The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wi$l@1906
Junior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2013, 15:48
Wydaje mi sie ze ten co zrobiles jest o wiele ladniejszy! Przeciez ta latka to totalna amatorka! Jak w ogole mozna z tym wychodzic? Ktory drugi szanowany klub ma latke pod swoim logo jesli latka jest w takim samym kolorze co koszulka?!
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.07.2013, 15:54
Jeszcze się kolorem różni. Generalnie to zdjęcie już wygląda jak przy obróbce pędzlem w paincie.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
bocian23
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 13.07.2013, 15:54
Jestem rozczarowany, miały być dedykowane, a zrobili standardowy wzór, z małymi zmianami.
BG oczywiście to tu duży plus, ale to kółko zalatuje kiczem...
Dużo bardziej osobiście mi się podobają koszulki Górnika Zabrze.
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 13.07.2013, 15:56
@Wi$l@1906 Niestety masz rację, zamiast zrobić tak jak np w Wiśle Krakbet:

Zrobili tak jak nike gdy BG była naszywką na logo:
Odpowiedz cytując
Wi$l@1906
Junior Member

Stary 13.07.2013, 16:01
Konrado dokladnie! Te z Krakbet to idealny przyklad jak o wiele lepiej i profesjonalnie wyglada bez latki!
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.07.2013, 16:02
A wyobrażacie sobie białą gwiazdę na białej koszulce?

Przecież to jest celowy zabieg estetyczny, aby białą gwiazdę jeszcze bardziej uwidocznić. Tym bardziej że trochę średnio byłoby, gdyby biała gwiazda na czerwonej koszulce łatki nie miała, a ta na białej by miała. Myślcie trochę.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.07.2013, 16:05
To idź ....a jeden z drugim kupcie Krakbetu,czy tam Górnika ktoś pisał. W dupie Wam sie poprzewracało,co by nie dali to i tak ponarzekać trzeba....
Jak mamy grać tak jak graliśmy za modelu z tyskaczem to może być nawet i łatka w kształcie rombu.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 13.07.2013 o godz. 16:07.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Jurand
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2003

Stary 13.07.2013, 16:07
Na białej łatka/koło zawsze było, jasne, ale na czerwonej ja nie widzę wcale celowego zabiegu estetycznego, a pójście na łatwiznę i naszycie gotowca zamiast haftu, jak zazwyczaj się robi herby,
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 13.07.2013, 16:08
@2up nie sap, chyba logiczne że każdy by chciał aby koszulki były jak nałjadniejsze, rozumiem że Tobie mogliby wcisnąć nawet tico w kolorze moro i też byłbyś happy, spoko.
Koszulki jak mówiłem sa nawet ok, ale muszę je zobaczyć na żywo P Na pewno nie są grosze od tych z tamtego roku ;p z tym wielkim kołnierzem, ale nikt mnie nie przekona że ta łata na czerwonych jest konieczna, a napewno wyglada dużo gorzej
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 13.07.2013, 16:09
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3347

czyli mialem racje

E: Konrado, najpierw mowiles ze koszulka lipa tak btw

http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3356
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3354

tu i tu np

E: getry na +
Ostatnio edytowane przez szprotson : 13.07.2013 o godz. 16:14.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 13.07.2013, 16:11
szprotson napisał(a):Wyświetl post
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3347

czyli mialem racje

E: Konrado, najpierw mowiles ze koszulka lipa tak btw
gdzie tak napisałęm?
Edit: racja, aczkolwiek zauważ że z tym białym rękawem wyglądają dużo gorzej, a tak jak teraz są do przyjęcia, tyle że ta naszywka psuje efekt. Były lepsze modele, ale i gorsze
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 13.07.2013 o godz. 16:19.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.07.2013, 16:17
Nie poszaleli, większość propozycji "kibiców" znacznie lepsza. No ale najważniejsze, że jest BG. Na sprzedażowe szaleństwo jednak nie liczę...
Odpowiedz cytując
Wi$l@1906
Junior Member

