|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Spoko. Jak to napisali w komentarzach na "fb" - takich jak ja powinno się powystrzelać
Taka znieczulica, że jak zobaczyłem ten artykuł to parsknąłem śmiechem. A po przeczytaniu kilku komentarzy w tym temacie nie mogłem się już powstrzymać. Jednak na miejscu prezydenta RP opuściłbym flagi do połowy masztu i odwołał nasz mecz z Górnikiem (z walkowerem dla nas). No i zamknąłbym stadion Cracovii na cały sezon. Tak na wszelki wypadek...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.07.2013 o godz. 18:22.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Obawiam się, ze to wielkie "wydarzenie" da pretekst do wprowadzenia przez Tuska ...stanu wojennego czyli zawieszenia swobód obywatelskich (i tak już ograniczonych) i zamknięcia opozycji w więzieniach.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Ale to byl rezerwat. Rowniez uslyszalem to w radiu i pierwsza mysl
- Boze, mam nadzieje ze to Cracovia ( z duzej litery ale szacunek jakis sie nalezy) potem patrze na necie i d..a . Jeszcze gdyby to mialo rece i nogi a tak syfiascie wykonane napisy. Tacy panowie powinni miec rzeczywiscie zakaz wstepu na R22. DLA MNIE NIE SA KIBICAMI WISLY |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czytam i nie dowierzam, czy Wy na prawdę nie macie swoich własnych problemów tylko musicie się przejmować że jakiś ktoś podpisal się na asfalcie?
Rezerwat czy nie rezerwat - co to za różnica? Jest i już, na ch*j drążyć temat? ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Po wejściu na stadion gość powinien dostać takiego liścia , żeby się nakrył nogami idiota
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Poziom tego zajścia podobny trochę jak niegdyś walka żydków z kiblami, no ale cóż poradzisz...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Może jeszcze zburzmy całe Krzeszowice bo goście byli z tego miasta ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Huberix weź już wróć do swojej krainy Football Managera i ciesz się, że ci mama pozwala w wakacje po wieczorynce w Internetach siedzieć, a nie będziesz mówić kto jest, a kto nie kibicem Wisły.
Urocza jest ta grupka, która daje o sobie znać, tylko wtedy jak wyemitują w TVN (pogratulować swoją drogą doboru wiadomości w serwisie informacyjnym - jakiś ksiądz proboszcz odchodzi z parafi i napisy na asfalcie Chłopaki zapewne na bombce poszli w teren, przedstawili trochę świętej prawdy na asfalcie czy innym kamieniu. A wy rozkminiajcie dalej ![]() PS. Pochwalcie się lepiej ile karnetów wykupiliście. Przekroczyliście w sumie 1, czy szacunki zbyt optymistyczne ?![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
pamietajcie by zrywać wszelkie vlepki Wisły, w koncu to niszczenie mienia i naklejone przez buraka.
ja .......e Pomalowali, złapali ich - karą powinno byc przywrócenie do poprzedniego stanu faktycznego poszkodowanych kamieni. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
do stany pierwotnego czyli albo zamalować głazy w rezerwacie albo co rozpuszczalnikiem myć? Nawaleni picusie narobili wiochy a wy ich bronicie ? co innego namalować grafa na murze u nas w Krakowie a co innego po pijaku malować na głazach w rezerwacie. Wiocha aż wstyd
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Nie zauważyłem żeby ktokolwiek bronił autorów, raczej ludzie robią sobie jaja z kolesi którzy przeżywają całe zajście jak stonka wykopki. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja mysle ze napisy są robotą Zdzicha Kapki w ramach zadoscuczynienia za ostatnie wpadki
Marketing musi dzialac! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Weź ty kominek sie ogarnij prosze ja ciebie sam wioche robisz. A hubertix ktory pisze o jakimkolwiek szacunku do zydow... szkoda slow. Boze widzisz i nie grzmisz.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Nie ogarnę się i nie przeżywam ale jest mi wstyd. Jak się coś robi to trzeba wiedzieć jak gdzie i kiedy. Ostatnio w mediach każdy jak może jeździ po Wiśle, hasło bij starego mistrza jest w modzie. Wreszcie warszawka może ogrywać się za lata upokorzeń.Marka naszego klubu leci na łeb na szyję stadion świeci pustkami. I każdy taki news to kolejny kop w nas.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Kop może w ludzi takich jak Ty i część tego forum, polskiego społeczeństwa. Niestety tylko nieliczni potrafią używać mózgu do najprostszych stwierdzeń (prawdopodobnie pod wpływem alko, głupota, idiotyzm, chęć "szpanu"). Takich "kibiców" znajdziesz w każdym klubie. Tak jak napisał Wolfy, sami rozdmu.....cie niepotrzebnie temat, przeżywając go jak dziewczyna pierwszy stosunek. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety większą krzywdę Wiśle w mediach wyrządza miernota Kapka swoimi popisami niż paru debili ze spreyami
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Nie to nie kop we mnie bo jak chodziłem na Wisłę tak będę chodził. Ale jest to kop w klub.
Widzisz ja uważam że Wisła to zespół piłkarski, pracownicy, działacze, właściciel i oczywiście kibice. Przez kibiców rozumiem fanatyków, tych co dawniej na X siedzieli, pikników, sezonowców. To wszystko tworzy nasz klub.Gdy wszystkie te elementy współgrają i gdy jedna z tych grup nie będzie się uważała za jedynie prawdziwą Wisłę klub będzie rósł. Jeśli nie będziemy się staczać. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czytam i nie wierzę.
W zasadzie to może pogratulujmy tym imbecylom, w sumie rozsławili Wisłę. Ludzie, walnijcie się w czoło, jak nie widzicie, że to wstyd dla klubu i takie zachowania się powinno tępić. Wstyd i żenada. A jak komuś obojętne gdzie zostały wybazgrane te napisy i w ogóle są mu obojętne bazgroły na murach (np. dlatego, że przecież Carcovia też bazgroli - świetne tłumaczenie - brawo! <spoko>) to tylko o nim świadczy. |
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Kompletne buractwo.
Narobili debile dziadostwa i obciachu klubowi. Myślę, że nawet większego niż Oproiescu. Prawda jest taka, że o aferze z tym pożal się Boże Rumunem słyszało może z 10% ludzi w Polsce. 90% nie, bo ma gdzieś piłkę. Ale co to jest Morskie Oko to te 90% wie. I jak usłyszy co się stało to będzie miało odpowiedni stosunek do czegoś zwanego Wisła Kraków. Tak, do Wisły a nie do tych dupków, którzy to nasmarowali. Może by tak klub to posprzątał na własny (myślę niewielki koszt). Zapewniam, że o tym też by napisali i nagłośnili. I z całego syfu klub wyszedłby z twarzą. A dla głupków zakaz wejścia na stadion. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
"Jeszcze gdyby to mialo rece i nogi" - WTF?! Coś ty się kur.wa kolorowego grafu spodziewał, czy może ekstra herbiku S.A... Jak dla mnie ty nie jesteś kibicem Wisły, ty jesteś ....a gatunek pod ochroną więc twoje miejsce jest w tym bezczeszczonym przez Wiślaków rezerwacie przyrody. O ile oczywiście morskiego oka nie zdążyli wypić, bo i takie doszły mnie słuchy. PS. Dzisiaj planowana akcja na Giewoncie. Oj będzie się działo! Zapraszam do lajkowania.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 09.07.2013 o godz. 09:38.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Mi nawet nie chodzi o ten ... rezerwat ale o to ze nie dosc iz smieja sie z nas za studenta to jeszcze to i wszedzie po nas jezdza.
Dla cb moge byc kim chce : gwiazda rocka,kina a nawet siatkowki ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Jak takie śmianie ciebie rusza to co zrobisz jak dajmy na to Wisła spadnie. Wtedy dopiero śmiechy będą. A ty zapadniesz się pod ziemię ze wstydu czy zmienisz wiarę?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pomalowali - stało się. Oni poniosą konsekwencje. Nie Wy i nie wasz ''kodeks'' będzie zarządzał im kary i tyle w temacie. Sami robicie teraz z tego wielką aferą, rozdmuchując i dając pożywkę mediom. Co chcecie pokazać za monitora jeden z drugim? Co podjęliście już decyzję kto może być Kibicem Wisły a kto nie? Kiedy będzie egzekwować zakaz stadiony? Od soboty czy dopiero od meczu z Górnikiem Zabrze?
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Powiem więcej...
Wszystko wskazuje na to, że było to akcja parchatych. Jak widać dopięli swego...Wisła została skompromitowana na oczach całej Polski, jak nie Europy. Ciężko być kibicem Wisły w dzisiejszych czasach, ehh.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 09.07.2013 o godz. 10:23.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No właśnie, więc jednak przyznajecie, że to WISŁA została skompromitowana. I to chodzi, nam, 'cwaniaczkom zza monitora'. O to samo co Wam, o dobre imię klubu.
Jeśli to robota Cracovii - to źle, ale jeśli kibiców Wisły to lepiej? Bo takie odnoszę wrażenie po lekturze wcześniejszych postów... Moim zdaniem nie, wcale nie lepiej... A co do tego, że sami rozdmu.....my sprawę.... Dajcie spokój z takim "argumentem". Rozmawiamy o tym we własnym gronie, wymieniamy opinię. W jaki sposób dyskusja na tym forum rozdmuchuję aferę na pół Polski? |
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
||
|
Oni też. Tylko, że to już mało kogo będzie obchodziło.
Ale przede wszystkim konsekwencje tego poniósł i poniesie klub oraz ci, którzy się z nim identyfikują. Cytat:
Cytat:
A co chcemy osiągnąć? Choćby tyle, żeby się jeden z drugim zastanowił jak mu przyjdzie ochota podobny kretynizm uczynić. Cytat:
|
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Zapomniałeś o najważniejszym juniorze dizzy. Mianowicie, zarówno jak i w mediach, klubie czy na trybunach masz gówno do gadania!
Narka.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 09.07.2013 o godz. 10:37.
|
||
|
|
Member
Offline |
|
|

|
||||||