|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wydaje mi sie ze ten co zrobiles jest o wiele ladniejszy! Przeciez ta latka to totalna amatorka! Jak w ogole mozna z tym wychodzic? Ktory drugi szanowany klub ma latke pod swoim logo jesli latka jest w takim samym kolorze co koszulka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeszcze się kolorem różni. Generalnie to zdjęcie już wygląda jak przy obróbce pędzlem w paincie.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Jestem rozczarowany, miały być dedykowane, a zrobili standardowy wzór, z małymi zmianami.
BG oczywiście to tu duży plus, ale to kółko zalatuje kiczem... Dużo bardziej osobiście mi się podobają koszulki Górnika Zabrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
@Wi$l@1906 Niestety masz rację, zamiast zrobić tak jak np w Wiśle Krakbet:
![]() Zrobili tak jak nike gdy BG była naszywką na logo: |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Konrado dokladnie! Te z Krakbet to idealny przyklad jak o wiele lepiej i profesjonalnie wyglada bez latki!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A wyobrażacie sobie białą gwiazdę na białej koszulce?
Przecież to jest celowy zabieg estetyczny, aby białą gwiazdę jeszcze bardziej uwidocznić. Tym bardziej że trochę średnio byłoby, gdyby biała gwiazda na czerwonej koszulce łatki nie miała, a ta na białej by miała. Myślcie trochę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To idź ....a jeden z drugim kupcie Krakbetu,czy tam Górnika ktoś pisał. W dupie Wam sie poprzewracało,co by nie dali to i tak ponarzekać trzeba....
Jak mamy grać tak jak graliśmy za modelu z tyskaczem to może być nawet i łatka w kształcie rombu.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 13.07.2013 o godz. 16:07.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Na białej łatka/koło zawsze było, jasne, ale na czerwonej ja nie widzę wcale celowego zabiegu estetycznego, a pójście na łatwiznę i naszycie gotowca zamiast haftu, jak zazwyczaj się robi herby,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@2up nie sap, chyba logiczne że każdy by chciał aby koszulki były jak nałjadniejsze, rozumiem że Tobie mogliby wcisnąć nawet tico w kolorze moro i też byłbyś happy, spoko.
Koszulki jak mówiłem sa nawet ok, ale muszę je zobaczyć na żywo P Na pewno nie są grosze od tych z tamtego roku ;p z tym wielkim kołnierzem, ale nikt mnie nie przekona że ta łata na czerwonych jest konieczna, a napewno wyglada dużo gorzej |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3347
czyli mialem racje ![]() E: Konrado, najpierw mowiles ze koszulka lipa tak btw http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3356 http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3354 tu i tu np E: getry na +
Ostatnio edytowane przez szprotson : 13.07.2013 o godz. 16:14.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Edit: racja, aczkolwiek zauważ że z tym białym rękawem wyglądają dużo gorzej, a tak jak teraz są do przyjęcia, tyle że ta naszywka psuje efekt. Były lepsze modele, ale i gorsze
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 13.07.2013 o godz. 16:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie poszaleli, większość propozycji "kibiców" znacznie lepsza. No ale najważniejsze, że jest BG. Na sprzedażowe szaleństwo jednak nie liczę...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
@El'kabat - nikt nie mowi o grze, wiadomo ze kazdy by chcial by grali jak najlepiej nie zalezne od koszulek. Tutaj mowimy szczegolnie o koszulkach. Estetycznie wyglada fatalnie i nie powiesz mi ze te z Krakbet nie sa lepsze (chodzi mi o BG i kolor czerwony).
@michu-k ...tak jak pisalismy (widocznie nie czytasz po kolei), mozna by zrobic np, czerwony pas przez cala piers, w kolorze czerwonym, zeby to jakos naturalnie wkomponowac w koszulke, i na tym BG. A reszte koszulki oczywiscie biale i tez bylo by. Konr@do, wiem ze teraz to troche pozno, ale dalo by sie cos takiego zrobic? Biala koszulke z waskim (na szerokosc gwiazdy) czerwonym pasem na klatce (od boku do boku) i na tym dac BG bez kolka? |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
I tu jest wlasnie glowny problem......wydaje mi sie ze ogolnie w najlepszym procencie, opinia jest 50-50 takze tego "szalenstwa" nie bedzie. A szkoda...bo to kasa dla klubu...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jakie 50-50
popatrzcie wstecz ile było tekstów ze wystarczy biała gwiazda na koszulkach a sprzedaz wzrosnie więc teraz dotrzymywać słowa.. Biała : Czerwona : http://www.kraksport.com/6077,adidas...ono-bialy.html
Ostatnio edytowane przez szprotson : 13.07.2013 o godz. 16:28.
![]()
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Z forum na zywo, gdyby ktos nie widzial....
http://www.youtube.com/watch?v=ldiKo...ature=youtu.be Jesli chodzi o filmik, to wydaje mi sie pierwsza klasa! Brawo! Piekny! (szkoda ze koszulki sie nie dopasowaly) |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krakbet w swoich koszulkach białych też ma łatkę, natomiast w czerwonych gwiazda jest ładnie wszyta. Nie wiem czy nie przedobrzyli tym ujednoliceniem...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a mi sie wydaje że koszulki byly juz przygotowane dawno temu, jednak zarzad zobaczyl co sie dzieje z akcja powrotu białej gwiazdy na koszulki i zrobili "ukłon" ratują sytuacje tą naszywką z biała gwiazdą
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Przecież BG na białym tle byłaby niewidoczna, mnie i tak biała bardzo się podoba i ją zakupię. To jest pełna połowa mojej szklanki. Ta pusta, to niestety otoczka przy czerwonej. Liczyłem na wszywke jak na Krakbecie. A nawet, jeżeli przebolałbym, to i tak barwa tego haftu różni się od odcienia czerwieni na koszulce. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Czy te stroje są w jakikolwiek sposób dla was dedykowane?
Chodzi mi o to że, Legia niby dostała od Adidasa te paski w stylu lat 80 i flagę z tyłu kołnierzyka (co i tak średnio pod dedykację podchodzi), a Wisła? Pytanie jest dalekie od napinki, po prostu jestem ciekawy jak Adidas traktuje inne kluby w Polsce, a jeśli dał wam po prostu stroje z katalogu i traktuje białą gwiazdę na piersi jako dedykację, to jest to śmiech na sali. To moja pierwsza okazja by przywitać się z większą ilością czytelników, więc: kibic Legii, wita kibiców Wisły!
Ostatnio edytowane przez Pawlak : 13.07.2013 o godz. 16:41.
![]()
Faszysta i kibol
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Koszulka brzydka, poprzedni model o wiele ładniejszy- jedyne pocieszenie to powrót Białej Gwiazdy ...
Lechia nie zmieniała na ten sezon modelu i wyszła na tym lepiej niż my ... Mogli zaszyć herb Spółki Akcyjnej Białą Gwiazdą to lepiej by to wyglądało a tak mamy zwykły katalogowy model ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.07.2013 o godz. 17:13.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
tak sa dedykowane
na czerwonej zmienili nam rękaw na jednolity a na bialej ten cały romb na srodku koszulki Cytat:
interesuje mnie cena od jakiej zaczną w....iac kibicow. Czekam na lepsze zdjęcia, szczególnie białej. no i w poniedzialek trzeab pewnie ruszyc ja kupic, czerwonych w kolekcji duzo, białych mało.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 13.07.2013 o godz. 16:44.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a masz inny klub na swiecie ktory gra w takich strojach? ma biala gwiazde na koszulkach?
wyroznia sie? wyroznia. jest dedykacja? jest![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
moim zdaniem powinni zrobić tak jak Krakbet i było by perfekt. Ale zgadzam sie z niektórymi opiniami, że możliwe, że wzór zrobiony już dość dawno a dopiero później padła decyzja o BG. btw mnie się koszulki bardzo podobają. możliwe, że się skusze na zakup. ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Zapewne 249 złotych. Na tyle Adidas wycenia koszulki Legii w systemie Climacool, który ma się nijak do meczówek w formacie Formotion.
Wątpię, by Wisła dostała stroje w promocyjnej cenie. ![]()
Faszysta i kibol
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
niech dadza replike z oflagowaniem całym za 109 i bedzie git
![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Znowu ta lata z Biala Gwiazda dla mnie fuszera totalna tak jak wszystko juz w tym klubie ... oczywiscie ciesze sie z Białej Gwiazdy ale moglo to zdecydowanie lepiej wygladac ... Jak dla mnie koszulki jak koszulki nic specialnego spodziewalem sie czegos o wiele lepszego
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Taki komplet to byłoby coś
![]() ![]() ![]() |
|