dwa razy trudniej. Na EURO wszystkie zdaje się ekipy miały świetnie dopasowane stroje, niezależnie od producentów. No cóż mierne koszulki, oby sezon chociaż przyzwoity. ![]()
„Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba”...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwsze zdjęcie z meczu i jednak ta obwódka trochę się nie komponuje z koszulką i razi w oczy jakby nie mogli normalnie wszyć bez tego Białej Gwiazdy ...
![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.07.2013 o godz. 20:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|

|