Stary 13.07.2013, 16:19
@El'kabat - nikt nie mowi o grze, wiadomo ze kazdy by chcial by grali jak najlepiej nie zalezne od koszulek. Tutaj mowimy szczegolnie o koszulkach. Estetycznie wyglada fatalnie i nie powiesz mi ze te z Krakbet nie sa lepsze (chodzi mi o BG i kolor czerwony).
@michu-k ...tak jak pisalismy (widocznie nie czytasz po kolei), mozna by zrobic np, czerwony pas przez cala piers, w kolorze czerwonym, zeby to jakos naturalnie wkomponowac w koszulke, i na tym BG. A reszte koszulki oczywiscie biale i tez bylo by.
Konr@do, wiem ze teraz to troche pozno, ale dalo by sie cos takiego zrobic? Biala koszulke z waskim (na szerokosc gwiazdy) czerwonym pasem na klatce (od boku do boku) i na tym dac BG bez kolka?
Odpowiedz cytując
Wi$l@1906
Junior Member

Stary 13.07.2013, 16:21
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Nie poszaleli, większość propozycji "kibiców" znacznie lepsza. No ale najważniejsze, że jest BG. Na sprzedażowe szaleństwo jednak nie liczę...
I tu jest wlasnie glowny problem......wydaje mi sie ze ogolnie w najlepszym procencie, opinia jest 50-50 takze tego "szalenstwa" nie bedzie. A szkoda...bo to kasa dla klubu...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 13.07.2013, 16:23
jakie 50-50

popatrzcie wstecz ile było tekstów ze wystarczy biała gwiazda na koszulkach a sprzedaz wzrosnie
więc teraz dotrzymywać słowa..

Biała :
Czerwona : http://www.kraksport.com/6077,adidas...ono-bialy.html
Ostatnio edytowane przez szprotson : 13.07.2013 o godz. 16:28.

Odpowiedz cytując
Wi$l@1906
Junior Member

Stary 13.07.2013, 16:25
Z forum na zywo, gdyby ktos nie widzial....

http://www.youtube.com/watch?v=ldiKo...ature=youtu.be

Jesli chodzi o filmik, to wydaje mi sie pierwsza klasa! Brawo! Piekny!
(szkoda ze koszulki sie nie dopasowaly)
Odpowiedz cytując
Wi$l@1906
Junior Member

Stary 13.07.2013, 16:27
jakie 50-50

popatrzcie wstecz ile było tekstów ze wystarczy biała gwiazda na koszulkach a sprzedaz wzrosnie
więc teraz dotrzymywać słowa..
Tylko ze wielu pisalo w ciemno...i obawiam sie ze slowa nie dotrzymaja...na shoutboxie wydaje mi sie ze jednak liczyli na wiecej...
Odpowiedz cytując
alterego
Senior Member

Stary 13.07.2013, 16:29
Krakbet w swoich koszulkach białych też ma łatkę, natomiast w czerwonych gwiazda jest ładnie wszyta. Nie wiem czy nie przedobrzyli tym ujednoliceniem...
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.07.2013, 16:29
a mi sie wydaje że koszulki byly juz przygotowane dawno temu, jednak zarzad zobaczyl co sie dzieje z akcja powrotu białej gwiazdy na koszulki i zrobili "ukłon" ratują sytuacje tą naszywką z biała gwiazdą
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 13.07.2013, 16:33
Cytat:
Krakbet w swoich koszulkach białych też ma łatkę, natomiast w czerwonych gwiazda jest ładnie wszyta. Nie wiem czy nie przedobrzyli tym ujednoliceniem...

Przecież BG na białym tle byłaby niewidoczna, mnie i tak biała bardzo się podoba i ją zakupię. To jest pełna połowa mojej szklanki. Ta pusta, to niestety otoczka przy czerwonej. Liczyłem na wszywke jak na Krakbecie. A nawet, jeżeli przebolałbym, to i tak barwa tego haftu różni się od odcienia czerwieni na koszulce.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.07.2013, 16:36
Wi$l@1906 napisał(a):Wyświetl post
Z forum na zywo, gdyby ktos nie widzial....

wis.la/j3ah2

Jesli chodzi o filmik, to wydaje mi sie pierwsza klasa! Brawo! Piekny!
(szkoda ze koszulki sie nie dopasowaly)
Dokładnie, filmik jest rewelacyjny, tym większy żal, że te koszulki nie są idealne. Naprawdę, wg mnie nie trudno było nas "zadowolić" bardziej... Ja ten zakup, zwłaszcza gdy liczę się z pieniędzmi, dobrze przemyślę...
Odpowiedz cytując
Pawlak
Junior Member

Od: 07.2013

Stary 13.07.2013, 16:38
Czy te stroje są w jakikolwiek sposób dla was dedykowane?

Chodzi mi o to że, Legia niby dostała od Adidasa te paski w stylu lat 80 i flagę z tyłu kołnierzyka (co i tak średnio pod dedykację podchodzi), a Wisła?

Pytanie jest dalekie od napinki, po prostu jestem ciekawy jak Adidas traktuje inne kluby w Polsce, a jeśli dał wam po prostu stroje z katalogu i traktuje białą gwiazdę na piersi jako dedykację, to jest to śmiech na sali.

To moja pierwsza okazja by przywitać się z większą ilością czytelników, więc: kibic Legii, wita kibiców Wisły!
Ostatnio edytowane przez Pawlak : 13.07.2013 o godz. 16:41.
Faszysta i kibol
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 13.07.2013, 16:41
Koszulka brzydka, poprzedni model o wiele ładniejszy- jedyne pocieszenie to powrót Białej Gwiazdy ...

Lechia nie zmieniała na ten sezon modelu i wyszła na tym lepiej niż my ... Mogli zaszyć herb Spółki Akcyjnej Białą Gwiazdą to lepiej by to wyglądało a tak mamy zwykły katalogowy model ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.07.2013 o godz. 17:13.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 13.07.2013, 16:42
tak sa dedykowane
na czerwonej zmienili nam rękaw na jednolity
a na bialej ten cały romb na srodku koszulki

Cytat:
Czym wyróżnia się nowa koszulka Białej Gwiazdy? Jest to najnowocześniejszy technologicznie model w historii przygotowany przez adidasa. Koszulka wykonana została przy zastosowaniu najnowszych technologii: FORMOTION – zapewnia najwyższą wydajność i swobodę ruchów, CLIMACOOL – zapewnia kontrolę ciepła i wilgoci poprzez wentylację oraz BETTER PLACE – zapewnia kontrolę ciepła i wilgoci poprzez wentylację.

Koszulka jest dedykowana specjalnie Wiśle Kraków. Wisła należy bowiem do wąskiego grona zespołów objętych specjalnym programem, zespołów, dla których przygotowuje się specjalne stroje. W tej elitarnej grupie znajdują się m.in. Real Madryt i Chelsea Londyn.
cytat z fb skąś tam, komentował go nie będe

interesuje mnie cena od jakiej zaczną w....iac kibicow.

Czekam na lepsze zdjęcia, szczególnie białej. no i w poniedzialek trzeab pewnie ruszyc ja kupic, czerwonych w kolekcji duzo, białych mało.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 13.07.2013 o godz. 16:44.

Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.07.2013, 16:42
a masz inny klub na swiecie ktory gra w takich strojach? ma biala gwiazde na koszulkach? wyroznia sie? wyroznia. jest dedykacja? jest
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
alterego
Senior Member

Stary 13.07.2013, 16:44
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Przecież BG na białym tle byłaby niewidoczna, mnie i tak biała bardzo się podoba i ją zakupię. To jest pełna połowa mojej szklanki. Ta pusta, to niestety otoczka przy czerwonej. Liczyłem na wszywke jak na Krakbecie. A nawet, jeżeli przebolałbym, to i tak barwa tego haftu różni się od odcienia czerwieni na koszulce.
ujednoliceniem w sensie, że w czerwonych też jest łatka. Bo w białych to wiadomo, że konieczna.

moim zdaniem powinni zrobić tak jak Krakbet i było by perfekt. Ale zgadzam sie z niektórymi opiniami, że możliwe, że wzór zrobiony już dość dawno a dopiero później padła decyzja o BG.

btw mnie się koszulki bardzo podobają. możliwe, że się skusze na zakup.
Odpowiedz cytując
Pawlak
Junior Member

Od: 07.2013

Stary 13.07.2013, 16:50
interesuje mnie cena od jakiej zaczną w....iac kibicow.
Zapewne 249 złotych. Na tyle Adidas wycenia koszulki Legii w systemie Climacool, który ma się nijak do meczówek w formacie Formotion.

Wątpię, by Wisła dostała stroje w promocyjnej cenie.
Faszysta i kibol
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 13.07.2013, 16:57
niech dadza replike z oflagowaniem całym za 109 i bedzie git

Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 13.07.2013, 17:04
Znowu ta lata z Biala Gwiazda dla mnie fuszera totalna tak jak wszystko juz w tym klubie ... oczywiscie ciesze sie z Białej Gwiazdy ale moglo to zdecydowanie lepiej wygladac ... Jak dla mnie koszulki jak koszulki nic specialnego spodziewalem sie czegos o wiele lepszego
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 13.07.2013, 17:04
Taki komplet to byłoby coś

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów