The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2013, 18:15
Savik napisał(a):Wyświetl post
Przykro mi
Spoko. Jak to napisali w komentarzach na "fb" - takich jak ja powinno się powystrzelać
Taka znieczulica, że jak zobaczyłem ten artykuł to parsknąłem śmiechem. A po przeczytaniu kilku komentarzy w tym temacie nie mogłem się już powstrzymać.

Jednak na miejscu prezydenta RP opuściłbym flagi do połowy masztu i odwołał nasz mecz z Górnikiem (z walkowerem dla nas).
No i zamknąłbym stadion Cracovii na cały sezon. Tak na wszelki wypadek...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.07.2013 o godz. 18:22.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.07.2013, 18:46
Obawiam się, ze to wielkie "wydarzenie" da pretekst do wprowadzenia przez Tuska ...stanu wojennego czyli zawieszenia swobód obywatelskich (i tak już ograniczonych) i zamknięcia opozycji w więzieniach.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 08.07.2013, 20:21
Ale to byl rezerwat. Rowniez uslyszalem to w radiu i pierwsza mysl
- Boze, mam nadzieje ze to Cracovia ( z duzej litery ale szacunek jakis sie nalezy)
potem patrze na necie i d..a . Jeszcze gdyby to mialo rece i nogi a tak syfiascie wykonane napisy.
Tacy panowie powinni miec rzeczywiscie zakaz wstepu na R22. DLA MNIE NIE SA KIBICAMI WISLY
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 08.07.2013, 20:59
Czytam i nie dowierzam, czy Wy na prawdę nie macie swoich własnych problemów tylko musicie się przejmować że jakiś ktoś podpisal się na asfalcie?

Rezerwat czy nie rezerwat - co to za różnica? Jest i już, na ch*j drążyć temat?
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
Lenny_77
Junior Member

Od: 11.2003

Stary 08.07.2013, 21:00
Po wejściu na stadion gość powinien dostać takiego liścia , żeby się nakrył nogami idiota
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 08.07.2013, 21:31
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
czy Wy na prawdę nie macie swoich własnych problemów (...) ?
Nie.

/10zn./
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.07.2013, 21:37
Poziom tego zajścia podobny trochę jak niegdyś walka żydków z kiblami, no ale cóż poradzisz...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 08.07.2013, 21:50
huberix napisał(a):Wyświetl post
- Boze, mam nadzieje ze to Cracovia ( z duzej litery ale szacunek jakis sie nalezy)
potem patrze na necie i d..a . Jeszcze gdyby to mialo rece i nogi a tak syfiascie wykonane napisy.
Tacy panowie powinni miec rzeczywiscie zakaz wstepu na R22. DLA MNIE NIE SA KIBICAMI WISLY
Spuść ciśnienie bo aż w patos śmieszności popadasz. Są kibicami Wisły ale przy okazji głupkami. Dostaną karę plus pokryją koszty usunięcia napisów i tyle afery było.

Może jeszcze zburzmy całe Krzeszowice bo goście byli z tego miasta
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.07.2013, 22:03
Huberix weź już wróć do swojej krainy Football Managera i ciesz się, że ci mama pozwala w wakacje po wieczorynce w Internetach siedzieć, a nie będziesz mówić kto jest, a kto nie kibicem Wisły.

Urocza jest ta grupka, która daje o sobie znać, tylko wtedy jak wyemitują w TVN (pogratulować swoją drogą doboru wiadomości w serwisie informacyjnym - jakiś ksiądz proboszcz odchodzi z parafi i napisy na asfalcie ) o kibolach. Dostarczacie kosmici rozrywki.

Chłopaki zapewne na bombce poszli w teren, przedstawili trochę świętej prawdy na asfalcie czy innym kamieniu. A wy rozkminiajcie dalej

PS. Pochwalcie się lepiej ile karnetów wykupiliście. Przekroczyliście w sumie 1, czy szacunki zbyt optymistyczne ?
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.07.2013, 22:11
pamietajcie by zrywać wszelkie vlepki Wisły, w koncu to niszczenie mienia i naklejone przez buraka.

ja .......e myślałem ze przeczytam tutaj o super marketingowej akcji Wisły nt. nowych koszulek i karnetów a tutaj wrzawa jakaby conajmniej zajebali wszystie zwierzęta w rezerwacie po czym je zgwałcili na oczach przechodniów.Dlaczego nigdzie nie czytam o bandytach którzy ida czy to na Morskie Oko i np wyżynają na drzewach swoje inicjały ? Albo o tych co wrzucają monety i niszcza dno akwenu ?

Pomalowali, złapali ich - karą powinno byc przywrócenie do poprzedniego stanu faktycznego poszkodowanych kamieni.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 08.07.2013, 22:19
do stany pierwotnego czyli albo zamalować głazy w rezerwacie albo co rozpuszczalnikiem myć? Nawaleni picusie narobili wiochy a wy ich bronicie ? co innego namalować grafa na murze u nas w Krakowie a co innego po pijaku malować na głazach w rezerwacie. Wiocha aż wstyd
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 08.07.2013, 22:24
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
do stany pierwotnego czyli albo zamalować głazy w rezerwacie albo co rozpuszczalnikiem myć?
No, z grubsza to tak. Zmyć rozpuszczalnikiem. Nie powinien raczej zniszczyć struktury kamienia ani zabytkowego asfaltu (chociaż tutaj kto wie - w końcu to krajowy asfalt)

Nie zauważyłem żeby ktokolwiek bronił autorów, raczej ludzie robią sobie jaja z kolesi którzy przeżywają całe zajście jak stonka wykopki.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.07.2013, 23:01
Ja mysle ze napisy są robotą Zdzicha Kapki w ramach zadoscuczynienia za ostatnie wpadki
Marketing musi dzialac!
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 08.07.2013, 23:19
Weź ty kominek sie ogarnij prosze ja ciebie sam wioche robisz. A hubertix ktory pisze o jakimkolwiek szacunku do zydow... szkoda slow. Boze widzisz i nie grzmisz.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 09.07.2013, 07:42
Nie ogarnę się i nie przeżywam ale jest mi wstyd. Jak się coś robi to trzeba wiedzieć jak gdzie i kiedy. Ostatnio w mediach każdy jak może jeździ po Wiśle, hasło bij starego mistrza jest w modzie. Wreszcie warszawka może ogrywać się za lata upokorzeń.Marka naszego klubu leci na łeb na szyję stadion świeci pustkami. I każdy taki news to kolejny kop w nas.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.07.2013, 07:47
Cytat:
I każdy taki news to kolejny kop w nas.

Kop może w ludzi takich jak Ty i część tego forum, polskiego społeczeństwa. Niestety tylko nieliczni potrafią używać mózgu do najprostszych stwierdzeń (prawdopodobnie pod wpływem alko, głupota, idiotyzm, chęć "szpanu"). Takich "kibiców" znajdziesz w każdym klubie. Tak jak napisał Wolfy, sami rozdmu.....cie niepotrzebnie temat, przeżywając go jak dziewczyna pierwszy stosunek.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Stary 09.07.2013, 08:08
Niestety większą krzywdę Wiśle w mediach wyrządza miernota Kapka swoimi popisami niż paru debili ze spreyami
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 09.07.2013, 08:44
Nie to nie kop we mnie bo jak chodziłem na Wisłę tak będę chodził. Ale jest to kop w klub.

Widzisz ja uważam że Wisła to zespół piłkarski, pracownicy, działacze, właściciel i oczywiście kibice. Przez kibiców rozumiem fanatyków, tych co dawniej na X siedzieli, pikników, sezonowców. To wszystko tworzy nasz klub.Gdy wszystkie te elementy współgrają i gdy jedna z tych grup nie będzie się uważała za jedynie prawdziwą Wisłę klub będzie rósł. Jeśli nie będziemy się staczać.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 09.07.2013, 08:56
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Kop może w ludzi takich jak Ty i część tego forum, polskiego społeczeństwa. Niestety tylko nieliczni potrafią używać mózgu do najprostszych stwierdzeń (prawdopodobnie pod wpływem alko, głupota, idiotyzm, chęć "szpanu"). Takich "kibiców" znajdziesz w każdym klubie. Tak jak napisał Wolfy, sami rozdmu.....cie niepotrzebnie temat, przeżywając go jak dziewczyna pierwszy stosunek.
Najlepiej zamieść temat pod dywan po to by znaleźli się naśladowcy - o to Ci chodzi?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Pepsaj
Member

Od: 11.2008

Stary 09.07.2013, 08:58
Czytam i nie wierzę.

W zasadzie to może pogratulujmy tym imbecylom, w sumie rozsławili Wisłę.

Ludzie, walnijcie się w czoło, jak nie widzicie, że to wstyd dla klubu i takie zachowania się powinno tępić. Wstyd i żenada. A jak komuś obojętne gdzie zostały wybazgrane te napisy i w ogóle są mu obojętne bazgroły na murach (np. dlatego, że przecież Carcovia też bazgroli - świetne tłumaczenie - brawo! <spoko>) to tylko o nim świadczy.
Odpowiedz cytując
dizzy
Member

Od: 05.2013

Stary 09.07.2013, 09:15
Kompletne buractwo.
Narobili debile dziadostwa i obciachu klubowi. Myślę, że nawet większego niż Oproiescu. Prawda jest taka, że o aferze z tym pożal się Boże Rumunem słyszało może z 10% ludzi w Polsce. 90% nie, bo ma gdzieś piłkę. Ale co to jest Morskie Oko to te 90% wie. I jak usłyszy co się stało to będzie miało odpowiedni stosunek do czegoś zwanego Wisła Kraków. Tak, do Wisły a nie do tych dupków, którzy to nasmarowali.
Może by tak klub to posprzątał na własny (myślę niewielki koszt). Zapewniam, że o tym też by napisali i nagłośnili. I z całego syfu klub wyszedłby z twarzą. A dla głupków zakaz wejścia na stadion.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 09.07.2013, 09:32
huberix napisał(a):Wyświetl post
Weź ochłoń chłopie bo brednie wypisujesz i tyle. No ale taki urok internetu, że każdy może pisać co tam mu w małym mózgu siedzi.

"Jeszcze gdyby to mialo rece i nogi" - WTF?! Coś ty się kur.wa kolorowego grafu spodziewał, czy może ekstra herbiku S.A...

Jak dla mnie ty nie jesteś kibicem Wisły, ty jesteś ....a gatunek pod ochroną więc twoje miejsce jest w tym bezczeszczonym przez Wiślaków rezerwacie przyrody. O ile oczywiście morskiego oka nie zdążyli wypić, bo i takie doszły mnie słuchy.

PS.
Dzisiaj planowana akcja na Giewoncie. Oj będzie się działo! Zapraszam do lajkowania.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 09.07.2013 o godz. 09:38.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 09.07.2013, 09:38
Mi nawet nie chodzi o ten ... rezerwat ale o to ze nie dosc iz smieja sie z nas za studenta to jeszcze to i wszedzie po nas jezdza.
Dla cb moge byc kim chce : gwiazda rocka,kina a nawet siatkowki
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 09.07.2013, 09:45
Jak takie śmianie ciebie rusza to co zrobisz jak dajmy na to Wisła spadnie. Wtedy dopiero śmiechy będą. A ty zapadniesz się pod ziemię ze wstydu czy zmienisz wiarę?
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 09.07.2013, 09:53
Pomalowali - stało się. Oni poniosą konsekwencje. Nie Wy i nie wasz ''kodeks'' będzie zarządzał im kary i tyle w temacie. Sami robicie teraz z tego wielką aferą, rozdmuchując i dając pożywkę mediom. Co chcecie pokazać za monitora jeden z drugim? Co podjęliście już decyzję kto może być Kibicem Wisły a kto nie? Kiedy będzie egzekwować zakaz stadiony? Od soboty czy dopiero od meczu z Górnikiem Zabrze?
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 09.07.2013, 10:02
Powiem więcej...

Wszystko wskazuje na to, że było to akcja parchatych. Jak widać dopięli swego...Wisła została skompromitowana na oczach całej Polski, jak nie Europy.

Ciężko być kibicem Wisły w dzisiejszych czasach, ehh.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 09.07.2013 o godz. 10:23.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Pepsaj
Member

Stary 09.07.2013, 10:20
No właśnie, więc jednak przyznajecie, że to WISŁA została skompromitowana. I to chodzi, nam, 'cwaniaczkom zza monitora'. O to samo co Wam, o dobre imię klubu.
Jeśli to robota Cracovii - to źle, ale jeśli kibiców Wisły to lepiej? Bo takie odnoszę wrażenie po lekturze wcześniejszych postów... Moim zdaniem nie, wcale nie lepiej...
A co do tego, że sami rozdmu.....my sprawę.... Dajcie spokój z takim "argumentem". Rozmawiamy o tym we własnym gronie, wymieniamy opinię. W jaki sposób dyskusja na tym forum rozdmuchuję aferę na pół Polski?
Odpowiedz cytując
dizzy
Member

Od: 05.2013

Stary 09.07.2013, 10:24
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Pomalowali - stało się. Oni poniosą konsekwencje.
Oni też. Tylko, że to już mało kogo będzie obchodziło.
Ale przede wszystkim konsekwencje tego poniósł i poniesie klub oraz ci, którzy się z nim identyfikują.
Cytat:
Nie Wy i nie wasz ''kodeks'' będzie zarządzał im kary i tyle w temacie.
Zgadza się, nie my.
Cytat:
Sami robicie teraz z tego wielką aferą, rozdmuchując i dając pożywkę mediom. Co chcecie pokazać za monitora jeden z drugim?
Może tak właśnie trzeba? Od zamiatania syfu pod dywan czyściej nie będzie. To czy będziemy o tym gadać już niczego nie zmieni. Sprawa jest publiczna i się tego nie ukryje.
A co chcemy osiągnąć? Choćby tyle, żeby się jeden z drugim zastanowił jak mu przyjdzie ochota podobny kretynizm uczynić.
Cytat:
Co podjęliście już decyzję kto może być Kibicem Wisły a kto nie? Kiedy będzie egzekwować zakaz stadiony? Od soboty czy dopiero od meczu z Górnikiem Zabrze?
Nie my go będziemy wprowadzać, nie my go będziemy egzekwować. Nie my też decydujemy, kto może być, a kto być nie powinien kibicem Wisły. Natomiast mamy pełne prawo żeby odciąć się od bydląt, z którymi łączy nas tylko tyle, że kibicujemy temu samemu klubowi. Choć w przypadku tych troglodytów to wątpię czy można ich nazwać kibicami Wisły skoro swoimi czynami przynoszą szkodę wizerunkowi klubu.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 09.07.2013, 10:31
Zapomniałeś o najważniejszym juniorze dizzy. Mianowicie, zarówno jak i w mediach, klubie czy na trybunach masz gówno do gadania!

Pepsaj napisał(a):Wyświetl post
Raczej wszyscy mamy po tyle samo. Generalnie Dizzy bardzo ładnie to wszystko ujął.
Raczej... robi wielką różnicę.

Narka.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 09.07.2013 o godz. 10:37.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Pepsaj
Member

Stary 09.07.2013, 10:34
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Zapomniałeś o najważniejszym juniorze dizzy. Mianowicie, zarówno jak i w mediach, klubie czy na trybunach masz gówno do gadania!
Raczej wszyscy mamy po tyle samo. Generalnie Dizzy bardzo ładnie to wszystko ujął.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów