The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2013, 13:31
Viper napisał(a):Wyświetl post
Nikt tutaj raczej orgazmu nie dostaje z tego powodu. Przynajmniej nic takiego nie zauważyłem. krytyka pewnych zachowań nie oznacza od razu że ta sytuacja kogoś podnieca.

Aha, jaki jest sens mówienie czegoś w twarz komuś, dla którego jedyną sensowną reakcją jest próba walnięcia z buta w twarz?
a jaki jest sens rozpływanie się nad czymś w internecie ? Co w necie odważny i pewny siebie ? a w świecie boisz się własnego cienia ?. W necie o kibicu, który poświęcił swój czas, pieniądze, poniesie konsekwencje prawne masz odwagę mówić debil i troglodyta. A w realu już nie ?

I jak można Ciebie określić ? - mi się nasuwa jedno słowo - hejter.

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Wyślij mnie jeszcze na drugą stronę Błoń.
jaka stereotypowa wypowiedź. Takie wysłanie Twojej Szacownej Osoby na drugą stronę Błoń przeze mnie pasowałaby do toku Twojego rozumowania. Ale nic z tych rzeczy.

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Ja .......ę. Co Ty mi tu za definicję kibica próbujesz przedstawić? Poczytaj trochę książek naukowych o kibicowaniu, może coś z nich wyciągniesz... Polecić kilku autorów?
możesz polecić na priva, może czegoś nie znam. Ale pamiętaj też, że nie wszystko o kibicowaniu dowiesz się z książek. Warto czasem pójść na mecz, bo o pojechaniu na wyjazd Ciebie nawet nie podejrzewam, itp.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.07.2013 o godz. 13:43.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów