The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Spokolokoełrokoko
Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2013, 15:29
K4millo napisał(a):Wyświetl post
Czyli podsumowują:
- w raportach meczowych go nie ma
- na zdjęciach go nie ma
- na 30-osobowej oficjalnej liście na ligę mistrzów z 2012 go nie ma
- człowiek opisujący dokładnie ligę nigeryjską mówi, że tam nie grał
- na profilu z CAF Confederation Cup z 2011 roku jest napisane, że został zwolniony z Sunshine Stars
Spokojnie. Spokojnie. Przecież to oczywiste, że Franiu musi sprawdzić wszystkich mężczyzn, których ktoś poleca. A nuż za kilka lat by sobie pluł w brodę!

Beniaminek 2 ligi to idealny test dla grajków, którzy nie istnieją!
Odpowiedz cytując
dizzy
Member

Od: 05.2013

Stary 10.07.2013, 15:40
Spokolokoełrokoko napisał(a):Wyświetl post
Logiki w wypowiedziach i działaniach Frania próżno szukać, ale z powyższego wywiadu to mnie rozwaliło

Od kilku dni przygląda się pan też Jose Romo.
- Ma 20 lat i takie możliwości, że za dwa sezony może być bombowym zawodnikiem. Jednak może się zdarzyć, że teraz jeszcze nie "odpali". W przypadku jego oraz dwóch Brazylijczyków można zastanawiać się też na opcją rocznego wypożyczenia.

Widziałeś kiedyś umowę wypożyczenia zawodnika? Zwykle zawiera się w niej klauzulę pierwokupu czy kupna za określoną cenę po okresie wypożyczenia (chyba, że wypożycza się młodego zawodnika celem ogrania ale to nie jest taki przypadek) . Smuda powiedział, że Romo może być bombowym zawodnikiem co oznacza, że wcale nim być nie musi. Stwierdzenie Smudy wcale nie było śmieszne czy głupie.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.07.2013, 16:05
K4millo napisał(a):Wyświetl post
Po kilku dniach otrzymałem właśnie odpowiedź od założyciela strony Westafricanfootball, którego zapytałem o testowanego przez Wisłę Nigeryjczyka. Odpisał mi, że jest pewien na 90%, że Mend(i)e nie grał w Sunshine Stars w ostatnich dwóch latach. Nie ma też żadnych informacji o jego grze w jakimkolwiek klubie od 2011 roku.

Znalazłem również stronę, na której są fotki z meczów Sunshine Stars:
http://www.backpagepix.co.za/live/se...&Submit=Search

Są zdjęcia z dwóch meczów Sunshine Stars z tego roku, oraz z około10 spotkań z ligi nigeryjskiej z 2012 roku plus jeszcze z afrykańskiej ligi mistrzów, ale jak wiadomo Mende tam nie grał. Jest też sporo zdjęć z 2011. Natomiast ostatnie zdjęcie na którym uchwycono Daniela Mende pochodzi z końca 2010 roku.

Czyli podsumowują:
- w raportach meczowych go nie ma
- na zdjęciach go nie ma
- na 30-osobowej oficjalnej liście na ligę mistrzów z 2012 go nie ma
- człowiek opisujący dokładnie ligę nigeryjską mówi, że tam nie grał
- na profilu z CAF Confederation Cup z 2011 roku jest napisane, że został zwolniony z Sunshine Stars
Takiej amatorki w Wisle nie bylo chyba nigdy.

Mamy do czynienia z sytuacja, ze w klubue nikt nie sprawdza graczy, ktorzy maja byc testowani. Nikt nie robi podstawowego researchu itp. Chociaz czego ja wymagam od takiego Kapki jak po nim odrazu widac, ze to epoka kamienia lupanego jesli chodzi o mentalnosc, kulture czy jakakolwiek wizje.
Odpowiedz cytując
Spokolokoełrokoko
Member

Stary 10.07.2013, 16:21
dizzy napisał(a):Wyświetl post
Widziałeś kiedyś umowę wypożyczenia zawodnika? Zwykle zawiera się w niej klauzulę pierwokupu czy kupna za określoną cenę po okresie wypożyczenia (chyba, że wypożycza się młodego zawodnika celem ogrania ale to nie jest taki przypadek) . Smuda powiedział, że Romo może być bombowym zawodnikiem co oznacza, że wcale nim być nie musi. Stwierdzenie Smudy wcale nie było śmieszne czy głupie.
No właśnie. Jak go wypożyczą na rok a on nie wypali przez ten rok i z niego zrezygnują to nawet nie będzie miał szansy, by pokazać się jako 'bombowy zawodnik'.
Może, może, może...
Jedno jest tylko pewne - Franiu .......i głupoty. Może przyjdzie Messi a może nie. Może Boguś będzie królem strzelców a może nie. Może Franiu spuści Wisłę do 2 ligi a może nie. Słowa Frania to .......enie dla samego .......enia i mydlenie oczu.

Testowanie grajków, których nigdy wcześniej nie widziało się na oczy na 10 dni przed startem ligi i co do którego nie jest się pewnym czy wypali czy nie! Żeby uderzyć we franiowe tony - BOMBOWO!
Ostatnio edytowane przez Spokolokoełrokoko : 10.07.2013 o godz. 16:30.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 10.07.2013, 16:50
Bywalo slabo kadrowo, ale nie pamietam sytuacji, ze 10 dni przed liga w kadrze takiego klubu jak Wisla nie bylo napastnika..
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 10.07.2013, 17:00
nesta napisał(a):Wyświetl post
Bywalo slabo kadrowo, ale nie pamietam sytuacji, ze 10 dni przed liga w kadrze takiego klubu jak Wisla nie bylo napastnika..
Odnoszę wrażenie ,że obecni zarządcy Wisły (radosne trio amatorów Bednarz-Zdzisław K.- "trener"Smuda) działają tak jakby naprawdę chcieli za rok śmigać w I lidze. Takiej degrengolady, takiego syfu jak w tej chwili jest w tym klubie to nie było od dawien dawna. Po prostu ręce można załamać. W najmroczniejszy koszmarach nawet mi się nie śniło ,że tak będzie. Cupiał niestety chyba zostawi Wisłę Kraków w stanie jeszcze gorszym niż ją przejmował. Ale niestety jak się coś dostało za darmo ,a nie osiągnęło ciężką pracą to później bardzo łatwo jest to roztrwonić (nie mówię o Wiśle, ale ogólnie o tych wszystkich uwłaszczonych "biznesmenach")

PS. O k u r wa ! Teraz doczytałem czyli okazuje się ,że mamy kolejny kwiatek na testach.Był rumuński student-amator, a teraz bambus z nie wiadomo skąd. Skauting ,że ho ho ho.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 10.07.2013, 20:59
Przed sezonem z bardzo ubogiej kadry odeszło 6 zawodników. Liga rusza za 10 dni, a my jeszcze nikogo nie pozyskaliśmy. Jest gorzej niż myślałem, a myślałem że jest bardzo źle.

Wypowiedzi ludzi z klubu, że chcemy wielu zawodników ale nas na nich stać sprawiają, że ręce opadają. To może czas zacząć chcieć piłkarzy, na których na stać? A nie testować amatorów i ludzi totalnie z dupy, o których z góry wiadomo, że się nie nadają do niczego. No chyba, ze nas nie stać na żadnego zawodowego piłkarza... Za przeproszeniem do dupy z takim oszczędzaniem. To tak jakby sklep chcąc zaoszczędzić przestał zamawiać towar i oferował puste półki klientom.
Ostatnio edytowane przez Arked : 10.07.2013 o godz. 21:01.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 10.07.2013, 23:19
To jest poprostu smieszne..Wrecz niesmaczne.

Jak oni moga takie glupoty pitolic.Chcemy bla bla,no ale nici z tego bo sa za drodzy.A moze dlatego nie bierzemy bo musielibysmy cos wogole płacic.

Do tego kolejna seria zenady z testami,tym razm murzynow ktorzy nie istnieją ufo k**wa.Ale jak taki Kapka na tym czuwa to wogole sie nie dziwie.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 10.07.2013, 23:37
Czyli kolejna żenada testowo transferowa stała sie faktem. Forumowicze w godzinę znaleźli info, ze facet jest kolejnym oszustem, a on po jednym sparingu z amatorska drużyna został odesłany. Jest jakas granica kompromitacji dla Wisły?
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.07.2013, 00:36
Arked napisał(a):Wyświetl post
Przed sezonem z bardzo ubogiej kadry odeszło 6 zawodników. Liga rusza za 10 dni, a my jeszcze nikogo nie pozyskaliśmy. Jest gorzej niż myślałem, a myślałem że jest bardzo źle.
Ośmiu, chyba że Sikorskiego i Bruda nie nazywamy piłkarzami. Na chwilę obecną mamy zdrowych 12 zawodników z pola na poziomie"ekstraklasowym" :

-Bunoza, Głowacki, Jovanovic, Nalepa, Stolarski, Burliga
-Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki, Wilk
-Boguski

Podpisanie z Burdenskim i Stjepanoviciem to pewnie formalność. Biorąc pod uwagę taki, a nie inny stan kadrowy, podejrzewam, że zdecydują się jednak na zatrudnienie Eduardo i tego całego Romo. Z braku laku dobry kit.

Do tego 3 bramkarzy, kontuzjowani : Uryga, Czekaj i Szewczyk, Chavez z reprą i być może DZ D W co daje nam łącznie 24 zawodników w kadrze. Na więcej bym nie liczył.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 11.07.2013 o godz. 00:57.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 11.07.2013, 00:38
wis.la/xbwzz
Mój komentarz na politykę transferową klubu.

Tak jak już ktoś pisał wcześniej. W najgorszym koszmarze nie przypuszczałem, że przy takiej czystce nie zostanie nikt zakupiony celem uzupełnienia kadry. Nie mówię o wzmocnieniu. Zespoły z okręgówki mają lepsze okienka transferowe.

Jeśli Wisła spadnie z ligi, prezes i cała reszta "profesjonalistów" powinna zostać oddalona z klubu!

What's new?

Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.07.2013, 07:11
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
wis.la/xbwzz

Jeśli Wisła spadnie z ligi, prezes i cała reszta "profesjonalistów" powinna zostać oddalona z klubu!
To cyrk i małpy Cupiała. Właściciel klubu może robić, co chce, jak chce i kiedy chce ze swoją własnością.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 11.07.2013, 07:28
Z obecna kadrą rzeczywiście możemy spaść i nie powinno to nikogo zdziwić.
Swoja drogą - niejaki Franz S. mówił coś o 3 okienkach, potem coś o 7 transferach, potem coś tam jeszcze innego. Totalny .......nik.
A zresztą Smuda zawsze pieprzył trzy po trzy, pamiętam jego zachwyty nad Ikenaczo, że gość zniszczy ligę itp. Nic się nie zmieniło u niego, tyle, że teraz gorszych grajków będzie miał.
Ostatnio edytowane przez yoda79 : 11.07.2013 o godz. 07:32.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 11.07.2013, 07:37
Kurz napisał(a):Wyświetl post
To cyrk i małpy Cupiała. Właściciel klubu może robić, co chce, jak chce i kiedy chce ze swoją własnością.
No no no! Mam nadzieję że to sarkazm, i to gorycz przez Ciebie przemawia. Wisła to My a nie Cupiał. Cupiała nie było a My byliśmy, dlatego na pewne posunięcia zgody na pewno nie będzie. Wierzę że znajdzie się w naszym klubie grupa wpływowych ludzi, która w końcu powie "VETO", jak czara się przeleje, a My "zwykli" kibice im w tym pomożemy . Sam Właściciel jest bardzo ważną i zasłużoną osobą w naszym klubie, ale nie najważniejszą. Co do okna transferowego, to po meczu z Ruchem będzie można robić podsumowania.
Odpowiedz cytując
Spokolokoełrokoko
Member

Stary 11.07.2013, 08:47
http://www.poznan.sport.pl/sport-poz...ha_Poznan.html

Info szczególnie dla tych, którzy chcą i widzą Maków w wiślackich barwach. Konkurent poważny, ale może zadziała magia Frania i w umyśle Maka wygra marzenie gry dla Wisły i perspektywa rozwoju pod skrzydłami byłego selekcjonera kadry narodowej...
Odpowiedz cytując
mszumski
Junior Member

Od: 10.2012

Stary 11.07.2013, 09:06
Mak byłby dobrym wzmocnieniem, jak na tą chwilę. Jest uniwersalny i jednak poziom ekstraklasowy prezentuje. Do tego jakiś napastnik np. Brożek i ten lewy obrońca z Taiti, Stjepanovic i już by to jakoś wyglądało.
Odpowiedz cytując
Spokolokoełrokoko
Member

Stary 11.07.2013, 09:27
Przeczytałeś wgl linka, którego wrzuciłem
To co napisałem o Maku w Wiśle i magii Frania to ironia.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.07.2013, 09:31
kumpel z limanowej pisał mi że wczoraj najlepszy na boisku w obydwu druzynach był nie jaki Momo, gracz z senegalu. naszych testowanych ponoć czapka nakrywa na dzień dobry. moze ktoś był wczoraj i może kilka słow o nim powiedzieć?
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 11.07.2013, 11:14
Barti napisał(a):Wyświetl post
No no no! Mam nadzieję że to sarkazm, i to gorycz przez Ciebie przemawia. Wisła to My a nie Cupiał. Cupiała nie było a My byliśmy, dlatego na pewne posunięcia zgody na pewno nie będzie. Wierzę że znajdzie się w naszym klubie grupa wpływowych ludzi, która w końcu powie "VETO", jak czara się przeleje, a My "zwykli" kibice im w tym pomożemy . Sam Właściciel jest bardzo ważną i zasłużoną osobą w naszym klubie, ale nie najważniejszą. Co do okna transferowego, to po meczu z Ruchem będzie można robić podsumowania.
My bylismy? Rozumiem ze chodziles na Wisle przed Cupailem. "nie bedzie zgody na pewne posuniecia"? jakbym czytal jakies odezwy zwiazkow zawodowych. Kup sobie klub to wtedy bedziesz mogl dawac zgody lub nie. Zacznij moze od kupienia karnetu.
Odpowiedz cytując
luki783
Junior Member

Stary 11.07.2013, 11:51
Ibrahim coraz lepsze stroje prezentuje xD

Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 11.07.2013, 13:09
bódyń napisał(a):Wyświetl post
My bylismy? Rozumiem ze chodziles na Wisle przed Cupailem. "nie bedzie zgody na pewne posuniecia"? jakbym czytal jakies odezwy zwiazkow zawodowych. Kup sobie klub to wtedy bedziesz mogl dawac zgody lub nie. Zacznij moze od kupienia karnetu.
Pan B.C. jest ode mnie starszy - mógł chodzić na stadion przede mną - pełna zgoda. Zgody na utopienie klubu nie będzie i uwierz mi jak zaczną się dziać jakieś jaja to na 100% akcja będzie na większą skalę od tej jaką prowadzili kibice Polonii W. GKS-u K. czy ŁKS-u. Nie wierzysz? Co do karnetu kupuję go na jedno i to samo miejsce odkąd powstał nowy stadion, więc nie pouczaj mnie co mam robić... Żeby nie było OT, miałem dużą nadzieję że po wpadce z Rumunem ruch w interesie transferowym będzie, były deklaracje, niestety jakie mamy wzmocnienia do tej pory każdy widzi. Jeszcze tydzień nadziei. Mecz z Ruchem należy traktować jako próbę generalną. Z konieczności nie można zagrać optymalnym składem na ligę tylko trzeba nadal będzie szukać...
Ostatnio edytowane przez Barti : 11.07.2013 o godz. 13:12.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 11.07.2013, 14:56
Barti napisał(a):Wyświetl post
Pan B.C. jest ode mnie starszy - mógł chodzić na stadion przede mną - pełna zgoda. Zgody na utopienie klubu nie będzie i uwierz mi jak zaczną się dziać jakieś jaja to na 100% akcja będzie na większą skalę od tej jaką prowadzili kibice Polonii W. GKS-u K. czy ŁKS-u. Nie wierzysz? Co do karnetu kupuję go na jedno i to samo miejsce odkąd powstał nowy stadion, więc nie pouczaj mnie co mam robić... Żeby nie było OT, miałem dużą nadzieję że po wpadce z Rumunem ruch w interesie transferowym będzie, były deklaracje, niestety jakie mamy wzmocnienia do tej pory każdy widzi. Jeszcze tydzień nadziei. Mecz z Ruchem należy traktować jako próbę generalną. Z konieczności nie można zagrać optymalnym składem na ligę tylko trzeba nadal będzie szukać...
Chodzilo mi o to czy chodizles na Wisle przed era Cupiala?
A wlasnie jak zaczely sie akcje w klubach wymienionych przez Ciebie to widac jak sie skonczylo. Akcja wyrzucania Wojciechowskiego czy akcja wyrzucania Ptaka z LKSu (akcje kibicow z przebranym facetem za ptaka). No i jak te klubu skonczyly widac wlasnie. Akcje kibicow przeciw wlascieila koncza sie dosc marnie dla klubu
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Stary 11.07.2013, 15:11
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Chodzilo mi o to czy chodizles na Wisle przed era Cupiala?
A wlasnie jak zaczely sie akcje w klubach wymienionych przez Ciebie to widac jak sie skonczylo. Akcja wyrzucania Wojciechowskiego czy akcja wyrzucania Ptaka z LKSu (akcje kibicow z przebranym facetem za ptaka). No i jak te klubu skonczyly widac wlasnie. Akcje kibicow przeciw wlascieila koncza sie dosc marnie dla klubu
Naturalnie że chodziłem, i to grubo przed erą Cupiała, pamiętam też jego trudne początki, jak wyrzucił trenera Łazarka, na płocie zawisł transparent: "choć pieniędzy wiele macie na kulturze (chyba tak?) się nie znacie" a cały stadion skandował Baryła. Ja na tą chwilę chcę tylko szczerej odpowiedzi na pytanie: Co dalej będzie z Wisłą Kraków? Jakie są najbliższe plany? Tylko bez "ściemy".
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 11.07.2013, 16:00
Zrobiłem sobie rozpiskę wartościowych zawodników jakich posiadamy na nieco ponad tydzień przed początkiem ligi według naturalnej pozycji. Pominąłem zawodników, którzy moim zdaniem zupełnie nie nadają się do Ekstraklasy. Wytłuszczonym drukiem zaznaczyłem zawodników więcej niż przeciętnych:

Bramkarz:

Lewy obrońca:

Środkowy obrońca: Głowacki, Chavez, Jovanović,Bunoza, Czekaj

Prawy obrońca:

Defensywny pomocnik: Wilk, Uryga

Lewy pomocnik:

Prawy pomocnik: Małecki, Sarki, Stolarski

Ofensywny pomocnik: Chrapek, Boguski, Garguła

Napastnik:

Jak więc widać Smuda będzie mocno kombinować.

Na pozycji bramkarza jest źle. Bez nowego zawodnika może być nieciekawie w nadchodzącym sezonie. Bieszczad jest wielką niewiadomą i ciężko od niego oczekiwać cudów. Natomiast Miśkiewicz, mimo że dobrze gra na linii i w pojedynkach 1 na 1 to jest zwyczajnie beznadziejny na przedpolu i w grze nogami. Opierać grę w lidze na takich bramkarzach to samobójstwo. Cytat z Wójcika sam ciśnie się na usta.

Nadmiar środkowych obrońców(jedyna dobrze obsadzona pozycja w Wiśle) przejdzie na boki obrony. Na prawej obronie będzie pewnie próbowany obiecujący Stolarski ale mam duże wątpliwości czy się tam utrzyma patrząc na jego problemy z odpowiednim ustawianiem się (to nie jest jego pozycja!).

Na newralgiczną pozycję defensywnego pomocnika ma przyjść Stjepanović, który być może wygryzie bezproduktywnego Wilka.

Na lewej pomocy będzie grał któryś z prawych pomocników, a więc Sarki lub Małecki. Prawdopodobnie zobaczymy na bokach pomocy również Stolarskiego.

Wśród ofensywnych pomocników mamy beznadziejnego Gargułę, nierównego Chrapka i Boguskiego, który będzie grać z musu w ataku, mimo że bramki strzela od święta.

Ławki rezerwowych praktycznie nie będzie.

Czy zestawiana w ten sposób drużyna może dobrze grać? Przekonamy się niedługo. Współczułbym Smudzie sytuacji w jakiej się znajduje ale jakoś przychodzi mi to z trudem.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.07.2013, 16:43
Ja bym tego Celina brał. Cudów nie będzie, ale to chyba oczywiste przy darmowym transferze i tak niskim kontrakcie. Ktoś jednak wierzy, że jesteśmy w stanie znaleźć lepszego napastnika za porównywalne pieniądze?

Nie wiem w czym Romo jest lepszy. Wiadomo tylko, że bramki na razie nie strzelił.

Oczywiście, bardzo możliwe że żaden z nich na poziomie ekstraklasy nie pobije wyniku Daniela Sikorskiego, jednak nie sądzę żeby wiek miał tu jakiekolwiek znaczenie. Ot - obaj to straszliwe ogóry, z tym że Brazylijczykowi udało się dwa razy skierować piłkę do siatki. To już coś.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.07.2013 o godz. 16:47.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
jacekbum
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 11.07.2013, 16:53
Na pierwszego napastnika Brożek+zmiennik Celin ewentualnie typek z Wenezueli.
I mamy Brożka Celina/Wenezuelczyka Boguskiego
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 11.07.2013, 16:56
Ja bym zakontraktował nawet ich dwóch, Celina i Romo, biorąc pod uwagę, że obecnie mamy zero napastników to nie ma co się bawić w takie ryzykowne gierki, że jeden nam wystarczy. Mamy wtedy większe szanse, że któryś z nich coś ugra, wiadome jest że może żaden z nich nie odpalić... no ale cóż dajmy sobie i im szanse.

jacekbum napisał(a):Wyświetl post
Na pierwszego napastnika Brożek+zmiennik Celin ewentualnie typek z Wenezueli.
I mamy Brożka Celina/Wenezuelczyka Boguskiego
A skąd to info o Brożku? Moim zdaniem nie ma co liczyć że Paweł się zjawi na R22, jakby coś było na rzeczy prasa by o tym piszczała jak szalona.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 11.07.2013 o godz. 16:59.
Odpowiedz cytując
Spokolokoełrokoko
Member

Stary 11.07.2013, 17:00
Arked napisał(a):Wyświetl post
Ławki rezerwowych praktycznie nie będzie.
A po co Franiowi ławka rezerwowych? W ostateczności do tych których wymieniłeś dorzuci Miśka i na cały sezon będzie 14 zawodników jak znalazł.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.07.2013, 17:10
Zacznijmy od tego, że jak ktoś tutaj już ładnie powiedział - nie będzie dobrych transferów, a będzie cięcie kosztów, to w przyszłym sezonie będzie gorzej niż w tym, wówczas to Ci piłkarze, których mamy, będą przepłacani i będziemy musieli szukać jeszcze tańszych, co w konsekwencji spowoduje większe cięcie kosztów. Im gorzej Wisła będzie grała, tym mniej będzie kibiców na stadionie, a już tym bardziej w sytuacji, gdy nie będzie wyników. Im wyższe ceny biletów w porównaniu do jakości serwowanego widowiska, tym mniej kibiców na stadionach i mniejsze obroty. Cóż - chcą zrobić wszystko, by Wisłę pogrążyć. Istny nieprofesjonalizm.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.07.2013, 17:23
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Ja bym zakontraktował nawet ich dwóch, Celina i Romo, biorąc pod uwagę, że obecnie mamy zero napastników to nie ma co się bawić w takie ryzykowne gierki, że jeden nam wystarczy. Mamy wtedy większe szanse, że któryś z nich coś ugra, wiadome jest że może żaden z nich nie odpalić... no ale cóż dajmy sobie i im szanse.

A skąd to info o Brożku? Moim zdaniem nie ma co liczyć że Paweł się zjawi na R22, jakby coś było na rzeczy prasa by o tym piszczała jak szalona.
a moim zdaniem takie transfery lubią ciszę i potrzebuja czasu
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów