The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2013, 17:05
Po co było zmieniać obecny dedykowany model ? Wystarczyło zaszyć herb Spółki Akcyjnej Białą Gwiazdą a teraz mamy prawie takie same jak w Kraksporcie za 109 zł ... http://www.kraksport.com/6077,adidas...ono-bialy.html
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.07.2013 o godz. 17:12.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 13.07.2013, 17:15
No dalej nie mogę zrozumieć bo co gwiazda jest w tym czerwonym kole w strojach koloru ....czerwonego...
Odpowiedz cytując
Pawlak
Junior Member

Od: 07.2013

Stary 13.07.2013, 17:25
Trzymać takie sam stroje, przez trzy sezony nawet dla ''JAKIEJŚ TAM DRUŻYNY''? To byłby wstyd dla Adidasa. Nie ma na szans.

No nie wiem, w Warszawie celem dla kibiców jest by Adidas dawał nowe stroje co sezon.
Faszysta i kibol
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.07.2013, 17:29
Mi się tam podobają. Mogło być lepiej, na przykład ta "V-ka" prezentowana tutaj na forum, ale jest ok.
Biała Gwiazda nadaje uroku.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 13.07.2013, 17:42
a ta obwódka nie jest po to by móc zastrzec gwiazdę jako symbol ?
Odpowiedz cytując
Wi$l@1906
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 13.07.2013, 17:52
South napisał(a):Wyświetl post
a ta obwódka nie jest po to by móc zastrzec gwiazdę jako symbol ?
Ciekawa mysl ale wydaje mi sie ze to by bylo za malo zeby to "zastrzec". Czemu mozna by zastrzec Gwiazde tylko dlatego ze jest w kolku?
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.07.2013, 17:53
dawid napisał(a):Wyświetl post
Widziałem Koszulki Kapitalny wzór, a co najważniejsze Jest sponsor
Apeluje do moderatora o nałożenie bana dla tego typa za sianie zamętu na forum i podawanie nieprawdziwych informacji

a do Ciebie dawid "ch*ja widziałeś, bo w d*pie byłeś" - odpowiedź na Twoje oglądanie nowych koszulek
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 13.07.2013, 17:59
Nowe koszulki nie są złe, jedynie szkoda że są standardowymi z katalogu. Mogliby je bardziej urozmaicić. Łata na czerwonej koszulce zrobiona chyba tylko po to, żeby wyróżniać się od innych koszulek z BG.

Dla mnie niedoścignionym ideałem są stroje Umbro z 2006/2007:
Ostatnio edytowane przez vaazon : 13.07.2013 o godz. 18:04.
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.07.2013, 18:03
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
Apeluje do moderatora o nałożenie bana dla tego typa za sianie zamętu na forum i podawanie nieprawdziwych informacji

a do Ciebie dawid "ch*ja widziałeś, bo w d*pie byłeś" - odpowiedź na Twoje oglądanie nowych koszulek

zaraz będzie się wypierał "jest sponsor"- sponsor jest tylko dalej ten sam od kilku lat
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 13.07.2013, 18:03
Wi$l@1906 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawa mysl ale wydaje mi sie ze to by bylo za malo zeby to "zastrzec". Czemu mozna by zastrzec Gwiazde tylko dlatego ze jest w kolku?
Hmm, bo BG jest zbyt ogólnikowym symbolem dla prawa? Gdyby była nagryziona, jak jabłko Apple'a, to co innego... oczywiście żartuję

A może chodziło mu o "podkreślenie", a nie "zastrzeżenie".
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 13.07.2013, 18:07
@El'kabat - nikt nie mowi o grze, wiadomo ze kazdy by chcial by grali jak najlepiej nie zalezne od koszulek. Tutaj mowimy szczegolnie o koszulkach. Estetycznie wyglada fatalnie i nie powiesz mi ze te z Krakbet nie sa lepsze (chodzi mi o BG i kolor czerwony).
@michu-k ...tak jak pisalismy (widocznie nie czytasz po kolei), mozna by zrobic np, czerwony pas przez cala piers, w kolorze czerwonym, zeby to jakos naturalnie wkomponowac w koszulke, i na tym BG. A reszte koszulki oczywiscie biale i tez bylo by.
Konr@do, wiem ze teraz to troche pozno, ale dalo by sie cos takiego zrobic? Biala koszulke z waskim (na szerokosc gwiazdy) czerwonym pasem na klatce (od boku do boku) i na tym dac BG bez kolka?
takie coś? (tak na szybko)
http://farm6.staticflickr.com/5342/9...5ddb59eb_o.png
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 13.07.2013, 18:10
na stronie krakowskiego oddziału szechtera mozna zobaczyc duzo zdjęć nowych koszulek + oklejka

na ramieniu jest nowe logo i logo nc+ orazi stare rozowe mega chujowe tam gdze bylo
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 13.07.2013, 18:19
vaazon napisał(a):Wyświetl post
Hmm, bo BG jest zbyt ogólnikowym symbolem dla prawa? Gdyby była nagryziona, jak jabłko Apple'a, to co innego... oczywiście żartuję

A może chodziło mu o "podkreślenie", a nie "zastrzeżenie".
Może gdyby dołożyli datę 1906 pod Białą Gwiazdą dałoby się to zastrzec ? Bo sama Biała Gwiazda to według mnie za mało i zbyt ogólne na "zastrzeżenie".
.
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.07.2013 o godz. 18:21.
Odpowiedz cytując
Wi$l@1906
Junior Member

Stary 13.07.2013, 18:29
Kon®ado napisał(a):Wyświetl post
takie coś? (tak na szybko)
wis.la/ur6ii
WLASNIE! Cos takiego! Czy to nie o niebo lepiej wyglada niz gwiazda w czerwonym kolku? A przeciez jest wiele mozliwosci, kompinacji zeby jakies "tlo" jak ten pasek wkomponowac w koszulke zeby dalej byla "biala" a Gwiazda nie musiala miec ramki
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Stary 13.07.2013, 18:33
Sądzę że ta obwódka(widoczna) była niezbędna do tego ,aby gwiazda mogła się znajdować na koszulce . Możliwe że zastrzeżony jest znaczek białej gwiazdy w kółeczku czerwonym, a nie samej białej gwiazdy. Więc generalnie powstrzymałbym sie z tymi komentarzami ,że żenada itd..
Odpowiedz cytując
Wi$l@1906
Junior Member

Stary 13.07.2013, 18:35
KonRado koncepcja --- czemu musza byc cale biale...czemu wlasnie nie moze byc cos jak ta zeby wyeliminowac te durne obramowki:

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 13.07.2013, 18:49
South napisał(a):Wyświetl post
Sądzę że ta obwódka(widoczna) była niezbędna do tego ,aby gwiazda mogła się znajdować na koszulce . Możliwe że zastrzeżony jest znaczek białej gwiazdy w kółeczku czerwonym, a nie samej białej gwiazdy. Więc generalnie powstrzymałbym sie z tymi komentarzami ,że żenada itd..
Ale po co obwódka na czerwonej koszulce ? Na białej tak, ale na czerwonej, wyjazdowej czy bramkarskiej mogli normalnie wszyć w koszulkę jak Umbro na stulecie:

Ostatnio edytowane przez heoij : 13.07.2013 o godz. 18:56.
Odpowiedz cytując
Wi$l@1906
Junior Member

Stary 13.07.2013, 18:50
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post

POPIERAM!!!

I jeszcze byl drugi (czy ten sam) co mowil ze stroje beda z Tico i sponsorem bedzie Old Spice.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Stary 13.07.2013, 18:53
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Ale po co obwódka na czerwonej koszulce ? Na białej tak, ale na czerwonej, wyjazdowej czy bramkarskiej mogli normalnie wszyć w koszulkę jak Umbro na stulecie:
Bo zastrzeżony jest symbol z czerwoną obwódka,wiec musi być widoczna ta obwódka. Dlaczego nie jest tak jak z umbro ? Sam jestem ciekaw ,może tam polegało to na jakimś określonym (krótkim) czasie używania BG i dlatego takie coś przeszło. Ciężko powiedzieć ,trzeba byłoby Bednarza zapytać
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 13.07.2013, 19:21
przeciez wtedy BG była na 100lecie ,wiec jakby nie było krótki okres czasu
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Krzysztof
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.07.2013, 19:21
Zdjęcia nowych koszulek z Białą Gwiazdą: http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...22#photo-start
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 13.07.2013, 19:24
dawid napisał(a):Wyświetl post
Nowe stroje
wis.la/emjui

Sponsorem jest Telefonika haha
Po tej ściemie ze sponsorem z Niemiec skrót SKWK ma nowe znaczenie Stowarzyszenie Kłamców Wciakającycj Kit.
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 13.07.2013, 19:34
Dedyki to ma Ślaśk Ani Lega ani my ich nie mamy ;p Będą gdzieś w GK może? czy trzeba czekać jeszcze? Bo bym pomacał
Odpowiedz cytując
kangurekm
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 13.07.2013, 20:01
W WŚ powiedzieli że optymistycznie koszulki będą za miesiąc. Wydaję mi się że w wersji dla kibiców BG nie będzie naszyta na tym czerwonym kółku tylko normalnie
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 13.07.2013, 20:12
Nie narzekajmy , patrzcie jakie Zagłębie dostało
http://www.zaglebie-lubin.pl/sites/d...30712TF099.jpg
Będą niczym drogowcy
Ale ten model wyszedł spoko http://sklep.zaglebie-lubin.pl/media.../0/2013-76.jpg
dlatego zawsze podobały mi się koszulki nike, bez udziwnień etc
Na Legii widzę już podsumowali nasze, że z katalogu, a sami nie mają lepszych Grunt że BG jest, bo przecież o to nam chodziło
Odpowiedz cytując
pilot80
Junior Member

Od: 03.2007

Stary 13.07.2013, 20:15
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Po tej ściemie ze sponsorem z Niemiec skrót SKWK ma nowe znaczenie Stowarzyszenie Kłamców Wciakającycj Kit.
ale sponsor z Niemiec jest i to na 3 lata, Adidas
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.07.2013, 20:17
nowosc nowosciami, ale nie rozumiem jak moze nie byc tych koszulek w sprzedazy I to nie predko beda, to jest dopiero pojebane
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
PeterSett
Member

Od: 05.2008

Stary 13.07.2013, 20:24
Moje podsumowanie:

Stroje są mierne. Nie chcę powiedzieć, że fatalne, mierne. Kiepskie, bardzo słabe.

Wzór nienowoczesny, pospolity, te paski to już od 30 lat są w adidasie i Niemcy nadal nie potrafią zrobić niczego dobrego, a może potrafią, ale nie dla polskich drużyn.

Wzór praktycznie jak koszulka ze sklepu pierwsza lepsza. Biały elemencik pod pachą też ograny setki razy.

Inna sprawa - dalej worki. O ile lepiej wyglądają jakiekolwiek stroje dobrze dopasowane. Nie dość, że lepiej wyglądają, to są wygodniejsze, a złapać za taką koszulkę przeciwnikowi dwa razy trudniej.

Na EURO wszystkie zdaje się ekipy miały świetnie dopasowane stroje, niezależnie od producentów.

No cóż mierne koszulki, oby sezon chociaż przyzwoity.
„Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba”...
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 13.07.2013, 20:24
Pierwsze zdjęcie z meczu i jednak ta obwódka trochę się nie komponuje z koszulką i razi w oczy jakby nie mogli normalnie wszyć bez tego Białej Gwiazdy ...

Ostatnio edytowane przez heoij : 13.07.2013 o godz. 20:38.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 13.07.2013, 20:28
PeterSett napisał(a):Wyświetl post
Inna sprawa - dalej worki. O ile lepiej wyglądają jakiekolwiek stroje dobrze dopasowane. Nie dość, że lepiej wyglądają, to są wygodniejsze, a złapać za taką koszulkę przeciwnikowi dwa razy trudniej.

Na EURO wszystkie zdaje się ekipy miały świetnie dopasowane stroje, niezależnie od producentów.
Chyba nie wiesz, ale w Wiśle każdy piłkarz sam sobie wybiera rozmiar jaki chce, dlatego np. jeden chce grać w obcisłej dopasowanej do budowy i wzrostu koszulce a drugi w worku jak to określiłeś. Potem klub zamawia komplety w jakim rozmiarze chce grać piłkarz.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów